Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tabiki yapmamalısın şöyle düşün evlendiniz tartıştınız o zaman nolcak ? Ben evime mi gidiyorum dicen yoksa senden ayrılıyorum mu ...Şimdi bide ciddi adımlar söz konusuken tartıştınız zaman ayrılık kelimesini unut bu yıpratır senide onuda ...Ama diyelim karşılıklı anlaşamıyosunuz sözlü de olsa insan nişanlı da ayrılabilir çokta normal çünkü bu süreçler eskiden aslında görücü usulü daha yaygın olduğu için iki kişinin birbirni tanıması için atılan adımlar...Düzelir kardeşim yaa kim hata yapmıyo ki hepimiz yapıyoruz önemli olan düzeltmek,,biz düzeltiyoruz tabi ama erkekler bu konuda daha esnekler... ama arada zılgıtı çekmek lazım hep nazik olmamak lazım

Begüşş hahha supermiş he
Benmde kayınvlide diodu öle kız vermezler die

ama öyle hakikaten sorucaklar şimdi askerlik yok kafadan ofsayt

Ay ilk mektubum ya çok heycanlandm annem dışarı çıkıodu aradı çabuk aşağı in diye merdivenleri atlaya atlaya indim

Askerlerimiz tatilide burnumuzdan getirirdi begüş

o da Allahın emri Selencim

Ben bu siteyi görüodm ama hiç üyelik aklıma gelmemişti,,asker yarenleri falan böyle bakınıyorum herkes birbirine yorumlar yazıo benimki şurda falan gitti bi 4 gün üye olmamştm sonra üyeliğe karar verdm iyi ki de olmşum ya hem güzel arkadaşlıklar oldu birbirini görmeyen ama samimi duygular hemde cidden vakit geçiyo ben diğer topiklerde de geziniyorum

Haklısın bacııımmm denmez tabi olur mu ama ben söz-nişan işin içine girince onun da daha dikkatli olacağını düşünüyorum bir şeyi anneme anlatmamdan çok korkar mesela, hemen ağladığını biri gördü mü falan telaş yapıyor ki o zman bir de onu da tanıycaklar, daha aile babası moduna girer inşallah
Aynen biz düzelmek için ugrasıyoz da onlar kabul bile etmiyor ki hatasınııı...bi aralar ederdi aslında ama aha bu benm svri dilim de biraz bezdirdi bizi yaaa
Hyırlısı gardaş

Askerlerimiz tatilide burnumuzdan getirirdi begüş

Bence deee birimizin tel susar öbürü çalardı, çabuk odayaa

Kesinlikle canım bende askerlerle ilgili araştırma yaparken buldum bu siteyi ve iyikide bulmuşum kafam dağılıyor birtek ben değilmişim üzülen yanlız kalan diyorum birsürü kader arkadaşım oldu iyiki tanıdım sizleri seninde dediğin gibi begüş birbirimizin yüzlerini göremesekte birbirimizi çok iyi anlıyoruz bu çok güzel birşeyBende en çok ceyiz evlilik nişan topiğinde geziyorum

Vazgeçelim bence biz bu tatilden:18:

Hehhe bence de

Kızlar dün geceden çok uykusuzum uyumam lazımmm 3 saatle durdum bugünn ve yarın oruç değilimm ilaç almam gerekiyor yoksa deniz yalan olcak anladınz siz onu
Öpüyorum hepiniziiii
Bizde seni öptük tatlımUyu hadi sen görüşürüz

Bende öyle bakıyorum düğün çeyiz topiklerine en azından hem fikir oluyo hem kafa dağılıyo

Ayy Allah bağışlasınnn ailenizide tebrik ederim..Askerin nasıl ?

İyi canım çok şükür haftaya cumartesi gelicek izine inşallah bakalım sevinsek mi napsak bilemedik vallahi ama kötü karışık bir yere gitmedği için ben iyi diyorum yani sevindim :) ama uzak biraz memlekete biraz mızırdanıyo da dedim buna da şükür başka arkadaşları hep hakkari şırnak falanmışş

Gözünüz aydın canımm Allah analı babalı büyütsün
bizim yarın belli olucak usta birliğimiz, benimki haziranda gitmişti acemiliğe burdura, senin askerin nereye ve nezaman gitmişti

Amin niloş tşşekkür ederim güzel dileklerin içinn :)

Mayıs ta gitti canm benmki Bilecikteydi bandocu oldu şimdi Tokat..Aa benimkinin yakın arkadaşı da haziranda burdura gitti ama bugün belli olmuş ustalık İzmire gidiyomuş sizin neden olmadı acaba..

Gene şükretsin bencede kimse burnunun dibine düşmüyo zaten en azından iyi bi yerdir inşallah ...siz nerdeydiniz ki ben unuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…