Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen oyle ya ben o sey mantıgına ınanmıyorum yok pıskolojılerı bozulup donunce genelde bıtıyormus bılmemne o sevgıyle alakalı bız mesela hergun beraberdık sımdı araya boyle bısey gırınce cok daha kıymet geldı yanı o bazen benım kendı kafama gore bıseyler yaptıgım onun kendı bıseyler yaptıgı saatlerımızı dusunuyoruz neden dıyoruz beraber gecırmedık gıbıı 1 saatın bıle degerı oluyormus cıdden ..
su askerlık olayını yasamayan bılemez ve anlatılanların coguda cok abartı yada o donupte ayrılan ınsanların bahanesı oldugunu dusunuyorum.. karakterı herseyı bellı olup oturmus olan erkek donunce zaten işinin başına geçer onu yapar bunu yapar evlenirse evlenir vs hayatına bakar orya buraya savrulup bişeylerine zarar vermez

Hemşoo bende bunu savunuyorum :: ciddn öyle konuya daldım ama valla hatta olumlu etkilio bile değerimizi anlıyorlar hıhhh

Anamm hemşom gelmiş öyle ama şimdi dağın başında askerlik yapanla normal bi yerde askerlik yapanı yada çatışmalara gidenleri katmıyorum tam tersi lisedn arkadaşm diyarbakırda kafayı yedi 6 ay yapmasına rağmen zor toparlandı çocuk gittiği dönem çok karışıktı...ama böyle normal bi yerde askerlik yapanlar askerlik işte özlem gurbet nöbet ee o da artık kaderin cilvesi..

aynen öyle ya çok iyi yerde olur ama komutanı berbat olur sana patlar her an her şey olabilir ama biraz sabır önemli

Napıyosunuzz kızlarr :)

Ramazanla aranız nasıll ??

Ebrucumm baya yemişsin şafağı bitirmişsin maşallaahh :)
Yedik tatlım ya artık önümde ay diye bişey yok gün sayıyoruz artık
Allahım sizede nasipp etsin..

canım oncelıkle destegın ıcın cok tesekkurler evet haklısın.. suan daha acemlıkte samsunda ustası ankara cumhurbaskanlıgı kosk muhafızlıgı cıktı
Ne demek tatlım herzaman
Hayırlısı olur inşallah onun için. inan doğu batı değişmiyor rahat olsunlar yeterki o öönemli.

Hemşoo bende bunu savunuyorum :: ciddn öyle konuya daldım ama valla hatta olumlu etkilio bile değerimizi anlıyorlar hıhhh

Valla kişiden kişiye değişiyor. Tabi askerlik illaki bir olgunluk katar. Ama şöyle bir şeyde var burda da zorluk görmüş bir insansa eğer değişmez ama burda rahata alışmış bir insan gidip orda zorluk görürse değişir ve öyle değerini anlar..

Son düzenleme:
Hiloş sevdiceğinin yanında şimdi musmutludur inşallah...

Biri de beni hayrına Ankaraya atıversin ya

Yanicnm heralde doğu cok farklı ama merkezi yerde yapmakta farklı hele benmki istanbuldan indm köye oldu artvine gittiğinde dioki bura hep dağ çarşıda yapck bişi yok ne blm oda fark edio..az nöbet tutanla çokta çnkü uykszlj ve sıkıntıda oluo buda stresi getirio beraberinde. Çarşısı olmayanları saymıyorum bile onlarnki çokçok zor

Aynen cnm öle burada sürekli rahatsa her açıdan aile vs en basiti istediğimz zaman görüşebilioduk bunun ilincnde oluyorlar.. ama şimdi biliyoruz ki yüzlerce hatta bizim binlerce km var allah sabır versn hepsine. Ama bence her yürlü değer anlamak için birebir askerlik hasret çekiosun aylarca

Zor süreç en rahat geçeni bile zor yani...2013 geçince derin bi nefes alcağımızdan eminim :

Orası öyle tabiki. Herşey kader kısmett inşallah çabuk geçecek bugünlerde
Hiloş sevdiceğinin yanında şimdi musmutludur inşallah...

Biri de beni hayrına Ankaraya atıversin ya

Evett hiloş şuann zaferinin kollarında inşallah da hiç ayrılmaz o kollardan

Orası öyle tabiki. Herşey kader kısmett inşallah çabuk geçecek bugünlerde

Evett hiloş şuann zaferinin kollarında inşallah da hiç ayrılmaz o kollardan

Darısı bizim başımıza Ebruşşş,,,bi arkadaşımında askeri geldi direkt bodruma tatile gittiler benim de gidesim geldii ama rüyamda anca gidebilirim gene bizim tatil balayı olcak heralde

Aynen öyle cnm bunu mehtapta dha ii anlıycaksın.. Tabii kişiden kişiye değişio kimşnin sevgilisi ilgi göstrrmio kimininki gösterio kimine mehtap zehir oluyor kiminede cennet

evet ya aman hepımzın mehtabı cennet olucak ınşş guzel guzel :)

Darısı bizim başımıza Ebruşşş,,,bi arkadaşımında askeri geldi direkt bodruma tatile gittiler benim de gidesim geldii ama rüyamda anca gidebilirim gene bizim tatil balayı olcak heralde

tatil balayı olcaksa en güzel tatiliniz olcak desene çifte mutluluğun tatili ohhhh :):)

aynen öyle ya çok iyi yerde olur ama komutanı berbat olur sana patlar her an her şey olabilir ama biraz sabır önemli

ya anlık seyler olabılır hepsınde tabıkıde olcak 460 gun sonucta hepsı ılla cok mutlu mesut gecıcek degıl bazı anlar olcak bıze patlıcaklar onemlı olan o dıger turlu tamamen degısenler ki burda ki hiçbi kızınkininde değişceğini dusunmuyorum ondan sadece anlık olayları göz ardı edicez bu kadar sanırım gerisi kolay benımde 74 gün oldu bugün daha ilk defa öyle şey olunca bende afalladım ama evet okuyordum hep burda falan arada baya büyük kavgalar bile olabiliyormuş hergün yeni bişeylerle atlatıcaz :)

kesınlıkle haklısın hayatım inş senin gibi o şafağı görelim hepimiz bi an önce :):)

İnşallah gelsinlerde kavuşalım hepimiz ...seneye bu zamanlar derin nefes alcaz

ay valla yaaa şöyyyyle uyusak uyansak baya bi atmış olsa şafaklarımız çok hoş olur aslında
ama onlar kadar valla ders aldık bızde yanı acıkcası ben cıdden yetınmeyı ogrendım sadece telefonla konusmayla ne bılıyım cok sevdıgını bılıyorsun ıcten ama daha fazla hıssedıp daha yogun yasıyorsun ya askerlık hem cok guzel bı duygu seli hemde acıklı oluyormus olsun kaderde bujnuda yasamak varmıs napalımm darısı basıma dıyım o zaman balayı tatılı ıcınn hihi :)

bizim daha bişi yok gelince söz falan bişiler olcak aynen darısı hepimizin başına...

Tabi canımm neler öğreniyosun,,bazen isyan da etsen aynı..ben ilk zamanlar alışamamştm gözüm hep telefondaydı çalınca heycandan ne diceğimi unutuyodm ya hiç unutmuyorum kağıda yazmştm ilk zamanlar...azla yetinmeyi öğreniosun ...Dağıtıma geldiğinde otogarda karşılamştm o sarılışıda hiç unutmuyorum yemn töreninden sonrakini de ...her şey bi anı oluyo şimdi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…