benımde oyle nasıl gelıyorsun edıyorsun cok uzuluyorum falan dıyo ama napıyım dayanamyorum .. evet gelsın gelsınde ozlem gıderın en kısa zamanda ıns :) bızımde oyle sımdı dagıtıma gelıcek bakalım 1 hafta gerce yetmıcek ama olsun napalım ..
Valla mecbur kalınca öyle bir dyanıyorsun ki..bak bnm 160 gn oldu görmeyeli ki burada 200 250 gündür görmeyip hiç izin kıllanmayanlar vR düşün..7 gn yetmio evet cnm ama yinede iyi geliyor
ya canlar kuru birşey yapmak istemiyorum yani sahurda yemeleri için birşey yapmak istiyorum yapacağım şeyi nasıl anlatcam sizlere bilemedim kremalı pasta değil pogaca gibi birşey, ben gönderincede 2 günde gidiyor ama bozlursa cok üzülürüm göndermesem mi ne yapsam )S
soyle gozumuzu acsak kapatsak artık bıtmıs olsa ya ne guzel olucak ...
soyle gozumuzu acsak kapatsak artık bıtmıs olsa ya ne guzel olucak ...
Neeyy neey yokmusun beni depüğümdee
İyi ol Ebruşum yeedin askerliği de.
Yalnız çok kötü bir şey aklıma geldi bugün biz bayrama memleket-köye gidersek ben depük gecene katılamıcam yaaa neti bırak telefon çekmiyo köyde yaa
Benim askerim diyarbakirda bende konyadayim canim, mesela pazartesi versem cwrsamba elinde bozulurmu acaba yaa bwn hashasli bu pasta yapmayi dusunuyorum da
KIZLAAAR nişanlımla aynı evde yaşıyoruz biz. şimdi o odayı değiştirmemi istedi biraz kırmızıya boyamamı falan odayı boyadım değiştidim ama duvarlara onun askerliğiyle alakalı değişik birşeyler yapmak istiyorum mesela değişik şekilde şafak atmak vs yada farkı şeyler fotoğraflarımızı çıkarttırıp yapıştırdım bi duvara hepsini ama ne yapabilirim değişik geldiğinde izne şaşırsın böyle akıl verir misinizzzz
cnm ailenle yaşamıyormusun sen * bu arada yaşın kaç nasıl izin veriyorlar aynı evde yaşamınza..
ı
Ezgicim herkes senin gibi şanslı olmayabilir bazen sana engel olmayan mesafeler bize engel oluyo bizde dayanamıoruz ama mecburiyetler var mesela benim ankara ama gidemeyince gidemiosun işte o yüzden kendini herkesle bir tutma canım giden var gidemeyen var sen şanslı kişilerdensin ayrıca kendisi gitmek isteyip ailesi izin vermeyenlerde var ..
hayır aılemle yasamıyorum nısanlım kuzenı kuzenının nısanlısı ve ben 4 kısı yasıyoruz aılemıze yakın oturuyoruz bu yuzden problem olmuyor aılelerımızde gıdıp gelıyorlar evımıze sureklı .. 20 yasındayım canım
hayır aılemle yasamıyorum nısanlım kuzenı kuzenının nısanlısı ve ben 4 kısı yasıyoruz aılemıze yakın oturuyoruz bu yuzden problem olmuyor aılelerımızde gıdıp gelıyorlar evımıze sureklı .. 20 yasındayım canım
HAdi ya ilkdefa duydym böyle bir şeyailen ii izin veriyormuş cnm tabii herkesin aile yapısı
hihi ilk başta bizimkilerde biraz tavır yaptıda alıştılar şimdi :) sen nerede oturuyorsun kac yasındasın :)
neden evlenmediniz madem onu anlamadım birlikte de yaşıyosunuz ?
biliyorum canım bir tutmaktan değil zaten bu kesinlikle katılıyorum sana ... evet keşke burdaki ve tüm asker bekleyenlerde öyle olabilse biliyorum okudukçada anlıyorum zaten bana zor geliyordu burda yazan çoğu şeyi gördükçe kendime diyorum ben çok iyi bi şekilde geçirmişim en azından şu güne kadar .. umarım sizinde en rahat en güzel şekilde geçer yanlış anlaşıldıysa yazdıklarımda özür dilerim
Cnm evlenn o zmn çok saçma bir durum yani k.bakmada..istanblda yaşıyrm cnm 20 yaşndym bende
hayır şey yazmışında dayanamayınca mesafeler engel olmuyo falan bu biraz imkanla alakalı bi durum bende acemiliğinde nasip olmuştu yemin törenine gitmiştim 2 hafta sonra da görmeye gitmştm nasip olmuştu...
Yanlış anlamadm da yani emin ol asker yolu bekleyen herkes imkanı olsa gider hem maddi açıdan hemde ailevi açıdan...İnşallah şu 2013 geçince rahatlıcaz
Aynen kızlarr herkes haline şükretmeli bence. Valla benim askerim bizim memlekete yakın olmasına rağmen gidemedim ne annem nede babam izin vermedi çünkü biliyorlardı orda askerlik yaptığını
Ve görmeyeli 15 gün sonra tam 8 ay olucak. Aramızda çok kötü malesef.
Napalımm az kaldı çok şükür. hakkımızda hayırlısı olsn demekten başka çarem yok
askerlıge daha vardı normalde biz tarfik kazası geçirdik ehliyeti falan gidince askerliğinide tecil ettirdi gidiyim bari diye dönünce bakalım inş ondan biraz aceleye geldi askerlik beklemedğimiz bi dönemde oldu açıkçası 2 yıl ehliyet gidince askerlikte o da bitsin bi an önce diye gitmeyi seçti bu yüzden kaldık böyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?