ezgii gidişini şimdiden düşünme benceçok zor oluyor evet ama bi yerden sonra alışıyor insan..alışmak zorundayız..ayy çok heycanlı olur yaa ne demek müsade senin
begümcüm sen en azından annenle konuşabiliyorsun bak şanslısın bende o da olmadığı için içimde yaşıyorum resmen her şeyi
Günaydın yawrularrrr
kaç gündür giremedim özledim muhabbetinizi nasılsınız keyifler nasıl??
Mehtap için son 4gün
aaaa ne guzelll :):) yapar gelınce ya bıseyler gelsınlerde iş konusu kolay cozersınız ya
Hayırlısı be tatlışım
Sen izmirlimisinn?
benimki gene çıkmış dışarıya dişim ağrıyo diye ustada yandık biz valla alıştı sürekli saçma sapan bişeyden çıkmaya çok alıştı kızlarrrr napcam
İyide nasıl izin veriyorlarkii :44:
dün benim gece internete bişeyler oldu cevap yazamadım kusura bakma bebeğimm.
Lise mezunu çavuşluk eğitimi aldı çavuş oldu yani şuan çıktığında öyle oluyomuş ustaya giderken senin ??
Anladm canım benimki de önlisans mezunu acemilikte çavuş sınavlarına girdi işte ustaya geçince Çavuş oldu şimdi Takım Çavuşu olmuş daha rahat ediyolar diceğim o ki ...
Günaydıın kızlaryeni bi haftaya temizlik yaparak başladım
ahha supermıs ellerine sağlıkk benımde yapmam lazım valla hafta sonu kıyafetlerı falan duzenleyıp yıkadım dızı falan ızledım tembellık yaptım bu hafta artık ıyıce bır temızlık sart oldu ay bı de mevsımsel mı anlamadım saclarım cok dokulmeye basladı bu ara butun ev sac oldu valla pis pis yaşadım hafta sonu :) bu hafta bi temizliyim bende darısı başımaaa
aa supermıs o zaman ya bızımkıde oyle amasyaya cıkmıstı ılk acemlık sonra ayırmıslar bı 20 kısı falan egıtım durumu ve fızıksel cart curt dıye onları samsuna gonderdıler ıste bızımkınıde orda cavusluk egıtımı alıp sınavlara gırdıler senınkı gıbı onbası olup sımdı acemlık bıtıncede tamamen cavus olarak cıkıyolarmıs bakalım :) sımdı bızım bı acemılık daha var 45 gun cumhurbaskanlgıı muhafızlıgı olayında ne acemılıkmıs be ne cektı su acemılıkten gene yemın torenı falan olcakmıs cumhurbaskanına yemın etceklermıs bu seferde bakalım oyle bılgıler ogrendık sımdılık daha ankara hakkında sadece
sizinki daha değişik heralde bi yemin daha mı etceklermiş olsun hayrlsıı olsun canım
Mevsimsel olabilir, stres sıkıntı dan da çok dökülüyor. Sağol canım, kalk şöyle evi güzelce temizle zaman geçmiş olur hem
evet ya belkıde oyle bıseyde oabılır stresten falan hıc boyle olmadı cunku mevsımsel dokulurdu ama bu kadar dokulmezdı hıc bende anlam veremedım ozel sampuana falan basladım ..
ay evet bencede gerce benımkı dısarda sımdı butun gun telefonla konusyoruz bugunum guzel gecıyo temızlık havam kactıyarına zaman gecsın dıye yarından baslayabılırım yada gece falanda bazen bı gelıyolar oyle temızlık askı gecede yapabılırım bakalım
Heyyooooo!Yakında çeyiz topiciği açacağımm babişko ve anneşko tencere takımı almışş şimdide ne acayip duygular ya
Askerin şanslı bizimkiler acemilkte bu kadar sık dışarıya çıkamıyordur keyfini çıkartın canım
aaa super koy koy bızde gorelım tencrelerınııı hihihi ne hoşşşş
Zaman yaklaştıkça süper oluyorum bebiş sen nasılsınnngünaydın bebiş nasılsınnn :):)
Günaydıın kızlaryeni bi haftaya temizlik yaparak başladım
Heyyooooo!Yakında çeyiz topiciği açacağımm babişko ve anneşko tencere takımı almışş şimdide ne acayip duygular ya
Askerin şanslı bizimkiler acemilkte bu kadar sık dışarıya çıkamıyordur keyfini çıkartın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?