İlginç gerçekten, canım siz boşu boşuna düğün yapmayın ya evli gibisiniz zaten
Ben pek birşey düşünmüyorum desem şaşırır mısın? Ben sadece gelinliğimi ve sevdiceğimin damatlık giymiş halini düşünüyorum. Düğün yeriymiş falan hiç farketmiyor benim için, tabi kır düğün düşünüyoruz ama olmazsa da nasip der geçeriz. En çok aşk kokacak olan yuvamı düşünüyorum. Nikahı kıyalım da, sonrası Allah kerim.
Neyse canıım, aşklaaa kalıın
Ebruuuuuuuuu !!Tamam yavrum beni çok beğeniyon biliyorum diye başlamak istedim öncelikle Adamın sesi harika ya hu, ben dün sahur da söylüyorum annem gülme krizinde düşşün artık bi de cırtlak sesle Aaaa zevklerimiz aynıı demek ki, yemek yapılacak şeyin çiçekli olmasına ne gerek var onu anlamıyorum ben zaten Babamla annem bana süprayyzzz yapmış bi mutlu oldum ki. Babam ben açıp bakarken ''asker şafağı azalttıkça, senin gidişinin şafağı da bitiyor'' dedi. Ay bi tuhaf oldum allahım
Bak gene aynı şekilde denk geldik, kızım sen biraz erken gel yaaaa
Nasılsa istanbuldanıız kuzucum begüşün deyimiyle size de yemek yaparıım gelirsiniz
Kızlar ben çıkıyorum. Akşam misafir var daa, anneme yardıma gidiyorum kadın iki saatti kalk kalk diyorda
Görüşmek üzeree, hayırlı iftarlar
Günde 1 kere konuşunca zamanın geçmediğini daha öncede söylemişmiydim ,evet söylemiştim
gecsın gecsın bebegımmm sukretcez napalım onu yapamayanlarda var ... ama tabıkıde bı gercek kı gecmıyo zaman her dk konusmak ıstıyo ınsan :)
Vallla geçmiyo 1 kere konuşunca geçmiyo ,,,öyle her saat konuşmak güzel oluyo ...
Ayın 26 sında tam 3 ay olcak kanlı canlı görmeyeli direnbegüm yani
ne zaman gelcek ızne falan hayatımm
Vallla geçmiyo 1 kere konuşunca geçmiyo ,,,öyle her saat konuşmak güzel oluyo ...
Ayın 26 sında tam 3 ay olcak kanlı canlı görmeyeli direnbegüm yani
Direnbegümmm haha iyimiş bu 5-6 ya kadar yolu var kızım.okudun mu önceki sayfalarda merve var 92/3 oda tanıosundr ztn bzm topicten hiç izin kullanmadılar 300 gündür görmediler birbirlerini düşün..umutsuz olma gidersn hem yanına ihtimal var yani uzakta değil tatlımm
öyle direniyorum aşkımabiliyorum ya ben böyle bi kere falan konşunca sapıtıyorum depresyona giriyorum mesela noluo biliomusn diyelim 2 sabah üst üste aradı 3.sabah aramazsa böyle eksklik hissediyorum falan alışıyorum hemen
Haklısın cnm zaman geçmeZ cok konuşmayınca ama arayabilse aarar yaniii sıkma canını durmak yok yola devam
biz izin kullanmayı düşünmüyoruz ya bilmiyorum gelirse bu şafak burda kalmaz artar zaten
O değilde ben istemiyorum gelmesini o da istemiodu geçen hafta babası gitti görmeye ,,bayramdan sonra annesi falan gitcekti,,ben gitmeyi düşünüyorum böyle idare etmek istiyoruz ama çok bunalıpta gelcem derse ona da bişi demem tabii
o zaman oyle yapın bebegım ya cok cok bunalırsa o da kullanırsınız ama gorme olayı olunca bakalım bende dıyorum ama ılla kulanırım dıyo gorusuyoruz ama ıste sımdı arka arkaya gorusmek var bı gun gıdıp gormek var ondan bende erkenden bıtsın dıye ıstemıyorum aslında ama
Bizde öyle erken bitsin sözlenelim istiyoruz aile arasında...ama hayırlısı işte fikri değişirse tabii gelme diye baskı yapmam neticede askerliği onlar yapıyolar biz özlüyoruzda ...ama çok özledim böyle 1 kere konuşunca falan daha da çok özlüyorum
Huhuu kizlar Zaferimi uyuttum damladim burayaaa :)) Adrasandayizz agac evlerde kaliyoruz burdaa..sakin bir yer ve guzel bir denizzz..bol denize gidip kafa dinledik burdaa..odada tv de yok gece saatlerce birbirimizi dinledik yani :))) Herkes boyylleee sevdigiyle tatile gitsin en yakin zamanda insallahhhh...insana cok iyi geliyor kozlarr..
Beguu sadece son yazdigini okudum daa izin olayi falan..insallah sen gidersn ve dayanirsinz daa erkenden sozleriz kiz seniii :**
canımmm süpersiniz maaşallah size, ohh be sonunda mis gibi oldunuz, hep böyle kalın
Huhuu kizlar Zaferimi uyuttum damladim burayaaa :)) Adrasandayizz agac evlerde kaliyoruz burdaa..sakin bir yer ve guzel bir denizzz..bol denize gidip kafa dinledik burdaa..odada tv de yok gece saatlerce birbirimizi dinledik yani :))) Herkes boyylleee sevdigiyle tatile gitsin en yakin zamanda insallahhhh...insana cok iyi geliyor kozlarr..
Beguu sadece son yazdigini okudum daa izin olayi falan..insallah sen gidersn ve dayanirsinz daa erkenden sozleriz kiz seniii :**
Allahtan şafaklar durmuyoşu an aynı senin durumundayım biliomsun babam iftara davetliymiş 2 kişilikmiş annemde kardeşimi bırakmak istemiyo bana dedi yok falan dedim mecbur iftara gidicez bende böyle tanımadığım ortamlarda çok sıkılıyorum ama napimm işte kırmamak için gidicem içimden gelmiyo hiç
canımmm süpersiniz maaşallah size, ohh be sonunda mis gibi oldunuz, hep böyle kalın
Canım nerelerdesin merakımdasın haberin olsun
Canım benim çok güzel olmuş yaa böyle başbaşa tatil ohhh valla size yarayacak bak söylemiştim... İnsanın sevdiğiyle ilgilenmesi kadar güzel bir şey olabilir mi?
Hilalll ya maş cnm çok güzel bir atil geçiriyorsunuz anladığım kadarıylaaane mutlu sizee artık kavga tartışma yokk ohhh
Aminnn Niluuu aminn..cidden masallahimiz var..kavgaya falan ne gerek varrr ohh yaa..
Dun gece bayaa soz yuzugu falan konustuk dusununn..bir de evlilik teklif edecekmis arastirma yapms ondan bahsetti :)) deli cocuk yaa ama tanışmadan sonra yapilirmis beklicen dedi.. :))
Guzel oldu Hesna ablacim gercektenn..bazen cok konusuyorum hatta bu kadar enerji nerden geliyo kadin diyo :)))
Kesinlikle bundan daha guzel bir sey yokk..
Aynen Edacimm yaa 8 ayin acisi bunlarr ohh sukurrr..
Sizler de hep iyisinizdir insallah kizlar nasilsiniz dicem ama cevaplari okuyamam diye düşünüyorum biraz daha sabredeyim sizle gevezelik icn..kendinize iyi bakinnn :***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?