- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Begüş nasılsın..Tezkereci güzeller bir hafta daha bitti bir oruç günü daha geride kaldı ...
Begüş nasılsın..
İyiyim bende şükür canım aynen bende savur bekçisiyim bize kaldı nöbetleriyidir canım gene sahur beklemedeyimsen nasılsın
Uğraşıyoruz valla tatlım senin keyifler nasıl askerin nasıliyi geceler sahur güzellerikeyifler nasıl bakalım
Uğraşıyoruz valla tatlım senin keyifler nasıl askerin nasıl
Bugün kanal d haberde askerlik düşmesi haberi vardı kızlar gördünüzmü yasa meclise sunulmuş eger kabul edilirse 9 aya düşecekmiş askerlik bu aralar takip edin
Bizde ne olsun birbirimizi yiyip duruyoruz kedi köpek misaliiyiyim canım nolsun işte bekliyoruz bildiğin gibiçok şükür iyi canım askerimde siz nasılsınız..
gördüm tatlım ben haberi ama hiç ihtimal vermiyorum öyle bir şey olsa bile biz görmeyiz kesin..bence yine gündem değiştirmek için yapıldı..ama olursa hayır demeyiz tabihayırlısı artık
Yasaya sunuldu diyince bir umut dedim bende ama kesin birşey olmadan umutlanmamak lazım Allahtan hayırlısı inşallah bizlerede vurur çünkü ben askerimi çok özledimTek umut bağlamadığım şey askerliğin düşmesi düşerse güzel olur elbet ama hiç inanmıyorum o haberleri kaile bile almıyorum 3 senedir aynı muhabbet ama icraat yok ...
Yasaya sunuldu diyince bir umut dedim bende ama kesin birşey olmadan umutlanmamak lazım Allahtan hayırlısı inşallah bizlerede vurur çünkü ben askerimi çok özledim
Yasaya sunuldu diyince bir umut dedim bende ama kesin birşey olmadan umutlanmamak lazım Allahtan hayırlısı inşallah bizlerede vurur çünkü ben askerimi çok özledim
Hoşgeldin ezgicim.Ay inşallah umutlarımız yine suya düşmez duysunlar bizi acı çekiyoruz şurada ama gören yokbenıde heyecanlandırdı o olay ya ıns olur ama bende pek sanmıyorum ...
Bizde ne olsun birbirimizi yiyip duruyoruz kedi köpek misaliBende ihtimal vermedim ama ümit işte tatlım inşallah olurda yüzümüz bu yönde güler
Anca üzüyorlar zaten başka bir işe yaradıkları yok canımBi umutta işte canım Kamilenin dediği gibi gündem değişim olcağı zaman direkt bunu atıolar öne o yüzden umut bile insanı üzüyo ...
Uzatma huyumuz yok Allahtan canım hemen soğuyoruzözlem artıyor çünkü canım normallama fazla uzatmayın da tadında kalsın..
2-3 ay öncede aynı muhabbet oldu düşer düşer diye bekledim ama yookkk olmadı şimdi hiç ümitlenmiyorum canm..ahh ahh keşke olsa..yarın arasa askerlik düşmüş bizede vurdu ben geliyorum dese ne iyi olur dimi amaamaaa tabikide rüyamda görürüm ben onu
Öyle canım hemde nasıl üzüyorBi umutta işte canım Kamilenin dediği gibi gündem değişim olcağı zaman direkt bunu atıolar öne o yüzden umut bile insanı üzüyo ...
Uzatma huyumuz yok Allahtan canım hemen soğuyoruzçok özledim zaten resimlerle ovunuyorum canım Ah canım inşallah zaman çabuk geçerde hemen kavuşursun askerine
Hiç geçmiyor hemde canım moral bozukluğuyla geçiyor tüm gün.Sen hakkını kullanmışsın canım bizede gelecek inşallah o sıra 4 ayın kalmış zaten oda hemen geçsinki gidin canım artık aaaaa çok kaldınız gidinki bizler alalım yerleriniziuzatmamakla en iyisini yapıyorsunuz canım yaa yoksa günler hiç geçmek bilmiyor..size haksızlık etmek istemiyorum canım ben daha yeni gördüm sayılır 18 gün oldu daha izinden gideli ama bende çok özledim..insan doyamıyor ki..tatlımm inşallah hepimiz çabucak kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?