ŞAFAK 15
YARI-MEMLEKETİM BURDUR' A SELAM, YOLA DEVAM
Ben de çok üzülüyorum şu an ama inanki sabahtan beri bir çıkar yol bulamadım yaaa
Yaa erken gelird e önceden bildirirsee söyle ama tamam mııı..bayram da olsa girerdimm ama telefon bile çekmicek , ilk çektiği yerde de arıcam seni zaten direkk
Yarenlerimm malumunuz tatil vaktim geldi çattı, dua edin güzel bir tatil geçireyim ve akıllı kararlar alayım, sağlam adımlarla sevdiceğime koşabileyim ve güvenerek aklımda hiç acaba olmadan ailemin karşısına çıkabileyim...
sizleri çokk sevdiğimi zaten biliyorsunuzzz, döner dönmez yazacağım ama orda yazamam malum okur Zaferim
Kocamann öpüyorum sizi çok özlüycemmm beni çok özliceksinz biliyorumm
İyi gecelerrrr haftaya görüşmek üzereee
Tünaydın kızlaRrrR ,,
Gece sahura kadar oturdum gözlerim yarı kapalı anca uyandım
Siz napıyosunuz ?
kızlarr bısey sorucam boyle cok guzel konusuyoruz kotu nıyetlede sormuyor ama hanı askım ya sıkılırsan bunalırsan beklemekten bazen kızınca sana patlamıs oluyorum falan herseyı cekıyorsun korku gelıyo arada cekmek zorundamıyım dıye bısey hısseder mısın acaba falan dıyoo ıcını rahatlatmaya calısıyorum ama orda bı de cok bırakanlar olmus son 10 gunde falan bıle terkeden yapamıyorum ben dıye arayan kızlar olmus onlrdanda etkılenmıs sanırım ne yapmam gerekıyor akıl verır mısınızzz
Gunaydin canim, bende yeni actim gozlerimi :)
Sen nasil sin nasil gidiyor
İyiyim canım valla gece dedim sahura kadar oturiyim uyumıyım ama beni sarstı ya bu gece yatıp öyle kalkıcam
Geç uyandım sersem gibiyimsen nasılsın ? şafağınız çok güzel görünüyo
koşturmaca tam gaz devam kızlar, bitmioo bitmioo ama bi yandan da keyfini çıkarmaya çalışıorummm
ben taaa Kıbrıs'a gönderiyodum
Bence bu ilişkinin durumuna bağlı ya senin erkek arkadaşının kafası karıştı yani ya da askerlik yaptığı yerde rahat değil kafasında bunları kuruyo...Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama hatta siz aynı evde bile yaşıodunuz öyle demiştin nasıl böyle bişi diyebilioki sen bekleyemicem desen bu ilişkiyi bitircek mi yani ? Bence sen ona o güveni vermelisin...Herkes bir değil ki sonuçta hem ilişki olarak hem de birey olarak ama kimseden etkilenicek bişi yok bence o da sende ilişkinizi düşünmelisiniz başkalarının ne yaptığını değil...
Siz birbirinizi seviyosanız birlikte her şeye gögüs germek için bu yola çıktıysanız sen beklersn o da görevini yapar gelir zaten aynı şekilde o da sana orda yanlış yapmaz yani karşılıklı...
evet tabıkıde sımdı tekrar konustukta dedım bı suphe bısey mı geldı aklına kafan mı karıstı falan hayır sadece arada boyle herkes bısey dusunup konusuyo ama sonra dusundum kı sen zaten bızım evımızde benı beklıyorsun gayet falan dedı herhalde anlık oyle bı kız ayrılmıs arkadasının sevgılısı falan cocuk cok kotu olunca bı kotu oldu herhalde ne bılıyım bende anlamadım asker pıskolojısı gıb bseydı bu da sanırım :) bı an bende sasırdım ama ıcım rahatladı sımdı konusunca :):)
Kendinizi kıyaslamayın kimseyle askerinde sende akışına bırakın
İyi bari sevindim hallettiğinize
Sen nasil ebrucummmm nasil gidiyor
hehe allahtan carsıdaydıda bol bol konusup cozduk hemde ondan ıyı olduuuu evet ya o orda cocugu teselli etcem diye ayrılanı kendi kopmuş gitmiş haberi yok allahtan çok geç farkına varmadı da toparladık
İyiyim esracım çok şükür. Aynı değişen bişey yok
Senin nasıl gidiyorr askerinn nasıl?
Ezgicim askerde bir sürü kişi var ve hepside erkek. O onu anlatıyor bu onu anlatıyor insanların kafası o kadar karışıyorki ee bide asker psikolojisi olanlar. Yok askere gittiği için ayrılanlar yok askeryken aldatılanlar öncesinde aldatılıpda güvenme diyenler ooo daha neler neler diyenler vardır. Ama tabiki herkesin farklı ilişkileri. Sen askerine destek olucaksın bu zorlu yolda.
Nereye çıkmıştı ustalığı? :44:
İyi bari ya tabi herkes her şeyden de etkilenebiliyo da bunu en aza indirmek ve yansıtmamak lazım,Ebruşun dediği gibi daha neler çıkcak neler ...
inan askerde olduğu için mutlu olanlar bile varmış yani neden evinde böyle yemek çıkmıyo diye yatağı yok diye ne durumda insanlar var aslında erkekler için hayat dersi ...
evet evet onları bende duydum ya doguya cıksında maas duzgun alalım donunce askerden araba bısey alırız paramız olur dıyenler varmıs mesela . allah yardımcı olsun hepsıne tabıkıde kesınlıkle cok buyuk bı hayat dersı alıyorlar mesela ılk gıttıgınde dogudan gelen bı arkadasları varmıs diş macunu kullanmayı öğretmişler çobanmış bilmiyormuş tuvalet kağıdını falan neler neler anlatıyor sizinkilerde anlatıyordur elbette aslında bunları düşündükçede alışık olmadıkları farklı bir sürü insanla karşılaştıkları piskoloji olduğundan anlıyorum birazcık en azndan anlamaya çalışıyorum..
Acemilik geldi aklıma taa şubat-mart ayı ...Yemin törenine hazırlanıyolar herkes yürüyüşte sağını solunu bilmeyenler varmış onlar yüzünden kaç kere yürüdüklerini bilmiyorum kurunun yanında yaşta yanıyo misali...çok insan örneği var ya ...Allah iyilerle karşılaştırsın...Ama karakteri oturmuş bi insanı askerlik kolay kolay değiştirmez eğer bulunduğu şartlar iyiyse ben bunu savunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?