Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen bugun bızde onu konustuk senelr sonra boyle aklımıza gelen anılar arasına askerlıkten anılarda eklenıyo falan dıye cok guzel bısey sonucta ve herkes basaramaz bunu 15 ay az bı zaman degıl yanı bu yuzden donduklerınde anılarımız cok guzel yonde olcakları ıcın mutluyum :)
kagıtlaramı yazıyodunn kıyamam sana ben ya valla haklısın bendede oluyo o unutma bende ılk gun gıdıp aksamına arayınca baya bı aglamıstım telefonda konusamamıstık benı susturmaya calısmasından :):)
bı de ılk yanına gttıgımde 10 gun sonra gıtmıstım ılk karşıdan kosup bana sarılıp ağlamasını unutamıyorum o da cok guzeldii ayy anılarım şey olduu bak kötü oldum bi ann

bende duygulandm şimdi aklıma o günler geldi...Valla ben yazıodumm not alıoyodum yoksa unutuyodum hep
Bende yemin töreninden 2 hafta sonra görmeye gittim çarşısına çok tuhaf oluyo ya hatta ben gidiyorum diye arkadaşlarına tatlı falan ısmarlamış

Bizde şimdi bayramdan sonrayı düşünüyoruz nasip olursa gidicem bakalım yetmio 1 gün bile değil tam ama napalımm ...ya gitmek güzel oluyoda dönerken çok kötüü oluyo ben bütün otobüs ağlamştm

ayyy dimiii gidişi anlamıyorsunda o dönüş yolu allahımmm ... harbiden bana o 16 saat 46 saat olmuştu ağlıyorum arıyo yolda ben ağlayınca o da kötü oluyo zaten normalde asla gözü bile yaşarmayan insan askerde ne zaman görüşsek gözler hemen pıtır pıtır yaşları akıyordu.
bende seyi hatırladım bizim yemin töreninden sonra çıktık törenden kalabalık falan aileside artık herkes dağıldı sonra bana sarıldı sıkıca hıçkıra hıçkıra ağladı böyle şok olmuştum hiç beklemiyordum yani o kadarı

Bazen çok duygusallaşıyolar bazen çok odunlaşıyolar değişiyo ruh halleri ilk zamanlar kafama takmıştım sonra alışıyosun

Bazen çok duygusallaşıyolar bazen çok odunlaşıyolar değişiyo ruh halleri ilk zamanlar kafama takmıştım sonra alışıyosun

bu haftam falan rahat gectı ya benımde guzeldı yanı bı gun konusamadık sadece onun harıcınde her aradıgında rahat rahat konusuyoruz 1 2 saat en az ondan guzel gecıyor .. tabı bu acemılık sımdı zor olan bızımde usta olcak denetım 8 saat en az nobetler falan ondan sımdı konusabıldıgımız kadar konusuyoruzda bakalım :):)

ustada da belli olmuyo ya yazıcı falan olursa rahat edersiniz yada santralde şimdi ne desek boş =) Evet Ankara disiplinli ama komutanlarına bağlı askerinde kendini sevdirirse daha güzel olur tabi sizinki Cumh.köşk muh. onu bilmiyorum da en azında şükret cnm daha uzak bi yer olmadı ...Benim askerim yazıcı 2 saat nöbet tutuyodu şimdi ÇAvuş oldu onda da kolluk görevi yapıyolar işte nöbetçileri yerine götürüp getiriyolar...İnşallah sizinde rahat olur şimdi herkes bişi söylüo şöyle olcak böyle olcak yok elin hava da kalcak falan ama en kesin bilgi askerin oraya gittiği zaman yaşayıp görceksniz

evet bakalım ne olcak tabı kesın bılgıler o zaman cıkcak bakalım ya hayırlısı olsunda

Kizlarrrr....bu gece arkadasimda kaliyorum yazayim dedim hemennn :)) arkadaslarla ve sevdicegimle takildik bugunnn cok iyiydiii cidden yaa kendime geldim resmen :) simdi anladim askerim askerden donmus..cok tatliydi masallahh yanagimi skiyo arada arada sakayla yanagima vuruyo seviyorum kiz ondan yapiyom diyo..sürekli elele falann..yarin sabah denize gitcez burda arkadaslarla oglen de yola cikiyoz adrasanaa..hadi bakalimm :))

Hepinizi kocaman opuyorummm

ohhhh ne guzelll :):) allah bozmasın mutlulugunuzu ıyı tatıllerrrr canımm darısı basımızaaaa

aaaa kötü olmuş o yaaaa ... orda hala devam ediyormuş evet izmirde bitti kalmadı öylede :/
Çok kötü oldu canım her hafta iple çekiyoruz zaten askerimle çarşı izinleri böyle olunca üzülüyoruz.Ankarada halen devam ediyormuş yarında mitink varmış duyumlarına göre önlem amaçlı çarşılar iptal olmuş.

Hiloşum çok sevindim hep böyle güzel geçer inşallah yarın için de iyi yolculuklar çok öptüm dikkat et kendineee

Seloşş bizim de iptal oldu ,terör yandaşları mitingi varmış çarşılar iptal oldu Merkez komutanlıktan emir gelmiş
Ya demekki tüm askeri birliklerin iptal çarşı ya ama çok kötü oldu bu begüş ben çok özlemiştim askerimi zamanda geçmiyor zaten onsuz

Mutluluğun doruklarına çıkın canım Allahım bozmasın tatlım iyi eğlenceler.

Ya demekki tüm askeri birliklerin iptal çarşı ya ama çok kötü oldu bu begüş ben çok özlemiştim askerimi zamanda geçmiyor zaten onsuz

evet ama genelmiş demekki ...çarşambaya kadar bişi yoktu sonradan söyledi napalım artık bu haftada böyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…