Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Niloşşş sana burdan bi tekme alırsın kendini askerinin kucağında

Balayı yerleri araştır sende anca karar verirsin ben can sıkıntısndan dün düğün giriş müziğimi buldum dün anneme dinletiyorum bak bu müzikte ışıklar sönmüş biz geliyoruz diyeee gene tüylerim diken diken oldu

Müziğimiz bu olcak ben karar verdim http://www.youtube.com/watch?v=J8IhRNVGQr8

Son düzenleme:
Hoşbulduk Tertoo :d Bende iyiiim :) çok memnun oldum aynı şekildee saolasın senideee Esincimmm

Kaç gün izin kullandınız merak ettim ?:44:
Ve ben şimdi şey farkettim. Tickerler çok uyumlu :) 8 Aralık sözlenmişsin, bende 9 Aralık nişanlandım

Hoşbuldukkk çok erken geldi bide süpriz yaptı haberim yoktu geliceğinden kendi kurmuş ayarlamış herkesii oturuyorum kafede bi baktım karşımda bastım çığlığı oracıktaaa dedim nerden çıktım sen hani ağustosta gelicektinn ama şok olmuşummm D gözün aydın canım ya ne güzel bizde görürüz inşallah o günleriii :) ohh ne güzell :)

Hadii hadiii tekme att bana hadiii sonuç askerime gidecekse oleyyyy
Alemsinn kızım yaa bende dün sözde dağıtılcak hediyelere baktım birtane beğendim ,böyle baskılı sabunlar var hatıra olarak anneme gösterdim bende ayyy hayali bile çok güzel yawrumm ya o günleri görmeyi nasip etsin Allahım bize

Aaa ne güzel olmuştr amaa
Sağol canım darısı başınıza, elbet göreceksinz o günleri de ama ayrı şehirlerde olunca her zamn sorun sıkıntı işte..

hoşbuldukk canımmmmm :) amin inşallah :) çok memnun oldumm evet çok keyifli geçiyo zman kopamıyorum burdannnn :

Eki Görüntüle 753161 bu tekmenn....

Benim planlar hazır her şey bu sitedeki düğün söz nişan topikleri çok güzel yaa ordan esinleniyorum hemde fikir oluyo =)

Aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 753161 bu tekmenn....

Benim planlar hazır her şey bu sitedeki düğün söz nişan topikleri çok güzel yaa ordan esinleniyorum hemde fikir oluyo =)

Aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn

Şafak bitmeden depüğümü yedimm oleyyy
evet ya gerçekten süper şeyler var bende dün takıldım birazcık :))

çok fazla kullanmış bi anda inşallah bunalmaz sonra ...Biz şu an izinsiz geçiniyoruz ben zaten istemiyorum =)

dedim ama hatta hiç kullanmayalım dedim dayanamam dedii zaten haberim yoktu olsaydıı gelme derdim süpriz yaptı yaa ama napalımm şimdi dayanamıcaz asıl diyorumm konuyu kapatıyo napcam aslında bende bilmiyorummmm yavrum yaaa

artık olan olmuş olsunnn gördüğünde güzel tabiii ... artık sen gidersin görmeye imkanın olursa cnm..

Yawrular ben çıkıyorum ,akşama gelmeye çalışırım tekrardan öptüm hepinizi,
şimdiden hayırlı iftarlar hepinize Allah kabul etsin...

Tabi cnm hediyr almakta vermekte güzeldir maaşını aldıysan al tabii içinden be geliosa ohh mis
Yok cnm bir sorun ben sıkılıyorum ona sarıyorum aslında onun bana sarması lazmken bende var asker pskljsı sanrm oda sıkıldı artk üstüne gitmemden öle yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…