Sen aslında böyle değildin ya hatırlıyorum da biz ilk geldiğimz zaman destek oluyodun bak nerelere geldik diye şimdiilerde seni böyle gördm ben ama görüşememekten kaynaklı şu an erkek arkadaşını görmeden de mehtapa inanmıcan
Aynen öyle cnmbizim kızlara moral verirdim bn.. Baya baya ustaya giderken ağlamadım bile geleck dedm geçicek 5.5 ay.. Ama aylar geçtikçe yıpranıosn üstelk kavga olmasa bile aksine hep ben kırdım sevgilimi onun beni kırmaları hep ufak şeylerdir hani askerde oldgndn yorulduğundn ama ben.. Neyse az kaldı aynen sarılmadan inanmıcm geldiğine
Geçicek edacım ya bak 16 gün sonra sende 199 a gelceksin bi anda olmadı bu şafaklar böyle...Bide senin okulun vardı tezin vardı falan kafan doluydu şimdi bunlar yok hep düşünüyosun istemeden bende öyle oluyorum işte biraz olumsz düşüniyim suratım düşüyo hiç bişi yapmak istemiyorum...Sende bilerek kırmak istemiyosundur eminim kiii böyle insan işte göremiyo diye öfkeleniyo en ufak bişi de patlayıveriyo işte ama tabi tutmak lazım ... Bana bak birazdan isyan bayrağını çekerim geçmiyoooo bugünlerr geçmiyoo diye o zaman da sen beni teselli et hemşo
Sen mi karşılıcaksın askerini var mı bi program?
Aynen öyle cnm evde geçmio zaman eylül gibi işe girerm zaten kalan aylarda geçer gider...hepimiz sabrımzla getrdk şafaklarımızı cnm...aynen özlemden insn kötü oluo...
Yok cnm otobüs sabah 6da ist olck o saate ben evden çıkamam ben o gn ailenle ol dedm 1infe buluşcz yani onlarada gitmek istemiorm yanlz görmek istiyorum ilk karşılaşmayı..zaten ailesi gidicek bayram haftası o yzden ilk gün görsün anası oğlunu  sonra hergn bnm
En güzeliiibenide dağıtımda annesi buraya mı gelirsin demişti yok ben karşılamay gidicem dedm sırf rahat rahat sarılmak için
İnşallah güzel bir iş bulursun canım bak bulamazsan bu sene kpss var 2014 te memurluk B grubu düz memurluk için genel yetenek-genel kültür sınavı buna da boş vakitlerinde çalışrsn ben başlıcam çalışmaya nasılsa işim yok bari buna faydam olsun gçeen sene bişey olmadı belki bu yıl olur
Şyi demişsn cnmo ilk sarılma anı bambaşka.. Evt cnm ama bn önlisans mezunuym seneye bzm kpss sanrm. Aynen clş cnm inş olur.
2014 kpss işte temmuzda lisanslar giriyo eylülde önlisanslar...
İnşallah hepimize hayırlı bir iş kapısı açılır şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur ...
He ben bu sene dion sandm biliorm tatlm seneye evet inş cnm ya amin.
Benimki aradı öyle konuştuk ,,ben bu ara evi hiç aramıyorum ya dedi neden dedim bilmem dediariyim şimdi ben ya dedi ara dedim hayret bni aramadılar seni aradımı diye ona şaşrdm
Hahahalışmşlardr artk bnmki hafada 1. Arıo annesini
bizimki her gün arardı,, onları aramayıncada ailesi beni arar konuştnz mu diye
Ben ilk gittiği zamanlar anneni aradn mı diyodum ustaya geçtiğinden beri sormuyorum
[video=youtube;9_5yUSxiRZQ]http://www.youtube.com/watch?v=9_5yUSxiRZQ[/video]
Rekor kıran Tezkere Marşıymış çok güzel ya
Aslında 2 gnde bir araması lazm ama işte. Bide annesine düşkün yanii ayıp yaptığı bnmkinin ama işte..aman ii yapıosun arrsa arar
Vay anasını sayın seyircilerr,nasıl bi mutluluktur kim bilir teskeree eğlencesinde bu marşı söylemek
Çok güzel dimii insan duygulanıyo ,,kamuflajı birini görünce ben zaten hemen bi içim tuhaflaşıyo
Bide benim babam asker düşün yabi habire görüyomm hooffff
ve ikisi de benden uzak birii Hatay'daa biri Erzurum ahh TSK ahhh bee
Canım Allah yardımcın olsun valla özlem çok zor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?