Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla mecbur kalınca öyle bir dyanıyorsun ki..bak bnm 160 gn oldu görmeyeli ki burada 200 250 gündür görmeyip hiç izin kıllanmayanlar vR düşün..7 gn yetmio evet cnm ama yinede iyi geliyor

Valla mecbur kalınca öyle bir dyanıyorsun ki..bak bnm 160 gn oldu görmeyeli ki burada 200 250 gündür görmeyip hiç izin kıllanmayanlar vR düşün..7 gn yetmio evet cnm ama yinede iyi geliyor

soyle gozumuzu acsak kapatsak artık bıtmıs olsa ya ne guzel olucak ...

Esracım valla bizzat göndemiş kişiler olarak Edayla fikrimizi söyledik ama karar senin ...ayrıca ptt ile göndericem dersen kabul etmiyo yiyecek bozulucak diye...özel kargolarda tabura falan giremiyo açıp sormanı tavsiye ederim en yakın hangi şubeden alabilir falan gibi...

soyle gozumuzu acsak kapatsak artık bıtmıs olsa ya ne guzel olucak ...

Ezgicim herkes senin gibi şanslı olmayabilir bazen sana engel olmayan mesafeler bize engel oluyo bizde dayanamıoruz ama mecburiyetler var mesela benim ankara ama gidemeyince gidemiosun işte o yüzden kendini herkesle bir tutma canım giden var gidemeyen var sen şanslı kişilerdensin ayrıca kendisi gitmek isteyip ailesi izin vermeyenlerde var ..

İyi ol Ebruşum yeedin askerliği de.
Yalnız çok kötü bir şey aklıma geldi bugün biz bayrama memleket-köye gidersek ben depük gecene katılamıcam yaaa neti bırak telefon çekmiyo köyde yaa
Neeyy neey yokmusun beni depüğümdee
Ama zaten kesin kimsecik olmicak benim depüğümde bayramın 1. günü kim olurki topikte
Ama ibo erkende gelebilir ya herkes öyle söylüyor bayrama denk geliyor ya çıkarırlar bayram öncesi diyorlar ama iboda bişey demiyorr öyle olsa bile süpriz yapar kesin çünkü hala biletimi almadım diyor ooff bilmiyorumki hiç bişeyy

Benim askerim diyarbakirda bende konyadayim canim, mesela pazartesi versem cwrsamba elinde bozulurmu acaba yaa bwn hashasli bu pasta yapmayi dusunuyorum da

Tatlım senin yapıcağın keki biliyorum ben 2 günde gider büyük bir ihtimal iboya 2 günde gidiyor ççünkü ama seninki köyde karakoldaysa bilemicem hangi kargo şirketine vericeksen sor onlar sana söylerler. Bide her kargo şirketi kapıya kadar götürmüyor ben filloyla gönderiyordum iboo ya direk teslim ediyorlardı.

cnm ailenle yaşamıyormusun sen * bu arada yaşın kaç nasıl izin veriyorlar aynı evde yaşamınza..
ı

cnm ailenle yaşamıyormusun sen * bu arada yaşın kaç nasıl izin veriyorlar aynı evde yaşamınza..
ı

hayır aılemle yasamıyorum nısanlım kuzenı kuzenının nısanlısı ve ben 4 kısı yasıyoruz aılemıze yakın oturuyoruz bu yuzden problem olmuyor aılelerımızde gıdıp gelıyorlar evımıze sureklı .. 20 yasındayım canım

biliyorum canım bir tutmaktan değil zaten bu kesinlikle katılıyorum sana ... evet keşke burdaki ve tüm asker bekleyenlerde öyle olabilse biliyorum okudukçada anlıyorum zaten bana zor geliyordu burda yazan çoğu şeyi gördükçe kendime diyorum ben çok iyi bi şekilde geçirmişim en azından şu güne kadar .. umarım sizinde en rahat en güzel şekilde geçer yanlış anlaşıldıysa yazdıklarımda özür dilerim

HAdi ya ilkdefa duydym böyle bir şey ailen ii izin veriyormuş cnm tabii herkesin aile yapısı

Son düzenleme:

neden evlenmediniz madem onu anlamadım birlikte de yaşıyosunuz ?

Aynen kızlarr herkes haline şükretmeli bence. Valla benim askerim bizim memlekete yakın olmasına rağmen gidemedim ne annem nede babam izin vermedi çünkü biliyorlardı orda askerlik yaptığını
Ve görmeyeli 15 gün sonra tam 8 ay olucak. Aramızda çok kötü malesef.
Napalımm az kaldı çok şükür. hakkımızda hayırlısı olsn demekten başka çarem yok

neden evlenmediniz madem onu anlamadım birlikte de yaşıyosunuz ?

askerlıge daha vardı normalde biz tarfik kazası geçirdik ehliyeti falan gidince askerliğinide tecil ettirdi gidiyim bari diye dönünce bakalım inş ondan biraz aceleye geldi askerlik beklemedğimiz bi dönemde oldu açıkçası 2 yıl ehliyet gidince askerlikte o da bitsin bi an önce diye gitmeyi seçti bu yüzden kaldık böyle canım

hayır şey yazmışında dayanamayınca mesafeler engel olmuyo falan bu biraz imkanla alakalı bi durum bende acemiliğinde nasip olmuştu yemin törenine gitmiştim 2 hafta sonra da görmeye gitmştm nasip olmuştu...
Yanlış anlamadm da yani emin ol asker yolu bekleyen herkes imkanı olsa gider hem maddi açıdan hemde ailevi açıdan...İnşallah şu 2013 geçince rahatlıcaz

anladım canımm yok ondan degıl sey yazmıslardı mesafe var cok dıye saat olarak falan her hafta olayı ıcın bende ondan dedım yanı cekıyorsun bı sekılde o yolu gıbısıne tabıkıde oyle umarım herkes rahat bı sene ve askerlık donemı gecırırde donduklerınde artık burda hepımız askerde sunu yapmıs benımkıde bunu yapmıs dıye sohbet ederız

çok az kalmış şafağın ama olsun düzelir son zaman stresi olmuştur :) en kısa zamanda kavusursunuz inş :)

Geçmiş olsun ama biraz değişik bi yapı olmuş 2 çift aynı evde falan =) bitince inşallah imzaları basarsınız ama daha da küçüksünüz gerçektn ama hayırlısı neyse öyle olsun cnm Allah mutlu etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…