Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangimizi yıpratmadı ki bizim bu deli bozuk ilişkilerimiz hele ki bu uzaklık, ayrılık, özlem... her şeyin sebebi bu üçü. ilk kavuşma 26 ağustos inşallah, bugün de dahil tam 46 gün var resmen askerliğe geri döndük, mehtap sayıyorum

mayokiniye gelince ne üzülcen yavru, tadını çıkar

ebrum çok geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şey değildir sinir sıkışması olsun yeter ki kalbe kadar gitmesin de... hem sen neyi taktın böyle kafana bakim, ibo'yu mu :26:

sağ ol bebeğim. ben de üzüldüm, aklımdan da çıkmıyor; ama gerçekte öyle olmadığını biliyorum, kendisi de söylüyor

Selam kızlar...

Şafak zaten şıkıştırıyordu şimdi de oruç sıkıştırıyor pofffff

Yawrular ben çıkıyorum ,akşama gelmeye çalışırım tekrardan öptüm hepinizi,
şimdiden hayırlı iftarlar hepinize Allah kabul etsin...

Biraz önce benimkiyle konuştumm bizimkilerin usta birlikleri birazdan belli olucakmış saat 10a kadar kadar arayabilirsem arayıp söylerim dedii çokk heycanlıyım öğrenince yazalım hemenn (

evettt ya çok güzeldiiiii amin canımmmm aminnn D öyle ya doğruu uzaklık çok zor bişşiiii

Hem de ne zor...

Yarın alcam maaş ama bakalım canım aramız çok kötü gene tatil öncesi süperüz olmuyız heralde biz ya

Ah canm benm ahhh offff canım benm off ben de kötüyüm şu an ne yazsam bilemedm...

Selam kızlar...

Şafak zaten şıkıştırıyordu şimdi de oruç sıkıştırıyor pofffff

Beni de Zafer sıkıştırıyo bıktımmm

Bitti dedim ona olaylar uzadı uzadıııı...ofiste resmen ağlattı gene beni..evde mesajlaşırken, ben kötüyken birden sustu ben de aradım arkadaşlayım sonra konuşalım mı dedi..ben de hayır bir daha aramana gerek yok dedim, bi 5 dk geçti aradı, 10 dk snra aradı açmadım..ama benm suratını göresim yok ben Antalya'ya gidip napcam bilmiyorum şu an ama kendisi bilir, arkadaşlarımla takılır dönerim en kötü nolcak ki.... umrunda bu kadr değilsem ugrasamıcam daha fazla ben bunun için beklemedim bunca süre en fazla 1 senem boşa gitti derim ama tecrübe oldu derim..benm yapacağım bi' şey kalmadı gene çıkmazdayım kızlar. Belki de barışcaz ama umudum yok artık bu iş bugün olmazsa yarın biter...Her şeyin hayrlısı...

Hilalcim neden böyle oldunuz yine askerlikte bitti...ilişkiyi oturtmak elinizde yani..hayırlısını diliyorum senin için cidddi bir adın atmadan etraflıca düşünün aileler işin içine girince ufak şeylerdende kavga olmaz yani...ilişkiyi oturtunsıbra yolunuza bakm derim biz bile ilşkiyi 3senede oturttuk ya 1.5 senedir rahatız düşün

Oturmuyor valla var bir sorun edacım, kendi bilir yani..benim kaybetcek bir şeyim yok artık kendime saygım ve sevgiye olan inancım tamamen tükendi tükenecek zaten..3 sene bekleyemem bu şekilde, hayırlısı olsn gerçektn umrunda olmama fikri beni bitiren ve artk kendimi kandırmıcam yanında değilsem o an yanında hangi arkadaşı varsa sadece o umrunda o zman arkadaşıyla mutluluklar dilemekten başka çarem kalmadı.

Dedim ya en kötü kafamı dağıtır gelirim mis gibi yenilenmiş olarak..

Son düzenleme:

Plakalar gerçekten çok zor geçiyor ben hayretler içindeyim Neyse parayla değil, sırayla gideceğiz yavaş yavaş inşallah...

Vayy benim memleketimm allahhhımm bndee görüyim şu günleriiiii nolaaar yaaaa Merhaba buaaradaaaaaa

Memnun oldum canım yeldaydı sanırım... Ne güzel bir memleketin var, plaka nosu da güzel

Hesnacim evet ayni konular diyebiliriz ama bu kes durumlar farkli aile konusundan cikti tartisma, ben onun ailesinin bana karsi sorumsuxlugunu uzuldugumu soyledim ve durum farkli bir boyut aldi sizlerin aklina ihtiyacim var

Bir yere giderken haber vermiyorlar demişsin ya onu anlamadım canım... Ama anladığım kadarıyla az biraz ilgilensinler istiyorsun bence bu kadar takma hele hele nişanlınla arana böyle bir konuyu hiç sokma... Ben evli olduğumuz halde eşim gideli 14 ay oldu, bir kere bile evime gelmediler, ki biliyorsunuz yalnız yaşıyorum, hep telefondan aradılar bir de ben gittim, ama ihmal ettiklerini de düşünmüyorum, her ailenin kendine özgü yapısı var değiştiremiyorsun, ama değiştiremiyorsun diye de sevdiğinle aranı bozmana gerek yok

Gözünüz aydın canım hayırlı evlat olur inşallah uzun ömrü olur, yeğen çok tatlıdır bal gibi

olsun canım şafağına çok az kalmış ne güzel ya bende görücekmiyim bu günleri acep

Teşekkür ederim tatlım elbette göreceksin bana da hayal gibi geliyordu ama gerçekten geçiyormuş zaman geçtikçe sen de daha iyi anlayacaksın...

Canım önce bir sakin ol, belli ki çok sinirlisin ve çok kırılmışsın elbette haklı olduğun nokta çok daha sabah konuştuk.... Hemen kötü düşünme... O hala aramaya devam ediyor mu peki? İftardan sonra konuşursunuz belki biraz yatışsın ortalık bakalım :26:

Hayır aramıyor, onun çabası o kadar işte olmuyorsa olmuyor ya..arkadaşıyl agezme peşindedir o şimdi, inanılmaz kırgınım ve tamir edebilceni sanmıyorum..çok kötü hissediyorum...

Canım bnim askerlikte çok yıprandınız bundan böyle düşünüyor olabilitsin..sivile adapte olsun sonçta düzelir..yani gerçkten kalpten bağlıysanz aşkını gerçkse emin ol aşılamayacak bir şey yok..o da kendini değiştirebilir sende..umarım sakinleşip konulursunuz halledersnz düzelirsiniz..

Ben de aynını düşünüyrm Edacım ama keşke tek düzeltmeye çalışan taraf en olmasam, gel orta yol bulalım üzülme dese razıyım ama bana ben geçen hafta evde oturdum bu hafta da arkadaşlarımla buluşcam dedi direk, yani naparsan yap,istersen ağlamaktan geber ben bildiğimi okuycam der gibi, sanki ben buluşma dedim yani o kadar kıtlar ki henüz anlayamamış bile beni o kadar basa basa üstüne söylememe rağmen..

Yoksa kesinlikle haklısın ben hiç bir zaman ben buyum kabul et etmiyosan güle güle demedim demem de herksn ters huyları var ve orta yol isteyince bulunuyor..ama tek kişinin zoruyla da olmuyor..istediği hayatı yaşasın.

Ben artk gelip buraya yazmaktan bile utanıyorum ya her gün problemli neden yaşayım bnm bi şeyim mi eksik, çok şükür değil, ben de mutlu olmayı mutlu edilmeyi yeternce hakediyorum bence, o edemiyosa da başkası eder, artık bu noktaya geldim...

Cnm gözünüz aydın bebişe hayırlı ömürler.. Bizim topicte yani92/3. 92/4 topiğinde ceren var depressifpolyanna nicki tokatta yaşıo ona sor bilir askerlik nasıldır belki cnm.bende tokatlıym fakat hiçç gitmedim hayırlısı olsundn terör falan yok o acıdan sıkıntın olmasın

Hayır aramıyor, onun çabası o kadar işte olmuyorsa olmuyor ya..arkadaşıyl agezme peşindedir o şimdi, inanılmaz kırgınım ve tamir edebilceni sanmıyorum..çok kötü hissediyorum...

Anladım sonuçta sen daha iyi tanıyorsun Offf şimdi durduk yere neden böyle bir şey oldu ki tam da tatil öncesi yapmasaydı keşke işte var bizim Türk erkeklerinde böyle bir durum :44: Azcık arasa ilgi gösterse hiç bir şey olmayacaktı değil mi Çok bir şey de istenilmiyor halbuki

Aynen öyle Hesna ablacım çok kötü hissediyorum ve haketmiyorum bunu bu kadar ayın üstüne ben, tatili de umrumda değil istediği arkadaşıyla gitsin o otellere..gezip keyfime bakarım inşallah..o peşime düşmedikçe de uçağımın saatini bile söylemiycem kararlıyım, kendi başımın çaresine bakarım ben..tatil dönüşü annemlere de açıklarım..olmadı diye..

Canm senn onu kısıtlamandan korkmuştur ki zaten karışmazdın abartmadığı sürece sanmıyorum ayrıca deme öyle cnm nedemek herkesin ilişkisinde sorunlar oluyor akıl almak fikir danışmak daha ii gelio.. Ama haklısın sen değişiyorsan oda çaba sarfetmeli ilşki çabası ve emeksiz yürümüo maalesef bence araynca sakince konuş boşver hiçç kasma kendini üzüntünü anlıyorum ama düzelecek bir şeyse üzme..güzel dille düzel artk üzme beni de yani bunuda anlar herhalde yoksa ben yokun de seviosa zaten. Yola gelecektir

Canım elbette öyle sonuçta hiç kimse ve hiç bir şey senden ve mutluluğundan daha önemli değil, bu konular hassas, karar aşamaları da öyle, üzme kendini çok olur mu? Buraya gelip elbette bizimle paylaşabilirsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yerler belli olduuuuu

İZMİR-Şirinyerrrrr

uçuyorummm sevinçtennnnn

Dün akşam aynını dedim ki Edacım, tekrarlanması durumunda ben yokum dedim, bugn tekrarlamasa bile damarıma basıyo ya gezecem o kadar dıye, bu kadar kendine güvenmek neymiş görsün, ararsa bilmiyorum konuşur muyum ama şimdi arkadaşıyla ya ondan ayrılınca arar yine kesin ve kendme yedirip açamam sanırım bilmiyorum..

Tabi ki iyi geliyor fikir almak sakinleşiyorum ama böyle ilşki mi olur yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…