Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esintoşşş naber devrem özleştik yaahuuu

Son düzenleme:
Selam hatırlayan hatırlar aylaaarr önce kuzenim askere gitti burada biraz kötü olmuştum çünkü bendeki yeri ayrıdır.

4 ay kaldı.. Göz açıp kapadık geçti her gün bnimle kardeşimle annemle konuştu faceden whatsapptan

Buda askern son hali bir göbek yapmış inananamazzsınız. zayıf gitti resmen 15 kilo almış

4 ayı mı kaldı bzm devre demekki 92 3 .. zaman ya bişeklde geçti gerçekten..

rahat bi yerde mydi kimiside kilo alıyo bnm yarim de öyle ama 15 çokmuş ya

4 ayı mı kaldı bzm devre demekki 92 3 .. zaman ya bişeklde geçti gerçekten..

rahat bi yerde mydi kimiside kilo alıyo bnm yarim de öyle ama 15 çokmuş ya

Benim ki de kilo aldıı
50 kiloyla gitti 67 olmuş

Gizemmmm naberr cnım mehtap nasıll gidiyo askerin nasıl ?

çok güzel canım yaa dip dibe dip dibe hergün.. tadını çıkartıyoruz.. sen nasılsınn..
Diyarbakır da yapıyor canım kantinci ya belkide ondan

haha bak olabilir kantin tabi ohh yemiştr sıkıldıkça e çok sıkılıyolar oda malumm
Benimki de kilo aldıı

oo maş iyi almış iykide almış. 50 kilo nası ya düşünemedim bian bn bile 52 yim

boyu mu kısaydı erkek lerde 60 altı duymadımda pek

oo maş iyi almış iykide almış. 50 kilo nası ya düşünemedim bian bn bile 52 yim

boyu mu kısaydı erkek lerde 60 altı duymadımda pek

Şöyle anlatayım acemiye giderken 58 kiloydu, geri geldi 50 kilo ustaya gitti 67
Çok rahat kilo alıp veren bi cins kuzum miyon tipli
Bende onun gibi yesem kilo alırım hee benimde hedefim 52
Mehtabınızııı güzel güzel geçiriin ooh, çek sevdiceğinin kokusunu içinee

Son düzenleme:

çok sevindmmm tadını çıkarınnn

Anladım kuzum şimdi iyi olmuştur heralde..
AZ mı yiyosun sende zayıfsın hralde kuzum..bende çok yiyorum bu kilom sabit ama bi gün patlat vercek metabolizma diye korkuyorum

öyle yapıyoum esincmm heranı değerlendrmeye çalışıyorum.. son mehtap artık

Olmuş olmuş yanakları şişmiş falan adama benzemiş çocuk gibi duruyordu
46 kiloyum yavrum kilo alacak yere habire zayıflıyorum. Kilo almak istiyorum artık zorluyorum kendimi de bu ramazanda alamıycam gibi geliyor :44: Kilon gayet iyi kuzum. Bende geliceeem o kiloya
Çıkartın kuzum mehtabın tadını iyice, son mehtabınıız heytt beee sonra ki mehtapta dönüş yok

Begüüüü, Gizem ben çıkıyorum canlar. Öpüyorum sizii

Hahhaah inşallah alırsınn dicektimm ama senn asker de pek zayıfmış bee
Aynen ben mi taşıcaktım bi dee heheh ohh

Guzel kizceler iftar yapildi, caylar da icildi; puzzle yapiyorum, esim arar birazdan anca gece gelecem optum hepiciginizi:)

Bekliyoruzzz

ayy adrasan da yeşil mavi ne gzel yer
ben planladığım şeyleri hiç giyip takamıyorum hele takı hak getire ya denizde şurda burda sıcakta hiç takmıyorum

Bana da genelde öyle oluyor ama küpemi ihmal etmem hiççç, sıcakta kolye falan çekilmiyor da..
saç baş makyaj deniz söz konusu olunca aynen öyle oluyor ben de abartmıcam onları zaten..
Adrasan evet yaa süperr

Benim ki de kilo aldıı

Hey Allahımmmm..benmki acemiliğe 72 gitti 67 ye düşmüştü üzülmüştüm eridi yakışmadıı, şimdi ise 75 olduu hehehe süper oldu valla ben kendim gibi iri severm

Kız hiloşşş,,

Annem geldi böyle öptü beni ,,kaç gündür asker aklımda dedi hayırdır dedm iftar ve sahurda yediklerini söyledin ya içime dert oldu dedi bugün ne yemişler dedi sormadm falan dedim ...( böyle düşünmesi hoşuma gitti açıkçası )

Anneee dedim efendm dedi bayramdan sonra beni ankaraya gönderseneee dedim nerde kalcan dedi o zaten kışlasında bende bulurum 1 gece nolcak yada tek çarşı olursa günübirlik dedim geceden bincem gözünde yiyo dedi napimmm ama dedmmm yolunu yaptım

İzin verdimi begüş bende çok istiyorum nasıl bir yöntem uyguladın bende aynısını yapayım

Gece kuşları ben geldim ne kaynatıyorsunuz bakalım

Kaynatmadık kız daha pek gel gell...ama uykum geliyor yaaa erken kalkıncaa

Anaaa çk tatlı olmuşş sevindim Begüşşş..iyi yapmışsınn öyle öyle alışıyorlar devam et doğru yoldasınnn

İzin verdimi begüş bende çok istiyorum nasıl bir yöntem uyguladın bende aynısını yapayım

Aslında benim izin problemim olmuyo da bu şimdi şehir dışı olunca ...valla işte bugün bi asker arkadaşı biz telde konuşrken benimkine şey dedi yenge ne zaman kek börek gönderiyo falan bende anneme bunu anlattım annemde şey dedi yazık belkide onun kimsesi yoktur dedi annem de benim gibi duygusaldır böyle gurbet falan ya ...sonra işte akşamda gene mevzu oldu ne yemişler dedi aklım takıldı dedi kaç gündür ,,sonra öptü beni iştee bende o arada sarılırken söyledim biliyorum çok cadıyım ama yavaş yavaş bayrama daha var o zaman gelince derim ki ben demiştm yaa diye

Kaynatmadık kız daha pek gel gell...ama uykum geliyor yaaa erken kalkıncaa

Anaaa çk tatlı olmuşş sevindim Begüşşş..iyi yapmışsınn öyle öyle alışıyorlar devam et doğru yoldasınnn
Tam zamanında gelmişim ozaman sen işe gittiğin için erken kalkıyorsun normal tatlım uykunun gelmesi biz işsizlerde sabahlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…