Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm tatlım gözün aydın çok az kalmış iyi degerlendirin bu izni çok çabuk geçip bitiyor kendinize daha fazla vakit ayırmaya bakın derim

kızlarrr iyi geceler baktım muhabbet varr hoppp geldim.. malum sahuru bekliyoruz

siz nasılsnız bakalım?bu arada beni tanımayanlar olabilir kamile 92/3 yareniyim

Slm tatlım gözün aydın çok az kalmış iyi degerlendirin bu izni çok çabuk geçip bitiyor kendinize daha fazla vakit ayırmaya bakın derim

evet canım ya çok çabuk geçiyo hep dipdibe olmayı planlıyoruz nişanlı gibi olduk tekrardan tek fark yavrumuz

hoşgeldin canım tanışalım bende hümeyra askerin nerede

hoşbuldum canımm..askerim mardinde uzağız biz baya..
senin eşin nerdeydi dağıtım iznine geliyor sanırım ohh ne güzel valla tadını çıkartın gerçi bir şey anlamıyorsun izinden ama bir nefes oluyor canım ya

benim eşimde şırnağa düştü canım mardinle şırnak yakın..bizde uzağız ben istanbuldayım ne görevi yapıyo askerin

benim eşimde şırnağa düştü canım mardinle şırnak yakın..bizde uzağız ben istanbuldayım ne görevi yapıyo askerin

bi doğu yareni daha..aynı durumdayız yani canım..hayırlısıyla sağ salim gelicekler inşallah..santralciydi tatlım ama karakolları kapatınıyor başka bir yere taşınacaklar orda da nöbet tutucakmış..gündüz 2 saat gece saat..rahattı yerinde inş şimdide rahat olur bakalım artık..zamanla görücez

anladım canım benim askerim de huduh askeri olarak gidiyo nöbet beklicek hep.ama belli de olmaz belki başka görev verirler daha rahat eder inş..senin az kalmış benim daha çoook var ((

anladım canım benim askerim de huduh askeri olarak gidiyo nöbet beklicek hep.ama belli de olmaz belki başka görev verirler daha rahat eder inş..senin az kalmış benim daha çoook var ((

canım karakola gidince farklı görevler veriyorlar..hele ki alt devreler gelince daha çok rahat ediyorlar.ilk günler daha zor oluyor tabi ama inan bi süre sonra alışıyor insan..daha doğrusu alışmak zorunda kalıyor..inan bende buraya ilk üye olduğum günlerde 130-140 şafağı olanları görünce iç geçiriyordum ama çok şükür bende geldim o sayılalara sende geliceksin tabi ki moral bozmak yokk sadece SABIR..

haklısı canım inş gelicem o sayılara da..bakalım yerine bi gittsin de ondan sonra görücez rahat mı değil mii.

haklısı canım inş gelicem o sayılara da..bakalım yerine bi gittsin de ondan sonra görücez rahat mı değil mii.

inş rahat olur canım..doğuda telefon konusunda falan rahatlar diye biliyorum canım rahatlıkla kullanabilir..hatta şöyle söyliyeyim biz 2 ya da 3 kere telefonu yakalattık ama çok şükür bir şey olmadı ertesi gün başka telefon buldu tek artı yönü bu sanırım..

Eşimle sahura kadar konuştuk kızlar gelemedim gece Epey kaynatmışsınız...

Canım görüşemedik seninle ama eminim çok güzel bir tatil seni bekliyor Faceden takip edecem bari oraya foto moto bişeyler at olur mu Biz de seni özleyeceğiz, tez git mutlu gel

Canım bazıları küçük olduğu için net gözükmüyor ama görebildiğim kadarıyla çok hoşlar yaa seni gelinlikle ve bu aksesuarlarla hayal ettim dde süper olacak ben de heyecanla bekliyorum

Belki face e koyabilirimm bakk..zorlarsak olurr :)) ailesi de bilmiyor tam olarak o yuzden her seye dikkat etmemiz lazim Hesnosss ama ben gizleyip falan koyarimm hehehe :)) kocamann öpüyorum tekrardan cok sagol Hesna ablacimm :**

Belki face e koyabilirimm bakk..zorlarsak olurr :)) ailesi de bilmiyor tam olarak o yuzden her seye dikkat etmemiz lazim Hesnosss ama ben gizleyip falan koyarimm hehehe :)) kocamann öpüyorum tekrardan cok sagol Hesna ablacimm :**

Anladım canım neyse artık geldiğinde de eklersin sen keyfine bak, internetmiş, televizyonmuş hayatınızdan çıkarın bir haftalığına

Ben de öptüm nanaktan

:92:13.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...110 tugbaoguzhan...

...126 GRGR...

...129 kskada...

....132 chidoshimedo....

...132 mayamaya11

...132 BerlD...

...132 kmleomer...

...132 nazarboncugu05...

... 140 ED2006...

...163 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...221 xxIpekxx...

... 221 destinyeda...

...222 depresiffpolyanna...

...223 nesilll...

...225 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...291 zeynepesin...

...291 Margarikotin...

...295 pekmez_akilli...

...295 ilithya...

...295 SelenYusuf...

...295 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...346 busra00...

...390 seros08...

...390 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...432
elmaSekeri23 ...

...433 traublee...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

13/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ŞAFAK 15

YARI-MEMLEKETİM BURDUR' A SELAM, YOLA DEVAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…