Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahh ahh bir gidebilsek koşa koşa gidicem valla ama Allah'ın izniyle o günlerde gelicek biliyorum evet canım inanamıyorum ama 1 ay sonra falan 92/2ler gidiyor ve biz tezkereci devre olacağız bugünlerin geleceği aklımın ucundan geçmezdi sanki çok uzakmış gibi geliyordu hep
ben siteyi biraz geç fark ettim canım yemin töreninden sonraydı ama iyi ki fark etmişim diyorum kimseye bir şey anlatamadığım zaman gelip içimi döktüm va sağolsunlar arkadaşlar hep dinledi yardımcı oldular bana yuvarlana yuarlana bu günlere geldik işte

Oh Oh ne güzel herkes gidecek birgün buradan sevdiklerine kavuşacaklar canım şafak panosunda GÖZÜN AYDIN ASKERİN GELDİ yazısını görecek herkes Allahın izniyle kamilecim.

Hoşgeldin ezgicim.Ay inşallah umutlarımız yine suya düşmez duysunlar bizi acı çekiyoruz şurada ama gören yok

ayy valla canım ya keske olsa keskeeee :):) hosbulduk canım bugunude gerıde bıraktık ohh attı şafaklar nasılsınız bakalım

Oh Oh ne güzel herkes gidecek birgün buradan sevdiklerine kavuşacaklar canım şafak panosunda GÖZÜN AYDIN ASKERİN GELDİ yazısını görecek herkes Allahın izniyle kamilecim.

buna yavaş yavaş inanmaya başladım bende canım ama işte sabırsızız bir an önce gelsin istiyoruz tabi askerden sonrada en hayırlı şekilde olur inşallah

buna yavaş yavaş inanmaya başladım bende canım ama işte sabırsızız bir an önce gelsin istiyoruz tabi askerden sonrada en hayırlı şekilde olur inşallah
İnan inan senden sonrada bizler göreceğiz inşallah tatlım.İnşallah Allah gönlünüze göre verir.

Atsın şafaklaaaaaaar ayyy fenalıklar bastı gece gece kızlaaar

şafak 268

268Gun 21Saat 55Dakika 50Saniye

Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Ay = ( 5 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Gün = ( 161 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saat = ( 3865 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Dakika = ( 231903 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saniye = ( 13914232 )

Ben çıkıyorum kızlar savur vakti geliyor malum iftardan beri yiyorum nasıl savur yapacaksam öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize görüşürüz

Efkarlanmak yok hareketli şeyler çalın söyleyin

hahahah aynen ama işte gitarda da çok hareket güzel gitmiyo napalım bizde böyle bi şey yaptık ahh ahhh kızlar ya sanırım bana süpriz yapçak ağustosta diyo ama ağustosta dağıtım yok 19nda dağıtım diye duydum telefonda da söyledim dedim 19nda sanırım dimi falan hemen afalladı böyle yok aşkım falan dedii ama ben anladım bozmadım ama süprizi yani büyük ihtimal 4 gün sonra falan bugun 15i dersem gelcekkk ayy ölcem heyecandan

İnan inan senden sonrada bizler göreceğiz inşallah tatlım.İnşallah Allah gönlünüze göre verir.

Atsın şafaklaaaaaaar ayyy fenalıklar bastı gece gece kızlaaar

selencimm gelecek tabi o günlerde
ezgicim geçicek canım geçicek sadece sabır
begümcümm o şafak bir bakıcaksın 168 olcaka sonra bir bakıcaksın 68 olacak sonradaaaa sevdiceğin hep yanında olacak

aaa super ya bunu nasıl buldun askım cok guzelmıs

selencimm gelecek tabi o günlerde
ezgicim geçicek canım geçicek sadece sabır
begümcümm o şafak bir bakıcaksın 168 olcaka sonra bir bakıcaksın 68 olacak sonradaaaa sevdiceğin hep yanında olacak

İnşallah Kamilecim ya önce sen bi kavuşta sıranı sav

Ben çıkıyorum kızlar savur vakti geliyor malum iftardan beri yiyorum nasıl savur yapacaksam öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize görüşürüz

selencim görüşürz canım afiyet olsun

süpriz miii ayy çok güzel olur yaa hiç beklmediğin anda karşında görmek iple o günü çekiyorsundur şimdi sen ezgi..bakalım belki doğru söylüyordur ama:44:

ahh ahh bir gelse artık o günler canım yaa bir yandan gelicek diyorum bir yandanda zaman geçmiyormuş gibi geliyor

bazen tükenmişlik oluyo ya bazen bende depresyona giriyorum bazen çok iyiyim duygularım karman karışık

sizin artık çoğu gitti azı kaldı canım bir ay sonra 100 günden düşceksiniz sonra plakalar depüklücez sizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…