- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Benim şafağımda seninkiyle aynı canım sizler düşürdünüz ben ellemedim izin kullanmazsa oynama yapacağım ama yapacak gibi sanırım.benimki izne gelirse şafağım seninle aynı olcak gelmezse burdan devam etcem inşallah gelmezde şu şafaktan düşeriz ya( aynen sarmayıda çok sever
Yok kuzum ya spor yapsada verse keşke izmirden dağıtıma döndüğünde çok kilo almıştı ama ankaraya gitti gideli eridi askerim yemekleri çok kötüymüş kokuyor kalmış salataları veriyorlar diyor kola bisküvi yiyorum bende diyor
Benim şafağımda seninkiyle aynı canım sizler düşürdünüz ben ellemedim izin kullanmazsa oynama yapacağım ama yapacak gibi sanırım.
Zaten kantinden yemese aç kalacak askerim 1 ay ablası gitti ankaraya o hergün yemek götürüyordu içim rahattı şimdi oda yokaa yemek olayı kotu olmus... yaa uzulme ama bak kantınden falan bıseyler sevdıgı alır yer yapar poacalar genelde guzel oluyormus dıye duydum ben hep :) yıyodur o bazen guzel bıseyler cıkıyodur ılla kıı
Askerler yapıyor begüş yemeklerini ondan kötü zaten izmirde yemek şirketi yapıyordu bulaşıklar iyi yıkanmıyormuş kaşıklar yağlı yağlı diyor midem bulanıyor bende yemiyorum diyor.Sürekli tost bisküvi yiyor oda günlük tempoda dayanmıyorki vitamin alamıyor.bizimkinin yemekleri fena değil gününe göre değişyoda yiyolar zaten dışardan geliyomş yemek firmasından sanırım askerler yapmıyolar ,,,bazen kantinden alıyolardı diyodu bütün ekmeğin içine doldurduk peynir falan kilo aldm çok diyodu ...sandviç falan yesin bari yaşimdi iftarda sahurda ne çıkarsa onu yiyolarda valla sahurda geçen karnıyarık çıkmış içimden diyorum gece gece karnıyarık mı yenir ya valla düşününce insan kötü oluyo yaaa
Benim askerim gibi olmasında tatlım kilo alsın kafan kalmaz ne yedi bugün diye en azından.:44:benımde suan kılo aldı çok ya .. gobek çıktı vala bakalım acemılıkte genelde alıyolarmıs zaten bakalım bızde napcaz ankarada o da yıyemez ole herseyı napcak bılmıyorum o zaman ...
İzinlerini kullanmazsa şafağından düşülüyor canım mesala seninki hiç izne gelmedi askerliği boyunca diger askerler kullandı senin askerin onlardan daha erken terhis oluyor.aaa durun ben o olayı bılmıyorummm nasıl yanı tatıle geldıklerınde safaktan dusmuyo mu nasıl oluyo
Zaten kantinden yemese aç kalacak askerim 1 ay ablası gitti ankaraya o hergün yemek götürüyordu içim rahattı şimdi oda yok
Askerler yapıyor begüş yemeklerini ondan kötü zaten izmirde yemek şirketi yapıyordu bulaşıklar iyi yıkanmıyormuş kaşıklar yağlı yağlı diyor midem bulanıyor bende yemiyorum diyor.Sürekli tost bisküvi yiyor oda günlük tempoda dayanmıyorki vitamin alamıyor.
İzinlerini kullanmazsa şafağından düşülüyor canım mesala seninki hiç izne gelmedi askerliği boyunca diger askerler kullandı senin askerin onlardan daha erken terhis oluyor.
Ben üzülüyorum diye bana bazen diyor fit geleceğim askerden hayatım ne istiyorsun göbekli kötü görüntü olur diyor.anladm Selencim yaa kötü olmuş valla bizimde acemilikte son zamanlar yiyemiyodu hiç öyle midesi kalkıyodu..burda pek şikayetlenmiyo arada sırada beğenmezse kantinden yiyolarmş işte...
Öyle diyorlarda değil canım esininki 1 ay sonra gelmişti yanlış hatırlamıyorsam dimi beğüş.Kullanılıyor canım özlem ağır basıyor.anladımda oyle bı dunya yok malesefgelır ılla kı yanı 6aydan sonra gelınıyomus sanırım dımı
Öyle diyorlarda değil canım esininki 1 ay sonra gelmişti yanlış hatırlamıyorsam dimi beğüş.Kullanılıyor canım özlem ağır basıyor.
anladımda oyle bı dunya yok malesefgelır ılla kı yanı 6aydan sonra gelınıyomus sanırım dımı
Ben üzülüyorum diye bana bazen diyor fit geleceğim askerden hayatım ne istiyorsun göbekli kötü görüntü olur diyor.Şanslı askerin canım böylede devam eder inşallah.
Öyle diyorlarda değil canım esininki 1 ay sonra gelmişti yanlış hatırlamıyorsam dimi beğüş.Kullanılıyor canım özlem ağır basıyor.
Bizimde yoktu izin kullanma mevzusu bu aralar askerim sürekli diyor çok bunaldım diye ilerleyen günlerde fikri değişirse bilmiyorum.Ah canım hiç sorma kötü tabi bir hafta sonları halasına gidince yiyor normalde halası yemek getiriyor askeriyeye ama hamile olunca doğumu yakın oda gelemez oldu bu aralar annesi gidecek işte bayramda bende pasta yapacağım götürecek öyle böyle bitireceğiz askerliği canımbiz şu an izin kullanmayı düşünmüyoruz eğer çok bunalırsa gelirde şu an izin mevzusu yok
Selencim sizin için kötü olmş ama azcıkta olsa yemeye çalışsın dediğin gibi vitamin açısından hep kuru yemekten insanın içi kurur ya
Tüm izinler için geçerli canım dağıtıma gelmeden direk birliğinede gidebilir.Kendileri parça parça kullanabiliyorlar canım benim askerim mesala aralıkta geleyim diyor soğuklarda evimde geçireyim diyor bakalım durum neyi gösterecek.yok beebgım ozlemden demıyorum oyle degıl mı seyi kural tarzı bıseyı yanı kendılerımı kullanıyolar bı de yarım yarım kullanabılıyo mu nasıl oluyor :S hıc bılmyorum daha ben o konuyu ya
bı de sey evet benım sımdı 7 gun gelcek dagıtım o da mı düşmüyo askerlikten nasıl oluyo aaa cok sasırdım yaa
Beğüş sen daha iyi anlatmışsın daha öğreneceğimiz çok şey var bu askerlikten ben iştima ne demek onu bile bilmiyordum askerlik sayesinde birsürü şey öğrendimcanım toplamda 30 gün izin var şimdi dağıtıma gelcek ya 7 gün kullancak,, kalcak 23 bunu kullanıp kullanmamak size bağlı ...bide yol izinleri var oda düşülüyo da o kadarını bilmiyorum ben ...
Bizimde yoktu izin kullanma mevzusu bu aralar askerim sürekli diyor çok bunaldım diye ilerleyen günlerde fikri değişirse bilmiyorum.Ah canım hiç sorma kötü tabi bir hafta sonları halasına gidince yiyor normalde halası yemek getiriyor askeriyeye ama hamile olunca doğumu yakın oda gelemez oldu bu aralar annesi gidecek işte bayramda bende pasta yapacağım götürecek öyle böyle bitireceğiz askerliği canım
Hayırlısı olsun tatlımanladm cnmmm bizde yok diyoruz da gelirse de kendi bilir artık bakalm zamana bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?