Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de sabahtan beri diyorum zaten Edacım kıt yani direk cidden..hala arkadaşlarımla buluşamıcamın derdınde, oysa sen bana yeterince zaman ayır, konuş mutlu et, sonra nere gidersen git ama onda da dozunu ayarla sadece, kim sana buluşma dedi ki yani, gecenin bir vakti canım arkadaşı otogardan alıp bi yerlere oturcaz dyo yani ordan belli gec kalcagı hiç gitmese sorun olmucaktı saat zaten 12 ydi yani..ve o kadar uzamış konu hala ben buluşacam bu hafta sen ne dersen deye getiriyo, iyi buluşsun o zman keyfince..

Cok haklısın cnm seni hiçe saymak sanki arkadaşları kaçıomış gibi..ne desen haklısın kndi kendine mahvetmiiiş

Kızlar ustaları belli olanlar,

İzmir'e,Kıbrıs'a selam olsunnn inşallah gittikleri yerde rahat ederler ...

Hiloşum yaaa neler olmuş gene okudumda ...üzüldüm yaa niye bu erkekler bu kadar odunlar ya niye ya karşılarında bazen arkadaşı var gibi davranıyolar ya ...bu arada buraya yazmıcanda nereye yazcan aşkolsun ya burda sevincimizi,üzüntümüzü her şeyimizi yaşıyoruz inan burası olmasa belki kendimiz bazen bazı şeylere farklı tepkiler vericez o yüzden saçmalama ...

Hemen bitti falan da deme yaa saçmalama o kadar kolay mı bitmesi sende şu an sinirlisin bi sakin ol bebeğim ...Eda çok güzel yorumlamış zaten bende ona katılıyorum...Sonuna kadar haklısın bunların erkek ortamında içine şeytan kaçıooo milletten utanıyolar ne alaka ben övünürüm bile ama erkeklik damarı tutuo resmen valla bu konuda bende çok kavga ettiğim için sana sakin ol diyorum ama çok haklısınnn yanii dediğim dediklik falan yok işte ben gidiyorum ne yaa bu kime bu afra tafra evlenceğim dedin kadına maı yani insan düşünüyo tabi...Zafer şimdi tatile güveniyo nasılsa gidicez her şey halolcak diye çok ciddiyim ondn bu kadar rahat ..

Son düzenleme:

Naber begümcümm nsıl gidio oruç bugn ::

Çok sağol ablacımmm

olmaz balım olmazz,sen güven askerine gerisi boş,Allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin inşallah

Niloşşş hayırlı uğurlu olsun ,,Allah iyiliklerle ve iyi insanlarla karşılaştırsın...

Begüşümmmmm sağol yawrummm

Naber begümcümm nsıl gidio oruç bugn ::

İyidir Edacım sen nasılsın ? sende tokatlıymışsn bende öyle hemşehri çıktık ama gitmedm çok küçükken gitmştm...

Valla iyi aslında başım falan ağrımıyoda biraz midem kazındı yaa bide böyle tatlı istiyo cnm ama yemicem öyle geç yeniliyo ya bide kilo olarak dönmesin ya ...

Sen nasılsın cnm ?

Anlicakk balımm anlicakk emin ol ki, arkadaşlarından bir kazık yediğinde yanında sadece senin olduğunu anlicak ozaman, ama sen şimdi onu rahat bırak ne istiyorsa yapsın.tatile ne kaldı şurda,ozaman oturup konuşursunuz,zaten iş ciddiye binince hiç bişey yapamicak

Son düzenleme:

İyiyim cnm bnde aaa bende tokatlıyım ama hiçç gitmedim hemşehri çıktık ciddi ciddi.ay sorma bnmde cnm tatlı istio sıcacık pideye nutella sürmek gibi mesela ben mekik çekiorm gün içnde ve sahurdan önce kilo alıyorum yoksa ramazandAa

Vay hemşerim ya

Valla benm canm limonlu cheescake istiyo çok aştı midem kendini cüzi şeyler istemedi bugün ama hurmayla bastırıcam ya yemicem ...ben sporu uzun zamandır bıraktm yaa üşenmekten ..

Vay hemşerim ya

Valla benm canm limonlu cheescake istiyo çok aştı midem kendini cüzi şeyler istemedi bugün ama hurmayla bastırıcam ya yemicem ...ben sporu uzun zamandır bıraktm yaa üşenmekten ..

Hemşo dicem bundn sonra sana au ben limonlu sevmem ama frambuazlı severimm yada waffle olck of... Neyse akşam fıstıklı kadayıf sarması yiyim bari hiç affetmem cnm hareket et almazsın ya bende yapıodm ramazan yüzüden bıraktım uyumuısan sahurdan önce biraz hareket ii gelir

Son düzenleme:
Hepinize keyifli iftarlar kızlar

Ben de sofra hazırlamaya gideyim az kaldı burada iftara

Tamam Hemşom

ohh afiyet olsun ...son 45 in içindeyiz hadi bakalım

Hahha daha var ama ya baaya

benimki de oruç tutuo uyumak için yer kolluyolarmış köşe kapmaca gibi resmen,,bi asker bugün masada uyuomuş komutan gelmiş oğlum siz demiş askersiniz tutmak için zorlama kendini yarın sana emrediyorum tutmıcaksın demiş

Ay yazık cnm ya tutmasn tabi yani zorlamanın alemi yok bence komutana bak emrediyorum mu demiş hahhah ya bnmki tutamaz karakolda olmuo gündüz dışarda düşünsene o sersemlikle mahkum kaçıo falan gerek yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…