Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum şimdi gördüm hemmen cevap veriyorum,yok yavrum erzurumdydı bu sene işte şimdi ankaraya çıktı ağustosta ankaraya taşınıyoruzzzz

Kuzum baban gümüşhanede diilmiydi ben karıştırdm doğru ankara çıkmiştı tayinn .nasılsn yavrm

Son düzenleme:
Kuzum baban gümüşhanede diilmiydi ben karıştırdm doğru ankara çıkmiştı tayinn .nasılsn yavrm

Senin aklın karadenize gitmişş neden acabaaa yok yavrum biz trabzondaydık da babam erzurumdydı 1 seneliğine şimdi kavuşuyoruz artık,tabi yine ben 2 sene daha ayrıyım orası ayrı.İyiym yavrum oruç kafaya vrdu bende kendimi buraya vurayım dedim.sen nasılsın bitti mi tatill döndün mü evine?

[video=youtube;Flw4l6FZbK8]http://www.youtube.com/watch?v=Flw4l6FZbK8[/video]

Kaç sene oldu, zaman durdu
Deniz öyle hep aynı dünya bilinmez
Taş duvar aynı kaldı
Ümit öylece kaldı da
Ümit edeni söyle kim aldı

Kaç devir geldi, kaç nesil geçti
Yürek öyle sevda yollar kavuşmaz
Hasretin ne tadı kaldı
Sabır öylece kaldı da
Sabredeni söyle kim aldı

Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz
Dünya ne sana ne de bana kalmaz
Sultan Süleyman'a kalmadı
Böyle hiçbir kitap yazmaz..

Son düzenleme:

Sorma cnm ya öyle gitti valla olsn cnm sonra okul bitince gidersn ara ara da gidersnn.bnmde aynen ya acıktımmm susadımmm çoktan kuzum gecen p.tesi döndüm

Bu adam harika yaa..

Sorma cnm ya öyle gitti valla olsn cnm sonra okul bitince gidersn ara ara da gidersnn.bnmde aynen ya acıktımmm susadımmm çoktan kuzum gecen p.tesi döndüm

Ben bugün ilk defa tutyorum malumm günlerdeydim de gerçi yemek yemmiyodum ama su içiyodum,şimdilk iyi gidiyor bakalım kaldı 4 buçuk saat.Ooo baya olmuş tabe benım vınn bana yamuk yapıp bitince giremedim pek.Mehtaba az kalmışşş edaaa

Bnde o malum günlere giricem kuzum trabzondamısın sen ? Ankradamı nerdesn uşağum aynen cnm yaa vınn zede az kaldı valla cnm 2 hafta falan işte siz hala kullanmamamka kararlımısınız kuzum ne kdr oldu sizin

Bnde o malum günlere giricem kuzum trabzondamısın sen ? Ankradamı nerdesn uşağum aynen cnm yaa vınn zede az kaldı valla cnm 2 hafta falan işte siz hala kullanmamamka kararlımısınız kuzum ne kdr oldu sizin

Tutturamadın şuan kocaelideyim yavrum ananemlerde bugun itibariyle 300gün olmuş bulunmakta.Ya ramazan da çok koyuyo falan dedi geçen gün bayramda nerde olcaksn sen dedi ben de ankarada olucam o zman dedim.Gelmek istiyo aslında iyice bunaldı artık o da.Ben de dedim bak çok bunaldıysan izin kullan aileni gör sıkma kendini dedim o da seni görmiceksem ne anlamı var gelmicem şmdilk deyip geçiştrdi.Ben degörmek istiyorum artk ama şartlar maalesef..Ben eylülde gidicem trabzona belki o zman gelir blmiyorum ki hçç çok ters oldu bu taşınma olayı

[video=youtube;gXJvCab3Xt8]http://www.youtube.com/watch?v=gXJvCab3Xt8[/video]

Bu şarkı fena halde dilime dolandı ,,düğünüm olursa bunda oynıcam

Eşintoşumm iyi haftalar yawrumm
Anneciğinle babacığın seni düşünmüşler ne güzel yawrum,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Başlayalım dediler yavaş yavş zaman nasıl geçmese de bize ailelere geçiyor kuzum. Çok sağolasın seni de beklerim bi gün :)
Mehtap az kalmış, güzel güzel geçirin kız heyecan doruktadır şimdi ikinizde

Bu adama bayılıyorum ya Hele zor değil şarkısı bağıra çağıra söylüyorum

Anammm dibimdesin kız ist dayım ya bende. Ya kuzum 1 yıl olck nerdese kullanın izin sinirlerinz yıpranmadımı biz 5 aydır görmüyorz artk mahvolduk stresten nasıl dayanıyorsunuz ( eet ters olmş cnm dediğindndede haklı bizim için geliyorlar seni göremedkten sonra sn trabzona geçsn kplay olr aslnda dediğin gbi bir yol bulursunuz her türlü cnm cok zor ..

[video=youtube;gXJvCab3Xt8]http://www.youtube.com/watch?v=gXJvCab3Xt8[/video]

Bu şarkı fena halde dilime dolandı ,,düğünüm olursa bunda oynıcam

haahhaha evet ben de söylüyorum bunuu begüşş adam kingg

İstanbul'a flan geleydim aklımdaydın zaten görüşürdük belki ama olmadııı.Canım o kadar zorluyoki artık anlatamam,yani Allahtan telefonumuz var da na şükrediyorum.Bi de eda şöyle bi şey oluyo günler azaltıkça umut doluyorum biteceğine inanıp avutuyorum kendimi.Bi de zmanında çok yıprattık birbirimzi artık akıllandık kırmamaya çalışıyoruz birbirimzi.Bi de görüşsek tadından yenmicek de işte allah dağına göre kar veriyo sabretmekten başka çaremiz mi var.. sizi de mehtp sıkıştırıyor kuzum heralde uzaklığn her trlüsü zor isterse 300 gün isterse 3 gün ..

Bu adam böyle güzel söylüyo

Aynn kuzum görüşürdkk. Kısmett işte haklsn valla telefon bir nebze rahatlatıo ve kıymet bilme olayınada çok sevidm cnm mutluysanz sorun yok ve dayanabiliosanız ve umut dolman doğal kuzum şafağına baksana izinde kullanmassanz 1 ay erken gelir işte Aynen valla Sabrını verio gerçktn Allahım..hemde be sıkıştırma mervem ya beklemedeyiz işte..

Gerçekten çok harika duygular. Eee 11 ay var şurda düğünümee, başlayalım dedik
Biraz hüzün, biraz mutluluk karışımı birşey. Açacağım yakında canım görürsün

ohhh super valla e tabı yanı bebegım dugun telası nasıl hızlı gecer kımbılırrrr

Ben hr yaz buralardaym mutlaka görüşürz ilerleryn senelerde düğününüze bilem gelirimm kader yoldaşım yavrum bak şimdiden sözünü alaym o ilk karşılaşma anını duymak istiyorum okurken bile duygulanıyor insan ama olsun tamam mıı ben şimdi kaçıyorum ve neti kardeşime bırakıyorum gece görüşrzz öpüyorum çoook

yaklasıyo bebegım tabıkıde bak bugunde gunun yarısını devırdık cok sukur :)

kızlar twiter falan kullanıyor musunuz ben facebook falan kullanmıyorum ama twiter kullanıyorum varsa kullanan takip ediyim dicektim :)

Ayy olur valla beklerimmm horon teperiz kız tabiki yavrm yazarım bizim topiğeee o anı hayal ediyorım 5 aydır zaten tamm kuzum öpym seniii

Yawrular işyerindeyim ve bayaaa yoğum bi pazartesi oyüzden arada girip çıkıyorum hemencik kusura bakmayın nolurr. vallahi muhabbet etmeyi özledim inşallah akşama bişey çıkmazsa gelirim dedikodu yaparız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…