selencim görüşürz canım afiyet olsun
süpriz miii ayy çok güzel olur yaa hiç beklmediğin anda karşında görmekiple o günü çekiyorsundur şimdi sen ezgi..bakalım belki doğru söylüyordur ama:44:
valla sankı herkes b oyun ıcınde gulusuyorlar bısey sorunca falan kesın var bısey ay valla bayılmasam barı gorunce bı anda karsımdakapı calcak acıcam karsımda ay dusunmesı bıle suan benı uyutmuyor fena oluyorum dırek zaten gırer haber verırım sıze oyle bısey olursa sonra bana 7 gun musade hihihi 7 gun sonrada anlatırım artık ama gidişide cok koycak :/:/
dağıtımda gidişi daha da çok koyuyo ben gittiği akşam çok ağlamştm
bazen tükenmişlik oluyo ya bazen bende depresyona giriyorum bazen çok iyiyim duygularım karman karışık
sizin artık çoğu gitti azı kaldı canım bir ay sonra 100 günden düşceksiniz sonra plakalar depüklücez sizi de
ah ahhh yaktı bu ankara hepımızııı
ayy bende aynıyım canım yaa iyiyim derken hopp bakıveriyorum aslında iyi değilmişim kendi kendime inanamıyorum
depüklemek ne güzel bi kelimeAllahım gelsin artık o günler..
valla sankı herkes b oyun ıcınde gulusuyorlar bısey sorunca falan kesın var bısey ay valla bayılmasam barı gorunce bı anda karsımdakapı calcak acıcam karsımda ay dusunmesı bıle suan benı uyutmuyor fena oluyorum dırek zaten gırer haber verırım sıze oyle bısey olursa sonra bana 7 gun musade hihihi 7 gun sonrada anlatırım artık ama gidişide cok koycak :/:/
aynen aynen bende öyleyimama bu ara artık hiç utanmam falan da kalmadı annemin yanında bile çok özledim diyip duruyorum
Ben o dönemleri atlatmış birisiyim. Ama hala düşününce o zamanki hislerimi yaşayabiliyorum.
O gözün telefona bakakalması. Kısıtlı konuşma süreleri. Çok mutlu olduğun , çok heyecanlandığın bir durumu anlatmak istediğin anda ona ulaşamamak.
Allah hepinizi kavuştursun. Sabır versin.
ezgii gidişini şimdiden düşünme benceçok zor oluyor evet ama bi yerden sonra alışıyor insan..alışmak zorundayız..ayy çok heycanlı olur yaa ne demek müsade senin
begümcüm sen en azından annenle konuşabiliyorsun bak şanslısın bende o da olmadığı için içimde yaşıyorum resmen her şeyi
Yok yok yakmadı hasret dışında yakmadı o da nereye gitseler olcak şükürler olsun ki Ankara ...Senin erkek arkadaşın ne mezunu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?