Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdilik aynı evdeyiz ben tek kalıyorum diye kuzeni ve nişanlısıylayım en azından evde birileri olunca destek olması açısından .. diğer türlü ağla ağla bütün gün evde zaman geçmiyor kitap okuyup temizliğe vurdum kendimi son zamanlar :)

Kızlar Nasılsınız.Hayırlı Cumalar Hepinize.Bugünde hiç geçmedi zaman

Anladm ezgicim sizin tercihiniz tabii aileler de izin verdikten sonra sorun yok ...temizlik güzel zaman alıyo bende geçen hafta mutfak dolaplarına girişmiştim =)

Anladm ezgicim sizin tercihiniz tabii aileler de izin verdikten sonra sorun yok ...temizlik güzel zaman alıyo bende geçen hafta mutfak dolaplarına girişmiştim =)

oh kolay gelsinn eline sağlık ne güzel olmuştur :) bende dün öyle evdeki herşeyi temizlemeye giriştim yorucuydu ama bi baktım akşam olmuşşş bi de dizi falan izleyin evde olanlar .. sıcakta zaten ne dışarıya çıkılıyor dizilere sardım internetten dizi izliyorum bi bölüm 1 saat en az zaten bi bakıorum akşamı yapmışım :)

Tesekkur ederim kizlar, canin karakol oldugu icun kargo giriyor cunki iki kez kargo gonderdim oradan biliyorum zaten gonderecegim den askerimin haberi vqr canin ama ben hala karar veremiyorum orasi ayni konu, belki gondermeyecegim bir ay sonra yaoar yediririm :)

iyiyiz Selen ya bıraktığın gibi sen nasılsın ? ya hakikaten şu ara zaman duruyo gibi çabuk geçmiyo saatler ama 1 haftayı daha bitiriyoruz
Bende iyiyim begüş nasıl olsun askerimle uğraşıp duruyorumBugün çok sıkıcı bir gün birde çok sıcak Bu hafta çok şükür bitti dediğin gibi darısı diğer haftalara canım.

1 Ayın kalmış canım boşver gönderme gelince bol bol yapar yedirirsin gözlerine bakar bakar

Ben de çok üzülüyorum şu an ama inanki sabahtan beri bir çıkar yol bulamadım yaaa
Yaa erken gelird e önceden bildirirsee söyle ama tamam mııı..bayram da olsa girerdimm ama telefon bile çekmicek , ilk çektiği yerde de arıcam seni zaten direkk

Kızlar Nasılsınız.Hayırlı Cumalar Hepinize.Bugünde hiç geçmedi zaman

Hayırlı Cumalarrr , cuma günleri gıcık oluyor haftasonu heyecanı

Beni bir de yolculuk heyecanı bastıı

Allahımmm bugün bitmedi gitti ya nekadar yoğun bir gündü... Artık ewe gidip iftara kadaar yatmak istiyorumm

Bu hafta çarşılar kitlenmiş

Vardır bunda da bir hayır Begüşüm tabi deli oluyor insan ama bak üzmüştü seni bikaç çarşıda belki o da akıllanır özler göremeynce daaaannnkkk eder

kızlar kızlarrr selamm nasılsınız bakalım keyifler ne durumda ??

İyiyz Gizemcimm senden naberr??? Yarın Antalya'dayımmm

ay hilalcim bnde burayı okumadan bzm topiğe antalya ya gelmene az kaldı yazmıştım .. yarın olduğnu bilmiyodumm.. gel gelll ama aşırı sıcak güzel yancaksın

bende çok iyiyim malum mehtap gez toz eğlen

Yehuuu süper ama şimdi de diğer başlığı okuyup gülcen takipteym heheheh Valla yancam bence deee..

Oh ya ne güzell nasıldı mehtapp bu arada kaçıcam şimdi iftara sen yaz okucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…