Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiloşşşş neye gülüosunn yahu biz sizin peşinize takılmadık orda karşılaştık sende geldin dertlendin aaa

Hiloşşşş neye gülüosunn yahu biz sizin peşinize takılmadık orda karşılaştık sende geldin dertlendin aaa

Sen dördümüz tatile gittik dedin amaa, hayır en komiği zaten benm Zafer'e kızmam hahahaha benim bilinçaltımı sen görüyon kızımm

Hiloşşş resmin nekadar güzel çıkmış yawrummm

kız sen kaç yaşındaydın ufak duruyon

Sağol Niloşş..zaten daha 22 yim kii

Son düzenleme:

Sen dördümüz tatile gittik dedin amaa, hayır en komiği zaten benm Zafer'e kızmam hahahaha benim bilinçaltımı sen görüyon kızımm

Sağol Niloşş..zaten daha 22 yim kii

Oruç vurdu ne dediğimi bilmiyorum ya da birlikte gittik ayrı takıldık her şey olabilir kısaca birlikteydikkkk nolmuş yani bıktın mı bizden odamız ayrı bacamız ayrı

askerimin mektubu geldi sonunda nasıl uyanmam

Sevindirik olmuş begüşşş gözün aydınn

ayy yawrum negüzel düşünmüşsün al tabiki, bende çok severim sevdiceğime hediye almayı,kendime alışverişe diye çıkıyorum hep ona bişeyler alıp dönüyorum oda öyle tabiki ikimizde kendimize birşey beğenemeyiz o yüzden o bana alıyor bende ona genelde tatilinizde çok güzel geçicek yawrum eminimm hele bi yarın olsaa ikimizde rahatlicaz

Bu erkeklerin anneci olmalarına sinir oluyorm hani nasıl yapıyorlar ediyorlarda hep kendilerini haklı çıkartıyorlar bu kaynanalr anlamıyorum
Bence seninkini doldurmuşlar canım o annesini arayıp nie böyle yaptınız şöyle yaptınız dediyse bakmıştır kadın bu herşeyi söylüyor bende söyliyim die oda ordan girmiştir ordan çıkmıştır. bence ömer ordayken bu tarz konuları açma yüzyüze daha iyi anlatılır konuşulur

Neyy esmermiii minyonmuu hiç uymuyorumm kızz sen benim fotolarımı görmedinmii
İnşallah çıkar yavruşum ya çok istiyorum gtmek tatilee hehe
Ahh o zafer yokmu zaferr rüyada bile hiloşumu sinir ediyorrr İnşallah bu çıkmazz amaa

Niloş : evet ya çok sevindm valla haziranın son haftası göndermşti anca geldi

Ebruş : yok görmedimm cnm fotoğraflarını...Aynen kızdırmasın valla vermicem olcak bitcek

Ailesinin bana karsi sorumsuzlugu bir yere giderken bana soylememeleri gibi konular canim omer askerde ve beni daha cok sahiplenmeleri gerekirken tam tersini yapiyorlar, benim de bu durum zoruma gitti. Omere soyledim boyle boyle uzuldum dedim once bana haklisin dedi, sonra annemi arayacagim dedi soracagim dedi bende israrla aramamasini soyledim. Neyse aramis bu sonra beni aradi sinir bin yapiyor soguk konusmaya basladi ne dedi annen dedim acele ile ciktik unuttum demis. Sonra omer diyor ki sen de onlara cok soguksun diyor gelin gibi davranmiyorsun diyor, bende onlarda beni sahiplenmedi deyince sana oyle geliyor diyor. Ben ne zaman gelinlik yapmadim deyince hicbir zaman diyor, peki onlar beni ne zaman sahiplendilerdeyince herzaman diyor bi de dwdiki ben annemi de taniyorum seni de dedi canimi sikti anlayacagin canim hatta ayrilma k istedigimi falan soyledim ama birakmadi

Hoşgeldin Esintoşş, iyiyiz çok şükür yawrumm sen nasılsın ? askerin nasıl

Hoşbulduk şekerim. Her ikimizde iyiyiz canım. Sen nasılsın, neler yapıyorsun, oruç nasıl gidiyooor öt bakayım

Hoşgeldin devremmm,,nolsun ya mayıştık senden nbr naptınnn

Hoşbulduk devrem. Bildiğin gibi işte kuzum daha iyiyim. Mayışmayıın, hayde coşun

Oruç vurdu ne dediğimi bilmiyorum ya da birlikte gittik ayrı takıldık her şey olabilir kısaca birlikteydikkkk nolmuş yani bıktın mı bizden odamız ayrı bacamız ayrı

Tövbeee sizden nasıl bıkarım bennn Madem Zafer de beni kızdrdııı biz tatile üçümüz devam edekk

Aynen ya biz de çok severiz bana da hep öyl eoluyor kendime çıkıp hem kendime hem ona alıyorum ordan biraz maddi sıkıntı oluyor

Allahımmm bende çok büyük sayılmam 23 yaşındayım bende 90lıyım

Hee aynı sayılırız kız, 91-Ocak

Heyyy selam kızlarr, nabersiniiz ?

Selam fıstık naberr

Sorma adam bari rüyamda rahat bırak yahu

Esracımm seninle pek sohbetimiz olmadı ama sen şuan nekadar haklı olsanda nişanlın askerdeyken anneside arar,ablasıda arar doldururlar yani. oyüzden bu konuyu gelince yüz yüze konuş bence sen. hiççç canını sıkma elbet oda anlayacak zamanı gelince kimin ne olduğunu o yüzden içini ferah tut ve böyle ayrılmayı falan düşünme bebişim yaaa okadar emek veriyorsun başkaları yüzünden bitmesi çok acı... Eminim nişanlında seni anlayacaktır karşılıklı konuştuğunuzda

İyiyim çok şükür Esinim, yarın usta birliğimiz belli olucak heycandan duramıyorum oruçta öğlene kadar gayet iyi gidiyor,öğleden sonra mayışma başlıyor

İyidir kuzum, ikinci mehtabınız gelmiş çatmış. Keyfini çıkartıın he

Ay evet canikom yaa..yarını da atlatak geldiiii yeppaa
Sende sorun yok di mi?

İyiyim çok şükür Esinim, yarın usta birliğimiz belli olucak heycandan duramıyorum oruçta öğlene kadar gayet iyi gidiyor,öğleden sonra mayışma başlıyor

Ay evet o var haber edecen bize de hemenn

Ohh kız kıza tatilin keyfi çok başka yaa karışan yok onu mu giydin diyen yok o göz kalemi ne diyen yok daha saymıyorum tatile gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…