anladım bebegımmm ama dedıgım gıbı ızınlerın hepsını bıtırcez kışın diye dusundugumuzden kafam karıstı benımde erken gelme olmucak ya ondan dusmem degıstrmem gerekıyor mu dıye o zaman aynı devam etcek erken gelmıcek nasılsa aynı bu tarıhte kalmıs olcak
Aynen cnm snnki gayet normal 30 gn izin kullanmş gibi girdiysen buraya sorun yokbegüm karıştırdı ortalığı ya
güzeller ben yatıyorum muhabbet ve yardımlar ıcın tesekkurler aman son zamanlarında dusunuruz bakalım nasıl oldugunu onlarda orda daha ıyı ogrenır hm bızde arastırırz falan :) cok opuyorum sızı ıyı geceler tatlı ruyalaar
30 gun ızın kullanmıs gıbı gırmedım ıstebılmıyorum ya ama suan hıc bı ızın kullanılmamıs halınde bu sekılde burası yanı 7 gun falanda yok dırek 460dan gerısı bu ben dokunmucam buna hahaha bakalım nolcak
Tamam cnm sen böle saybende yaa akşamda az yedm baaya..ama mecbur yiom sahurda deminde mekik çektim Ohh
bende yiyemiyorum ya kesiliyorum hemen 17 saat aç gezioruz ya 5 dkda masadan kalkıyorum ...normalde kilo vermek lazım
ooo mekik falan ben yapamıyorum yaa şimdi egzersiz bölümüne baktm burda ne hareketler var başlıcam ama
Düzensiz yemek yediğimzden alabilirz bile bana öle olmuştu geçen sene
Ya o kadr kilo verdm bnmki gelmeye yakın alamam tam formumdayım çekmen laM mekiksende bak tabii fazlan varsa
Hiloşum çok sevindim hep böyle güzel geçer inşallah yarın için de iyi yolculuklar çok öptüm dikkat et kendineee
ohhhh ne guzelll :):) allah bozmasın mutlulugunuzu ıyı tatıllerrrr canımm darısı basımızaaaa
Mutluluğun doruklarına çıkın canımAllahım bozmasın tatlım iyi eğlenceler.
Benim ki de kilo aldıı
50 kiloyla gitti 67 olmuş
acemiliğimizi yaptığımız yerrr
Kizlarrrr....bu gece arkadasimda kaliyorum yazayim dedim hemennn :)) arkadaslarla ve sevdicegimle takildik bugunnn cok iyiydiii cidden yaa kendime geldim resmen :) simdi anladim askerim askerden donmus..cok tatliydi masallahh yanagimi skiyo arada arada sakayla yanagima vuruyo seviyorum kiz ondan yapiyom diyo..sürekli elele falann..yarin sabah denize gitcez burda arkadaslarla oglen de yola cikiyoz adrasanaa..hadi bakalimm :))
Hepinizi kocaman opuyorummm
Atarsa 269 başka da Yok !!!
Begüs sanki şafak 10-15 te atarsa 269 demişinbenimki atmıo valla
Gönlümden geçeni yazıyorum
Atmadığı için mi 215 Edaaaa niye 269 değilsin o zamankuzum seni mehtap sıkıştırdı hayat durdu sana
İyi ki almış o zaman kilo canım, 50 kilo erkek mi olur ayol
Benim eşim de kilo aldı askerde, 80 kilo oldu ama boyu var benimkinin
İyi yapıosn iyi şaka yapıorm 1: hahah sorma ya atmıyorr gerçi atıyor yine şükür 100lere düşücem ötesi var mı... Aynen öyle valla ya mehtap sıkıştırması olsa gerek şafak sıkıştırmasını düşünemiormm
Ben bile çok umutluyum 200 lere doğru gidiyoruz diye ya bazen içimi karabulutlar kaplıyo onu saymıyorum daöyle böyle geçicek...
Evet ya şafak doğan güneş olcak o gün artık sığamayız hiç bi yere
Aynen öyle cnm... Valla bnm içim her daim karabulutlualıştımmm
Aynen o gi. İşte bayram olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?