Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seloşş bizim de iptal oldu ,terör yandaşları mitingi varmış çarşılar iptal oldu Merkez komutanlıktan emir gelmiş

ankarada bende bunları yasıcam ıstanbul ankara ıptaldır o zaman canım bızımkıler gayet cıktı falan cunku orda suruyor dıye e ne olcak bu işin sonu nereye kadar kitleyebilirler ki ya alla alla çok saçma

ankarada bende bunları yasıcam ıstanbul ankara ıptaldır o zaman canım bızımkıler gayet cıktı falan cunku orda suruyor dıye e ne olcak bu işin sonu nereye kadar kitleyebilirler ki ya alla alla çok saçma
Gezi eylemlerinin ilk hafta yine çarşılar iptaldi sonradan eylemler devam etti ama çarşıları vermişlerdi canım bir bakıma önlem alıyorlar sanırım.

69 gün sonra eğer askerim izne gelmezse 200 lere veda yapıyoruz ...

çok özledim çok anlatsam ne kelimeler yeter ne sayfalar...

Amerikan salatasını çok sevdiği için yiyemiyorum günlerdir garnitür dolapta bekliyo bana amerikan salatası gönder dedi bozulur dedim marketten falan alsana dedim senin yaptığın gibi olmaz ki dedi boğazımdan geçmiyo şimdi

15 ay hayatımızdan 1 yaş çalıyo resmen keşke zamanda çabuk geçse bazen ne ara bu zaman oldu diyorum bazende zaman duruyo Temmuz ayı biraz yavaş başladı inşallah çabuk geçer ,,,

Gezi eylemlerinin ilk hafta yine çarşılar iptaldi sonradan eylemler devam etti ama çarşıları vermişlerdi canım bir bakıma önlem alıyorlar sanırım.

herhalde ama gene baksana olaylar buyuyor duruma gelınce tekrar kıtlenmiş falan bakalım ne olcak haftaya ellemezler ama sanmıyorum 2 hafta ust uste hakları yok yanı o kadar :S yapmamıslardır sanırım oyle bırsey zaten

ilk gezi eylemi olduğunda iptal olmuştu onun dışında iptal olmadı bu zamana kadar,,sanırım bu hafta terör mitingi varmış geziyle alakalı değil ...ondan iptal olmuş...

hehehe :) haklısın hayatım tabıkı ama bı hafta sonları moral oluyor cıkıyorlar falan onuda alıyolar ondan kızdım -.-
Kızıyorsun ama elden birşey gelmiyor tatlım çok büyük moral oluyor hemde benim askerim askeriyede hiç yemek yemiyor zaten eridi askerim halasına gidiyor orada yiyor her istediğini bende mutlu oluyorum çarşı olmadığında yine aç kaldı diye üzülüyorum.

dönsünlerde bol bol yapar yedirirsinn ellerinle ayy inşallah canım bak ortasına geldik bile temmuzun 14ü oldu :):)

bizimki kilo aldı yiyolar ya ...senin askerin napıyo spor falan var mı ?

ilk gezi eylemi olduğunda iptal olmuştu onun dışında iptal olmadı bu zamana kadar,,sanırım bu hafta terör mitingi varmış geziyle alakalı değil ...ondan iptal olmuş...

hii anladım o zaman olmuştur tabi o da farklı bişey ..
haftaya olsun bi an önce o zman bu haftayıda devirdik öyle böyle
haftaya çıksın askerlerinizde rahat rahat ohhh :)

dönsünlerde bol bol yapar yedirirsinn ellerinle ayy inşallah canım bak ortasına geldik bile temmuzun 14ü oldu :):)

Valla dönsünlerde sağ salimm benim ruh halim böyle bazen çok iyiyim bazen özlemekten ağlıyorum depresyona giryorum sonra iyiyim bizimde psikolojiler alt üst oldu

Çok kötü oluyor insan sevdiğinin sevdiği yemeği önünde görünce dimi beğüş bende sarma yiyemiyorum.Ama gelsinler bol bol yediririz canım sen sıkma canını.Şu 200lerden düşsek yüzümüz gülecekte gelemedik bir türlü.
Bekleyip göreceğiz tatlım ama haftaya olur inşallah.

aa yemek olayı kotu olmus... yaa uzulme ama bak kantınden falan bıseyler sevdıgı alır yer yapar poacalar genelde guzel oluyormus dıye duydum ben hep :) yıyodur o bazen guzel bıseyler cıkıyodur ılla kıı

benimki izne gelirse şafağım seninle aynı olcak gelmezse burdan devam etcem inşallah gelmezde şu şafaktan düşeriz ya ( aynen sarmayıda çok sever

Valla dönsünlerde sağ salimm benim ruh halim böyle bazen çok iyiyim bazen özlemekten ağlıyorum depresyona giryorum sonra iyiyim bizimde psikolojiler alt üst oldu

banada oyle gelıyo arada hele o yemın torenınde 3 gun kaldık beraber sonra o nızamıyeye bıraktım ya onu tekrar allhım dedım bu askerlık bıtmez.. cok kotu olmustum ya bazen hala dusununce 1 yıl var daha dıyorumda gecıyo ya gecıcek oyle boyle dmeekten baska bıseyde yok valla benımde ole bı cok pozıtıfım bı cok mutsuz

bizimki kilo aldı yiyolar ya ...senin askerin napıyo spor falan var mı ?
Yok kuzum ya spor yapsada verse keşke izmirden dağıtıma döndüğünde çok kilo almıştı ama ankaraya gitti gideli eridi askerim yemekleri çok kötüymüş kokuyor kalmış salataları veriyorlar diyor kola bisküvi yiyorum bende diyor

bizimkinin yemekleri fena değil gününe göre değişyoda yiyolar zaten dışardan geliyomş yemek firmasından sanırım askerler yapmıyolar ,,,bazen kantinden alıyolardı diyodu bütün ekmeğin içine doldurduk peynir falan kilo aldm çok diyodu ...sandviç falan yesin bari ya şimdi iftarda sahurda ne çıkarsa onu yiyolarda valla sahurda geçen karnıyarık çıkmış içimden diyorum gece gece karnıyarık mı yenir ya valla düşününce insan kötü oluyo yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…