Gene şükretsin bencede kimse burnunun dibine düşmüyo zaten en azından iyi bi yerdir inşallah ...siz nerdeydiniz ki ben unuttum...
Esracımm seninle pek sohbetimiz olmadı ama sen şuan nekadar haklı olsanda nişanlın askerdeyken anneside arar,ablasıda arar doldururlar yani. oyüzden bu konuyu gelince yüz yüze konuş bence sen. hiççç canını sıkma elbet oda anlayacak zamanı gelince kimin ne olduğunu o yüzden içini ferah tut ve böyle ayrılmayı falan düşünme bebişim yaaa okadar emek veriyorsun başkaları yüzünden bitmesi çok acı... Eminim nişanlında seni anlayacaktır karşılıklı konuştuğunuzda
Plakalar gerçekten çok zor geçiyor ben hayretler içindeyimNeyse parayla değil, sırayla gideceğiz yavaş yavaş inşallah...
Memnun oldum canım yeldaydı sanırım... Ne güzel bir memleketin var, plaka nosu da güzel
Bir yere giderken haber vermiyorlar demişsin ya onu anlamadım canım... Ama anladığım kadarıyla az biraz ilgilensinler istiyorsun bence bu kadar takma hele hele nişanlınla arana böyle bir konuyu hiç sokma... Ben evli olduğumuz halde eşim gideli 14 ay oldu, bir kere bile evime gelmediler, ki biliyorsunuz yalnız yaşıyorum, hep telefondan aradılar bir de ben gittim, ama ihmal ettiklerini de düşünmüyorum, her ailenin kendine özgü yapısı var değiştiremiyorsun, ama değiştiremiyorsun diye de sevdiğinle aranı bozmana gerek yok
Gözünüz aydın canım hayırlı evlat olur inşallah uzun ömrü olur, yeğen çok tatlıdır bal gibi
Teşekkür ederim tatlım elbette göreceksin bana da hayal gibi geliyordu ama gerçekten geçiyormuş zaman geçtikçe sen de daha iyi anlayacaksın...
Canım önce bir sakin ol, belli ki çok sinirlisin ve çok kırılmışsın elbette haklı olduğun nokta çok daha sabah konuştuk.... Hemen kötü düşünme... O hala aramaya devam ediyor mu peki? İftardan sonra konuşursunuz belki biraz yatışsın ortalık bakalım :26:
Hmm anladım yavrucum biraz olayı tabi tam bilmediğimiz için şimdi belki sen takacak yer arıyorsun belki de ailesi cidden gereğini yapmıyor, normalde umursamasan da tabi ki şimdi zoruna gider normal, ama bu halde biliyorsun ki Ömer'den teselli beklemen boşa çaba yani..o daha kendine yetemiyor şu an, psikolojik olarak..
Biraz daha sabretmen lazım canım benm, ne gelinlik yapcakmışsın ki hem sen henüz gerektiğinde gerekeni yaparsın eminim, söylediklerine takılma hiç bence, keşke aramasaymış hiç daha iyiymiş ama olmuş artık boşver yahu senin Ömerin gelsin gerisi dert mii pehh dersn o zamn
Çok komik ama ya rüyan valla hala da gülüyorum
Hoşgeldin Ebrulimm
Çok alıştırma değil ya içimdne gelince yapıyorum işte napayım, o da yaptığı için zoruma gitmiyor belki deya hani her şeyi benimseyince arada şöyle muhabbetler oluyor ya artık seviyorum, sana şunu alalım bana bunu kendi bulamıyor mesela ben bakarım tamam sen beceremedin diyorum, ya da almak istiyorum param yok tamam benm karttan al diyo falan yani aslında sırf harcamasın zararsın der ama kıyamaz kız bakma
Bu erkeklerin anneci olmalarına sinir oluyorm hani nasıl yapıyorlar ediyorlarda hep kendilerini haklı çıkartıyorlar bu kaynanalr anlamıyorum
Bence seninkini doldurmuşlar canım o annesini arayıp nie böyle yaptınız şöyle yaptınız dediyse bakmıştır kadın bu herşeyi söylüyor bende söyliyim die oda ordan girmiştir ordan çıkmıştır. bence ömer ordayken bu tarz konuları açma yüzyüze daha iyi anlatılır konuşulur
Neyy esmermiii minyonmuu hiç uymuyorumm kızz sen benim fotolarımı görmedinmii
İnşallah çıkar yavruşum ya çok istiyorum gtmek tatilee hehe
Ahh o zafer yokmu zaferr rüyada bile hiloşumu sinir ediyorrrİnşallah bu çıkmazz amaa
Ohhh ben de az yemeğim otursun bekliyorum bir yandan da Zaferle mesajlaşıyoz az daha toparladık gibi, bir daha öyle şeyler yazma bak dedi çok kendini kaybediyosun, ben de bu konuda bir orta yol bulmamız lazm falan dedm, halledecez dedi, umursamaz deyip durma onla alakası yok dedi, kavgadan sıkıldım sadece falan dedi..ben sanki farklıyım da neyse işte gidene kadar 1 güncük daha sabır Allahımmm yeter bu kavgalar yaa...
Erkekler askere gidiyo yaaa asker yarenlerinide toplu tatile gönderseler ne manyak olur hee
hesna ablacım ben çok takıntılı bir insanım ve bu huy beni yedi bitirdi ohh en iyisi seninki valla bide sen evlisin yani. zaten bundan sonra ömere böyle bir konu ile hiç gitmeyeceğim. yapı meselesi bu canım doğru diyorsun valla çok sağol :)
Hesnacim, ne yalan soyleyeyim seni imreniyorum dogrusu evlisin hayatini duzene oturtmussun hersey icinbircozum yolu bulmussun valla cok guzel, belki yasimdan kaynakli boyle bukadar dert ediyorum canim bilmiyorum, ama takmamak en iyisi sanirim bidebende kinci bir yapim var o da korkutuyor beni evlenince ne olacak diye
Hadi gözün aydın canım bak tatlı dille konuşunca biraz daha düzeliyor işler öyle değil mi, ben sana dedim biraz sakin olmayı bekle diye, çok sinirliyken insan hem yanlış kararlar alıyor hem de çok kırıcı oluyor, aslında en çok da kendine zarar veriyor... Bak ne güzel olmuş böyle tatlı tatlıYarın da tatilde aşk yenilemesi yaparsınız ohhh misss Kuzum yaa mutlu ol e mi
Evet canım bende öyle diyorum rahat olsun da uzaklık katlanılır yani askerlik sonuçta.. Biz kırklarelideyiz canımm Trakya :)
Evet canım bende öyle diyorum rahat olsun da uzaklık katlanılır yani askerlik sonuçta.. Biz kırklarelideyiz canımm Trakya :)
Seroşş hemşeri çıktık kızAmin niloş tşşekkür ederim güzel dileklerin içinn :)
Mayıs ta gitti canm benmki Bilecikteydi bandocu oldu şimdi Tokat..Aa benimkinin yakın arkadaşı da haziranda burdura gitti ama bugün belli olmuş ustalık İzmire gidiyomuş sizin neden olmadı acaba..
ayyy canım senin adına sevindim rahat yere düşmüş askerin gözün aydın olsun sen istanbuldamıydın
Hiloşummm geçmişi okuyorum şuan neler olmuş öyle aşada olduğunu görünce yazim dedim gitme biyerede ben hepsini bitiriyim öyle konuşalımm bebeğim
ne oldu kız hiloşumaaa
Günaydin kizlar...2 gündür giremiyordum insaallah iyisinizdir hepiniz.gecmiside okuyamadim moralim cok bozuk cooook özledim ben kocaminiye gecmiyor günler niyee off vallahi kac gündür hic iyi degilim..tabiiki yine sükürler olsun sesini duymak bile rahatlatiyor ama yanimda olmasi cok baska cok ihtiyacim var ona coook
Hiloşummm geçmişi okuyorum şuan neler olmuş öyle aşada olduğunu görünce yazim dedim gitme biyerede ben hepsini bitiriyim öyle konuşalımm bebeğim
ne oldu kız hiloşumaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?