Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Edacım azalıyor, azalıyor, gerçekkten bak ne kadar düşmüş seninki de insan zaman geçtikçe umutlanıyor bitecek diye... Elbet her acının sonu var

Benim askerim diyarbakirda bende konyadayim canim, mesela pazartesi versem cwrsamba elinde bozulurmu acaba yaa bwn hashasli bu pasta yapmayi dusunuyorum da

cnm merhaba ben istanbuldym sevgilim artvinde bende kargo göndermiştim 2 günde gitmişti ama dediğin pasta kremalıysa kesinlikle bozulur kekte bayatlar be kurabiye göndermiştim bişey olmamıştı bayatlamamamştı

Son düzenleme:
Benim askerim diyarbakirda bende konyadayim canim, mesela pazartesi versem cwrsamba elinde bozulurmu acaba yaa bwn hashasli bu pasta yapmayi dusunuyorum da

canım pasta bozulur bu sıcakta ...onu internetten hangi kargoyla göndrceksen kaç günde gider diye bakabiliosunda bence kuru şeyler yap havalar çok sıcak bide kaç günde gider hem emeğine yazık hem askerin aldığında bozulmuş olursa o da ayrı üzüntü ..

Edacım azalıyor, azalıyor, gerçekkten bak ne kadar düşmüş seninki de insan zaman geçtikçe umutlanıyor bitecek diye... Elbet her acının sonu var

aynen öyle...hatırlıyormyusun bizim topicte konuşuyorduk ben 300lerde falandım sanırım şimdi 200ler bitiyor...300ler geçmemiştide 200ler hızlı bgeçti valla...
mehtapta yakın zaten umutlarım artıyor yani ablacımm..
seninkinede maş bitiyorr şükür

3 gün sonra 6'aydan düşmeye başlayacağım..Şaka gibi..buraya geldiğimde şafağım 430larda falandı belki 440..
yeni gelenler için yazıyorum sabırdan başka çare yok sabredicez...

haklısın sanırım bazı gunler cok rahat gecıyor gıbı gelıyor bazende cok karamsar ama oylede boylede gecıyor işte

haklısın sanırım bazı gunler cok rahat gecıyor gıbı gelıyor bazende cok karamsar ama oylede boylede gecıyor işte

Aynen cnm duygular karışık..ama sen yanına gitmişsin sürekli sanırım kolay geçmiştr senn için acemilik valla çok zor beklemek bizim gbi gidemeyenlet için..

Aynen cnm duygular karışık..ama sen yanına gitmişsin sürekli sanırım kolay geçmiştr senn için acemilik valla çok zor beklemek bizim gbi gidemeyenlet için..

evet haklısın bızımde ustada ıste zor olucak bakalım .. inş sizde gider görürsünüz en kısa zamanda ..

Tamam tamam uslu konuşcam sözz aynen biraz güzel zaman geçirmeye ihtiyacımız var hepsi bu :26:

Canım benim inşallah çooook güzel bir tatil olacak sizin için, tüm fırsatları iyi değerlendirin ona göre gelince tek tek hesabı sorulacaktır

Evet daha ben 100 lerdeydim değil mi? Bak nasıl geçmiş

Mehtap da yakınmış ohh bir güzel zaman ayırın birbirinize

evet haklısın bızımde ustada ıste zor olucak bakalım .. inş sizde gider görürsünüz en kısa zamanda ..
Yok cnm gidemem ben 17 saat mesafemz var çok dua ettm ist yakın çıksın die ama hayırlısı buymş..zaten izne gelicek 18-19 gn sonra

Aynrn öyle ablacm ayırıcaaZz 20 gün

Son düzenleme:

cnm merhaba ben istanbuldym sevgilim artvinde bende kargo göndermiştim 2 günde gitmişti ama dediğin pasta kremalıysa kesinlikle bozulur kekte bayatlar be kurabiye göndermiştim bişey olmamıştı bayatlamamamştı

ya canlar kuru birşey yapmak istemiyorum yani sahurda yemeleri için birşey yapmak istiyorum yapacağım şeyi nasıl anlatcam sizlere bilemedim kremalı pasta değil pogaca gibi birşey, ben gönderincede 2 günde gidiyor ama bozlursa cok üzülürüm göndermesem mi ne yapsam )S

Yok cnm gidemem ben 17 saat mesafemz var çok dua ettm ist yakın çıksın die ama hayırlısı buymş..zaten izne gelicek 18-19 gn sonra

Vayyy epey de izin varmış ohhh bi güzel hasret giderilecek demek ki

Ben çıkıyorum kızlar pek bir tembellik yaptım, temizlik beni bekler

Humm ya netten bak bozulur mu falan diyer ben yaptığım kurabiyeye öle karar vermiştm nolur nolmaz 2 gnde gitmeZ falan die bir bak yazar mutlaka

bızımde oyle canım 16.5 saat mesafemız ama gıdıyorsun yanı bende ılk basta 16.5 saat dıyordumda alıstım 16.5saat gıdıp gorup bı kac saat sonra dondugum tekrar oluyordu yapıyorsun dayanamayınca mesafeler falan engel olmuyor yanı :):)

aynen hilalcm geçiyor sen nasılsın düzeltebildinizmi ?

Iyiyim Edacim cok sagol en azindan gidince konusalm simdi bosa uzulmeyelm dedik..bir de simdi heyecan sardi ister istemez iyiyiz yaniii )

Tamam Hesnosss grubumuzun bilirkisiii :))
Bn de dikkat edicem gercekten unutamicamiz bir tatil istiyorummm

Valla bnmde ailem izin verse uçarak giderm ama sevgilim izin vermez tek gidip dönücem o kadar yol kıyamaz o bakımdan zaten gidemiyprum..zaten azalldı o geleck inşş
Iyiyim Edacim cok sagol en azindan gidince konusalm simdi bosa uzulmeyelm dedik..bir de simdi heyecan sardi ister istemez iyiyiz yaniii
Ohoh svndm cnm e doğal heyecn sarması bence cok iyi gelicekk size

benımde oyle nasıl gelıyorsun edıyorsun cok uzuluyorum falan dıyo ama napıyım dayanamyorum .. evet gelsın gelsınde ozlem gıderın en kısa zamanda ıns :) bızımde oyle sımdı dagıtıma gelıcek bakalım 1 hafta gerce yetmıcek ama olsun napalım ..

KIZLAAAR nişanlımla aynı evde yaşıyoruz biz. şimdi o odayı değiştirmemi istedi biraz kırmızıya boyamamı falan odayı boyadım değiştidim ama duvarlara onun askerliğiyle alakalı değişik birşeyler yapmak istiyorum mesela değişik şekilde şafak atmak vs yada farkı şeyler fotoğraflarımızı çıkarttırıp yapıştırdım bi duvara hepsini ama ne yapabilirim değişik geldiğinde izne şaşırsın böyle akıl verir misinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…