Kaynatmadık kız daha pek gel gell...ama uykum geliyor yaaa erken kalkıncaa
Anaaa çk tatlı olmuşş sevindim Begüşşş..iyi yapmışsınn öyle öyle alışıyorlar devam et doğru yoldasınnn
Alt yapıyı şimdiden yap canım ama sanslısın böyle bir annen olduğu için benim annem kesinlikle izin vermez benle bu konuları hayatta konuşmaz sözünü açmaya bile gelmiyor hemen kavgaya tutuşuyoruzAslında benim izin problemim olmuyo da bu şimdi şehir dışı olunca ...valla işte bugün bi asker arkadaşı biz telde konuşrken benimkine şey dedi yenge ne zaman kek börek gönderiyo falan bende anneme bunu anlattım annemde şey dedi yazık belkide onun kimsesi yoktur dedi annem de benim gibi duygusaldır böyle gurbet falan ya ...sonra işte akşamda gene mevzu oldu ne yemişler dedi aklım takıldı dedi kaç gündür ,,sonra öptü beni iştee bende o arada sarılırken söyledim biliyorum çok cadıyım ama yavaş yavaş bayrama daha var o zaman gelince derim ki ben demiştm yaa diye
Alt yapıyı şimdiden yap canım ama sanslısın böyle bir annen olduğu için benim annem kesinlikle izin vermez benle bu konuları hayatta konuşmaz sözünü açmaya bile gelmiyor hemen kavgaya tutuşuyoruz
23 canım ama bizimkiler ben 40 gelsem değişmezler sıkı yönetim var bizdesen kaç yaşındaydın ? belkide ben 25 yaşındayım hatta 26 ya girdm ondan olabilir yaa ...ben yemin töreni içinde önce anneme söyledim o da babama babamla pek konuşamıyorum izin verdiler babamın tek şartı otobüsle gidip gelmek oldu ailesi bizle gel demşti ben hoş istememştm otobüsle gidip gelmştm...
Tam zamanında gelmişim ozaman sen işe gittiğin için erken kalkıyorsun normal tatlım uykunun gelmesi biz işsizlerde sabahlıyoruz
aynen Hiloşum
Kardeşşş kaçta uçağın senin yat dinlen sabahta koşturcannn
23 canım ama bizimkiler ben 40 gelsem değişmezler sıkı yönetim var bizde
Dinlen ozaman tatlım göz yorgunluğu kötü olur.
Aynen canım ya gözlerim yoruluyor bir dee ondan uyku istiyorr..
3 te yavrum acelem yok ama sabah az işim var tabii
Dinlen ozaman tatlım göz yorgunluğu kötü olur.
Aile yapısından zaten tatlım benim anneannem daha kötüymüş anneme bazen diyorum seninde ondan geri kalır yanın yok diyorum.Bizimkiler izin vermezler askerimde bunu bilir ısrar hiç etmez ben ilerde onlara yapacağımı biliyorum der sürekli çocuğun içine dert olmuş 3.5 senedirBu konuda ailemin hakkını yiyemem gerçekten bana destek oluyolar ne biliyim dediğin gibi biraz aile yapısı ama sonuçta senin ailende mesela izin verse nolcak ki alt tarafı görüp gelceksn birlikte kalmak istesende kalamıosun zaten soyadı tutmuyo
Bende Allah nasip ederse giderim nasip kısmet plan yapmayı sevmiyorum ileriye dönük olursa olur diyelm...
Yarenlerimm malumunuz tatil vaktim geldi çattı, dua edin güzel bir tatil geçireyim ve akıllı kararlar alayım, sağlam adımlarla sevdiceğime koşabileyim ve güvenerek aklımda hiç acaba olmadan ailemin karşısına çıkabileyim...
sizleri çokk sevdiğimi zaten biliyorsunuzzz, döner dönmez yazacağım ama orda yazamam malum okur Zaferim
Kocamann öpüyorum sizi çok özlüycemmm beni çok özliceksinz biliyorumm
İyi gecelerrrr haftaya görüşmek üzereee
Çok güzel bir tatil geçir hiloş 15 ayın acısını çıkartYarenlerimm malumunuz tatil vaktim geldi çattı, dua edin güzel bir tatil geçireyim ve akıllı kararlar alayım, sağlam adımlarla sevdiceğime koşabileyim ve güvenerek aklımda hiç acaba olmadan ailemin karşısına çıkabileyim...
sizleri çokk sevdiğimi zaten biliyorsunuzzz, döner dönmez yazacağım ama orda yazamam malum okur Zaferim
Kocamann öpüyorum sizi çok özlüycemmm beni çok özliceksinz biliyorumm
İyi gecelerrrr haftaya görüşmek üzereee
Nöbet olayını bende sevmiyorum canım senin askerinde çok nöbet tutuyormuş benimkide öyle ve artık yorgunluktan konuşacak hali kalmıyor onunla beraber bende tutuyorum geceleri zaten oda ayrı bir konu Allah kolaylık versin tatlımAyy sıkıntıdan bayılabilirim.12-3 nöbetimiz vardı daha akşam 10 gbi konuştuk ararm dedi hala aramadı..ya bu askerlikteki sitemde belirszlikte istediğinde arayamamak ulaşamamakta..birde acaba telimi kaptırdı düşüncesi..
Bunaldım.. Ha bide 8 saat nöbet tutmuş
Bugün herkes mahkemedeymiş üstüne bide yarının nöbeti hemen 12de ay delircm
İyiyz Tubik sen nasılsın bakalımm??
Tanışmıyoruz ama şafağın bitip gitmiş maşallahh
Merhaba canim, ee tabi sen bitirdin askerligi ceyiz derdine dustun bizim gibimisin :)
Biz ayni canim kavga gurultu yanisira safak attirmaca olarak ilerliyor hayat
Asil sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklar
Kizlarrrrrrr askerine pasta borek corwk yapip gonderen varmiiii
Bana akil versin
Normalde 6 saat tatlm ama bugn 8 tutmş oluo arada maalesef.. Alt devresi gelsede farketmio karakolda az kişiler fln bnmkide yorgunlktan konuşamıo valla sadece nöbet tutsa iiNöbet olayını bende sevmiyorum canım senin askerinde çok nöbet tutuyormuş benimkide öyle ve artık yorgunluktan konuşacak hali kalmıyor onunla beraber bende tutuyorum geceleri zaten oda ayrı bir konu Allah kolaylık versin tatlım
Gerçekten işleri çok zor tatlım benimkide yarın 8 saat tutacak.Normalde 6 saat tatlm ama bugn 8 tutmş oluo arada maalesef.. Alt devresi gelsede farketmio karakolda az kişiler fln bnmkide yorgunlktan konuşamıo valla sadece nöbet tutsa ii
Bayıldım tatlım eminim kullanınca dahada güzel bir görüntü çıkacaktır.Biraz eğlencesine biraz da dış mekan çekimi için aldığım oyuncaklarımmm
nasıl kızlar ?
Eki Görüntüle 754221 Eki Görüntüle 754222 Eki Görüntüle 754223 Eki Görüntüle 754224 Eki Görüntüle 754224 Eki Görüntüle 754225 Eki Görüntüle 754226 Eki Görüntüle 754227 Eki Görüntüle 754228 Eki Görüntüle 754229
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?