Ohh tabii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne bulursan doldur yavrum, sonuçta Zafer'in taşıyacak
Kız sorma ya kilo alcam diye söz verdim ama kilo almak ne kelime yanımdan geçmiyoSofradan kalkıyorum karnım şişiyo 1-2 saate iniyo kemikler gösteriyo kendini gene
Esintoşşş naber devrem özleştik yaahuuu
Selam hatırlayan hatırlar aylaaarr önce kuzenim askere gitti burada biraz kötü olmuştum çünkü bendeki yeri ayrıdır.
4 ay kaldı.. Göz açıp kapadık geçti her gün bnimle kardeşimle annemle konuştu faceden whatsapptan
Buda askern son hali bir göbek yapmış inananamazzsınız. zayıf gitti resmen 15 kilo almış
Eki Görüntüle 754095
Diyarbakır da yapıyor canım kantinci ya belkide ondan4 ayı mı kaldı bzm devre demekki 92 3 .. zaman ya bişeklde geçti gerçekten..
rahat bi yerde mydi kimiside kilo alıyo bnm yarim de öyle ama 15 çokmuş ya
4 ayı mı kaldı bzm devre demekki 92 3 .. zaman ya bişeklde geçti gerçekten..
rahat bi yerde mydi kimiside kilo alıyo bnm yarim de öyle ama 15 çokmuş ya
Gizemmmm naberr cnım mehtap nasıll gidiyo askerin nasıl ?
Diyarbakır da yapıyor canım kantinci ya belkide ondan
Benimki de kilo aldıı
50 kiloyla gitti 67 olmuş
oo maş iyi almış iykide almış. 50 kilo nası ya düşünemedim bian bn bile 52 yim
boyu mu kısaydı erkek lerde 60 altı duymadımda pek
çok güzel canım yaa dip dibe dip dibe hergün..tadını çıkartıyoruz.. sen nasılsınn..
haha bak olabilir kantin tabi ohh yemiştr sıkıldıkça e çok sıkılıyolar oda malumm
oo maş iyi almış iykide almış. 50 kilo nası ya düşünemedim bian bn bile 52 yim
boyu mu kısaydı erkek lerde 60 altı duymadımda pek
Şöyle anlatayım acemiye giderken 58 kiloydu, geri geldi 50 kilo ustaya gitti 67
Çok rahat kilo alıp veren bi cins kuzum miyon tipli
Bende onun gibi yesem kilo alırım hee benimde hedefim 52
Mehtabınızııı güzel güzel geçiriin ooh, çek sevdiceğinin kokusunu içinee
Anladım kuzum şimdi iyi olmuştur heralde..
AZ mı yiyosun sende zayıfsın hralde kuzum..bende çok yiyorum bu kilom sabit ama bi gün patlat vercek metabolizma diye korkuyorum
öyle yapıyoum esincmm heranı değerlendrmeye çalışıyorum.. son mehtap artık
Ohh tabii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne bulursan doldur yavrum, sonuçta Zafer'in taşıyacak
Kız sorma ya kilo alcam diye söz verdim ama kilo almak ne kelime yanımdan geçmiyoSofradan kalkıyorum karnım şişiyo 1-2 saate iniyo kemikler gösteriyo kendini gene
Guzel kizceler iftar yapildi, caylar da icildi; puzzle yapiyorum, esim arar birazdan anca gece gelecem optum hepiciginizi:)
ayy adrasan da yeşil mavi ne gzel yer
ben planladığım şeyleri hiç giyip takamıyorum hele takı hak getire ya denizde şurda burda sıcakta hiç takmıyorum
Benim ki de kilo aldıı
50 kiloyla gitti 67 olmuş
İzin verdimi begüş bende çok istiyorum nasıl bir yöntem uyguladın bende aynısını yapayımKız hiloşşş,,
Annem geldi böyle öptü beni ,,kaç gündür asker aklımda dedi hayırdır dedm iftar ve sahurda yediklerini söyledin ya içime dert oldu dedi bugün ne yemişler dedi sormadm falan dedim ...( böyle düşünmesi hoşuma gitti açıkçası)
Anneee dedim efendm dedi bayramdan sonra beni ankaraya gönderseneee dedim nerde kalcan dedi o zaten kışlasında bende bulurum 1 gece nolcak yada tek çarşı olursa günübirlik dedim geceden bincem gözünde yiyo dedi napimmm ama dedmmm yolunu yaptım
Gece kuşları ben geldim ne kaynatıyorsunuz bakalım
Kız hiloşşş,,
Annem geldi böyle öptü beni ,,kaç gündür asker aklımda dedi hayırdır dedm iftar ve sahurda yediklerini söyledin ya içime dert oldu dedi bugün ne yemişler dedi sormadm falan dedim ...( böyle düşünmesi hoşuma gitti açıkçası)
Anneee dedim efendm dedi bayramdan sonra beni ankaraya gönderseneee dedim nerde kalcan dedi o zaten kışlasında bende bulurum 1 gece nolcak yada tek çarşı olursa günübirlik dedim geceden bincem gözünde yiyo dedi napimmm ama dedmmm yolunu yaptım
İzin verdimi begüş bende çok istiyorum nasıl bir yöntem uyguladın bende aynısını yapayım
Tam zamanında gelmişim ozaman sen işe gittiğin için erken kalkıyorsun normal tatlım uykunun gelmesi biz işsizlerde sabahlıyoruz
Kaynatmadık kız daha pek gel gell...ama uykum geliyor yaaa erken kalkıncaa
Anaaa çk tatlı olmuşş sevindim Begüşşş..iyi yapmışsınn öyle öyle alışıyorlar devam et doğru yoldasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?