Hiç geçmiyor hemde canım moral bozukluğuyla geçiyor tüm gün.Sen hakkını kullanmışsın canım bizede gelecek inşallah o sıra 4 ayın kalmış zaten oda hemen geçsinki gidin canım artık aaaaa çok kaldınız gidinki bizler alalım yerleriniziilk bu siteye geldiğim günü hatırladım çok ağlıyordum o günler sizler bana çok iyi geldiniz o duyguları ancak yaşayan bilir Allah kimseye göstermesin
Oh Oh ne güzel herkes gidecek birgün buradan sevdiklerine kavuşacaklar canım şafak panosunda GÖZÜN AYDIN ASKERİN GELDİ yazısını görecek herkes Allahın izniyle kamilecim.ahh ahh bir gidebilsek koşa koşa gidicem vallaama Allah'ın izniyle o günlerde gelicek biliyorum evet canım inanamıyorum ama 1 ay sonra falan 92/2ler gidiyor ve biz tezkereci devre olacağız bugünlerin geleceği aklımın ucundan geçmezdi sanki çok uzakmış gibi geliyordu hep
ben siteyi biraz geç fark ettim canım yemin töreninden sonraydı ama iyi ki fark etmişim diyorum kimseye bir şey anlatamadığım zaman gelip içimi döktüm va sağolsunlar arkadaşlar hep dinledi yardımcı oldular banayuvarlana yuarlana bu günlere geldik işte
Hoşgeldin ezgicim.Ay inşallah umutlarımız yine suya düşmez duysunlar bizi acı çekiyoruz şurada ama gören yok
Hayırlısı tatlım.Atmaya mecbur canım iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsınayy valla canım ya keske olsa keskeeee :):) hosbulduk canım bugunude gerıde bıraktık ohh attı şafaklar nasılsınız bakalım
Oh Oh ne güzel herkes gidecek birgün buradan sevdiklerine kavuşacaklar canım şafak panosunda GÖZÜN AYDIN ASKERİN GELDİ yazısını görecek herkes Allahın izniyle kamilecim.
İnan inan senden sonrada bizler göreceğiz inşallah tatlım.İnşallah Allah gönlünüze göre verir.buna yavaş yavaş inanmaya başladım bende canımama işte sabırsızız bir an önce gelsin istiyoruz tabi askerden sonrada en hayırlı şekilde olur inşallah
Hayırlısı tatlım.Atmaya mecbur canım iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın
Efkarlanmak yok hareketli şeyler çalın söyleyiniyiyim bende öyle napalım eve gitar çalıp efkarlanıyoruz kız arkadaşımla
Efkarlanmak yok hareketli şeyler çalın söyleyin
İnan inan senden sonrada bizler göreceğiz inşallah tatlım.İnşallah Allah gönlünüze göre verir.
Atsın şafaklaaaaaaar ayyy fenalıklar bastı gece gece kızlaaar
şafak 268
268Gun 21Saat 55Dakika 50Saniye
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Ay = ( 5 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Gün = ( 161 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saat = ( 3865 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Dakika = ( 231903 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saniye = ( 13914232 )
Ben çıkıyorum kızlar savur vakti geliyor malum iftardan beri yiyorum nasıl savur yapacaksamöpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize görüşürüz
şafak 268
268Gun 21Saat 55Dakika 50Saniye
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Ay = ( 5 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Gün = ( 161 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saat = ( 3865 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Dakika = ( 231903 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saniye = ( 13914232 )
selencimm gelecek tabi o günlerde
ezgicim geçicek canım geçicek sadece sabır
begümcümm o şafak bir bakıcaksın 168 olcaka sonra bir bakıcaksın 68 olacak sonradaaaa sevdiceğin hep yanında olacak
Ben çıkıyorum kızlar savur vakti geliyor malum iftardan beri yiyorum nasıl savur yapacaksamöpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize görüşürüz
hahahahaynen ama işte gitarda da çok hareket güzel gitmiyo napalım bizde böyle bi şey yaptık ahh ahhh kızlar ya sanırım bana süpriz yapçak ağustosta diyo ama ağustosta dağıtım yok 19nda dağıtım diye duydum telefonda da söyledim dedim 19nda sanırım dimi falan hemen afalladı böyle yok aşkım falan dedii ama ben anladım bozmadım ama süprizi yani büyük ihtimal 4 gün sonra falan bugun 15i dersem gelcekkk ayy ölcem heyecandan
aaa super ya bunu nasıl buldun askımcok guzelmıs
İnşallah Kamilecim ya önce sen bi kavuşta sıranı sav
ahh ahh bir gelse artık o günler canım yaabir yandan gelicek diyorum bir yandanda zaman geçmiyormuş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?