Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Askerim biçim biçim, ölürüm askerim için.
Askerim bana hayrandır, onu beklediğim için :82:

$ 2 9 O !
B i t e c e k !

iyidir valla bıraktığın gibi sen nasılsınnn

haha ıyıyım bebegımmm dun gece knustuk ya ben askerıme sordum bugun aradıgında yol ıznı vermemısler yanı dırek 7 gun ıcındeymıs yolda dahılmıs falan dedım gece kızlarla konustuk benım ıyıce kafam karıstı falan anlattım oyle hihi :):)

Devrem çok acayip oldum, süper yaa

Hello hatunlarr nasılsınız bakimm

Esintoş : süper yaa valla kamuflaj görmeye dayanamıyorum zaten

Ebruş : Bebiş iyiyiz sen nasılsın şafağın eridi bitti kızzz Hiloşla konştun muuu hiç adrasana gitcez yazmıştı bugün...

Ezgicim : Valla boşver canım en son kalan şeyleri düşerler zaten izinlerin hepsini de kullancaksanız zaten sorun yok

Esintoş : süper yaa valla kamuflaj görmeye dayanamıyorum zaten

Bende öyleyim, görünce bi tuhaf oldum ki allahım yaaa :26:
Kamuflajlı görünce direk kalp atışım değişiyo arkadaş ve biliyorum tek bende olmuyo
Been çookk özledim. Bu sabah dha bi özlemiş uyandım, dün gece nöbet vardı 2-4 bana birşeyler yazmış, onları okudu ağlattıda öküz. Begüüüüü, devrem çok özledim

Bugün uyku tulumu oldum resmen ya sahura kadar oturunca sabah 12 den önce uyanamıyorum şimdi gene 1 saat uyumuşum

Siz napıyosunuz tezkereci güzeller

Bende çok özledm ya bugün bi şarkı çıktı ağladm böyle evde diyorum ilk uçakla benim Ankaraya gitmem lazım
Onada dedim sana bişiler gönderiyim mi diye gene kıyamadm yok diyo gelcen ya paranı harcama ,,ay gidemezsem çok büyük hayal kırıklığı

Ufff harcama tabi kuzum harcama bende para koymaya başladım kenarıya.. Ama bugün bi ayrı özledim, hasreti artık taşıyamacağım kadar büyüdü. Dün ''Çocuk gibi içimde büyütüyorum hasretini, gelince sıkı sıkı sarılışınla daha fazla büyümesin diye'' dedi. Allahım bi kötü oldum ki. İlk yolcu edişim geldi gözümün önüne bi ara bugün dayanamadım ağladım bende..

Heyttt! Bak gene aynı şey oldu çıkcam birazdan
Şafağı 26 olan bayaaan, ben iyiyim sen nasılsın yavrum
Hanii hanii çıkmamışınkiii
Çok şükür tatlışım yuvarlanıp gidiyoruzz işte iftarı bekliyoreee

He yaa bitti bitti yavruşum darısı sizin başınızaa
Yok tatlışım konuşmadım rahatsız etmek istemiyorum geçmişede bakmadım görmedim bakem bi ne yazmışş

iyiyiiiz şafağı seninkilere getirmeye çalııyoruz bebeğim sen napıyosun
Getirceksiniz getirceksiniz tatlımm bizdee geçtik o günlerdennn getirene kadar kiloa aldım verdim üstüne yine verdim ya la napıcam ben bu kilo olayını bilmiyorumm

hahahah ay valla bende öleyim al ver kafayı yedim ..
benimkide durmadan alıyo maşallah anlamadım nasıl iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…