Hmm anladım yavrucum biraz olayı tabi tam bilmediğimiz için şimdi belki sen takacak yer arıyorsun belki de ailesi cidden gereğini yapmıyor, normalde umursamasan da tabi ki şimdi zoruna gider normal, ama bu halde biliyorsun ki Ömer'den teselli beklemen boşa çaba yani..o daha kendine yetemiyor şu an, psikolojik olarak..
Biraz daha sabretmen lazım canım benm, ne gelinlik yapcakmışsın ki hem sen henüz gerektiğinde gerekeni yaparsın eminim, söylediklerine takılma hiç bence, keşke aramasaymış hiç daha iyiymiş ama olmuş artık boşver yahu senin Ömerin gelsin gerisi dert mii pehh dersn o zamn
Çok komik ama ya rüyan valla hala da gülüyorum
Hoşgeldin Ebrulimm
Çok alıştırma değil ya içimdne gelince yapıyorum işte napayım, o da yaptığı için zoruma gitmiyor belki deya hani her şeyi benimseyince arada şöyle muhabbetler oluyor ya artık seviyorum, sana şunu alalım bana bunu kendi bulamıyor mesela ben bakarım tamam sen beceremedin diyorum, ya da almak istiyorum param yok tamam benm karttan al diyo falan yani aslında sırf harcamasın zararsın der ama kıyamaz kız bakma
Koğuş kalkkk
İyiyim canikomm çok sağoll..cumartesi başlıyorr tatil bebişimm
Sen nasılsın?? keyifler nasıll??
Hiloşşşş neye gülüosunn yahu biz sizin peşinize takılmadık orda karşılaştık sende geldin dertlendin aaa
Hiloşşş resmin nekadar güzel çıkmış yawrummm
kız sen kaç yaşındaydın ufak duruyon
Sen dördümüz tatile gittik dedin amaa, hayır en komiği zaten benm Zafer'e kızmam hahahahabenim bilinçaltımı sen görüyon kızımm
Sağol Niloşş..zaten daha 22 yim kii
askerimin mektubu geldi sonunda nasıl uyanmam
ayy yawrum negüzel düşünmüşsün al tabiki, bende çok severim sevdiceğime hediye almayı,kendime alışverişe diye çıkıyorum hep ona bişeyler alıp dönüyorum oda öyle tabiki
Aynen tatlış yarın mesai saatini de atlatırsam tamamdır, yarın maaşımı yeni alacam koşup gidip Zaferime bir hediye almayı düşünüyorum, ya bendeki de salaklık şu an hala kızgınım ama hala bir şey alasım var..ah ahh..o da pek eli boş gelmez ama hoşuma gider ben çok severim hediyeleriii almayı da tabii..bir tane kendime mayo alırken ona da deniz şortu aldım uyumlu renklerama bir tane de tişört alasım var,aldıklarımın bir ikisi makinada küçülmüş üzüldümm..kendi de üzülmüştü.. geldiğinde benm aldığımdan giymişti mesela çok mutluluk verici oluyr, ben de onun aldığı küpeleri takmıştım 2 gğn de falan..aldığı parfümü sıktım..öyle yani..seviyorum böyle şeyleri mutlu oluyorumm
Sıkılma bakim kızarım heee..askerinle bir sorun yok de mi??
Sen dördümüz tatile gittik dedin amaa, hayır en komiği zaten benm Zafer'e kızmam hahahahabenim bilinçaltımı sen görüyon kızımm
Sağol Niloşş..zaten daha 22 yim kii
Oruç vurdu ne dediğimi bilmiyorum ya da birlikte gittik ayrı takıldık her şey olabilirkısaca birlikteydikkkk nolmuş yani bıktın mı bizden odamız ayrı bacamız ayrı
Bu erkeklerin anneci olmalarına sinir oluyorm hani nasıl yapıyorlar ediyorlarda hep kendilerini haklı çıkartıyorlar bu kaynanalr anlamıyorumAilesinin bana karsi sorumsuzlugu bir yere giderken bana soylememeleri gibi konular canim omer askerde ve beni daha cok sahiplenmeleri gerekirken tam tersini yapiyorlar, benim de bu durum zoruma gitti. Omere soyledim boyle boyle uzuldum dedim once bana haklisin dedi, sonra annemi arayacagim dedi soracagim dedi bende israrla aramamasini soyledim. Neyse aramis bu sonra beni aradi sinir bin yapiyor soguk konusmaya basladi ne dedi annen dedim acele ile ciktik unuttum demis. Sonra omer diyor ki sen de onlara cok soguksun diyor gelin gibi davranmiyorsun diyor, bende onlarda beni sahiplenmedi deyince sana oyle geliyor diyor. Ben ne zaman gelinlik yapmadim deyince hicbir zaman diyor, peki onlar beni ne zaman sahiplendilerdeyince herzaman diyor bi de dwdiki ben annemi de taniyorum seni de dedi canimi sikti anlayacagin canim hatta ayrilma k istedigimi falan soyledim ama birakmadi
ebruş esmer biriydin minyon tipli saçlarında uzun gibiydi =) Aslnda bi kaç kişi bana şey demişti rüyalarına yoğunlaş sana bir yol göstermek istiyo ama sen buun henüz farkında değilsin diye demişti ...rüyalarımın anlamına bakarım da kendim pek denemedm...bu geceki rüyamda işte reçel yiyodum tatlı falan bekar için evlenmekmiş
Deniz kenarındaydk valla Hiloşlar geliodu ama Hiloş sinirli Zafer onu bırakıp bi yere gitmiş diye hep böyle diodu
Sevindirik olmuş begüşşş gözün aydınn
ayy yawrum negüzel düşünmüşsün al tabiki, bende çok severim sevdiceğime hediye almayı,kendime alışverişe diye çıkıyorum hep ona bişeyler alıp dönüyorum oda öyle tabikiikimizde kendimize birşey beğenemeyiz o yüzden o bana alıyor bende ona genelde tatilinizde çok güzel geçicek yawrum eminimm hele bi yarın olsaa ikimizde rahatlicaz
Bu erkeklerin anneci olmalarına sinir oluyorm hani nasıl yapıyorlar ediyorlarda hep kendilerini haklı çıkartıyorlar bu kaynanalr anlamıyorum
Bence seninkini doldurmuşlar canım o annesini arayıp nie böyle yaptınız şöyle yaptınız dediyse bakmıştır kadın bu herşeyi söylüyor bende söyliyim die oda ordan girmiştir ordan çıkmıştır. bence ömer ordayken bu tarz konuları açma yüzyüze daha iyi anlatılır konuşulur
Neyy esmermiii minyonmuu hiç uymuyorumm kızz sen benim fotolarımı görmedinmii
İnşallah çıkar yavruşum ya çok istiyorum gtmek tatilee hehe
Ahh o zafer yokmu zaferr rüyada bile hiloşumu sinir ediyorrrİnşallah bu çıkmazz amaa
Heyyy selam kızlarr, nabersiniiz ?
Öncelikle ben konusunda sağol tatlım benm, tabi mutluluk var illa ki onlar ne kadar üzse de biz cidden çok sadık yaratıklarızzheyecanımıza bile sadığız
Ama sen konusuna gelince ailesinin nasıl bir sorumsuzluğu oldu ve Ömer ne yaptı yavrum? Anlat ki içinde büyümesinn...Ömer haksızsın deyip ailesini mi savundu naptı :44:
Hoşgeldin Esintoşş, iyiyiz çok şükür yawrumm sen nasılsın ? askerin nasıl
Hoşgeldin devremmm,,nolsun ya mayıştık senden nbr naptınnn
Oruç vurdu ne dediğimi bilmiyorum ya da birlikte gittik ayrı takıldık her şey olabilirkısaca birlikteydikkkk nolmuş yani bıktın mı bizden odamız ayrı bacamız ayrı
Sevindirik olmuş begüşşş gözün aydınn
ayy yawrum negüzel düşünmüşsün al tabiki, bende çok severim sevdiceğime hediye almayı,kendime alışverişe diye çıkıyorum hep ona bişeyler alıp dönüyorum oda öyle tabikiikimizde kendimize birşey beğenemeyiz o yüzden o bana alıyor bende ona genelde tatilinizde çok güzel geçicek yawrum eminimm hele bi yarın olsaa ikimizde rahatlicaz
Allahımmm bende çok büyük sayılmam 23 yaşındayım bende 90lıyım
Bu erkeklerin anneci olmalarına sinir oluyorm hani nasıl yapıyorlar ediyorlarda hep kendilerini haklı çıkartıyorlar bu kaynanalr anlamıyorum
Bence seninkini doldurmuşlar canım o annesini arayıp nie böyle yaptınız şöyle yaptınız dediyse bakmıştır kadın bu herşeyi söylüyor bende söyliyim die oda ordan girmiştir ordan çıkmıştır. bence ömer ordayken bu tarz konuları açma yüzyüze daha iyi anlatılır konuşulur
Neyy esmermiii minyonmuu hiç uymuyorumm kızz sen benim fotolarımı görmedinmii
İnşallah çıkar yavruşum ya çok istiyorum gtmek tatilee hehe
Ahh o zafer yokmu zaferr rüyada bile hiloşumu sinir ediyorrrİnşallah bu çıkmazz amaa
Ailesinin bana karsi sorumsuzlugu bir yere giderken bana soylememeleri gibi konular canim omer askerde ve beni daha cok sahiplenmeleri gerekirken tam tersini yapiyorlar, benim de bu durum zoruma gitti. Omere soyledim boyle boyle uzuldum dedim once bana haklisin dedi, sonra annemi arayacagim dedi soracagim dedi bende israrla aramamasini soyledim. Neyse aramis bu sonra beni aradi sinir bin yapiyor soguk konusmaya basladi ne dedi annen dedim acele ile ciktik unuttum demis. Sonra omer diyor ki sen de onlara cok soguksun diyor gelin gibi davranmiyorsun diyor, bende onlarda beni sahiplenmedi deyince sana oyle geliyor diyor. Ben ne zaman gelinlik yapmadim deyince hicbir zaman diyor, peki onlar beni ne zaman sahiplendilerdeyince herzaman diyor bi de dwdiki ben annemi de taniyorum seni de dedi canimi sikti anlayacagin canim hatta ayrilma k istedigimi falan soyledim ama birakmadi
Selam fıstık naberr
Hoşbulduk şekerim.Her ikimizde iyiyiz canım. Sen nasılsın, neler yapıyorsun, oruç nasıl gidiyooor öt bakayım
Hoşbulduk devrem. Bildiğin gibi işte kuzum daha iyiyim.Mayışmayıın, hayde coşun
İyidir kuzum, ikinci mehtabınız gelmiş çatmış. Keyfini çıkartıın he
İyiyim çok şükür Esinim, yarın usta birliğimiz belli olucak heycandan duramıyorumoruçta öğlene kadar gayet iyi gidiyor,öğleden sonra mayışma başlıyor
Tövbeee sizden nasıl bıkarım bennnMadem Zafer de beni kızdrdııı biz tatile üçümüz devam edekk
Aynen ya biz de çok severiz bana da hep öyl eoluyor kendime çıkıp hem kendime hem ona alıyorum ordan biraz maddi sıkıntı oluyor
Hee aynı sayılırız kız, 91-Ocak
Selam fıstık naberr
Sorma adam bari rüyamda rahat bırak yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?