Geçmiş olsun ama biraz değişik bi yapı olmuş 2 çift aynı evde falan =) bitince inşallah imzaları basarsınız ama daha da küçüksünüz gerçektn ama hayırlısı neyse öyle olsun cnm Allah mutlu etsin ...
şimdilik aynı evdeyiz ben tek kalıyorum diye kuzeni ve nişanlısıylayım en azından evde birileri olunca destek olması açısından .. diğer türlü ağla ağla bütün gün evde zaman geçmiyor kitap okuyup temizliğe vurdum kendimi son zamanlar :)
Anladm ezgicim sizin tercihiniz tabii aileler de izin verdikten sonra sorun yok ...temizlik güzel zaman alıyo bende geçen hafta mutfak dolaplarına girişmiştim =)
Kızlar Nasılsınız.Hayırlı Cumalar Hepinize .Bugünde hiç geçmedi zaman
Bende iyiyim begüş nasıl olsun askerimle uğraşıp duruyorumiyiyiz Selen ya bıraktığın gibisen nasılsın ? ya hakikaten şu ara zaman duruyo gibi çabuk geçmiyo saatler ama 1 haftayı daha bitiriyoruz
1 Ayın kalmış canım boşver gönderme gelince bol bol yapar yedirirsin gözlerine bakar bakarTesekkur ederim kizlar, canin karakol oldugu icun kargo giriyor cunki iki kez kargo gonderdim oradan biliyorum zaten gonderecegim den askerimin haberi vqr canin ama ben hala karar veremiyorum orasi ayni konu, belki gondermeyecegim bir ay sonra yaoar yediririm :)
Neeyy neey yokmusun beni depüğümdee
Ama zaten kesin kimsecik olmicak benim depüğümde bayramın 1. günü kim olurki topikte
Ama ibo erkende gelebilir ya herkes öyle söylüyor bayrama denk geliyor ya çıkarırlar bayram öncesi diyorlar ama iboda bişey demiyorr öyle olsa bile süpriz yapar kesin çünkü hala biletimi almadım diyor ooff bilmiyorumki hiç bişeyy
Kızlar Nasılsınız.Hayırlı Cumalar Hepinize .Bugünde hiç geçmedi zaman
İlk mehtaba son 7 gün
Bu hafta çarşılar kitlenmiş
Niye ki canim, ama uzulme bak bizim hic carsimiz olmadi sukretmek gerek
kızlar kızlarrr selamm nasılsınız bakalım keyifler ne durumda ??
Vardır bunda da bir hayır Begüşüm tabi deli oluyor insan ama bak üzmüştü seni bikaç çarşıda belki o da akıllanır özler göremeynce daaaannnkkk eder
İyiyz Gizemcimm senden naberr??? Yarın Antalya'dayımmm
ay hilalcim bnde burayı okumadan bzm topiğe antalya ya gelmene az kaldı yazmıştım .. yarın olduğnu bilmiyodumm.. gel gelll ama aşırı sıcak güzel yancaksın
bende çok iyiyim malum mehtap gez toz eğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?