Tekrar hoşgeldin canımm, Allah kavuştursun hepimizi sevdiceklerine inşallahbende tekrar yazıyım Nilay ismim, 23 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum öyleee hayat geçiyor,tabiki burası olmasa çok zor yaa burda vakit güzel geçiyor herkez birbirine destek oluyor çok şükür o yüzden keyfimiz güzel
Yürü beee begüşşş kim tutar senii
Hoşbulduk Tertoo :d Bende iyiiim :) çok memnun oldum aynı şekildee saolasın senideee Esincimmm
Aramıza hoşgeldin tekrarrAskerin erken izin kullanmış ama olsn canım naparsn dayanacanız bundan sonra mecburr..
Ben de yazmıştım yazayım tekrar İstanbul'dan Hilal, 22 yaşındayım, askerim 10 gün kadar olcak yeni geldi Mardin'deydii.. ben de stajer avukatım
Kaç gün izin kullandınız merak ettim ?:44:
Ve ben şimdi şey farkettim. Tickerler çok uyumlu :) 8 Aralık sözlenmişsin, bende 9 Aralık nişanlandım
Aynen canım Zafer sinirden bunaltınca beni çıkarmaya meylediyo ama aldırmıyorum
Niloşşş sana burdan bi tekme alırsın kendini askerinin kucağında
Balayı yerleri araştır sende anca karar verirsin ben can sıkıntısndan dün düğün giriş müziğimi buldumdün anneme dinletiyorum bak bu müzikte ışıklar sönmüş biz geliyoruz diyeee gene tüylerim diken diken oldu
Müziğimiz bu olcak ben karar verdimMELİH KİBAR-MESAJ & NİKAH-DÜĞÜN GİRİŞ MÜZİĞİ - YouTube
15 gün burdaydı :) eveeetttt 8 aralık doğum günüm ozman sözlenmiştik allah mesut etsinn yavrucummm :)
Hoşbuldukkkçok erken geldi bide süpriz yaptı haberim yoktu geliceğinden kendi kurmuş ayarlamış herkesii oturuyorum kafede bi baktım karşımda bastım çığlığı oracıktaaa dedim nerden çıktım sen hani ağustosta gelicektinn ama şok olmuşummm D gözün aydın canım ya ne güzel bizde görürüz inşallah o günleriii :) ohh ne güzell :)
Tekrar hoşgeldin canımm, Allah kavuştursun hepimizi sevdiceklerine inşallahbende tekrar yazıyım Nilay ismim, 23 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum öyleee hayat geçiyor,tabiki burası olmasa çok zor yaa burda vakit güzel geçiyor herkez birbirine destek oluyor çok şükür o yüzden keyfimiz güzel
Hadii hadiii tekme att bana hadiiisonuç askerime gidecekse oleyyyy
Alemsinn kızım yaabende dün sözde dağıtılcak hediyelere baktım birtane beğendim ,böyle baskılı sabunlar var hatıra olarak anneme gösterdim bende ayyy hayali bile çok güzel yawrumm ya o günleri görmeyi nasip etsin Allahım bize
Dağıtım izniyle 22 gün mü kullandınız toplam şekerim ? Amin amiin
Aaa ne güzel olmuştr amaa
Sağol canım darısı başınıza, elbet göreceksinz o günleri de ama ayrı şehirlerde olunca her zamn sorun sıkıntı işte..
Eki Görüntüle 753161 bu tekmenn....
Benim planlar hazır her şey bu sitedeki düğün söz nişan topikleri çok güzel yaa ordan esinleniyorum hemde fikir oluyo =)
Aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
toplam öyle oldu tatlıımmm:)
toplam öyle oldu tatlıımmm:)
çok fazla kullanmış bi anda inşallah bunalmaz sonra ...Biz şu an izinsiz geçiniyoruz ben zaten istemiyorum =)
dedim ama hatta hiç kullanmayalım dedim dayanamam dedii zaten haberim yoktu olsaydıı gelme derdim süpriz yaptı yaa ama napalımm şimdi dayanamıcaz asıl diyorumm konuyu kapatıyo napcam aslında bende bilmiyorummmm yavrum yaaa
Aynen tatlış yarın mesai saatini de atlatırsam tamamdır, yarın maaşımı yeni alacam koşup gidip Zaferime bir hediye almayı düşünüyorum, ya bendeki de salaklık şu an hala kızgınım ama hala bir şey alasım var..ah ahh..o da pek eli boş gelmez ama hoşuma gider ben çok severim hediyeleriii almayı da tabii..bir tane kendime mayo alırken ona da deniz şortu aldım uyumlu renklerama bir tane de tişört alasım var,aldıklarımın bir ikisi makinada küçülmüş üzüldümm..kendi de üzülmüştü.. geldiğinde benm aldığımdan giymişti mesela çok mutluluk verici oluyr, ben de onun aldığı küpeleri takmıştım 2 gğn de falan..aldığı parfümü sıktım..öyle yani..seviyorum böyle şeyleri mutlu oluyorumm
Sıkılma bakim kızarım heee..askerinle bir sorun yok de mi??
artık olan olmuş olsunnn gördüğünde güzel tabiii ... artık sen gidersin görmeye imkanın olursa cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?