a merve kuzum naber baban erzuruma mı çıktı tayinii
Kuzum şimdi gördüm hemmen cevap veriyorum,yok yavrum erzurumdydı bu sene işte şimdi ankaraya çıktı ağustosta ankaraya taşınıyoruzzzz
Kuzum baban gümüşhanede diilmiydi ben karıştırdm doğru ankara çıkmiştı tayinn .nasılsn yavrm
Senin aklın karadenize gitmişş neden acabaaayok yavrum biz trabzondaydık da babam erzurumdydı 1 seneliğine şimdi kavuşuyoruz artık,tabi yine ben 2 sene daha ayrıyım orası ayrı.İyiym yavrum oruç kafaya vrdu bende kendimi buraya vurayım dedim.sen nasılsın bitti mi tatill döndün mü evine?
[video=youtube;Flw4l6FZbK8]http://www.youtube.com/watch?v=Flw4l6FZbK8[/video]
Kaç sene oldu, zaman durdu
Deniz öyle hep aynı dünya bilinmez
Taş duvar aynı kaldı
Ümit öylece kaldı da
Ümit edeni söyle kim aldı
Kaç devir geldi, kaç nesil geçti
Yürek öyle sevda yollar kavuşmaz
Hasretin ne tadı kaldı
Sabır öylece kaldı da
Sabredeni söyle kim aldı
Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz
Dünya ne sana ne de bana kalmaz
Sultan Süleyman'a kalmadı
Böyle hiçbir kitap yazmaz..
Sorma cnm ya öyle gitti vallaolsn cnm sonra okul bitince gidersn ara ara da gidersnn.bnmde aynen ya acıktımmm susadımmm çoktan kuzum gecen p.tesi döndüm
Bu adam harika yaa..
Ben bugün ilk defa tutyorum malumm günlerdeydim degerçi yemek yemmiyodum ama su içiyodum,şimdilk iyi gidiyor bakalım kaldı 4 buçuk saat.Ooo baya olmuş tabe benım vınn bana yamuk yapıp bitince giremedim pek.Mehtaba az kalmışşş edaaa
Bnde o malum günlere giricem kuzumtrabzondamısın sen ? Ankradamı nerdesn uşağum aynen cnm yaa vınn zede az kaldı valla cnm 2 hafta falan işte siz hala kullanmamamka kararlımısınız kuzum ne kdr oldu sizin
Eşintoşumm iyi haftalar yawrumm
Anneciğinle babacığın seni düşünmüşler ne güzel yawrum,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
[video=youtube;Flw4l6FZbK8]http://www.youtube.com/watch?v=Flw4l6FZbK8[/video]
Kaç sene oldu, zaman durdu
Deniz öyle hep aynı dünya bilinmez
Taş duvar aynı kaldı
Ümit öylece kaldı da
Ümit edeni söyle kim aldı
Kaç devir geldi, kaç nesil geçti
Yürek öyle sevda yollar kavuşmaz
Hasretin ne tadı kaldı
Sabır öylece kaldı da
Sabredeni söyle kim aldı
Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz
Dünya ne sana ne de bana kalmaz
Sultan Süleyman'a kalmadı
Böyle hiçbir kitap yazmaz..
Anammm dibimdesin kızTutturamadın şuan kocaelideyim yavrum ananemlerdebugun itibariyle 300gün olmuş bulunmakta.Ya ramazan da çok koyuyo falan dedi geçen gün bayramda nerde olcaksn sen dedi ben de ankarada olucam o zman dedim.Gelmek istiyo aslında iyice bunaldı artık o da.Ben de dedim bak çok bunaldıysan izin kullan aileni gör sıkma kendini dedim o da seni görmiceksem ne anlamı var gelmicem şmdilk deyip geçiştrdi.Ben degörmek istiyorum artk ama şartlar maalesef..Ben eylülde gidicem trabzona belki o zman gelir blmiyorum ki hçç çok ters oldu bu taşınma olayı
[video=youtube;gXJvCab3Xt8]http://www.youtube.com/watch?v=gXJvCab3Xt8[/video]
Bu şarkı fena halde dilime dolandı ,,düğünüm olursa bunda oynıcam
Anammm dibimdesin kızist dayım ya bende. Ya kuzum 1 yıl olck nerdese kullanın izin sinirlerinz yıpranmadımı biz 5 aydır görmüyorz artk mahvolduk stresten nasıl dayanıyorsunuz ( eet ters olmş cnm dediğindndede haklı bizim için geliyorlar seni göremedkten sonra sn trabzona geçsn kplay olr aslnda dediğin gbi bir yol bulursunuz her türlü cnm cok zor ..
haahhaha evet ben de söylüyorum bunuu begüşş adam kingg
İstanbul'a flan geleydim aklımdaydın zaten görüşürdük belki ama olmadııı.Canım o kadar zorluyoki artık anlatamam,yani Allahtan telefonumuz var da na şükrediyorum.Bi de eda şöyle bi şey oluyo günler azaltıkça umut doluyorum biteceğine inanıp avutuyorum kendimi.Bi de zmanında çok yıprattık birbirimzi artık akıllandık kırmamaya çalışıyoruz birbirimzi.Bi de görüşsek tadından yenmicek de işte allah dağına göre kar veriyo sabretmekten başka çaremiz mi var..sizi de mehtp sıkıştırıyor kuzum heralde uzaklığn her trlüsü zor isterse 300 gün isterse 3 gün ..
haahhaha evet ben de söylüyorum bunuu begüşş adam kingg
İstanbul'a flan geleydim aklımdaydın zaten görüşürdük belki ama olmadııı.Canım o kadar zorluyoki artık anlatamam,yani Allahtan telefonumuz var da na şükrediyorum.Bi de eda şöyle bi şey oluyo günler azaltıkça umut doluyorum biteceğine inanıp avutuyorum kendimi.Bi de zmanında çok yıprattık birbirimzi artık akıllandık kırmamaya çalışıyoruz birbirimzi.Bi de görüşsek tadından yenmicek de işte allah dağına göre kar veriyo sabretmekten başka çaremiz mi var..sizi de mehtp sıkıştırıyor kuzum heralde uzaklığn her trlüsü zor isterse 300 gün isterse 3 gün ..
Gerçekten çok harika duygular. Eee 11 ay var şurda düğünümee, başlayalım dedik
Biraz hüzün, biraz mutluluk karışımı birşey.Açacağım yakında canım görürsün
Aynn kuzum görüşürdkk. Kısmett iştehaklsn valla telefon bir nebze rahatlatıo ve kıymet bilme olayınada çok sevidm cnm mutluysanz sorun yok ve dayanabiliosanız ve umut dolman doğal kuzum şafağına baksana izinde kullanmassanz 1 ay erken gelir işte Aynen valla Sabrını verio gerçktn Allahım..hemde be sıkıştırma mervem ya beklemedeyiz işte..
Zaman yaklaştıkça süper oluyorum bebiş sen nasılsınnn
Eşintoşumm iyi haftalar yawrumm
Anneciğinle babacığın seni düşünmüşler ne güzel yawrum,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Ben hr yaz buralardaym mutlaka görüşürz ilerleryn senelerde düğününüze bilem gelirimm kader yoldaşımyavrum bak şimdiden sözünü alaym o ilk karşılaşma anını duymak istiyorum okurken bile duygulanıyor insan ama olsun tamam mıı ben şimdi kaçıyorum ve neti kardeşime bırakıyorum gece görüşrzz öpüyorum çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?