Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen Hiloşum

Kardeşşş kaçta uçağın senin yat dinlen sabahta koşturcannn

Alt yapıyı şimdiden yap canım ama sanslısın böyle bir annen olduğu için benim annem kesinlikle izin vermez benle bu konuları hayatta konuşmaz sözünü açmaya bile gelmiyor hemen kavgaya tutuşuyoruz

Alt yapıyı şimdiden yap canım ama sanslısın böyle bir annen olduğu için benim annem kesinlikle izin vermez benle bu konuları hayatta konuşmaz sözünü açmaya bile gelmiyor hemen kavgaya tutuşuyoruz

sen kaç yaşındaydın ? belkide ben 25 yaşındayım hatta 26 ya girdm ondan olabilir yaa ...ben yemin töreni içinde önce anneme söyledim o da babama babamla pek konuşamıyorum izin verdiler babamın tek şartı otobüsle gidip gelmek oldu ailesi bizle gel demşti ben hoş istememştm otobüsle gidip gelmştm...

ya bazen bizde tartışıyoruz ama bahsetmiyorum sık sık zaten bide artık geldikten sonra bişiler olcağının farkında

Son düzenleme:
23 canım ama bizimkiler ben 40 gelsem değişmezler sıkı yönetim var bizde

Tam zamanında gelmişim ozaman sen işe gittiğin için erken kalkıyorsun normal tatlım uykunun gelmesi biz işsizlerde sabahlıyoruz

Aynen canım ya gözlerim yoruluyor bir dee ondan uyku istiyorr..

aynen Hiloşum

Kardeşşş kaçta uçağın senin yat dinlen sabahta koşturcannn

3 te yavrum acelem yok ama sabah az işim var tabii

23 canım ama bizimkiler ben 40 gelsem değişmezler sıkı yönetim var bizde

Bu konuda ailemin hakkını yiyemem gerçekten bana destek oluyolar ne biliyim dediğin gibi biraz aile yapısı ama sonuçta senin ailende mesela izin verse nolcak ki alt tarafı görüp gelceksn birlikte kalmak istesende kalamıosun zaten soyadı tutmuyo

Bende Allah nasip ederse giderim nasip kısmet plan yapmayı sevmiyorum ileriye dönük olursa olur diyelm...

Yarenlerimm malumunuz tatil vaktim geldi çattı, dua edin güzel bir tatil geçireyim ve akıllı kararlar alayım, sağlam adımlarla sevdiceğime koşabileyim ve güvenerek aklımda hiç acaba olmadan ailemin karşısına çıkabileyim...

sizleri çokk sevdiğimi zaten biliyorsunuzzz, döner dönmez yazacağım ama orda yazamam malum okur Zaferim

Kocamann öpüyorum sizi çok özlüycemmm beni çok özliceksinz biliyorumm

İyi gecelerrrr haftaya görüşmek üzereee

Aile yapısından zaten tatlım benim anneannem daha kötüymüş anneme bazen diyorum seninde ondan geri kalır yanın yok diyorum.Bizimkiler izin vermezler askerimde bunu bilir ısrar hiç etmez ben ilerde onlara yapacağımı biliyorum der sürekli çocuğun içine dert olmuş 3.5 senedir

Kardeşimmm hakkınızda hayırlısı olsun...

İyi eğlenceler,eğlenmenin dibine vur yanii tadını çıkar 12 ayın acısını çıkart...hayırlısıyla gidip gel inşallah...

Bende seni seviyorum hemende kendi üstüme çektim Allah'a emanet ol ben özlicem valla

Kendine ve Zafere dikkat et bol bol eğlenin

güle güle

Çok güzel bir tatil geçir hiloş 15 ayın acısını çıkart zaferinle sana mutluluklar ve iyi tatiller:13: çifte kumrular gibi gidip gelin öpüyoruz Bizde seni seviyoruz inşallah herşey gönlünce olur tatlım

Ayy sıkıntıdan bayılabilirim.12-3 nöbetimiz vardı daha akşam 10 gbi konuştuk ararm dedi hala aramadı..ya bu askerlikteki sitemde belirszlikte istediğinde arayamamak ulaşamamakta..birde acaba telimi kaptırdı düşüncesi..
Bunaldım.. Ha bide 8 saat nöbet tutmuş
Bugün herkes mahkemedeymiş üstüne bide yarının nöbeti hemen 12de ay delircm

Son düzenleme:
Nöbet olayını bende sevmiyorum canım senin askerinde çok nöbet tutuyormuş benimkide öyle ve artık yorgunluktan konuşacak hali kalmıyor onunla beraber bende tutuyorum geceleri zaten oda ayrı bir konu Allah kolaylık versin tatlım

İyiyz Tubik sen nasılsın bakalımm??

Tanışmıyoruz ama şafağın bitip gitmiş maşallahh

Merhaba canim, ee tabi sen bitirdin askerligi ceyiz derdine dustun bizim gibimisin :)
Biz ayni canim kavga gurultu yanisira safak attirmaca olarak ilerliyor hayat
Asil sen nasilsin nasil gidiyor hazirliklar

koşturmaca tam gaz devam kızlar, bitmioo bitmioo ama bi yandan da keyfini çıkarmaya çalışıorummm

Kizlarrrrrrr askerine pasta borek corwk yapip gonderen varmiiii
Bana akil versin

ben taaa Kıbrıs'a gönderiyodum

Normalde 6 saat tatlm ama bugn 8 tutmş oluo arada maalesef.. Alt devresi gelsede farketmio karakolda az kişiler fln bnmkide yorgunlktan konuşamıo valla sadece nöbet tutsa ii

Normalde 6 saat tatlm ama bugn 8 tutmş oluo arada maalesef.. Alt devresi gelsede farketmio karakolda az kişiler fln bnmkide yorgunlktan konuşamıo valla sadece nöbet tutsa ii
Gerçekten işleri çok zor tatlım benimkide yarın 8 saat tutacak.

slm hatunlar nasılsınız bugün bende giremedim bizde de misafir vardı...benimde mehtaba 7 gün kaldı eşim gelir gelmez balıkesire gitcez 2günlüğüne annelerinin yanına sonra evimizdeyiz zaten izni 1 hafta çok az ( olsun ama diyorum onunla oliyim de nerde olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…