canım toplamda 30 gün izin var şimdi dağıtıma gelcek ya 7 gün kullancak,, kalcak 23 bunu kullanıp kullanmamak size bağlı ...bide yol izinleri var oda düşülüyo da o kadarını bilmiyorum ben ...
Ankarada bugün yamur yağmış begüş askerin söyledimi:26:
Beğüş sen daha iyi anlatmışsın daha öğreneceğimiz çok şey var bu askerlikten ben iştima ne demek onu bile bilmiyordum askerlik sayesinde birsürü şey öğrendim
en son 8 de konuştuk bişi demedi canım ...ne güzel keşke buraya da yağsa
Çok güldüm ezgihaha bende naptım kızlarşimdi badileri oluyormuş ya kankaları en yakın arkadasları anlamında tabı bende bılmıyorum konusuyoruz dıyo askım 3 tane badim var bende bağrıyorum sana gderken badi (tişört sandım ben tabi ) almadık mı 30 tane 30 gün yapçaksın diye falan ziyaret yerindeki tüm askerler komutanlar öldü gülmekten rezil oldumm hahaha sonra öğrendim badi arkadas anlamındaymışş
Çok güldüm ezgi
Sabah 10da söylemişti canım unutmuş olabilir.Burası bugün serin gibi sanki yamurdanmı acaba.:44:en son 8 de konuştuk bişi demedi canım ...ne güzel keşke buraya da yağsa
hııı yanı ben o 7 gunu dusmucem askerlıkten ay of duscek dıye sevınıyodum yemın torenı ıznınde dustu ya 3 gun onun gıbı sanıyodum ben
7 gün izinden düşüyo askerlikten değil...Direkt birliğine teslim olursa o zaman düşmez...
Yemin töreninde evci çıktılar o askerlikten düştü...
Valla yol izni varmış bide mazaret izni o kadar detaya girmiyorum ben
bazı şeyleri ben gitmeden öğrenmiştim ya hergün nette araştırıyodm neyin ne demek olduğunu bana soruyodu
Bende geçen gün tlfonda konuşuyoruz bir gürültü kopuyor sesten askerimin sesini duyamıyorum ne oldu hayatım dedim 100den düşen askerlerin atletini parçalıyorlarmış plaka sayanlarıda ıslatıyorlarmış onun gürültüsüymüş.ay valla bende ya çok komikti şimdi artık badi diyo hep aklıma geliyo çok kötü
Bende geçen gün tlfonda konuşuyoruz bir gürültü kopuyor sesten askerimin sesini duyamıyorum ne oldu hayatım dedim 100den düşen askerlerin atletini parçalıyorlarmış plaka sayanlarıda ıslatıyorlarmış onun gürültüsüymüş.
Alışsın onlarda canım komutanlarda herşeye bir kulp buluyorlar yakında onlarda giyerse şaşırmahahaha aa ne guzelllay cok eglencelıdır yaa bızımkınınde ızmırlılerı bılırsınız hep düşük bel giyeriz kamuflajı indiriyo düşük bel yapıyo komutan diyomuş oğlum çek yukarıya sonra ben gittim komutanı falan gördü al işte izmirli değilmisiniz hepiniz aynısınız diyo düşük bel diye hahah
Alışsın onlarda canım komutanlarda herşeye bir kulp buluyorlar yakında onlarda giyerse şaşırma
Kızlar ben çıkıyorum sohbet için teşekkürler malum savur vakti geliyor sofrayı hazırlamam lazımkendinize çok iyi bakın öpüyorum görüşürüz yarın
anladımmm yanı sadece yol ıznını duscez safaktan gerısı ızınden
evet en son mesela tüm izni yediniz bide mazeret izni oluyomuş ne için oluyo bilmiyorum onu da kullanmazsa o da düşülcek ...ama ben şimdilik yol ve yedi günü düştüm eğer gelirse şafak artcak ama canı sağolsun napalım...onlar orda izinsiz sayıyolarmış hoş benimki bana soruo şafak kaç diye
evet en son mesela tüm izni yediniz bide mazeret izni oluyomuş ne için oluyo bilmiyorum onu da kullanmazsa o da düşülcek ...ama ben şimdilik yol ve yedi günü düştüm eğer gelirse şafak artcak ama canı sağolsun napalım...onlar orda izinsiz sayıyolarmış hoş benimki bana soruo şafak kaç diye
Kızlar ben çıkıyorum sohbet için teşekkürler malum savur vakti geliyor sofrayı hazırlamam lazımkendinize çok iyi bakın öpüyorum görüşürüz yarın
aynen aynen benımde ole sureklı bana soruyo safak kac oldu bugun dıyeanladım ben dırek o zaman duserım gelınce yoksa benım hesaplar cok karısır valla zaten karıstırıyorum sureklı hesap yapmaktan hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?