Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çıkcaam birazdan şuancık burdayım, senin için kaldım bu kez tam denk gelmesin diye
Ayyy iftar deme kız bana, bu da askerlik gibi birşey hee

Hiloşumm kıyamam kızz sanaa. Allahım nazarlardann saklasınn inşallah hep böyle olursunuz
Ohh şimdi başbaşa kalmışsınızzdıırrrr tadınıı çıkarınnnn

hahahah ay valla bende öleyim al ver kafayı yedim ..
benimkide durmadan alıyo maşallah anlamadım nasıl iş

hahahah ay valla bende öleyim al ver kafayı yedim ..
benimkide durmadan alıyo maşallah anlamadım nasıl iş
İboda 60'la gitmişti 2 ay önceye kadar 69 kilo olmuştu şimdi verdimi bilmiyorumda ben ona geldiğinde 70 ol demiştim bende 50 olucam diye inat ettim ama ne mümkün bende 2 ay önceye kadar 49 görmüştüm ama yine 45'e düşmüşümm
Sen kaç kilosunn kızz

Çıkcaam birazdan şuancık burdayım, senin için kaldım bu kez tam denk gelmesin diye
Ayyy iftar deme kız bana, bu da askerlik gibi birşey hee
Hee aferimmm şöyle iki dakka muhabbet edek yaa bende zati fazla duramıyorum hemencik çıkıyorumm
Yok kız çok şükür benim iyi geçiyor bu sene ramazan Maşşallah arada böyle acıkıyorum ama öyle çokda değil hemencik geçiveriyor sonraaa Zatii suylada aram yok susamıyorumdaa bu oruç tam benlik

45 miiii ebruu naptın sen kemik torbasına dönmüşün iyice gerçi pek farkımız yok
Kilo alamamak ne kötü dimi :26: Bende açlık olmuyor, susuzluk oluyor işteee napak he mi
Amma velakiinn ben şimcik çıkıyorum yavruşum.

Öpüyorumm siiiziiiii, görüşürüüzz ba-yan-lar merdivenden kayanlar
Hayırlı iftarlaaaaarr

Son düzenleme:

Bazen hasret benimde içimi dağlıyo böyle hiç bişi gelmiyo ki elden ben de dün gece sahurda çok ağladm böyle Nihat Hatipoğlu sahur duası yapıyodu nasıl ağlıyorum anlatamam sana ...Acemilik geldi aklıma aynenn ilk giderken ustaya giderken çok zor çok

Sahur programında bazen bende duygusala bağlıyorum. O ilk günleri ne zor geçirdik be devrem :26:
Geriye bakıyorum da geçmiş be geçmiş.. Rabbim sabrımıza sabır katsın. Anlatma kuzum, anlıyorum çünkü.
Hasret elbet bitecek. Bitecek bu günler.. Benim çıkmam lazım devrem, üzme kendini. Bi tebessümün yeter kızım
Öpüldüüünn

amin canım...Görüşrüüz hayırlı iftarlar ...bende seni öptüm

hahha bende öyle yaaaaa 46 yım bende 48 oldum 50yi göremedim hayatımda zaten zayıfım bende .
o da öyle boyu uzun gerçe omuzları falan geniş ondan 70 oldu şimdi o da orda 65 falandı gitmeden önce

[video=youtube;pogPTHnpv1M]http://www.youtube.com/watch?v=pogPTHnpv1M[/video]

Askerdeki sevdiceklerini özleyen herkese gelsin

Hahaha bana diyene bak sen helee
Aynen tatlışım ya alamamakta zor verememek de bu halimizede şükürr bapak beterin betrii varr
Tamam tatlışımm Hayırlı iftarlarrr iyyiii akşamlaarrrr

hahha bende öyle yaaaaa 46 yım bende 48 oldum 50yi göremedim hayatımda zaten zayıfım bende .
o da öyle boyu uzun gerçe omuzları falan geniş ondan 70 oldu şimdi o da orda 65 falandı gitmeden önce

Anammm sende bizdesinn
Valla bende göremedim en çok ona üzülüyorum zati bir 50 olsam ona bile razıyım diyorumm da napıcannn meccbuurrr
Sen kaç doğumluydunn kızz 93'mü?
Okuyormusun çalışıyormusun? askerin kaç yaşındaa?

93 evett :) stilistlik yapıyorum öss hazırlanıyorum tekrardan moda tasaruım bölümü için , 91li askerimde onunda kendi fabrikası var onun başında o da :) siz napıyorsunuz kaçlısın senn askerin falaaaan :):)

Bende 93'lüyüm tatlım çalışıyorum ve aöf okumaya çalışıyorum
Askerimde 92'li aynı lisedeydik aynanda mezun olduk askere gitti mezun olduktan sonra işte bakalım geldiğinde muhasebicilkmi yapar napar bilemicem

aaaa ne guzelll :):) yapar gelınce ya bıseyler gelsınlerde iş konusu kolay cozersınız ya

Tezkereci güzeller bir hafta daha bitti bir oruç günü daha geride kaldı ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…