- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hiloşumm sen yine çok sinirlenmişsin anladığım kadarıyla. Biraz fevri davranıyorsun ve bu ilişkinizi çok yıpratıyor.
Tabiki zaferin yaptığı yanlış ama dediğin gibi haklıyken haksız duruma düşüyorsun böyle fevri davranışlarınla. Herşeyde ayrılalım deme, kesin kararını ver ve öyle dillendir bu ayırlık olayını. Çünkü ayrılmak çocuk oyuncağı değil gerçekten. Hani sinirinle öfkenle biran da herşeyi silebiliyorsun. Bunu yapma inan ikinizde çok yıpranırsınız ve zafer bu durumu ilerde tahammül edemeyebilir.
Sinrlerine hakim olman lazım. Ve gittiğinde herşeyi oturup konuşmanız lazım. İkinizinde birbrinizden beklentilerinizi anlatmanız lazım. Ve geldiğinde de nasıl olduğunu, konuşmalarınızın işe yarayıp yaramadığını gözlemledikten sonra artık kesin kararını verirsin. Ya herşeyiyle onu kabul edip, böyle sinirlenmeyip, ayrılığı dillendirmeyip devam ediceksin. Yada olmuyorsa gerçekten tamamen bitiriceksin. Çünkü işin içine aileler girdiğinde bu durum daha da zorlaşır hiloşum, Allah korusun kötü gitse ayırlmak istesen aileni düşünceksin herşeyden önce. İşte bu yüzden çok iyi bir karar vermen nasıl tatilden dönüşte. İnşallah hakkınızda hayırlısı olurr bebeğimm.. Artık mutlu olmayı hakediyorsunn ve inşallah hep mutluu olursunn bitanem
Şuann iyi olmanıza sevindim bebişim yarın yanındasın inşallah süper bir tatil yaparsınızz
Söylediklerinde çok haklısn Ebruşum ama inanki o an gözüm hiç bir şeyi görmüyor yani umrumda olmuyor hiç, ama buna bir çare bulmalı bence de..ona düzgünce kızabilecekken kendimi haksız duruma soktum ve çok pişman oldum sonra onca lafımdan, ben de erkek olsam çok ağrıma giderdi yani..ama elimden geleni yapacam ama o da öğrenmeli şunu ki damarıma basmayacak yani, dozum yok benm cidden..çok kötü bir huy ama birden düzelmiyor yani onun da yardım etmesi lazım, ben de ona yardım ettim zamanında..
Evet canikom tatilde güzelce konuşuruz ve dönüşte iyice düşünüp karar veririz haklısın, havalarda uçarak gelirsem inşallah hiç düşünmeden evet diycem artık ki ikimz de madem ayrılamıyoz o zman biraz daha sorumlu davranırz bence
Hakkımızda hayırlısı olsn Ebrulimm
Tatlım bozma moralini lütfen bebişin var senin ona da üzüldüğünü hissettirme geçicek bu günler dayanGünaydin kizlar...2 gündür giremiyordum insaallah iyisinizdir hepiniz.gecmiside okuyamadim moralim cok bozuk cooook özledim ben kocaminiye gecmiyor günler niyee off vallahi kac gündür hic iyi degilim..tabiiki yine sükürler olsun sesini duymak bile rahatlatiyor ama yanimda olmasi cok baska cok ihtiyacim var ona coook
Tünaydın Kızlar
Ramazan'ın ilk Cuması...Allah dualarınızı kabul etsin inşallah,hayırlı cumalar hepinize ...
Şuann iyi olmanıza sevindim bebişim yarın yanındasın inşallah süper bir tatil yaparsınızz
İkinizde konuştuklarınız uygularsınız bence süper giderr inşallah yaparsın yavruşum
O zaman ne diyoruzz herşeiynn hayırlısıı beaa
Biraz yaşla ve deneyimle alakalı canım yaa ben ne kinler tuttum bazı kişilere anlatsam inanmazsın yapılanlara ama işte zamanla aldırmamayı öğrendim, bana ne demeyi, ben eşimle mutlu olayım da gerisi sorun değil dedim, gerçi bu oluşumlarda eşim çok yardımcı oldu biraz da onun payı var, o da bilinçliydi yapılanları görüyor ve yeri geldiğinde bana hak veriyordu, tam tersi olsa zaten anlaşılmaz evlilikte... Evlenince aile sorunlarını falan eşinle arana sokmamaya çalışacaksın bir de illa konuşulması gereken bir şeyse bu sorunu tatlı dille anlatmayınca olmuyor
Aslında hayatım çok da düzenli değil, ilişkimizi biraz düzene soktuk diyebilirim, bu konuda çok huzurlu ve mutluyum ama daha düzene sokmamız gereken maddi şeyler var... Bu zamana kadar düzende olmaması kaygı verici
kızlaaaaaaaaaaaaar,
ne iftar dinlemişsiniz ne sahur maşallahpff ben sureklı gelemıorum, özledim sizle sohbeti
nasılsınız bakalım, neler yapıosunuz?
kızlarrrrrrrrrrrrr
selammm uzun zaman sonra benn geldmmm şafak atarsa bursaaa 16 ::):))
kızlaaaaaaaaaaaaar,
ne iftar dinlemişsiniz ne sahur maşallahpff ben sureklı gelemıorum, özledim sizle sohbeti
Büş büşş moral bozmuşsun yapma böyleee..ihtiyacın var tabi ki ama bebişin hatrın ayapma tatlım ya moraline sahip çık lütfenn sonu harika olcak inan kii
Ebruşum dışardaydım yeni geldim yazarsn tatlış ama şu an fena deiliz yüzyüze konuşcaz en azından sakinleştik..
Derya gece dışarı çıkmasına bozuk atmıştım o da ters konuştu ben de ağzıma geleni söyleidm falan uzattık baya ayrılma kelimesni kullandım gene talan oldu ortalık ama şu an fena değiliz
İkinizde konuştuklarınız uygularsınız bence süper giderr inşallah yaparsın yavruşum
O zaman ne diyoruzz herşeiynn hayırlısıı beaa
Tatlım bozma moralini lütfen bebişin var senin ona da üzüldüğünü hissettirme geçicek bu günler dayan
Aminn tatlışım Allahım bütün dualarımıızı kabul etsin Hayırlı cumalar hepimize
Ama cabuk gecsin artik cakili kaldim su 300 lere canim ya
Günaydın kızlaarHayırlı Cumalar.
Geçeceek yavrum geçecek!
Nasılsın bakiim, yeğentoşş nasıl. Neler yapıyosuun ?
Kizlarrrrrrr askerine pasta borek corwk yapip gonderen varmiiii
Bana akil versin
Gecmiyoo kuzum gecmiyohic iyi degilim ama cok sükür yegentosun iyi.bu aralar taktim su askerlige niye düsürmezlerki anlamiyorum 15 ay niye orda tutuyolarki off esinimm ya iyce düsün düsün ben burda o orda üzül üzül acaip olduk ya almanyada askerlik 28 gün niye türkiye bu kadar abartiyoo anlamiyorum 15 ay ne ya ne
Kizlarrrrrrr askerine pasta borek corwk yapip gonderen varmiiii
Bana akil versin
Benim düşmesiyle ilgili umudum yok kuzum her yıl Anneler gününde düşecek diyorlarmış sözde tabi ki ama bi faaliyet yok. Ufacıkta olsa bi umudum var ama belki 2013 sonu kim bilir düşünmekten zarar çıkmaz sonuç olarak.Takma bu kadar kuzucum, bitmeyecek diye birşey yok 400'den 300'lere düştün hedefin 200'ler.. Sonra bi bakmışsın 200'de bitmiş 100'desin.. Rabbim o günleri de nasip edecek hayırlısıyla.. Almanya ya asker gelme şansları olsaydı, full almanya da yapılırdı askerlik
Çokkk sağol Hesna ablacımmm bugüne atlattık mı gerisi daha kolay olacak inşallahh...yani cidden sinirliyken ne laflar deyip sonra kendim de pişman oluyorummAynen iyi oldu dönünce yüzyüze konuşcaz diye anlaştıkk..ama pazartesii..pazar aydönümümüze denk geliyor da
Sağol inşallah çok mutlu olurum Hesnoşş
Esranın da dediği gbi ilişkiyi sen oturtmuşsun inşallah bz de yapabilirzz
Günaydin kizlar...2 gündür giremiyordum insaallah iyisinizdir hepiniz.gecmiside okuyamadim moralim cok bozuk cooook özledim ben kocaminiye gecmiyor günler niyee off vallahi kac gündür hic iyi degilim..tabiiki yine sükürler olsun sesini duymak bile rahatlatiyor ama yanimda olmasi cok baska cok ihtiyacim var ona coook
kızlaaaaaaaaaaaaar,
kızlarrrrrrrrrrrrr
selammm uzun zaman sonra benn geldmmm şafak atarsa bursaaa 16 ::):))
Anladim canim valla co guzel anlatmissin, tabiki onemli olan esinle olan mutlulugun bunun icin herseyi ve herkesi halt etmek gerek sanirim. Esinin yardimci olmasi da buyuk ozveri canim, esinin ailesi ne karsi mi duydugun bi kindi anlayamadim.
Insallah esin askerden donunce maddii olarakta rahata kavusursunuz canim, borcunuz falan mi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?