Ay evet canikom yaa..yarını da atlatak geldiiii yeppaa
Sende sorun yok di mi?
Ay evet o var haber edecen bize de hemenn
İyiyim çok şükür Esinim, yarın usta birliğimiz belli olucak heycandan duramıyorumoruçta öğlene kadar gayet iyi gidiyor,öğleden sonra mayışma başlıyor
Sende sorun yok di mi?
Ohh kız kıza tatilin keyfi çok başka yaa karışan yok onu mu giydin diyen yok o göz kalemi ne diyen yok daha saymıyorum tatile gidelim
Hiloşşş kız sana bişey sorcammm bebişim
yawrum sen evdekilerden tatil için nasıl izin aldın ya bana akıl verrr.benim babam salmıyo tek başıma, adam tahmin ediyo tabi bu kesin sevgilisiyle kaçar tatile falan die
Allah iyilik versin kuzum. Desene bu gece uykusuz kalacaksınBol bol dua et canım inşallah askerin hayırlı insanlarla karşılaşır.
Benimde daha yeni yeni susamalar başladı :26:
Ooh ooh aşklaa kalın e mii
Sorun var da yok, yok ta var kuzum. Can sıkıcı.. Hiç konuşmayalım sonra konuşuruz kafa dağıtmaya geldim aaa
Sende sorun yok di mi?
Ay evet o var haber edecen bize de hemenn
Yavrum ben her sene Antalya'ya gidiyorum bu 3-4 senedir böyle,bizim geçmişimiz Antalya, arkadaşım çok ordaaa.. o yüzden göze hiç batmadı, ha tabi bu sfeer Zafere görüşecemi de biliyorlar ama zaman geçirmemiz gerektiğinin de farkındalar..ses etmediler yani başbaşa tatil olarak tabi ki bilmiyorlar
Selammmmmmm Kızzzzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrr :)
NAsılsınızzz? aranıza yeni katıldım kendimi tanıtıyım. 22 yaşındayım adım yelda askerimin adıda ibrahim şubat 6da yolladım askere mayısın başında izne geldi dayanamamışşş( Deli çocukkk) acemiliğini ankarada yaptı şuan hatay iskenderunda benim aşkıımmm her geçen gün daha fazla birikiyo özlemim ve ağustosta da bayramdan snra gelicekk onada çok az kaldııı daha gelme diyorum sonra nası dayancazzz bana dioki sen bnm gelmemi istemiosunn ya diyorum yok öle bişiiii nese çanakkaleliyim çalışıyorumm. çok güzel bir ortam burda zmanın nası geçtiğini anlamıyorummmm hepiniz çok şekersinizzzz allah sağ salim askerlerimize kavuştursun bizi :)
NAsılsınızzz? aranıza yeni katıldım kendimi tanıtıyım. 22 yaşındayım adım yelda askerimin adıda ibrahim şubat 6da yolladım askere mayısın başında izne geldi dayanamamışşş( Deli çocukkk) acemiliğini ankarada yaptı şuan hatay iskenderunda benim aşkıımmm her geçen gün daha fazla birikiyo özlemim ve ağustosta da bayramdan snra gelicekk onada çok az kaldııı daha gelme diyorum sonra nası dayancazzz bana dioki sen bnm gelmemi istemiosunn ya diyorum yok öle bişiiii nese çanakkaleliyim çalışıyorumm. çok güzel bir ortam burda zmanın nası geçtiğini anlamıyorummmm hepiniz çok şekersinizzzz allah sağ salim askerlerimize kavuştursun bizi :)
Merabaa fıstıklarımm yine yazamadım sizeeDün ablam doğum yaptı tüm gün hastanedeydim bugün geldim eve bebişimiz oldu teyze oldum çok çok çok mutlu olduuumm :)
Bu arada dağıtım yerimiz belli oldu şimdi Tokat bir fikrinz var mı kızlar sizce nasıldırr ??
Sizler nasılsınızzz bu arada iyisinizdir inşallah hepinizz :)
Merabaa fıstıklarımm yine yazamadım sizeeDün ablam doğum yaptı tüm gün hastanedeydim bugün geldim eve bebişimiz oldu teyze oldum çok çok çok mutlu olduuumm :)
Bu arada dağıtım yerimiz belli oldu şimdi Tokat bir fikrinz var mı kızlar sizce nasıldırr ??
Karışann yok muuuaaa
Yavrum ben her sene Antalya'ya gidiyorum bu 3-4 senedir böyle,bizim geçmişimiz Antalya, arkadaşım çok ordaaa.. o yüzden göze hiç batmadı, ha tabi bu sfeer Zafere görüşecemi de biliyorlar ama zaman geçirmemiz gerektiğinin de farkındalar..ses etmediler yani başbaşa tatil olarak tabi ki bilmiyorlar
Nasıl istersen Esintoşummm..tatil moddayım ben de direk valla
Kadınlar klubü yıkılıyorrr
Heeee yırtmışsın yawrum senn, ben artık evlenince sevdiceğimle balayına çıkarım başka ihtimal yok
Nasıl istersen Esintoşummm..tatil moddayım ben de direk valla
Hiloş sen ben ebruş rüyamdaki gibi tatile gitsek birbirmize karışcaz mı onu giyme bunu giyme diye onu diyorum ...kız kıza gidince kim karşcak,erkeklerle problemkızım senide oruç vurduuu
Kadınlar klubü yıkılıyorrr
93/1 tertipler çoğalıyor heralde.. Hoşgeldin tertoÇok şükür iyiyiz, sen nasılsın?
Bende Esin canım. Memnun oldum Yeldacım.Allah kavuştursun
Sağol Hiloşşş.Tabi öyle olcaksın kızım, gir o moda çıkma gidip gelene kadar ohh
Seroşş nerdesin kızım sen yaşıyon muu ?
Ayy ne güzel, topiğin taze teyzesiAllah analı, babalı büyütsün ufaklığı..
Hiç bi fikrim yok canım. Hayırlı olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?