Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh super valla e tabı yanı bebegım dugun telası nasıl hızlı gecer kımbılırrrr

Eee sizin düğün ne zaman?
Öyle canım, geçiyor dediğim gibi. Geçmeyen şafak

Yawrular işyerindeyim ve bayaaa yoğum bi pazartesi oyüzden arada girip çıkıyorum hemencik kusura bakmayın nolurr. vallahi muhabbet etmeyiz özledim inşallah akşama bişey çıkmazsa gelirim dedikodu yaparız

Oooo işçiii çalışş çalışşş Ne kusuru güzelim, akşam gel gel dedikodu yaparız diyeceğim ama ben yokum misafir gelecek püüff Öptüüm Niloşşşş

2-3 sene evlenceklerin çeyizleri şimdiden hazır yok yok yani bakıyorum da o kadar şeyi ben alsam evde yer yok koymaya kırılır bozulur,bide elektroniklerin garantisi geçer yani boşuna ...bana göre ufak ufak alınır falan da böyle iğneden ipliğe her şeyi almak tuhaf geliyo daha uzun zaman varsa yani...ben ayvayı yedim ya annemin sakladğı bişeyler varda böyle de her şey yok yani ailem yakın akrabalarımda diyo o günler gelsin cebin doluysa her şey senin o da doğru hayırlısı ama bi bakın çeyiz topiklerine ağzınız açık kalır

Son düzenleme:

Ben oralardayım begüü 2-3 sene olanların başlaması ne kadar saçma ama ya dediğin gibi garantisi geçeer
Akrabanın ve ailenin dedikleri çok doğru gerçekten. Neyin ne zaman kaç para olacağını bilemeyiz ucuzken alınacak en iyisi

Eveeett ve tencere takımım sade'den yanayım her zaman nasıl devrem

Eklentiler

• $62221-emsan-sepia-22-parca-paslanmaz-celik-tencere-seti-r2.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 34

Esintoşum bayıldımmmm çok güzeller bende sadeden yanayım aynı kafadanız,
Allah ağız tadıyla yemekler pişirmeni nasip etsin kız bizede bişiler yaparsın artık bende öyle düşünüyorum bugün bi takım alırım seneye daha güzelini görürüm üzülürm bide yani kırılır falan evde öyle bi extra odada yok yani hayırlısı böyle olcak demekki alanlar imkanları varken alıyolar 2-3 sene için diyorum ama kendi fikrim saçma birazcık...

aiii gelsinde bi bizde düşünüyoruz evimiz herşeyimiz bizim zaten var ilk bi 3 ay o da işlerin başına geçmeden bi mavi tur falan tatile çıkmayı düşünüyoruz bi 3 ay kafa tatili yapıcaz yurtdışı falan ondan sonra gelincede olabilir yurtdışındada olabilir bakalım öyle çok bi hazırlığımız olmucak bizim ondan gelmesine yakın tam kesin karar vericez bakalım ama 3 ay tatil üstüne yapılabilir yda tatil sonuna doğru bebeğim düşünüyoruzda hangisi daha mantıklı karar vermedik pek

Evet devrem bizim kafalar aynı :13:
Anneme direk kutunun içini açmadan önce ''inşallah çiçekli böcekli değildir yoksa kullanmam'' dedim direk
Yakup aç kalsın, size yaparım allah allah söylemene bile gerek yok yavruşum Tabii ne gerek var 2 sene önceden almaya, sonradan başka beğenip niye onu aldım ki diye düşünmekten se zamanla almak daha iyi Yavrum gel bize üst katta yatıyorum ben üç oda var çeyiz dükkanı yaparııkkkkk

kuzucuklarım nasılsınız bakalım

Tuğbiiiişiiimm ben süperim Sen nasılsın, neler yapıyorsun. Özlettin iyice kendinii ya hu

Canım siz evliliği düşündüğünüze emin misiniz yok yani aynı 1erkek1kadın'daki gibi geldi de. :44:

düşünüyoruz düşünmesinede şuan şafak çok en azından bi 100lere düşünce net bişeye karar veririz tam tarih olarak şimdi ev olayı oldugundan bizim zaten gelince hemen düğün yapıp sonra 3 ay tatil mi yapsak yoksa tatil mi yapıp evlensek hani onları falan çok şey yapamadık kafamızda bi de ben ciddi anlamda özel bişey olsun istiyorum araştırmalar içerisindeyim falan ondan bakalım yurtdışında düşünüyorum organizasyonunu ama onun gelceği tarihte ayarlamak falan lazım şimdiden bu yzdende zorlanıyorum bu konuda konsoloslukta olduğundan tarihlerin çoğu dolu 2014 yaz .. ondan dönünce hemen değilde daha bi kışa bırakmış olcaz gibi bakalım...

tatlım koşturmacadan pek gelemıorum ama sizi çok özlüorumm hep aklımdasınız

Olsun kuzum, sen işlerini hallet te biz burdayız nasılsa
Ayyy tuğbbiikk geçti be geçiyo he. Senin tickeri gördüm de şimdi Allahım ne tatlı bi ticker o öyle

Bence de kışta olacak sizin düğün gibi geliyor. Her ikinizi aileleri de geniş heralde aynı evde yaşadığınıza göre?
Peki hiç düşünmedin mi annemin vs. babamın dibinde olayım da, sevdiceğime kavuşmak o ilk gün düğün günümüz olsun diye. Neyse canım, Allah gönlünüze göre versin
Ne bileyim bana açıkçası farklı geldi, tamam bende nişanlımla yeri gelir aynı evin içinde kalırım ama şu koşulda. Annesi babası kardeşleri evde olduğu sürece mecbur kaldığımda ki zaten ailem başka türlüsüne izin vermez, bende istemem zaten izin.. 2014 Haziran düşünüyoruz bizde Allahın izniyle.. Çok fazla uzatmaya gerek yok 1 ay da hallederiz herşeyi , zaten o gelmeden çoğu şeyi halledeceğiz. Bi koltuk takımı vs. onları onunla alacağız. Uzatmaya gerek yok çünkü ben artık onun soyadını taşımak istiyorum

bilmem evet aile yapısından herşeyden farkediyor . banada o şekilde garip geliyor insan yapısı sonuçta , belkide mantıklı olanın o oldugunu dusunuyorsunuzdur ama bızede mantıklı gelen bu aılelerımızede oyle oldugundan normal gelıyor tabıkıde ya onlar cok rahat halledılcek seyler yavrum bızde mesela evı duzerken bı cıktık 1 haftada herseyımızı sectık yerlestırdık sen zaten secceksın e gelcek adamlar getırcek bılmemne evını yerlestrceksın etceksın bı kac yardım destekle zaten hepsı olur zaten almıssın cogunu bıle beyaz esyana mobılyana son dakıka gir zaten hepsının her ay nerdeyse yenı modelı bıseyı cıkıyor sımdıden onlara gerek yok dıger kalan ıvır zıvır begendıgını alırsın aman evlendıkten sonra bıle alırsın onlar kolay dugun olsunda gerısı kolaay kavusun onemlı olan o şu durumda gıbı gozukuyor :):) valla benımkı bencede oyle olcak kalcak bıraz gıbı hepsını cok begenıyorum hepsınıde rüya gibi anlatmıslar fotoar vıdeolar nereyı arastırsam canım orayı cekıyor ondan ıyıce allak bullak oldum sımdı dagıtım ıznıne gelınce onada gosterıcem bulduklarımı beraber karar vermek en azndan daha ıyı zaten sız nasıl bısey hayal edıyorsunuzzz :) dunyanın en guzel duygusu ya gercekten allah herkese nasıp etsın

Bu adam harika yaa..
Çok güzel söylemiş yaa

Bu adama bayılıyorum ya Hele zor değil şarkısı bağıra çağıra söylüyorum

Ben çoğu şarkısını seviyorumm yaaa kül hece zaten benim alarmım
Eveeett ve tencere takımım sade'den yanayım her zaman nasıl devrem
Eki Görüntüle 755958

Ablamınki de aynısı tatlışım güle güle kullan bizde herşeyini sade aldık ablamın ama onunki karaca. Zati emsanla karacan aynıymış

[video=youtube;Ct7LOCR8qX4]http://www.youtube.com/watch?v=Ct7LOCR8qX4[/video]

Benden sizee gelsin asker yarenleriii

Askerlerinizzz sizler içinn İyi ki Varr..

İlginç gerçekten, canım siz boşu boşuna düğün yapmayın ya evli gibisiniz zaten
Ben pek birşey düşünmüyorum desem şaşırır mısın? Ben sadece gelinliğimi ve sevdiceğimin damatlık giymiş halini düşünüyorum. Düğün yeriymiş falan hiç farketmiyor benim için, tabi kır düğün düşünüyoruz ama olmazsa da nasip der geçeriz. En çok aşk kokacak olan yuvamı düşünüyorum. Nikahı kıyalım da, sonrası Allah kerim.
Neyse canıım, aşklaaa kalıın

Ebruuuuuuuuu !! Tamam yavrum beni çok beğeniyon biliyorum diye başlamak istedim öncelikle Adamın sesi harika ya hu, ben dün sahur da söylüyorum annem gülme krizinde düşşün artık bi de cırtlak sesle Aaaa zevklerimiz aynıı demek ki, yemek yapılacak şeyin çiçekli olmasına ne gerek var onu anlamıyorum ben zaten Babamla annem bana süprayyzzz yapmış bi mutlu oldum ki. Babam ben açıp bakarken ''asker şafağı azalttıkça, senin gidişinin şafağı da bitiyor'' dedi. Ay bi tuhaf oldum allahım
Bak gene aynı şekilde denk geldik, kızım sen biraz erken gel yaaaa
Nasılsa istanbuldanıız kuzucum begüşün deyimiyle size de yemek yaparıım gelirsiniz

Kızlar ben çıkıyorum. Akşam misafir var daa, anneme yardıma gidiyorum kadın iki saatti kalk kalk diyorda
Görüşmek üzeree, hayırlı iftarlar

[video=youtube;Ct7LOCR8qX4]http://www.youtube.com/watch?v=Ct7LOCR8qX4[/video]

Benden sizee gelsin asker yarenleriii

Askerlerinizzz sizler içinn İyi ki Varr..

Sen neden benim sevdiklerimi paylaşıyon heeep
Yakupla bu favorimiiz Düğünde 2.dansımızı bunla etcezz inşallah

Buna da cevap verdim ben kaçarrrrr canımcıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…