Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hhehe denk gelemedik demekki yavrum ya..

İnşallah tatilde hallolur tatlım, umarım daha büyümez yeter artık

Seninki iyiymiş gayet güzel bi' psikoloji hiç kurcalama bence

Selam kızlarrrr
bugün hava serin gibi sanki Allah yardım edio şükürler olsun ...

Aynen ya Ramazan'da genelde bir esinti oluyor valla...

Senlede tanışalımm canımm yaaaa ben bu oratmı çok sevdimmm

Tanışalım canım ben Hilal İstanbul'dan, askerim Mardin'deydi, geleli 10 gün olcak işte yeni döndü, biz de çok severiz buralarıı..

Hilalcim cok sagol canim, evet bugun gunlerden kayseri, ama inanirmisin safak saymak bile gelmiyor icimden, birsey yapmak gelmiyor.sizinde ikinci mehtaba cok az kaldi dort gozle cumartesiyi bekliyorsundur

Hesnacim evet ayni konular diyebiliriz ama bu kes durumlar farkli aile konusundan cikti tartisma, ben onun ailesinin bana karsi sorumsuxlugunu uzuldugumu soyledim ve durum farkli bir boyut aldi sizlerin aklina ihtiyacim var

Hilalcim cok sagol canim, evet bugun gunlerden kayseri, ama inanirmisin safak saymak bile gelmiyor icimden, birsey yapmak gelmiyor.sizinde ikinci mehtaba cok az kaldi dort gozle cumartesiyi bekliyorsundur

Hesnacim evet ayni konular diyebiliriz ama bu kes durumlar farkli aile konusundan cikti tartisma, ben onun ailesinin bana karsi sorumsuxlugunu uzuldugumu soyledim ve durum farkli bir boyut aldi sizlerin aklina ihtiyacim var

Öncelikle ben konusunda sağol tatlım benm, tabi mutluluk var illa ki onlar ne kadar üzse de biz cidden çok sadık yaratıklarızz heyecanımıza bile sadığız

Ama sen konusuna gelince ailesinin nasıl bir sorumsuzluğu oldu ve Ömer ne yaptı yavrum? Anlat ki içinde büyümesinn...Ömer haksızsın deyip ailesini mi savundu naptı :44:

Oh suoer az kalmış desenee ii tatiller şimdiden cnmm iyiyim ben sıkılıyordm bu ara zaman geçmio.da toparldm şimdi

Aynen tatlış yarın mesai saatini de atlatırsam tamamdır, yarın maaşımı yeni alacam koşup gidip Zaferime bir hediye almayı düşünüyorum, ya bendeki de salaklık şu an hala kızgınım ama hala bir şey alasım var..ah ahh..o da pek eli boş gelmez ama hoşuma gider ben çok severim hediyeleriii almayı da tabii..bir tane kendime mayo alırken ona da deniz şortu aldım uyumlu renkler ama bir tane de tişört alasım var,aldıklarımın bir ikisi makinada küçülmüş üzüldümm..kendi de üzülmüştü.. geldiğinde benm aldığımdan giymişti mesela çok mutluluk verici oluyr, ben de onun aldığı küpeleri takmıştım 2 gğn de falan..aldığı parfümü sıktım..öyle yani..seviyorum böyle şeyleri mutlu oluyorumm

Sıkılma bakim kızarım heee..askerinle bir sorun yok de mi??

Ya var ya bir sürüsünüz şurdaaa bir ben çene yapıyorum haa
Bugün tesadüfen tüm gün ofisteydim, zaten bu ara biz sakinledik biraz, çünkü adli tatil yaklaşıyorr, insanlar tatile gidiyorr, dosyaları falan umrunda değil kimsenin ağır ceza da bizde pek olmadığı için işler yavaş işliyor, hakimler duruşmaları Eylül'e atıyorr..hoppaaa, ben tatilden dönünce de adli tatile girmiş oluoyruz, boş boş ödev yaparım ofiste artık, dilekçe yazcak pek iş bile olmaz

Hahahahaha Ayy begüşşş ne güzel rüyaymış kız öylee acep bende tatile gidebilcemmi kız rüyaların çıkıyormuu
Pekii beni nasıll gördün acepp gördüğün gibimiyimmm kızz

Selam kızlarrrr
bugün hava serin gibi sanki Allah yardım edio şükürler olsun ...
Selammm tatlım senin tickerını gördümde 2008'in 12. ayında çıkmaya başlamışınız ellam bizde 2008'in 9. ayında başladık..

Aynı benim gibisin yanii tertibim bende artık saymıyorum etmiyorum sadece gelmesini bekliyorum öylece
Ailesini mi korudu tatlım nolduu nie tartışma çıktı?

Ailesinin bana karsi sorumsuzlugu bir yere giderken bana soylememeleri gibi konular canim omer askerde ve beni daha cok sahiplenmeleri gerekirken tam tersini yapiyorlar, benim de bu durum zoruma gitti. Omere soyledim boyle boyle uzuldum dedim once bana haklisin dedi, sonra annemi arayacagim dedi soracagim dedi bende israrla aramamasini soyledim. Neyse aramis bu sonra beni aradi sinir bin yapiyor soguk konusmaya basladi ne dedi annen dedim acele ile ciktik unuttum demis. Sonra omer diyor ki sen de onlara cok soguksun diyor gelin gibi davranmiyorsun diyor, bende onlarda beni sahiplenmedi deyince sana oyle geliyor diyor. Ben ne zaman gelinlik yapmadim deyince hicbir zaman diyor, peki onlar beni ne zaman sahiplendilerdeyince herzaman diyor bi de dwdiki ben annemi de taniyorum seni de dedi canimi sikti anlayacagin canim hatta ayrilma k istedigimi falan soyledim ama birakmadi

ebruş esmer biriydin minyon tipli saçlarında uzun gibiydi =) Aslnda bi kaç kişi bana şey demişti rüyalarına yoğunlaş sana bir yol göstermek istiyo ama sen buun henüz farkında değilsin diye demişti ...rüyalarımın anlamına bakarım da kendim pek denemedm...bu geceki rüyamda işte reçel yiyodum tatlı falan bekar için evlenmekmiş
Deniz kenarındaydk valla Hiloşlar geliodu ama Hiloş sinirli Zafer onu bırakıp bi yere gitmiş diye hep böyle diodu

Hahah ben geldmkiii
Bende çok severim kızz özel günlerde bişey almadan duramam. Arada da alırım öyle ama zaten bu özel günler sağolsun hiç boş bırakmıyorrr hep bişey çıkıyorr
Ama çok alıştırma böylee kızz şımartısan tepene çıkarr
Sendee oohh yan gelip yatıcam eylüle kadar diyorsunn yanee valla hayat sana güzell heee

Hmm anladım yavrucum biraz olayı tabi tam bilmediğimiz için şimdi belki sen takacak yer arıyorsun belki de ailesi cidden gereğini yapmıyor, normalde umursamasan da tabi ki şimdi zoruna gider normal, ama bu halde biliyorsun ki Ömer'den teselli beklemen boşa çaba yani..o daha kendine yetemiyor şu an, psikolojik olarak..
Biraz daha sabretmen lazım canım benm, ne gelinlik yapcakmışsın ki hem sen henüz gerektiğinde gerekeni yaparsın eminim, söylediklerine takılma hiç bence, keşke aramasaymış hiç daha iyiymiş ama olmuş artık boşver yahu senin Ömerin gelsin gerisi dert mii pehh dersn o zamn

Çok komik ama ya rüyan valla hala da gülüyorum

Hoşgeldin Ebrulimm
Çok alıştırma değil ya içimdne gelince yapıyorum işte napayım, o da yaptığı için zoruma gitmiyor belki de ya hani her şeyi benimseyince arada şöyle muhabbetler oluyor ya artık seviyorum, sana şunu alalım bana bunu kendi bulamıyor mesela ben bakarım tamam sen beceremedin diyorum, ya da almak istiyorum param yok tamam benm karttan al diyo falan yani aslında sırf harcamasın zararsın der ama kıyamaz kız bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…