Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla sankı herkes b oyun ıcınde gulusuyorlar bısey sorunca falan kesın var bısey ay valla bayılmasam barı gorunce bı anda karsımda kapı calcak acıcam karsımda ay dusunmesı bıle suan benı uyutmuyor fena oluyorum dırek zaten gırer haber verırım sıze oyle bısey olursa sonra bana 7 gun musade hihihi 7 gun sonrada anlatırım artık ama gidişide cok koycak :/:/

dağıtımda gidişi daha da çok koyuyo ben gittiği akşam çok ağlamştm

ayy bende aynıyım canım yaa iyiyim derken hopp bakıveriyorum aslında iyi değilmişim kendi kendime inanamıyorum

depüklemek ne güzel bi kelime Allahım gelsin artık o günler..

ayy bende aynıyım canım yaa iyiyim derken hopp bakıveriyorum aslında iyi değilmişim kendi kendime inanamıyorum

depüklemek ne güzel bi kelime Allahım gelsin artık o günler..

aynen aynen bende öyleyim ama bu ara artık hiç utanmam falan da kalmadı annemin yanında bile çok özledim diyip duruyorum

Ben o dönemleri atlatmış birisiyim. Ama hala düşününce o zamanki hislerimi yaşayabiliyorum.

O gözün telefona bakakalması. Kısıtlı konuşma süreleri. Çok mutlu olduğun , çok heyecanlandığın bir durumu anlatmak istediğin anda ona ulaşamamak.

Allah hepinizi kavuştursun. Sabır versin.

aynen aynen bende öyleyim ama bu ara artık hiç utanmam falan da kalmadı annemin yanında bile çok özledim diyip duruyorum

ezgii gidişini şimdiden düşünme bence çok zor oluyor evet ama bi yerden sonra alışıyor insan..alışmak zorundayız..ayy çok heycanlı olur yaa ne demek müsade senin

begümcüm sen en azından annenle konuşabiliyorsun bak şanslısın bende o da olmadığı için içimde yaşıyorum resmen her şeyi

ahh ahh ne zorlu bir dönem bu siz ne güzel atlatmışsınız darısı başımaza artık..

her şeyi anlatmam öyle sonra o da problem olabiliyo ya ama ailem askerde olduğnu biliyolar yemin törenine de gitmştm bazen böyle şarkı falan çalınca hem gülüyorum hemde özledm bende falan diyorum
Ama en güzeli burdaki arkadaşlıklar her şeyi paylaşabiliyoruz gönülden arkadaşlık bu bence hayatımzda var olduğunu bildiğimiz halde bu kadar destek olan acımızı sevincimizi paylaşan kimse olmuyo anlayanda kimse yok ...daha dün arkadaşm diyo ki aa ne çabuk şafak oralara gelmiş valla sen bide bize sor dedim...

kızlar ben çıkıyorum artık gidip sofrayı hazırlayacağım..kendinize çok dikkat edin..görüşürüz

Bende acıkmamakla birlikte atıştırcam yine hayırlı sahurlar kızlar görüşürüz yarın ...

Günaydın yawrularrrr

kaç gündür giremedim özledim muhabbetinizi nasılsınız keyifler nasıl??
Mehtap için son 4gün

:92:15.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...108 tugbaoguzhan...

...124 GRGR...

...127 kskada...

....130 chidoshimedo....

...130 mayamaya11

...130 BerlD...

...130 kmleomer...

...130 nazarboncugu05...

... 138 ED2006...

...161 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...219 xxIpekxx...

... 219 destinyeda...

...220 depresiffpolyanna...

...221 nesilll...

...223 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...289 zeynepesin...

...289 Margarikotin...

...293 pekmez_akilli...

...293 ilithya...

...293 SelenYusuf...

...293 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...344 busra00...

...388 seros08...

...388 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...430
elmaSekeri23 ...

...431 traublee...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

15/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Yok yok yakmadı hasret dışında yakmadı o da nereye gitseler olcak şükürler olsun ki Ankara ...Senin erkek arkadaşın ne mezunu ?

dün benim gece internete bişeyler oldu cevap yazamadım kusura bakma bebeğimm.
Lise mezunu çavuşluk eğitimi aldı çavuş oldu yani şuan çıktığında öyle oluyomuş ustaya giderken senin ??

Son günlerde dinledikçe bana huzur veren şarkı budur

[video=youtube;XwNfzxqoAtk]http://www.youtube.com/watch?v=XwNfzxqoAtk[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…