canım toplamda 30 gün izin var şimdi dağıtıma gelcek ya 7 gün kullancak,, kalcak 23 bunu kullanıp kullanmamak size bağlı ...bide yol izinleri var oda düşülüyo da o kadarını bilmiyorum ben ...
Mazeret izni 30 günün içinde cnm yani toplam 27 kullanılıo 3 gn ölüm kalım doğm vs için ekstra kullanmassan şafaktan düşüo
aa ama bızımkı yol ızınlerınıde ısın ıcıne sokup 7 gun yaptı bakalım sorarım onu ankraya ne kadar verıyolar yol ıznını ona gore onu duserımde karıstırmıyım ona gore yanı hemen hemen 2 gun gıbı verseler cunku bızım amasyaydı ılk ızmırden amasyaya 6snda tecılı bozdu 9nda teslım oldu bundada herhalde oyle verırlerse 2 3 gun gıbı bı 4 5 gunu sayılmıcak hihii
o zaman onu da kullanmazsa benim şafağım 3 gün daha az ama o dursun dokunmıcam =) bide yol iznini anlamadm ben ya dağtımdaki 2 günü düştük 2 gün yol izni demşti,,ee diyelim izne geldi bi yol izni daha mı düşülcek ayyy gene kafamda deli sorular
aa ama bızımkı yol ızınlerınıde ısın ıcıne sokup 7 gun yaptı bakalım sorarım onu ankraya ne kadar verıyolar yol ıznını ona gore onu duserımde karıstırmıyım ona gore yanı hemen hemen 2 gun gıbı verseler cunku bızım amasyaydı ılk ızmırden amasyaya 6snda tecılı bozdu 9nda teslım oldu bundada herhalde oyle verırlerse 2 3 gun gıbı bı 4 5 gunu sayılmıcak hihii
Cnm izmirden anlaraya 1 gün yol verirler dağıtımda 7 gn yolla birlikte
Cnm sen neden öle düşüosn ki. Mesela izne mi geldi normal çiz şafağını şafakan baştan çıkarma yani askerdeymiş gibi o gün içinde çiz karışıo yoksa bzm 2+2 4 gün yol 30 temmzuda unda çıkck 23. Ağustosta teslm olck ben normal o varken çizicem birden düşmüormo zaman onu da kullanmazsa benim şafağım 3 gün daha az ama o dursun dokunmıcam =) bide yol iznini anlamadm ben ya dağtımdaki 2 günü düştük 2 gün yol izni demşti,,ee diyelim izne geldi bi yol izni daha mı düşülcek ayyy gene kafamda deli sorular
benim o yol iznine kafam basmıyo valla karışıyo iyice her şey ...bana kızdı uzun sayma şafağı diye 7 gün düşerek saydım 2 günde yol izni dedi daha fazlasını karştırmıyorumay keşke gelselerde yol izni mazaret ekleriz son 10 gün kala problem değil
bebgım mesela 1 gun verdıler dıyelım kı . o 7 gun kalıcak ya yanı ben 1 gunu dusup 6ya dokunmuyor muyum ay ıcıye karıstıbenım safak :d
Sen bişeye dokunma burdaki şafak atıo zaten askerlik bitimine yakın izin kullanmassanz -23 dersin mesela evde şafak çiziosanda normal ciz geldiği gün ertesi gün önceden karalama karışır yani sen bişeye dokunma
hahaha ay gece gece ne guldum valla kafam karıstı ıyıce ızınlerını kullancak zatende ne bılıyım oyle sayılmıyo dıye dondurcakmıyız safagı o teslım olunca yenıden mı baslasam dedım evet safak kartım falan var onuda karalar bozarım ben sımdı heheh bencede ellemıyım ben bıseye son zamanlar bakarız artık
Cnm sen neden öle düşüosn ki. Mesela izne mi geldi normal çiz şafağını şafakan baştan çıkarma yani askerdeymiş gibi o gün içinde çiz karışıo yoksa bzm 2+2 4 gün yol 30 temmzuda unda çıkck 23. Ağustosta teslm olck ben normal o varken çizicem birden düşmüorm
Ama şuan şafağım 5 gn eksik son terhisteki 2 gn yol ve 3 gn mazereti düştm ama bu izni düşmedim kendi kendie atıcak o
Sen hergün çizmeye devam et izne geldiğinde de askerdeymiş gibi diyelm 2 ayınız kaldı ve 20 gün izniniz duruo birden 20 gün çizersin anlatabildim mi
Valla Hemşo kafam allak bullak oldu ...Benimki şu ana kadar bi 7 gün kullandı ya ben onu düşmüştüm şafak söyleden askerim dedi 2 günde yol izni var dedi onu da yazdım sitede sonuç bu oldu...mazareti falan karıştırmıyorum şu anda zaten en son düşeriz...
olduda izne gelirse eklencek o da ayrı dava
hahaha ay gece gece ne guldum valla kafam karıstı ıyıce ızınlerını kullancak zatende ne bılıyım oyle sayılmıyo dıye dondurcakmıyız safagı o teslım olunca yenıden mı baslasam dedım evet safak kartım falan var onuda karalar bozarım ben sımdı heheh bencede ellemıyım ben bıseye son zamanlar bakarız artık
anladım bebegımmm ama dedıgım gıbı ızınlerın hepsını bıtırcez kışın diye dusundugumuzden kafam karıstı benımde erken gelme olmucak ya ondan dusmem degıstrmem gerekıyor mu dıye o zaman aynı devam etcek erken gelmıcek nasılsa aynı bu tarıhte kalmıs olcak
Cnm mesela bnm şafağım tüm izinlerin kullanılmş hali çnkü kullancax ve izne geldiğinde kendi kendine atıo burdan ama sen izne gelirse terhs tarihini değiştrcn burdan şafak söyledende kullanılan izne 30 yazcan bu kadar basitt sen böle say izne gelirse terhs tarihini değiştrrsin 20 gn artar işte
Aynen cnm snnki gayet normal 30 gn izin kullanmş gibi girdiysen buraya sorun yokbegüm karıştırdı ortalığı ya
aynen canım ...benimde öyleydi çok oluyomş öyle gelmicem ben falan dedi böyle say dedi iyi dedim 2 günde yolu düş dedi tamam dedm mazarette varmış onu şu an katmıyorum =)
Sahur vakti geldi zerre kadar acıkmadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?