Ay yazık cnm ya tutmasn tabi yani zorlamanın alemi yok bence komutana bak emrediyorum mu demiş hahhahya bnmki tutamaz karakolda olmuo gündüz dışarda düşünsene o sersemlikle mahkum kaçıo falan gerek yok ya
Valla emretmiş komutan uyuduğu için haklı ama onlarda da herkes tutuo diye utanıolarmı bilmiyorum ki...Komutanlarda uyuyomuş bütün gün klimayı açıp,Ramazan geldi askeriye tatilde resmen diyo
Bende çok zorlama kendini dedm iyiyim dedi,,Senin askerin hep dışarda bide yok günah yaa Allah affeder onları ...
Kızlar ustaları belli olanlar,
İzmir'e,Kıbrıs'a selam olsunnn inşallah gittikleri yerde rahat ederler ...
Hiloşum yaaa neler olmuş gene okudumda ...üzüldüm yaa niye bu erkekler bu kadar odunlar ya niye ya karşılarında bazen arkadaşı var gibi davranıyolar ya ...bu arada buraya yazmıcanda nereye yazcan aşkolsun ya burda sevincimizi,üzüntümüzü her şeyimizi yaşıyoruz inan burası olmasa belki kendimiz bazen bazı şeylere farklı tepkiler vericez o yüzden saçmalama ...
Hemen bitti falan da deme yaa saçmalama o kadar kolay mı bitmesi sende şu an sinirlisin bi sakin ol bebeğim ...Eda çok güzel yorumlamış zaten bende ona katılıyorum...Sonuna kadar haklısın bunların erkek ortamında içine şeytan kaçıooo milletten utanıyolar ne alaka ben övünürüm bile ama erkeklik damarı tutuo resmen valla bu konuda bende çok kavga ettiğim için sana sakin ol diyorum ama çok haklısınnn yanii dediğim dediklik falan yok işte ben gidiyorum ne yaa bu kime bu afra tafra evlenceğim dedin kadına maı yani insan düşünüyo tabi...Zafer şimdi tatile güveniyo nasılsa gidicez her şey halolcak diye çok ciddiyim ondn bu kadar rahat ..
Sivasta kaçta iftarr?? İstanbulda 20.46 yaaa !! Bnmki tutmuo ama artvin açtı düşün 1 saat oynuoiyiyim cnm bende yatıp duruom
20:10 canim bugunde doyduk cok sukur ama orucken daha iyi hic diilse agirlik cokmuo
İftarımızı açtık ,Allah herkesin orucunu,duasını kabul etsin..
Ben gene her zaman ki gibi hemen doydum yiyemedim anneme yaptırdğım pilavın zorla tadına bakabildim
Sırada herkese benden tavşan kanı çay gelsinnnn,afiyet olsun ...
Eki Görüntüle 753379
Ohhh ben de az yemeğim otursun bekliyorum bir yandan da Zaferle mesajlaşıyoz az daha toparladık gibi, bir daha öyle şeyler yazma bak dedi çok kendini kaybediyosun, ben de bu konuda bir orta yol bulmamız lazm falan dedm, halledecez dedi, umursamaz deyip durma onla alakası yok dedi, kavgadan sıkıldım sadece falan dedi..ben sanki farklıyım da neyse işte gidene kadar 1 güncük daha sabır Allahımmm yeter bu kavgalar yaa...
Ohhh ben de az yemeğim otursun bekliyorum bir yandan da Zaferle mesajlaşıyoz az daha toparladık gibi, bir daha öyle şeyler yazma bak dedi çok kendini kaybediyosun, ben de bu konuda bir orta yol bulmamız lazm falan dedm, halledecez dedi, umursamaz deyip durma onla alakası yok dedi, kavgadan sıkıldım sadece falan dedi..ben sanki farklıyım da neyse işte gidene kadar 1 güncük daha sabır Allahımmm yeter bu kavgalar yaa...
Tatlm bak tutcn ceneni azcık ben cektm ya biliormorta yolu bulmanıza sevndm cnmm
kuzucum senin tek hatan hemen işi ayrılığa sürmen ima etmen ,,Zaferde bu konuda üzülüyodur ...İşte sende bu konuda kendine ayar çekcenseni hiç önemsemeyen biri olsa eee yeter der çeker gider ...Ama Zafer haklı değil tabiki bunu savunmuyorum Düzelir bitanecim niye düzelmesinn ikinizde çok tatlısınız konuşarak anlaşabilirsiniz sen tepkilerini azcık kontrol edersin o da hal ve tavırlarına şimdi haftasonu daa tatil olayı bak sevgilisile tatile gidemeyen 287477828737292903903 kaç tane kız bulabilirim sana kıymetini bilin adamı ayar etmeyin
Bal böcüğü Allah sizi nazarlardan saklasınn,sevgi olduktan sonra çözülmicek şey yok yeter ki insanda o soğuma,karşındakini istememe hissi olmasın
Tutcam tutcam şu sivridilim konusunda o haklı yani..ama diğer konuyu da düzgünce konuşmamız lazm artk tatilde falan konuşurz şimdi acelesi yok..bunaldıkkkk..
Allahımm asıl sen tatlısın beeee yazıya bak hele yaaa:26:
Haklısın canım benm o konuda, asıl ben haklıyken haksz duruma düşüyorum yani, çoktan ee yetti be deyip gitmesi gerkirdi yol gösterip durdum demediğimi de bırakmadım ah ahh bu ben
o kadar kzıın arasında şanslı olduğumun kıymetini bilcem sözz...hele ordayken hiç laf sokmucam, kuzu olcam kuzuuuu anca mutlu olcaz Aminn
Erkekler askere gidiyo yaaa asker yarenlerinide toplu tatile gönderseler ne manyak olur hee
aynen mutlaka çozün cnm ama kırmadan
Tutcam tutcam şu sivridilim konusunda o haklı yani..ama diğer konuyu da düzgünce konuşmamız lazm artk tatilde falan konuşurz şimdi acelesi yok..bunaldıkkkk..
Allahımm asıl sen tatlısın beeee yazıya bak hele yaaa:26:
Haklısın canım benm o konuda, asıl ben haklıyken haksz duruma düşüyorum yani, çoktan ee yetti be deyip gitmesi gerkirdi yol gösterip durdum demediğimi de bırakmadım ah ahh bu ben
o kadar kzıın arasında şanslı olduğumun kıymetini bilcem sözz...hele ordayken hiç laf sokmucam, kuzu olcam kuzuuuu anca mutlu olcaz Aminn
Sen rüyanda halledersn bebişimmm
KAvganı ett hakkını savun ama ayrılık kullanma bende o hatayı yapıodum bi gün çok fena ters düz oldum ben gittim ayağına ilk başladğmz zamanlarda,,bizde sanıyoruz ki kabul etmezler ayrılalım diyince onların gözünde çok farklı bi imaj oluyo hemen ayrılmayı düşünüo bu kadar mı seviyo vss ...biz nasıl kuruosak onlarda kuruyolar kafalarında ...Mutlu olun tabiki her zaman olmuyo ama tartışmasız geçen zaman kafandaki paylaşman lazım yoksa insanın içinde büyüyo başka bi tartışmada onuda katıosun daha beter oluo ben çok yaşadım bunu ...o bile biliyo sen gene bir şeyi taktın kafana der ayyy askerimm ya
Sizde mevcut varsa sorunları çözerseniz bişeycik kalmaz...
Rüyamda anca giderim evet
Benimkinin mektupta yazdığı cümle :
''Askerliğini yapmayana kız vermiyoruz dediler bizde vatan borcumuzu ödemeye geldik'' okudukça gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?