Anladım simdi Nilucum cidden kirici olmus soyledigi ama erkek milleti ne soyledigini de ne yaptigini da bilmiyor bazen yani sen noyle kizginliklq soylenmis bi seye bu kadar takilma bence. Tabi insajin kafasini kurcalar ama daha ileri dusunmene izin verme hiv. Gerçek fikri oyle olsa neden soylemekten cekinsin canim..ama yorgunluklarinda cok haklisin ah ah bu iliski cok yordu yipratti seni..
Mayokiniye gelince ben hani camasirimlayim gibi hissesip bikinide rahat olamiyordum ama bu daha rahat geldi ne bileyim..bu kadar seksi oldunu aalirken dusunmedim valla ama uzuldum mu yooo aksine sevindm heheheheheh :))
Yakaladım bugünn yakaladımm tuttum Allahın iziniylede bırakmicamkiii
Olsun tatlışım sonra tutarsın
Bende bir türlü toparlanamıyorum ya bugünde hastanedeydim sol elimde 2 3 saat boyunca yanma karıncalanma ve ağrı oldu ben bide solağım sol kol olunca korktum kalbimde delik ya bişey çıkmasın diye işte doktor bilekteki sinir sıkışmasına benziyor dedi vurdu falan film istedi işte yarın film çektircem bakalım neymişş birgün bu sinir beni geberticek
Nilümm çok üzüldüm öyle demesine mehmetin ama dediğin gibi her sinirli olduğunda her dediğine evet diyorsa sen üstüne gidince dahada sinirlenmiş olabilir ama söylemesi tabiki çok yanlış inşallah hakkınızda hayırlısı olur tatlımm benim[/B]
Selam kızlar...
Şafak zaten şıkıştırıyordu şimdi de oruç sıkıştırıyor pofffff
Yawrular ben çıkıyorum ,akşama gelmeye çalışırım tekrardan öptüm hepinizi,
şimdiden hayırlı iftarlar hepinize Allah kabul etsin...
evettt ya çok güzeldiiiiiamin canımmmm aminnn D öyle ya doğruu uzaklık çok zor bişşiiii
Tabi cnm hediyr almakta vermekte güzeldir maaşını aldıysan al tabii içinden be geliosa ohh mis
Yok cnm bir sorun ben sıkılıyorum ona sarıyorum aslında onun bana sarması lazmkenbende var asker pskljsı sanrm oda sıkıldı artk üstüne gitmemden öle yanii
hangimizi yıpratmadı ki bizim bu deli bozuk ilişkilerimizhele ki bu uzaklık, ayrılık, özlem... her şeyin sebebi bu üçü. ilk kavuşma 26 ağustos inşallah, bugün de dahil tam 46 gün var resmen askerliğe geri döndük, mehtap sayıyorum
mayokiniye gelince ne üzülcen yavru, tadını çıkar
Selam kızlar...
Şafak zaten şıkıştırıyordu şimdi de oruç sıkıştırıyor pofffff
Hilalcim neden böyle oldunuz yine askerlikte bitti...ilişkiyi oturtmak elinizde yani..hayırlısını diliyorum senin için cidddi bir adın atmadan etraflıca düşünün aileler işin içine girince ufak şeylerdende kavga olmaz yani...ilişkiyi oturtunsıbra yolunuza bakm derim biz bile ilşkiyi 3senede oturttuk ya1.5 senedir rahatız düşün
Evet canım azalttım çok şükür nankörlük etmek istemem ama sanki bi yıldır plakalardaymısım gibi gelyo bana
Evet canımm senin arkandan geliyoruz önce hesna sonra ebru sonra esra veeee en son sıra bana gelıyo İnşallah bu bitincede evlilik şafağı sayıcam ama neyseki o çok uzun değil bir ay hemen geçer İnşallah
Vayy benim memleketimmallahhhımm bndee görüyim şu günleriiiii nolaaar yaaaa Merhaba buaaradaaaaaa
Hesnacim evet ayni konular diyebiliriz ama bu kes durumlar farkli aile konusundan cikti tartisma, ben onun ailesinin bana karsi sorumsuxlugunu uzuldugumu soyledim ve durum farkli bir boyut aldi sizlerin aklina ihtiyacim var
Ailesinin bana karsi sorumsuzlugu bir yere giderken bana soylememeleri gibi konular canim omer askerde ve beni daha cok sahiplenmeleri gerekirken tam tersini yapiyorlar, benim de bu durum zoruma gitti. Omere soyledim boyle boyle uzuldum dedim once bana haklisin dedi, sonra annemi arayacagim dedi soracagim dedi bende israrla aramamasini soyledim. Neyse aramis bu sonra beni aradi sinir bin yapiyor soguk konusmaya basladi ne dedi annen dedim acele ile ciktik unuttum demis. Sonra omer diyor ki sen de onlara cok soguksun diyor gelin gibi davranmiyorsun diyor, bende onlarda beni sahiplenmedi deyince sana oyle geliyor diyor. Ben ne zaman gelinlik yapmadim deyince hicbir zaman diyor, peki onlar beni ne zaman sahiplendilerdeyince herzaman diyor bi de dwdiki ben annemi de taniyorum seni de dedi canimi sikti anlayacagin canim hatta ayrilma k istedigimi falan soyledim ama birakmadi
Merabaa fıstıklarımm yine yazamadım sizeeDün ablam doğum yaptı tüm gün hastanedeydim bugün geldim eve bebişimiz oldu teyze oldum çok çok çok mutlu olduuumm :)
Bu arada dağıtım yerimiz belli oldu şimdi Tokat bir fikrinz var mı kızlar sizce nasıldırr ??
Sizler nasılsınızzz bu arada iyisinizdir inşallah hepinizz :)
olsun canım şafağına çok az kalmış ne güzel ya bende görücekmiyim bu günleri acep
Beni de Zafer sıkıştırıyo bıktımmm
Bitti dedim ona olaylar uzadı uzadıııı...ofiste resmen ağlattı gene beni..evde mesajlaşırken, ben kötüyken birden sustu ben de aradım arkadaşlayım sonra konuşalım mı dedi..ben de hayır bir daha aramana gerek yok dedim, bi 5 dk geçti aradı, 10 dk snra aradı açmadım..ama benm suratını göresim yok ben Antalya'ya gidip napcam bilmiyorum şu an ama kendisi bilir, arkadaşlarımla takılır dönerim en kötü nolcak ki.... umrunda bu kadr değilsem ugrasamıcam daha fazla ben bunun için beklemedim bunca süre en fazla 1 senem boşa gitti derim ama tecrübe oldu derim..benm yapacağım bi' şey kalmadı gene çıkmazdayım kızlar. Belki de barışcaz ama umudum yok artık bu iş bugün olmazsa yarın biter...Her şeyin hayrlısı...
Canım önce bir sakin ol, belli ki çok sinirlisin ve çok kırılmışsın elbette haklı olduğun nokta çok daha sabah konuştuk.... Hemen kötü düşünme... O hala aramaya devam ediyor mu peki? İftardan sonra konuşursunuz belki biraz yatışsın ortalık bakalım :26:
Canım bnim askerlikte çok yıprandınız bundan böyle düşünüyor olabilitsin..sivile adapte olsun sonçta düzelir..yani gerçkten kalpten bağlıysanz aşkını gerçkse emin ol aşılamayacak bir şey yok..o da kendini değiştirebilir sende..umarım sakinleşip konulursunuz halledersnz düzelirsiniz..
Oturmuyor valla var bir sorun edacım, kendi bilir yani..benim kaybetcek bir şeyim yok artık kendime saygım ve sevgiye olan inancım tamamen tükendi tükenecek zaten..3 sene bekleyemem bu şekilde, hayırlısı olsn gerçektn umrunda olmama fikri beni bitiren ve artk kendimi kandırmıcam yanında değilsem o an yanında hangi arkadaşı varsa sadece o umrunda o zman arkadaşıyla mutluluklar dilemekten başka çarem kalmadı.
Dedim ya en kötü kafamı dağıtır gelirim mis gibi yenilenmiş olarak..
Canım bnim askerlikte çok yıprandınız bundan böyle düşünüyor olabilitsin..sivile adapte olsun sonçta düzelir..yani gerçkten kalpten bağlıysanz aşkını gerçkse emin ol aşılamayacak bir şey yok..o da kendini değiştirebilir sende..umarım sakinleşip konulursunuz halledersnz düzelirsiniz..
Cnm gözünüz aydın bebişe hayırlı ömürler.. Bizim topicte yani92/3. 92/4 topiğinde ceren var depressifpolyanna nicki tokatta yaşıo ona sor bilir askerlik nasıldır belki cnm.bende tokatlıym fakat hiçç gitmedimMerabaa fıstıklarımm yine yazamadım sizeeDün ablam doğum yaptı tüm gün hastanedeydim bugün geldim eve bebişimiz oldu teyze oldum çok çok çok mutlu olduuumm :)
Bu arada dağıtım yerimiz belli oldu şimdi Tokat bir fikrinz var mı kızlar sizce nasıldırr ??
Sizler nasılsınızzz bu arada iyisinizdir inşallah hepinizz :)
Hayır aramıyor, onun çabası o kadar işte olmuyorsa olmuyor ya..arkadaşıyl agezme peşindedir o şimdi, inanılmaz kırgınım ve tamir edebilceni sanmıyorum..çok kötü hissediyorum...
Anladım sonuçta sen daha iyi tanıyorsunOfff şimdi durduk yere neden böyle bir şey oldu ki tam da tatil öncesi yapmasaydı keşke işte var bizim Türk erkeklerinde böyle bir durum :44: Azcık arasa ilgi gösterse hiç bir şey olmayacaktı değil mi Çok bir şey de istenilmiyor halbuki
Ben de aynını düşünüyrm Edacım ama keşke tek düzeltmeye çalışan taraf en olmasam, gel orta yol bulalım üzülme dese razıyım ama bana ben geçen hafta evde oturdum bu hafta da arkadaşlarımla buluşcam dedi direk, yani naparsan yap,istersen ağlamaktan geber ben bildiğimi okuycam der gibi, sanki ben buluşma dedim yani o kadar kıtlar ki henüz anlayamamış bile beni o kadar basa basa üstüne söylememe rağmen..
Yoksa kesinlikle haklısın ben hiç bir zaman ben buyum kabul et etmiyosan güle güle demedim demem de herksn ters huyları var ve orta yol isteyince bulunuyor..ama tek kişinin zoruyla da olmuyor..istediği hayatı yaşasın.
Ben artk gelip buraya yazmaktan bile utanıyorum ya her gün problemli neden yaşayım bnm bi şeyim mi eksik, çok şükür değil, ben de mutlu olmayı mutlu edilmeyi yeternce hakediyorum bence, o edemiyosa da başkası eder, artık bu noktaya geldim...
Canm senn onu kısıtlamandan korkmuştur ki zaten karışmazdın abartmadığı sürece sanmıyorum ayrıca deme öyle cnm nedemek herkesin ilişkisinde sorunlar oluyor akıl almak fikir danışmak daha ii gelio.. Ama haklısın sen değişiyorsan oda çaba sarfetmeli ilşki çabası ve emeksiz yürümüo maalesef bence araynca sakince konuş boşver hiçç kasma kendini üzüntünü anlıyorum ama düzelecek bir şeyse üzme..güzel dille düzel artk üzme beni de yani bunuda anlar herhalde yoksa ben yokun de seviosa zaten. Yola gelecektir
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yerler belli olduuuuu
İZMİR-Şirinyerrrrr
uçuyorummm sevinçtennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?