- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hm anladm tatlmm yani aslında dün geceki olay bence büyütülck bişey değil koskoca adam kalkarmı arkadaşlaının yanında cnm ama daha erken gelebilir di hani nblm 3 abartmış.. Ayrıca bugn yaptığı hiç hoş değil sen ona kırıldın bence daha çok tuz biber olu dimi e tabi demesi falan..ve söyleyiş tarzı yanlş dediğin gbi normal yumuşak bir dille dese senn de kalbini tMir etse.. Ama erkekler biraz kıt hatta fazlsıyla ayrıntı düşünmee beyin hücreleri yetmio maaleaef
Ben de sabahtan beri diyorum zaten Edacım kıt yani direk cidden..hala arkadaşlarımla buluşamıcamın derdınde, oysa sen bana yeterince zaman ayır, konuş mutlu et, sonra nere gidersen git ama onda da dozunu ayarla sadece, kim sana buluşma dedi ki yani, gecenin bir vakti canım arkadaşı otogardan alıp bi yerlere oturcaz dyo yani ordan belli gec kalcagı hiç gitmese sorun olmucaktı saat zaten 12 ydi yani..ve o kadar uzamış konu hala ben buluşacam bu hafta sen ne dersen deye getiriyo, iyi buluşsun o zman keyfince..
Kızlar ustaları belli olanlar,
İzmir'e,Kıbrıs'a selam olsunnn inşallah gittikleri yerde rahat ederler ...
Hiloşum yaaa neler olmuş gene okudumda ...üzüldüm yaa niye bu erkekler bu kadar odunlar ya niye ya karşılarında bazen arkadaşı var gibi davranıyolar ya ...bu arada buraya yazmıcanda nereye yazcan aşkolsun ya burda sevincimizi,üzüntümüzü her şeyimizi yaşıyoruz inan burası olmasa belki kendimiz bazen bazı şeylere farklı tepkiler vericez o yüzden saçmalama ...
Hemen bitti falan da deme yaa saçmalama o kadar kolay mı bitmesi sende şu an sinirlisin bi sakin ol bebeğim ...Eda çok güzel yorumlamış zaten bende ona katılıyorum
Çok sağol ablacımmmHayırlısı olsun canım İZmir güzel yer rahat eder askerin sen de gidebilirsin ohh güzel haber bu çok sevindim
Hayırlı olsun kızlar ne güzel yerlere çıkmış askerlikleri maşallah Allah tez zamanda kavuştursun[/I]
Doğu değil diye seviniyorum ama nasıl konuşucaz napıcaz türk telekom kartı bile geçmez orda çarşı izinlerindede askerler fena dağıtıyomuş kıbrısta inşallah gittiği gibi döner bi hatası olmaz
Niloşşş hayırlı uğurlu olsun ,,Allah iyiliklerle ve iyi insanlarla karşılaştırsın...
Naber begümcümm nsıl gidio oruç bugn ::
Benimkide kıbrıs:))
Ben de sabahtan beri diyorum zaten Edacım kıt yani direk cidden..hala arkadaşlarımla buluşamıcamın derdınde, oysa sen bana yeterince zaman ayır, konuş mutlu et, sonra nere gidersen git ama onda da dozunu ayarla sadece, kim sana buluşma dedi ki yani, gecenin bir vakti canım arkadaşı otogardan alıp bi yerlere oturcaz dyo yani ordan belli gec kalcagı hiç gitmese sorun olmucaktı saat zaten 12 ydi yani..ve o kadar uzamış konu hala ben buluşacam bu hafta sen ne dersen deye getiriyo, iyi buluşsun o zman keyfince..
İyidir Edacım sen nasılsın ? sende tokatlıymışsn bende öyle hemşehri çıktık ama gitmedm çok küçükken gitmştm...
Valla iyi aslında başım falan ağrımıyoda biraz midem kazındı yaa bide böyle tatlı istiyo cnm ama yemicem öyle geç yeniliyo ya bide kilo olarak dönmesin ya ...
Sen nasılsın cnm ?
canimmm benimkide kibrista gozun aydin
İyiyim cnm bnde aaa bende tokatlıyım ama hiçç gitmedimhemşehri çıktık ciddi ciddi.ay sorma bnmde cnm tatlı istio sıcacık pideye nutella sürmek gibi mesela ben mekik çekiorm gün içnde ve sahurdan önce kilo alıyorum yoksa ramazandAa
Yavrum napıosun bakııımmbugün konuşamadık hiç
Vay hemşerim ya
Valla benm canm limonlu cheescake istiyo çok aştı midem kendini cüzi şeyler istemedi bugünama hurmayla bastırıcam ya yemicem ...ben sporu uzun zamandır bıraktm yaa üşenmekten ..
napimm bebgimm dakika sayiommewet yaaa iftardan once elim ayagim kalkmioo sen nasilsin canim
Hepinize keyifli iftarlar kızlar
Ben de sofra hazırlamaya gideyim az kaldı burada iftara
Hemşo dicem bundn sonra sanaau ben limonlu sevmem ama frambuazlı sertim yada waffle olck of... Neyse akşam fıstıklı kadayıf sarması yiyim bari hiç affetmem cnm hareket et almazsın ya bende yapıodm ramazan yüzüden bıraktım uyumuısan sahurdan önce biraz hareket ii gelir
Tamam Hemşom
ohh afiyet olsun ...son 45 in içindeyiz hadi bakalım
Hahha daha var ama ya baaya
benimki de oruç tutuo uyumak için yer kolluyolarmış köşe kapmaca gibi resmen,,bi asker bugün masada uyuomuş komutan gelmiş oğlum siz demiş askersiniz tutmak için zorlama kendini yarın sana emrediyorum tutmıcaksın demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?