Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gene şükretsin bencede kimse burnunun dibine düşmüyo zaten en azından iyi bi yerdir inşallah ...siz nerdeydiniz ki ben unuttum...

Evet canım bende öyle diyorum rahat olsun da uzaklık katlanılır yani askerlik sonuçta.. Biz kırklarelideyiz canımm Trakya :)

merhaba canım evet ben yeni gelen arkadaşlar pek bi sohbette bulunamıyorum çünki giriyorum çok kalamıyorum ama okuyorum hep yazdıklarınızı haklısın herhalde canım en iyisi takmamak konuyu kapatmak...

hesna ablacım ben çok takıntılı bir insanım ve bu huy beni yedi bitirdi ohh en iyisi seninki valla bide sen evlisin yani. zaten bundan sonra ömere böyle bir konu ile hiç gitmeyeceğim. yapı meselesi bu canım doğru diyorsun valla çok sağol :)

hilalcimmm aynen canım ömer gelsinde gerisi hiç öenmli değil... ama az kaldı kızz bizimde şaka gibi :)

valla ne doğru dedin canım ben anlattınca anneisde ne var ne yok baya bi dert yanmış ömere neyse ya yapacak birşey yok valla canım şu askerlik bitsin hele

Hadi gözün aydın canım bak tatlı dille konuşunca biraz daha düzeliyor işler öyle değil mi, ben sana dedim biraz sakin olmayı bekle diye, çok sinirliyken insan hem yanlış kararlar alıyor hem de çok kırıcı oluyor, aslında en çok da kendine zarar veriyor... Bak ne güzel olmuş böyle tatlı tatlı Yarın da tatilde aşk yenilemesi yaparsınız ohhh misss Kuzum yaa mutlu ol e mi

Erkekler askere gidiyo yaaa asker yarenlerinide toplu tatile gönderseler ne manyak olur hee

Mannaaaakkk Olurdu da hiloşun dediği gibi birlikte oturup eğlenemezdik bee yok kocam aradı yok sevgilim konuşacak yok nişanlım şöyle dedi diye

Yani haklısın takmakla ben de takıyordum başlarda kafaya insan gençken bir de yeni yeni tanıyorken takıyor işte böyle şeyleri ama zamanla takmamayı öğreniyorsun, değiştiremiyorsun ki... Sonradan çok fazla kendime zarar verdiğimi anladım, bir de ilişkimize de zarar veriyordum o yüzden yok böylesi daha iyi kafam da rahat boş ver diyorum çok ilgilenmesinler de her şeyin bir dozu var napalım, çok içli dışlı olunca da ailelerle bu sefer daha farklı sorunlar oluyor, o yüzden her şeyi tadında yaşamak daha mantıklı...

Hesnacim, ne yalan soyleyeyim seni imreniyorum dogrusu evlisin hayatini duzene oturtmussun hersey icinbircozum yolu bulmussun valla cok guzel, belki yasimdan kaynakli boyle bukadar dert ediyorum canim bilmiyorum, ama takmamak en iyisi sanirim bidebende kinci bir yapim var o da korkutuyor beni evlenince ne olacak diye

Biraz yaşla ve deneyimle alakalı canım yaa ben ne kinler tuttum bazı kişilere anlatsam inanmazsın yapılanlara ama işte zamanla aldırmamayı öğrendim, bana ne demeyi, ben eşimle mutlu olayım da gerisi sorun değil dedim, gerçi bu oluşumlarda eşim çok yardımcı oldu biraz da onun payı var, o da bilinçliydi yapılanları görüyor ve yeri geldiğinde bana hak veriyordu, tam tersi olsa zaten anlaşılmaz evlilikte... Evlenince aile sorunlarını falan eşinle arana sokmamaya çalışacaksın bir de illa konuşulması gereken bir şeyse bu sorunu tatlı dille anlatmayınca olmuyor

Aslında hayatım çok da düzenli değil, ilişkimizi biraz düzene soktuk diyebilirim, bu konuda çok huzurlu ve mutluyum ama daha düzene sokmamız gereken maddi şeyler var... Bu zamana kadar düzende olmaması kaygı verici

Çokkk sağol Hesna ablacımmm bugüne atlattık mı gerisi daha kolay olacak inşallahh...yani cidden sinirliyken ne laflar deyip sonra kendim de pişman oluyorumm Aynen iyi oldu dönünce yüzyüze konuşcaz diye anlaştıkk..ama pazartesii..pazar aydönümümüze denk geliyor da
Sağol inşallah çok mutlu olurum Hesnoşş

Esranın da dediği gbi ilişkiyi sen oturtmuşsun inşallah bz de yapabilirzz

Günaydin kizlar...2 gündür giremiyordum insaallah iyisinizdir hepiniz.gecmiside okuyamadim moralim cok bozuk cooook özledim ben kocami niye gecmiyor günler niyee off vallahi kac gündür hic iyi degilim..tabiiki yine sükürler olsun sesini duymak bile rahatlatiyor ama yanimda olmasi cok baska cok ihtiyacim var ona coook

Günaydınn kızlarrrr

Akşam gelemedim misafirler vardı, baya kaynatmışsınız yine ohh negüzell neşeniz daim olsun canlarım benim

Buhaftada bitiyor çok şükürrrr, mehtaba son 7gün

Evet canım bende öyle diyorum rahat olsun da uzaklık katlanılır yani askerlik sonuçta.. Biz kırklarelideyiz canımm Trakya :)

Seroşş hemşeri çıktık kız bende kırklareliliyim ama istanbulda yaşıyorum.Benim askeriminde dün akşam saat 6,30ta falan belli oldu İzmir-şirinyer, bakalım artık hayırlısı hepimiz için canım

ayyy canım senin adına sevindim rahat yere düşmüş askerin gözün aydın olsun sen istanbuldamıydın

Çok sağol canım benim. evet istanbuldayım,ama en çok sevdiğimin ablası izmirde yaşıyor yakınmış onlarada en azından evci iznine falan çıkar belki o yüzden sevindim bende

Hiloşummm geçmişi okuyorum şuan neler olmuş öyle aşada olduğunu görünce yazim dedim gitme biyerede ben hepsini bitiriyim öyle konuşalımm bebeğim

Hiloşumm sen yine çok sinirlenmişsin anladığım kadarıyla. Biraz fevri davranıyorsun ve bu ilişkinizi çok yıpratıyor.
Tabiki zaferin yaptığı yanlış ama dediğin gibi haklıyken haksız duruma düşüyorsun böyle fevri davranışlarınla. Herşeyde ayrılalım deme, kesin kararını ver ve öyle dillendir bu ayırlık olayını. Çünkü ayrılmak çocuk oyuncağı değil gerçekten. Hani sinirinle öfkenle biran da herşeyi silebiliyorsun. Bunu yapma inan ikinizde çok yıpranırsınız ve zafer bu durumu ilerde tahammül edemeyebilir.
Sinrlerine hakim olman lazım. Ve gittiğinde herşeyi oturup konuşmanız lazım. İkinizinde birbrinizden beklentilerinizi anlatmanız lazım. Ve geldiğinde de nasıl olduğunu, konuşmalarınızın işe yarayıp yaramadığını gözlemledikten sonra artık kesin kararını verirsin. Ya herşeyiyle onu kabul edip, böyle sinirlenmeyip, ayrılığı dillendirmeyip devam ediceksin. Yada olmuyorsa gerçekten tamamen bitiriceksin. Çünkü işin içine aileler girdiğinde bu durum daha da zorlaşır hiloşum, Allah korusun kötü gitse ayırlmak istesen aileni düşünceksin herşeyden önce. İşte bu yüzden çok iyi bir karar vermen nasıl tatilden dönüşte. İnşallah hakkınızda hayırlısı olurr bebeğimm.. Artık mutlu olmayı hakediyorsunn ve inşallah hep mutluu olursunn bitanem

Büş büşş moral bozmuşsun yapma böyleee..ihtiyacın var tabi ki ama bebişin hatrın ayapma tatlım ya moraline sahip çık lütfenn sonu harika olcak inan kii

Hiloşummm geçmişi okuyorum şuan neler olmuş öyle aşada olduğunu görünce yazim dedim gitme biyerede ben hepsini bitiriyim öyle konuşalımm bebeğim

ne oldu kız hiloşumaaa

Ebruşum dışardaydım yeni geldim yazarsn tatlış ama şu an fena deiliz yüzyüze konuşcaz en azından sakinleştik..

Derya gece dışarı çıkmasına bozuk atmıştım o da ters konuştu ben de ağzıma geleni söyleidm falan uzattık baya ayrılma kelimesni kullandım gene talan oldu ortalık ama şu an fena değiliz

Tünaydın Kızlar

Ramazan'ın ilk Cuması...Allah dualarınızı kabul etsin inşallah,hayırlı cumalar hepinize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…