Benimde hic umudum yok zaten düsmez ama eger düssede bize vurmaz..evet bitecek insaallah yavrucum ama ahh bide cabuk cabuk gecse günler bazen öyle daraliyorumki acaip onun yaninda olmak istiyorum..cok özledim cok...
Aynen dedigin gibi zaten öyle bi sanslari olsaydi türkler almanyaya hücum ederlerdi
Sen nasilsin kuzum?hersey yolundadir insaallah
Bende iyiym çok şükür bebeğim aynıı takılıyorumm öylee
İnşallah uygularız Ebruşummm
Hayırlısı tabiiii,sen nasılsınn??
Hoşgeldinn tuğğbişş naıslsınn?kızlaaaaaaaaaaaaar,
ne iftar dinlemişsiniz ne sahur maşallahpff ben sureklı gelemıorum, özledim sizle sohbeti
nasılsınız bakalım, neler yapıosunuz?
Ama cabuk gecsin artik cakili kaldim su 300 lere canim ya
Evet canım sinirliyken çok fevri davranma yoksa hem kendine hem ilişkine zarar verirsin...Oturacak tabii ki bazı şeyler zamanla canım, ay dönümünüzde güzelcene aman geçirir pazartesi de bir güzel konuşursunuz ama tatlı tatlı haa ona göre
Günaydın canım... Tabii ki yanında olmasına ihtiyaç duyarsın canım, kolay değil hem evlisin hem de hamilesin başka kime ihtiyaç duyacaksın...
İnsan evliyken ailesi bile yanında olsa eşi gibi olmuyor bu değişik bir şey işte geçen yaz anne babam burdaydı Ramazanda ama eşi gibi olmuyor insanın
Nerdesin bacım neler yapıyorsun bakalım nasıl gidiyor düğün dernek
Ne yapalım şafak sayıyoruz şafak sıkıştırması, oruç sıkıştırması, bazen asker sıkıştırması da yaşıyor bizim kızlar öyle öyle geçiyor zaman
Seninki o kadar azaldı mı canım yaa panodan değiştireyim o zaman
Evet ailelerimize karşı duyduğumuz kinler vardı zamanında ama artık kimseye karşı bir şey hissetmiyoruz, yani önemli değil bizim için belli bir noktadan sonra, bu durum biraz fazla uzun ve detaylı bir konu yani burada anlatmakla olacak bir şey değil... Hem zamanla karşılıklı verilen fedakarlıklar sayesinde herkese değer vermeyi de öğrendikBelli bir zamandan sonra onlar da size saygı duymaya ve değer vermeye başlıyor
İnşallah eşim gelsin artık hayatımızı düzene sokmamız lazım
Evet tatlim insanin esi cok baska cok..senin safagini görünce senin adina öyle cok seviniyorumki rabbim birdaha hic ama hic ayirmasin sizi ve kavusanlari insaallah
Ay yerim seni ya. Hasret iyice vurmuş kafana kuzucum.Ama napıyoruz sabrediyoruz sonra yiyip bitiriyoruz
Sonra yeni bi film çekilirdi ''Türk askerlerin, almanya ya hücumu'' diye
İyi diyelim iyi olalım kuzum. Yolunda giden tek şey oruç, onun dışında her şey yolunu şaşırmış
Hoşgeldinn tuğğbişş naıslsınn?
Biticekk tatlımm merak etme sen bebeğini düşünn
Evet hiç kimse ama hiç kimse eşimin yerini dolduramıyor, sanırım bebeğim olunca bu fikrim değişecek...
Senin de eline almana az kalmış bebeğini canım inşallah sağlıklı bir şekilde gelir dünyanıza...
En kısa zamanda askerlerimize kavuşalım inşallah hepimiz için çok zor
Kizlarrrrrrr askerine pasta borek corwk yapip gonderen varmiiii
Bana akil versin
Evet sabrediyoruzfilmde süpermis
Hayirdir neden yine yolunu sasirdi hersey kuzum
amin canimm cok sagolevet az kaldi herkes diyor bebis olduktan sonra hem daha cabuk gecer hemde onun yerini doldurur diye ama bakalim bekliyorum..ama su bi gercek asker yolu beklemek dedigin gibi cok zor cok..
Begum gonderdigin yer kac saatlikti ben bozulir mu diye korkuyorum
Canim catal konusunda problem yom askerim karakolda ve herseyleri var
Hillalllalllllllllllllllaaaaaaaaaaallllllllll
Kavga gurultu ne olacak bizim bu halimiz senin ki askerden geldi hala kavga :)
Gecmiyoo kuzum gecmiyohic iyi degilim ama cok sükür yegentosun iyi.bu aralar taktim su askerlige niye düsürmezlerki anlamiyorum 15 ay niye orda tutuyolarki off esinimm ya iyce düsün düsün ben burda o orda üzül üzül acaip olduk ya almanyada askerlik 28 gün niye türkiye bu kadar abartiyoo anlamiyorum 15 ay ne ya ne
[video=youtube;fyBMOYSj5JQ]http://www.youtube.com/watch?v=fyBMOYSj5JQ[/video]
Bunu dinliyorum çok özledim ya
Hele o telefon konuşmaları asker görüntüleri yok mu ağlatıyo beni
Evet canım sinirliyken çok fevri davranma yoksa hem kendine hem ilişkine zarar verirsin...Oturacak tabii ki bazı şeyler zamanla canım, ay dönümünüzde güzelcene zaman geçirir pazartesi de bir güzel konuşursunuz ama tatlı tatlı haa ona göre
3 gün sonra 6'aydan düşmeye başlayacağım..Şaka gibi..buraya geldiğimde şafağım 430larda falandı belki 440..
yeni gelenler için yazıyorum sabırdan başka çare yok sabredicez...
5 inde yapıp ben goturdum canım gondermedım ama hiç gıttıgımde yapıp goturuyorum sadece
Esracım askerin nerdeydi senin unuttum ben kusura bakma...
Benim askerim Ankara da ...Bugün veriosun kargoya mesela ertesi gün ulaşmış oluyo sıkıntı olmuyo ...
Çatala gerek yok ya onlar yutuyolar valla askerimi geçtim bugün arkadaşı soruyo bende duyuyorum telefonda yenge ne zaman kek börek göndercek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?