Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yehuuu süper ama şimdi de diğer başlığı okuyup gülcen takipteym heheheh Valla yancam bence deee..

Oh ya ne güzell nasıldı mehtapp bu arada kaçıcam şimdi iftara sen yaz okucamm

komediyiz valla hilal kalp kalbe karşı

yan yan bn köz olcam yakında

çok güzel gidiyo cnm ya yarın hele epey gezcez .. beldibi olimpos kekova yanartaş taraflarına gdicez sen yabancı değilsn biliyosundur az çok

tmm cnm allah kabul etsin bende çıkıcam zaten ama burdaym bu akşam öptümm

Gözün aydın mı demeliyim hemşooo zaten keşke çarşısı olmasa diodun. şaka maka arada oluyor cnm..maaleaef

Hemşo valla benimde bi yanım sevindimi diyim ama gene kıyamadmm ama o da yatar uyuruz dedi

Hiloş : Bacım nerelerdesin valiz mi yapıosunn ohhhh kitlenmiş valla emir gelmiş bir şeyde yokmuş yani yatsın uyusun

Kızlar,Allah kabul etsin bir günü daha bitirdik...

Hepinize bol köpüklü kahve gelsin inşallah bu kahveler isteme-söz kahveleriniz olsun...

Hahha aynen ya koptum ben dee Ohh kız çifte mehtap yapıyoz desenee..yarın biz pek gezmicez yarimlee..ben bi' arkadaşlarımla görüşcem acele acele, pazar adrasana geçiğyoruz..sonra zaten başbaşa olcaz hepp

Bilmem mi kızz..süper yerler kekovaya gtmedm ama güzeldir ya Antalya'da güzel olmayan yer mi varr

Hemşo valla benimde bi yanım sevindimi diyim ama gene kıyamadmm ama o da yatar uyuruz dedi

Hiloş : Bacım nerelerdesin valiz mi yapıosunn ohhhh kitlenmiş valla emir gelmiş bir şeyde yokmuş yani yatsın uyusun

Bacım daha başlamadım valize ama toplucam birazdan sabah uyurum biraz, sonra da bi kuaföre gidiym diyorum kaş maş öğleden sonra da uçuyorumm

kız benide alsana giderken uçaktan ankaraya orta bi yerde sallandırırsınız beni

En güzeli valiz hazırlamak ama gelince benim ruh halim bozuluyo alışamıyorum eve hemen

kız benide alsana giderken uçaktan ankaraya orta bi yerde sallandırırsınız beni

En güzeli valiz hazırlamak ama gelince benim ruh halim bozuluyo alışamıyorum eve hemen

Hahhaha olur kız kıyamam sana bennn ama askerin izni yok sen napcan ordaa

He yaa güzel oluyor tabi gelince ben de zorlanırımm ama bayram tatili yakın olcak ya çok dert değil

Hahhaha olur kız kıyamam sana bennn ama askerin izni yok sen napcan ordaa

He yaa güzel oluyor tabi gelince ben de zorlanırımm ama bayram tatili yakın olcak ya çok dert değil

Kadınlar klubü yenilenmiş baksana alıntı yapınca görebiliosun

Ayy yerim seniii bol bol fotoğraf çek ama baban bakmasın dikkat et

Heycan durumu nasıl

Bizde bugün aşkitocuğumla konuştuk azcık morali yerine gelsin diye bayramdan sonra gelcem dedim işte sende çift çarşı almaya bakarsın dedm komutanla konşurum dedi...

Kız varya ankesörlüden konuşuyoruz arkadaşı bağrıyo yenge ne zaman kek börek göndercek diye benimkide oldu başka dedi =) keklerim böreklerim askerlerin dilinde ,,benimki uyuz olmuştur kesin

Evet farkettm yeniliği

Heyecan güzel yaa güzel bir duygu, az önce Zafer dedi ki denize gitcem ben de e git dedim, yemek yedik geldik bu sefer de vazgeçtim ya şimdi aramız bozulmasn dedi ben de dedim ya saçmalama, sen saatini bildikçe ben ne zamn laf ettmmm..

İnşallah alabilr canikom çift çarşı ya süper olurr ohh bayramdan sonra da siz bayram edinn ama askerin bence de gızık oluurr bir şey de denmezz şimdii millet der sanki yanlış bi şey yaptık..

Ne güzel anlaşmıssınız çok sevindimmm

İnşallah cnm bakalm olursa güzel olur Allah nasip ederse inşallah...

Onun öyle takıntıları vardır zaten kesin gıcık olmuştur oh iyi oldu ama kıymet bilsinler

Canım ben bi çıkıyorum gene gelcem benim işim de Kadınlar klubu oldu yaa ama seni çok özlerim şimdi gidiosun ama gelince bol bol knşuruz gene anlatcak çok şey olur

Begümcüm sevindiğini biliyodumm şaka maka dinlenr cnm yani iç yoktannn

Gizemm gez tabii yaaa ohhh

aynı anda yapıyoruz evet cnmm benm az kaldı ya haklısın valla güzel olmayan yeri mi varr ah ah szin otel nerdeydi adrasan mı demiştn unuttuum ..

Begümcüm sevindiğini biliyodumm şaka maka dinlenr cnm yani iç yoktannn

Gizemm gez tabii yaaa ohhh

edamm ya deme öyle iki gn sonra da sen gezcennn ben evde mehtap şoku falan sana , size whatsuptan foto atcam

Hayalini kurduğum huzurdan kilometrelerce uzaktayım. :95:

E l b e t B i t e c e k . .

Batarsa 292 / Atarsa 2 9 1 ! :82:
Plakalara ; 210

Ayy ben de çok özlücemmm ama yazamıcam hiç yaaa telden yazsam da okur çünküüü her şeyi de görmesinnn

Sağol Begüşümm benm yaaa

Kıymet bilsin yeter Begüü dediğin gibii ama bilr kızım bilirr dert etme, ben gelene kadar da hiçç bir şeye üzülmee yasakkk

Ben de valize dalmıştımmm ama bitti sayılırr aklımda hazırdı her şey zaten küpelerimi unutmamalıyım bir deee heheheh

Adrasanda cicim evettt..

Az kalsa da şafağına da az kalmış şükürrr ))

Hayalini kurduğum huzurdan kilometrelerce uzaktayım. :95:

E l b e t B i t e c e k . .

Batarsa 292 / Atarsa 2 9 1 ! :82:
Plakalara ; 210

Senin de dediğin gibii elbet bitecek Esintoşum benimmmm naberrrr ;D

Son düzenleme:

Hehhe kızzz sen şişsen nolur kiii

İyi ol bebişimm bn de iyiiymm hazırlık yapıyorumm yehuu

Ohh tabii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne bulursan doldur yavrum, sonuçta Zafer'in taşıyacak
Kız sorma ya kilo alcam diye söz verdim ama kilo almak ne kelime yanımdan geçmiyo Sofradan kalkıyorum karnım şişiyo 1-2 saate iniyo kemikler gösteriyo kendini gene

Guzel kizceler iftar yapildi, caylar da icildi; puzzle yapiyorum, esim arar birazdan anca gece gelecem optum hepiciginizi:)

ayy adrasan da yeşil mavi ne gzel yer
ben planladığım şeyleri hiç giyip takamıyorum hele takı hak getire ya denizde şurda burda sıcakta hiç takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…