3 gün sonra 6'aydan düşmeye başlayacağım..Şaka gibi..buraya geldiğimde şafağım 430larda falandı belki 440..
yeni gelenler için yazıyorum sabırdan başka çare yok sabredicez...yaklaşık 160 gündür de sevgilimi görmüyorumççkamera hariç tabi..Çok ama çok zor...Sabır versin Allah hepimize..
aynen hilalcm geçiyor sen nasılsın düzeltebildinizmi ?
Çok zor olsa da geçiyor Edacımmm..bak nerelere getirmişsin şafağını geçip gitcek hepsii
Benim askerim diyarbakirda bende konyadayim canim, mesela pazartesi versem cwrsamba elinde bozulurmu acaba yaa bwn hashasli bu pasta yapmayi dusunuyorum da
Benim askerim diyarbakirda bende konyadayim canim, mesela pazartesi versem cwrsamba elinde bozulurmu acaba yaa bwn hashasli bu pasta yapmayi dusunuyorum da
Edacım azalıyor, azalıyor, gerçekkten bak ne kadar düşmüş seninki de insan zaman geçtikçe umutlanıyor bitecek diye... Elbet her acının sonu var
3 gün sonra 6'aydan düşmeye başlayacağım..Şaka gibi..buraya geldiğimde şafağım 430larda falandı belki 440..
yeni gelenler için yazıyorum sabırdan başka çare yok sabredicez...
haklısın sanırım bazı gunler cok rahat gecıyor gıbı gelıyor bazende cok karamsar ama oylede boylede gecıyor işte
Aynen cnm duygular karışık..ama sen yanına gitmişsin sürekli sanırım kolay geçmiştr senn için acemilik valla çok zor beklemek bizim gbi gidemeyenlet için..
Tamam tamam uslu konuşcam sözzaynen biraz güzel zaman geçirmeye ihtiyacımız var hepsi bu :26:
aynen öyle...hatırlıyormyusun bizim topicte konuşuyorduk ben 300lerde falandım sanırım şimdi 200ler bitiyor...300ler geçmemiştide 200ler hızlı bgeçti valla...
mehtapta yakın zaten umutlarım artıyor yani ablacımm..
seninkinede maşbitiyorr şükür
Yok cnm gidemem ben 17 saat mesafemz var çok dua ettm ist yakın çıksın die ama hayırlısı buymş..zaten izne gelicek 18-19 gn sonraevet haklısın bızımde ustada ıste zor olucak bakalım .. inş sizde gider görürsünüz en kısa zamanda ..
Canım benim inşallah çooook güzel bir tatil olacak sizin için, tüm fırsatları iyi değerlendirin ona göre gelince tek tek hesabı sorulacaktır
Evet daha ben 100 lerdeydim değil mi? Bak nasıl geçmiş
Mehtap da yakınmış ohh bir güzel zaman ayırın birbirinize
canım pasta bozulur bu sıcakta ...onu internetten hangi kargoyla göndrceksen kaç günde gider diye bakabiliosunda bence kuru şeyler yap havalar çok sıcak bide kaç günde gider hem emeğine yazık hem askerin aldığında bozulmuş olursa o da ayrı üzüntü ..
cnm merhaba ben istanbuldym sevgilim artvinde bende kargo göndermiştim 2 günde gitmişti ama dediğin pasta kremalıysa kesinlikle bozulur kekte bayatlar be kurabiye göndermiştim bişey olmamıştı bayatlamamamştı
Yok cnm gidemem ben 17 saat mesafemz var çok dua ettm ist yakın çıksın die ama hayırlısı buymş..zaten izne gelicek 18-19 gn sonra
Aynrn öyle ablacm ayırıcaaZz 20 gün
ya canlar kuru birşey yapmak istemiyorum yani sahurda yemeleri için birşey yapmak istiyorum yapacağım şeyi nasıl anlatcam sizlere bilemedim kremalı pasta değil pogaca gibi birşey, ben gönderincede 2 günde gidiyor ama bozlursa cok üzülürüm göndermesem mi ne yapsam )S
Koy tabii cnmyapcagım şeyin resmini koyayım mı kızlar??
Vayyy epey de izin varmış ohhh bi güzel hasret giderilecek demek ki
Ben çıkıyorum kızlar pek bir tembellik yaptım, temizlik beni bekler
Yok cnm gidemem ben 17 saat mesafemz var çok dua ettm ist yakın çıksın die ama hayırlısı buymş..zaten izne gelicek 18-19 gn sonra
Aynrn öyle ablacm ayırıcaaZz 20 gün
aynen hilalcm geçiyor sen nasılsın düzeltebildinizmi ?
Canım benim inşallah çooook güzel bir tatil olacak sizin için, tüm fırsatları iyi değerlendirin ona göre gelince tek tek hesabı sorulacaktır
Evet daha ben 100 lerdeydim değil mi? Bak nasıl geçmiş
Mehtap da yakınmış ohh bir güzel zaman ayırın birbirinize
Valla bnmde ailem izin verse uçarak giderm ama sevgilim izin vermez tek gidip dönücem o kadar yol kıyamaz o bakımdan zaten gidemiyprum..zaten azalldı o geleck inşşbızımde oyle canım 16.5 saat mesafemız ama gıdıyorsun yanı bende ılk basta 16.5 saat dıyordumda alıstım 16.5saat gıdıp gorup bı kac saat sonra dondugum tekrar oluyordu yapıyorsun dayanamayınca mesafeler falan engel olmuyor yanı :):)
Ohoh svndm cnm e doğal heyecn sarması bence cok iyi gelicekk sizeIyiyim Edacim cok sagol en azindan gidince konusalm simdi bosa uzulmeyelm dedik..bir de simdi heyecan sardi ister istemez iyiyiz yaniii
Valla bnmde ailem izin verse uçarak giderm ama sevgilim izin vermez tek gidip dönücem o kadar yol kıyamaz o bakımdan zaten gidemiyprum..zaten azalldı o geleck inşş
Ohoh svndm cnm e doğal heyecn sarması bence cok iyi gelicekk size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?