Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım toplamda 30 gün izin var şimdi dağıtıma gelcek ya 7 gün kullancak,, kalcak 23 bunu kullanıp kullanmamak size bağlı ...bide yol izinleri var oda düşülüyo da o kadarını bilmiyorum ben ...

hııı yanı ben o 7 gunu dusmucem askerlıkten ay of duscek dıye sevınıyodum yemın torenı ıznınde dustu ya 3 gun onun gıbı sanıyodum ben

Beğüş sen daha iyi anlatmışsın daha öğreneceğimiz çok şey var bu askerlikten ben iştima ne demek onu bile bilmiyordum askerlik sayesinde birsürü şey öğrendim

haha bende naptım kızlar şimdi badileri oluyormuş ya kankaları en yakın arkadasları anlamında tabı bende bılmıyorum konusuyoruz dıyo askım 3 tane badim var bende bağrıyorum sana gderken badi (tişört sandım ben tabi ) almadık mı 30 tane 30 gün yapçaksın diye falan ziyaret yerindeki tüm askerler komutanlar öldü gülmekten rezil oldumm hahaha sonra öğrendim badi arkadas anlamındaymışş

en son 8 de konuştuk bişi demedi canım ...ne güzel keşke buraya da yağsa

izmirde yanıyooo şuann valla ay odama kocaman böcek girdi onla uğraşıyorum şuan ilaç sıktım ölmedide şimdi bulamıyorum nereye kaçtığını bu gece uyku yok bana

Çok güldüm ezgi

hııı yanı ben o 7 gunu dusmucem askerlıkten ay of duscek dıye sevınıyodum yemın torenı ıznınde dustu ya 3 gun onun gıbı sanıyodum ben

7 gün izinden düşüyo askerlikten değil...Direkt birliğine teslim olursa o zaman düşmez...

Yemin töreninde evci çıktılar o askerlikten düştü...

Valla yol izni varmış bide mazaret izni o kadar detaya girmiyorum ben

bazı şeyleri ben gitmeden öğrenmiştim ya hergün nette araştırıyodm neyin ne demek olduğunu bana soruyodu

anladımmm yanı sadece yol ıznını duscez safaktan gerısı ızınden

ay valla bende ya çok komikti şimdi artık badi diyo hep aklıma geliyo çok kötü
Bende geçen gün tlfonda konuşuyoruz bir gürültü kopuyor sesten askerimin sesini duyamıyorum ne oldu hayatım dedim 100den düşen askerlerin atletini parçalıyorlarmış plaka sayanlarıda ıslatıyorlarmış onun gürültüsüymüş.

hahaha aa ne guzelll ay cok eglencelıdır yaa bızımkınınde ızmırlılerı bılırsınız hep düşük bel giyeriz kamuflajı indiriyo düşük bel yapıyo komutan diyomuş oğlum çek yukarıya sonra ben gittim komutanı falan gördü al işte izmirli değilmisiniz hepiniz aynısınız diyo düşük bel diye hahah

Alışsın onlarda canım komutanlarda herşeye bir kulp buluyorlar yakında onlarda giyerse şaşırma

Kızlar ben çıkıyorum sohbet için teşekkürler malum savur vakti geliyor sofrayı hazırlamam lazım kendinize çok iyi bakın öpüyorum görüşürüz yarın

Alışsın onlarda canım komutanlarda herşeye bir kulp buluyorlar yakında onlarda giyerse şaşırma

valla hahah kitap vermiştim ben benim okudugumu alıp okuyodu komutanı falan herkes almış arkadaşları falan çarşıya çıkınca diyo kitabı sanki senden değil askeriyeden aldım bütün koğuş diyo aynısını okuyoz komutanda bile var bizden görmüş almş ben ona sudoku bulmaca karıkatur roman falan goturmustum bazen zaman gecmıyo falan dıyodu hepsıne yayılmıs sımdı

Kızlar ben çıkıyorum sohbet için teşekkürler malum savur vakti geliyor sofrayı hazırlamam lazım kendinize çok iyi bakın öpüyorum görüşürüz yarın

gorusuruz canım afıyet olsun cok cok optumm bende cok tesekkur ederım yenı bılgıler ıcın ayrıca sohbet ıcın gece gece super geldı :):)

anladımmm yanı sadece yol ıznını duscez safaktan gerısı ızınden

evet en son mesela tüm izni yediniz bide mazeret izni oluyomuş ne için oluyo bilmiyorum onu da kullanmazsa o da düşülcek ...ama ben şimdilik yol ve yedi günü düştüm eğer gelirse şafak artcak ama canı sağolsun napalım...onlar orda izinsiz sayıyolarmış hoş benimki bana soruo şafak kaç diye

aynen aynen benımde ole sureklı bana soruyo safak kac oldu bugun dıye anladım ben dırek o zaman duserım gelınce yoksa benım hesaplar cok karısır valla zaten karıstırıyorum sureklı hesap yapmaktan hahah

Mazeret izni 30 günün içinde cnm yani toplam 27 kullanılıo 3 gn ölüm kalım doğm vs için ekstra kullanmassan şafaktan düşüo

aynen aynen benımde ole sureklı bana soruyo safak kac oldu bugun dıye anladım ben dırek o zaman duserım gelınce yoksa benım hesaplar cok karısır valla zaten karıstırıyorum sureklı hesap yapmaktan hahah

sende şey yaparsın işte 7 gün düşersin gerisini boşver gelmesine yakın belli olur zaten...yada tamamını kullancaksnız iznin o zman bi karışıklık olmuyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…