- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
Bayıldım tatlım eminim kullanınca dahada güzel bir görüntü çıkacaktır.
Slm tatlım gözün aydın çok az kalmışslm hatunlar nasılsınız bugün bende giremedim bizde de misafir vardı...benimde mehtaba 7 gün kaldıeşim gelir gelmez balıkesire gitcez 2günlüğüne annelerinin yanına sonra evimizdeyiz zaten izni 1 hafta çok az ( olsun ama diyorum onunla oliyim de nerde olursa olsun
Slm tatlım gözün aydın çok az kalmışiyi degerlendirin bu izni çok çabuk geçip bitiyor kendinize daha fazla vakit ayırmaya bakın derim
kızlarrr iyi geceler baktım muhabbet varr hoppp geldim..malum sahuru bekliyoruz
siz nasılsnız bakalım?bu arada beni tanımayanlar olabilir kamile 92/3 yareniyim
hoşgeldin canım tanışalım bende hümeyraaskerin nerede
hoşbuldum canımm..askerim mardindeuzağız biz baya..
senin eşin nerdeydi dağıtım iznine geliyor sanırım ohh ne güzel vallatadını çıkartın gerçi bir şey anlamıyorsun izinden ama bir nefes oluyor canım ya
benim eşimde şırnağa düştü canım mardinle şırnak yakın..bizde uzağız ben istanbuldayım ne görevi yapıyo askerin
bi doğu yareni daha..aynı durumdayız yani canım..hayırlısıyla sağ salim gelicekler inşallah..santralciydi tatlım ama karakolları kapatınıyor başka bir yere taşınacaklar orda da nöbet tutucakmış..gündüz 2 saat gece saat..rahattı yerinde inş şimdide rahat olur bakalım artık..zamanla görücez
anladım canım benim askerim de huduh askeri olarak gidiyo nöbet beklicek hep.ama belli de olmaz belki başka görev verirler daha rahat eder inş..senin az kalmış benim daha çoook var((
canım karakola gidince farklı görevler veriyorlar..hele ki alt devreler gelince daha çok rahat ediyorlar.ilk günler daha zor oluyor tabiama inan bi süre sonra alışıyor insan..daha doğrusu alışmak zorunda kalıyor..inan bende buraya ilk üye olduğum günlerde 130-140 şafağı olanları görünce iç geçiriyordum ama çok şükür bende geldim o sayılalara sende geliceksin tabi ki moral bozmak yokk sadece SABIR..
haklısı canım inş gelicem o sayılara da..bakalım yerine bi gittsin de ondan sonra görücez rahat mı değil mii.
Gerçekten işleri çok zor tatlım benimkide yarın 8 saat tutacak.
Yarenlerimm malumunuz tatil vaktim geldi çattı, dua edin güzel bir tatil geçireyim ve akıllı kararlar alayım, sağlam adımlarla sevdiceğime koşabileyim ve güvenerek aklımda hiç acaba olmadan ailemin karşısına çıkabileyim...
sizleri çokk sevdiğimi zaten biliyorsunuzzz, döner dönmez yazacağım ama orda yazamam malum okur Zaferim
Kocamann öpüyorum sizi çok özlüycemmm beni çok özliceksinz biliyorumm
İyi gecelerrrr haftaya görüşmek üzereee
Biraz eğlencesine biraz da dış mekan çekimi için aldığım oyuncaklarımmm
nasıl kızlar ?Eki Görüntüle 754221 Eki Görüntüle 754222 Eki Görüntüle 754223 Eki Görüntüle 754224 Eki Görüntüle 754224 Eki Görüntüle 754225 Eki Görüntüle 754226 Eki Görüntüle 754227 Eki Görüntüle 754228 Eki Görüntüle 754229
Eşimle sahura kadar konuştuk kızlar gelemedim geceEpey kaynatmışsınız...
Canım görüşemedik seninle ama eminim çok güzel bir tatil seni bekliyorFaceden takip edecem bari oraya foto moto bişeyler at olur mu Biz de seni özleyeceğiz, tez git mutlu gel
Canım bazıları küçük olduğu için net gözükmüyor ama görebildiğim kadarıyla çok hoşlar yaa seni gelinlikle ve bu aksesuarlarla hayal ettim dde süper olacak ben de heyecanla bekliyorum
Belki face e koyabilirimm bakk..zorlarsak olurr :)) ailesi de bilmiyor tam olarak o yuzden her seye dikkat etmemiz lazim Hesnosss ama ben gizleyip falan koyarimm hehehe :)) kocamann öpüyorum tekrardan cok sagol Hesna ablacimm :**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?