kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yerler belli olduuuuu
İZMİR-Şirinyerrrrr
uçuyorummm sevinçtennnnn
Dün akşam aynını dedim ki Edacım, tekrarlanması durumunda ben yokum dedim, bugn tekrarlamasa bile damarıma basıyo ya gezecem o kadar dıye, bu kadar kendine güvenmek neymiş görsün, ararsa bilmiyorum konuşur muyum ama şimdi arkadaşıyla ya ondan ayrılınca arar yine kesin ve kendme yedirip açamam sanırım bilmiyorum..
Tabi ki iyi geliyor fikir almak sakinleşiyorum ama böyle ilşki mi olur yaa..
Canım elbette öyle sonuçta hiç kimse ve hiç bir şey senden ve mutluluğundan daha önemli değil, bu konular hassas, karar aşamaları da öyle, üzme kendini çok olur mu? Buraya gelip elbette bizimle paylaşabilirsin
yerler belli olduuuuu
İZMİR-Şirinyerrrrr
uçuyorummm sevinçtennnnn
Hayırlı olsn cnm Allah güzel insanlarla karşılaştırsın inş
Deniycem Hesna abla üzsem de değişmicek nasılsa en çok gece üzülürüm o da uyuyakalırım napim..
Canım yaa çok sevindm nihayet güzl bir haberrr
Canm bnm zaten o sana inatlaşmasa hani srni yok sayar gibi ben çıkıyorm hayatm arkadşmla buluşcm dese izin vermicelmsn ki? Öyle bir izlenm mi var yani onun gözünde senn için..aç cnm teli açmayınca daha cok sıkkntı yaparsn. Sen ona dışarı çıkma mı diosn ki böle tavırda söylüo sana sanki özgür adammış gibis
SAğolll bebeğimmm, ya çok sevindim anlatamam, benimkinin büyük ablası izmirde en azından evci iznine falan çıkabilir inşallah o yüzden çok mutlu oldum
sana noldu bebişimm bişeyemi üzüldün senn
Benimkide kıbrıs:))
Alakası yok canım mesele dün akşam başladı o olayı nere getirdi, ben izin vermemem olur mu çok saçma olurdu o zman ben sadece dozunu bilceksn artık sorumluluk alcaz yakında dedm, dün gece 3 e geliyordu döndü eve, ben de dedm zaten 8 9 gibi buluştunuz hadi 12 1 de eve gidilir yani normali budur, ben diyo arkadaşlarımla sohbet etmekten korkar oldum,güvenmiyosun falan diyo istediği yerden anlıyor..anlamıyor daha doğrusuhalbuki denize git ferahlarsın falan dedim, yani ben sana güvenmesem falan neden diym ki salak işte
Boşver şimdi beni sen sevincini yaşa tatlım doya doya..benm derdim bimiyo Zafer sağolsun
Hımmm anladm cnm normalde sorumsuzmudur ?? Yani askerde onca ay bunalmış b1-2 ay takılsın tabi gece 3 te hergn gelnmx bunu ayda 1-2 defa yapabilir bence kendi haline bırak bnm deyimimle çeneni biraz tutdeme bişey çıksın anca 1-2 ay yapar bunu sonra sıkıosa yapsn sen zatn demişsin artk ciddi bişey olck die.ki
Tam okuyamadım bebişim ama şu gece geç gelme mevzusumu olay
Aynen öyle Hesna ablacım çok kötü hissediyorum ve haketmiyorum bunu bu kadar ayın üstüne ben, tatili de umrumda değil istediği arkadaşıyla gitsin o otellere..gezip keyfime bakarım inşallah..o peşime düşmedikçe de uçağımın saatini bile söylemiycem kararlıyım, kendi başımın çaresine bakarım ben..tatil dönüşü annemlere de açıklarım..olmadı diye..
yerler belli olduuuuu
İZMİR-Şirinyerrrrr
uçuyorummm sevinçtennnnn
Dün akşam aynını dedim ki Edacım, tekrarlanması durumunda ben yokum dedim, bugn tekrarlamasa bile damarıma basıyo ya gezecem o kadar dıye, bu kadar kendine güvenmek neymiş görsün, ararsa bilmiyorum konuşur muyum ama şimdi arkadaşıyla ya ondan ayrılınca arar yine kesin ve kendme yedirip açamam sanırım bilmiyorum..
Tabi ki iyi geliyor fikir almak sakinleşiyorum ama böyle ilşki mi olur yaa..
Benimkide kıbrıs:))
Deniycem Hesna abla üzsem de değişmicek nasılsa en çok gece üzülürüm o da uyuyakalırım napim..
Valla tutamam çenemi canım ben ya....bu kadar önemliyse gece çıkmak ya da arkadaşlarıyla olmak buyursun devam etsn, neden tahammül edeyim ki..biz bir saat bile konuşamıyoruz yani şu bir haftadır evde, yok yanımda şu var bu var evdeyim dükkandayım..
yok her şeye zamanı var bana yoksa ve sen üzülme bugün gitmeyiveririm diyemiyorsa da ben de benle mutlu olamıyo napim derim eyvallah der geçerim kusura bakmasın, 2 gn sonra mis gibi tatil yapcaktık içine etti, dayanamamış mı yok canım ben susamam çok saçma..
Gözümüz aydın yawrumm.Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırır inşallahh
Sen böyle konuştukça ben üzülüyorum ama inşallah bir çözüm yolu bulursunuz bu gidişata...
Peki sen de ona aynısını yaptın mı hiç, empati kuramıyorsa empati kurmasını sağlaSen de aradığında yok arkadaşımdayım de, şöyle geziyorum böyle geziyorum, şu saatte döndüm de bakalım o zaman dank edecek mi kafasına :44:
Evet üzsen de değişmeyecek kendini, kaderden kaçamazsın, hayırlısı ne ise o olsun canım önemli olan o, güzel şeylerle karşılaştırsın Allahım
Cnm ama o bunları yaparsa sende çeneni tutmassan yürümezki...o yapmıcak sende tutcan yani başka yolu yok.a her gece çıkıoda abartı ama 1gece cıktıysa hilalcm takılma bu kadarda yıpratma kendini hani o süre zarfıda hiç maramadıkı mesaj atmadımı haklısın ama konuştuysanız bırak biraz kafa dağıtsn sende diosun tatil yaklaştı bolbol birlikte olcksnz ..ama başka sorunlar soru işaretleri varsa büyütülecek o kadarını bilrmicem
Bakalım Hesna ablacım hayırlısı cidden yapcak başka şeyim yok, ben de çok üzülüyüorm ama elden ne gelir ki..
Empati kurmasını sağlayamıyorm çünkü ben arkadaştayım deynce en büyük dert eve kaçta dönceğim adamın ilgisizlik gibi bir sıkıntısı yok ki nedne dert etsn arkadaşta olmamı belki hoşuna gidiyor rahat kalıncaha 3 te falan da zaten gelemem ailemle yaşıyorum, ün,deyken ben daha değerliydim ödü kopuyordu, çünkü çok rahatca gezerdm arkadaşlarımda kalırdım şimdi öyle mi..iş güç zaten ve arta kalan zamanda da gece zaten çıkamıyorum artık anlayamaz ki artk..
üzülmücem valla klişe ama gerçek kendi kaybeder..
Yok sürekli mesajlaştık ama ben üzüldüğümü belli ettim kalkıp dönebilirsn hala dedm hiç oralı olmadı, bugün de öyle konuşmaları beni çileden çıkardı, mesaj atmamış çünkü eve gelmiş falan normalde yazar ben yazdım, evdeyım dus alıp cıkcam, ben de dedm ha tabi arkadaşlarınla dedm, e tabi dedi,inadına inadına..ben de istediğin yere git falan dedim, sinirliym ya artık oturup dün ne kadar üzüldn bi konuşalım ya da ne var bunda arada olur falan diyen yok ki edacım ben yaparım yanlış bi şey yok kafasında sen üzülürsen üzül kafasında buna tahammül edemiyorum..
yani dese k tamam canım cıktım öyle denk geldi olsa da cok nadir olur zaten üzülmene gerek yok falan dese amenna belki..ama gerek yok bu sekılde görmezden gelir gibi davranmasına..
yerler belli olduuuuu
İZMİR-Şirinyerrrrr
uçuyorummm sevinçtennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?