Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım nerelerdesin merakımdasın haberin olsun

sorma canım nerdeyim ne haldeyim inan ben de bilmiyorum... herkesten her şeyden bi haber yaşıyorum. foruma girdiğimde son sayfayı okuyup sadece ç.içi olanlara yazıp çıkıyorum. sen de benim yadımdasın ama karşılaşamıyoruz hiç :26: şafağına kurban yavrum

12 ay beklemişsin azcık daha beklersin canım artık, geç olsun da güç olmasın demişler gerçi bu kadar bekleyince insanda sabır, tahammül sınırları epey zorlanıyor; ama napcan mecbur hep böyle mutlu mesut olun canım, herkesler öyle olsun

Evet çok beğeniyorumm senii tatlımmm Hahaha senin sesin cırtlak olabilerr ama benimkii değill herkese söylüyorum benn Ayy evett ya tencere nie çiçekli olsun hacı ablam renkli istiyordu aslında elma şeklinde vardı emsan yedek olarak ama almadık ben ablamın çeyizini düzüyorumm kendiminkinii değilllll
Ne güzel süpriz yapmışlarr yaa inşallah hepiciğini zamanla bitirirsin tatlım
Ahh zati o babalar yokmu babalar bu günlerde daha bir durgun üzgün sinirli oluyorlarr kolayy değill
Senn istanbulun neresindensinn kıızzz

Sen neden benim sevdiklerimi paylaşıyon heeep
Yakupla bu favorimiiz Düğünde 2.dansımızı bunla etcezz inşallah
Buna da cevap verdim ben kaçarrrrr canımcıımm
Hahahaha asıl sen benim paylaştıklarımı nie seviyorsunn
ŞAka bir yana iboyla ikimizde çok seviyoruz bu şarkıyı yarında başka bir şarkı paylaşıcamm sizee

Anamm annammm hatunumaaa bak senn helee kızz maşşallah sizee yaa inan çok mutlu oldum böyle yazınca sizi hayal ettim falan çok tatlısınız kızz Maşşallahh
Anamm bir de ağaç evlerde kalıyorlarmışşş tam istediğimden Allahım herkese böyle güzell bir tatil nasip eylesinn
Kendinize çok dikkat edin bebeğim seviyorumm senii

Ayy bnm çırağan olayına dönmüşş cnm gitcen mecbur

Hiloşummmm,canım kardeşim özledimm kız seniiii ...ayy o evlere bende bakmştm nette çok güzel sen işin var kız git sarıl sevdiceğine iyi gelmez mi yaa birlikte bide ahh ahh firar ettircem çocuğa şimdi yanınıza gelicem her şeyin güzel olmasına sevindimm canımmm inşallah yüzük olayınızda olur...
İnşallah kardeşim ya önce sen sözlen seneye nisan-mayısta da ben

Edacım,gittim ama eğlendim ya güzel geçti ayı gibi de yedim şu an nefes alamıyorum benim huyum hep önyargılım bi yere giderken sonrada çok eğlenip geliyorum muhabbet falan güzeldi sıkılmadım
hatta duygulandım da babam dedi yarın öbür gün kızlarda evlencek hep aklım onlarda olcak acaba rahatlarmı acaba damat görüştürck mi acaba torun olcak mı aklımız hep çocuklarımızda onlar için varız dedi ağlıcaktım zor tuttum kendimi gözüme bişi kaçtı yalanı yaptım

Atarsa 267

Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Ay = ( 5 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Gün = ( 161 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saat = ( 3887 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Dakika = ( 233225 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saniye = ( 13993512 )

Bugünde bitti attı şafaklar ama sen yoksun yanımda çok özledim be sevdiğim kelimeler anlamsız kalır özlemime

Yemek nasl geçti tatlmm

Yemek nasl geçti tatlmm

yukarı yazmştm tekrar copy ettim

Edacım,gittim ama eğlendim ya güzel geçti ayı gibi de yedim şu an nefes alamıyorum benim huyum hep önyargılım bi yere giderken sonrada çok eğlenip geliyorum muhabbet falan güzeldi sıkılmadım mekanda güzeldi manzaralı falan esintili değişiklik oldu banada
hatta duygulandım da babam dedi yarın öbür gün kızlarda evlencek hep aklım onlarda olcak acaba rahatlarmı acaba damat görüştürck mi acaba torun olcak mı aklımız hep çocuklarımızda onlar için varız dedi ağlıcaktım zor tuttum kendimi gözüme bişi kaçtı yalanı yaptım

Cepten giriorm ya cnm görmedm ii geçmesine sevndmm ayy kııyamam ya haklı ama baban duygusal olmanda doğal

Oturyrum cnm napım sahuru bekliorm hasta olmm lazmdı olmadım . Askermde ii cnm

benimde gecikti ya mevsimdenmidir nedir bilmiyorum ,,,sahuru bekliyorum bende ama valla uykumda var yatmaya da değmez diyorum öyle bekliyorum,,,bi asker bekliyoruz bi sahur bir iftar hep beklemedeyiz ya

benimde gecikti ya mevsimdenmidir nedir bilmiyorum ,,,sahuru bekliyorum bende ama valla uykumda var yatmaya da değmez diyorum öyle bekliyorum,,,bi asker bekliyoruz bi sahur bir iftar hep beklemedeyiz ya

Aynen öyle cnm bekle Allah bekle başka bişiy yok... Allah sabır versn ne diim bizlere..

Aynen öyle cnm bekle Allah bekle başka bişiy yok... Allah sabır versn ne diim bizlere..

Allah sağlık sıhhat versinde bekleyelim canım,,sevdiceklerimize kavuşalımmm hatta sahuru iftarı onlarla bekleyelim Allah nasip ederse inşallah ...

Beklemeyip napacannn mecburrrr
Gerçekten Allah sağlık versin huzur versinde bekleyelim hepsini sonra kavuşalım artıkk
Bekle bekle kaç senedir bekliyom zaten
Günaydın kızçeler sahuru yapmışsınız yine burda walla nekadar enerjiksiniz ya, işten gelince heleki iftardan sonra hiçç halim kalmıyor birşey yapmaya

Günaydin canlarim giremedim kac gündür biraz rahatsizlandim ama simdi cok sükür iyiyim..gecmiside hic okuyamadim insaallah sizde iyisinizdir.dünde doktorda kontrolüm vardi bebegimi gördüm teyzeleri masaallah cok tatliydi..veee sonrada kocacim sürpriz yapmis carsiya cikmis onu gördüm yani dün harikaydi iki erkegimide gördüm nasil iyi olmayayim.ama kocami okadar özlemisimki görünce cok duygusallastim akti gözümden yaslar üzdüm biraz ama cok duygusal oldum nasil gececek bilmiyorum..

Buaradaaaaa
Bebegime son 79 gün (insaallah)
Kocacima son 343 gün (insaallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…