Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Söylediklerinde çok haklısn Ebruşum ama inanki o an gözüm hiç bir şeyi görmüyor yani umrumda olmuyor hiç, ama buna bir çare bulmalı bence de..ona düzgünce kızabilecekken kendimi haksız duruma soktum ve çok pişman oldum sonra onca lafımdan, ben de erkek olsam çok ağrıma giderdi yani..ama elimden geleni yapacam ama o da öğrenmeli şunu ki damarıma basmayacak yani, dozum yok benm cidden..çok kötü bir huy ama birden düzelmiyor yani onun da yardım etmesi lazım, ben de ona yardım ettim zamanında..

Evet canikom tatilde güzelce konuşuruz ve dönüşte iyice düşünüp karar veririz haklısın, havalarda uçarak gelirsem inşallah hiç düşünmeden evet diycem artık ki ikimz de madem ayrılamıyoz o zman biraz daha sorumlu davranırz bence

Hakkımızda hayırlısı olsn Ebrulimm

Şuann iyi olmanıza sevindim bebişim yarın yanındasın inşallah süper bir tatil yaparsınızz
İkinizde konuştuklarınız uygularsınız bence süper giderr inşallah yaparsın yavruşum
O zaman ne diyoruzz herşeiynn hayırlısıı beaa

Tatlım bozma moralini lütfen bebişin var senin ona da üzüldüğünü hissettirme geçicek bu günler dayan
Tünaydın Kızlar

Ramazan'ın ilk Cuması...Allah dualarınızı kabul etsin inşallah,hayırlı cumalar hepinize ...

Aminn tatlışım Allahım bütün dualarımıızı kabul etsin Hayırlı cumalar hepimize

İnşallah uygularız Ebruşummm

Hayırlısı tabiiii,sen nasılsınn??

kızlaaaaaaaaaaaaar,

ne iftar dinlemişsiniz ne sahur maşallah pff ben sureklı gelemıorum, özledim sizle sohbeti

nasılsınız bakalım, neler yapıosunuz?

Anladim canim valla co guzel anlatmissin, tabiki onemli olan esinle olan mutlulugun bunun icin herseyi ve herkesi halt etmek gerek sanirim. Esinin yardimci olmasi da buyuk ozveri canim, esinin ailesi ne karsi mi duydugun bi kindi anlayamadim.

Insallah esin askerden donunce maddii olarakta rahata kavusursunuz canim, borcunuz falan mi vardi

kızlaaaaaaaaaaaaar,

ne iftar dinlemişsiniz ne sahur maşallah pff ben sureklı gelemıorum, özledim sizle sohbeti

İyiyz Tubik sen nasılsın bakalımm??

kızlarrrrrrrrrrrrr
selammm uzun zaman sonra benn geldmmm şafak atarsa bursaaa 16 ::):))

Tanışmıyoruz ama şafağın bitip gitmiş maşallahh

kızlaaaaaaaaaaaaar,

Merhaba canim, ee tabi sen bitirdin askerligi ceyiz derdine dustun bizim gibimisin :)
Biz ayni canim kavga gurultu yanisira safak attirmaca olarak ilerliyor hayat
Asil sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklar

Insaallah kuzum insaallah..ama yanimda olmasini cok istiyorum delirecegim vallaha gecsin artik su zaman

Ama cabuk gecsin artik cakili kaldim su 300 lere canim ya

Hillalllalllllllllllllllaaaaaaaaaaallllllllll

Kavga gurultu ne olacak bizim bu halimiz senin ki askerden geldi hala kavga :)

Günaydın kızlaar Hayırlı Cumalar.

Geçeceek yavrum geçecek!
Nasılsın bakiim, yeğentoşş nasıl. Neler yapıyosuun ?

Gecmiyoo kuzum gecmiyo hic iyi degilim ama cok sükür yegentosun iyi.bu aralar taktim su askerlige niye düsürmezlerki anlamiyorum 15 ay niye orda tutuyolarki off esinimm ya iyce düsün düsün ben burda o orda üzül üzül acaip olduk ya almanyada askerlik 28 gün niye türkiye bu kadar abartiyoo anlamiyorum 15 ay ne ya ne

Kizlarrrrrrr askerine pasta borek corwk yapip gonderen varmiiii
Bana akil versin

benn gönderdimmm =) Yalnız şu an havalar sıcak diye kargolar kabul edermi bilemiyorum...

ben 2 kere gönderdim..kek,börek,tatlı kurabiye,tuzlu kurabiye,küçük sandviçler almştm,cips,kuruyemiş,nescafe,latte,erik falan ama ptt yiyecek konusunda sıkıntı yapıyo bozulur diye özeller de hem pahalı hemde mesela tabura bırakmıyolar sormadan gönderme derim...

Son düzenleme:

Benim düşmesiyle ilgili umudum yok kuzum her yıl Anneler gününde düşecek diyorlarmış sözde tabi ki ama bi faaliyet yok. Ufacıkta olsa bi umudum var ama belki 2013 sonu kim bilir düşünmekten zarar çıkmaz sonuç olarak. Takma bu kadar kuzucum, bitmeyecek diye birşey yok 400'den 300'lere düştün hedefin 200'ler.. Sonra bi bakmışsın 200'de bitmiş 100'desin.. Rabbim o günleri de nasip edecek hayırlısıyla.. Almanya ya asker gelme şansları olsaydı, full almanya da yapılırdı askerlik

Kizlarrrrrrr askerine pasta borek corwk yapip gonderen varmiiii
Bana akil versin

canım tatlı falan yapsanda orda ıcerıye soktugunda catal bıcak bısey olmadıgından zor oluyor . kuru seyler yapabılırsın ama bence meyve gotur daha ıyı oluyor onlar ıcın . yemeklerde falan cıksada taze taze meyve hem sıcakta falan daha ıyı gelebılır kıraz vs gıbı

Benimde hic umudum yok zaten düsmez ama eger düssede bize vurmaz..evet bitecek insaallah yavrucum ama ahh bide cabuk cabuk gecse günler bazen öyle daraliyorumki acaip onun yaninda olmak istiyorum..cok özledim cok ...
Aynen dedigin gibi zaten öyle bi sanslari olsaydi türkler almanyaya hücum ederlerdi
Sen nasilsin kuzum?hersey yolundadir insaallah

[video=youtube;fyBMOYSj5JQ]http://www.youtube.com/watch?v=fyBMOYSj5JQ[/video]

Bunu dinliyorum çok özledim ya

Hele o telefon konuşmaları asker görüntüleri yok mu ağlatıyo beni

Son düzenleme:

Evet canım sinirliyken çok fevri davranma yoksa hem kendine hem ilişkine zarar verirsin... Oturacak tabii ki bazı şeyler zamanla canım, ay dönümünüzde güzelcene zaman geçirir pazartesi de bir güzel konuşursunuz ama tatlı tatlı haa ona göre

Günaydın canım... Tabii ki yanında olmasına ihtiyaç duyarsın canım, kolay değil hem evlisin hem de hamilesin başka kime ihtiyaç duyacaksın...

İnsan evliyken ailesi bile yanında olsa eşi gibi olmuyor bu değişik bir şey işte geçen yaz anne babam burdaydı Ramazanda ama eşi gibi olmuyor insanın

kızlaaaaaaaaaaaaar,

Nerdesin bacım neler yapıyorsun bakalım nasıl gidiyor düğün dernek

Ne yapalım şafak sayıyoruz şafak sıkıştırması, oruç sıkıştırması, bazen asker sıkıştırması da yaşıyor bizim kızlar öyle öyle geçiyor zaman

kızlarrrrrrrrrrrrr
selammm uzun zaman sonra benn geldmmm şafak atarsa bursaaa 16 ::):))

Seninki o kadar azaldı mı canım yaa panodan değiştireyim o zaman

Evet ailelerimize karşı duyduğumuz kinler vardı zamanında ama artık kimseye karşı bir şey hissetmiyoruz, yani önemli değil bizim için belli bir noktadan sonra, bu durum biraz fazla uzun ve detaylı bir konu yani burada anlatmakla olacak bir şey değil... Hem zamanla karşılıklı verilen fedakarlıklar sayesinde herkese değer vermeyi de öğrendik Belli bir zamandan sonra onlar da size saygı duymaya ve değer vermeye başlıyor

İnşallah eşim gelsin artık hayatımızı düzene sokmamız lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…