Canım nerelerdesin merakımdasın haberin olsun
Aminnn Niluuu aminn..cidden masallahimiz var..kavgaya falan ne gerek varrr ohh yaa..
Dun gece bayaa soz yuzugu falan konustuk dusununn..bir de evlilik teklif edecekmis arastirma yapms ondan bahsetti :)) deli cocuk yaa ama tanışmadan sonra yapilirmis beklicen dedi.. :))
Ebruuuuuuuuu !!Tamam yavrum beni çok beğeniyon biliyorum diye başlamak istedim öncelikle Adamın sesi harika ya hu, ben dün sahur da söylüyorum annem gülme krizinde düşşün artık bi de cırtlak sesle Aaaa zevklerimiz aynıı demek ki, yemek yapılacak şeyin çiçekli olmasına ne gerek var onu anlamıyorum ben zaten Babamla annem bana süprayyzzz yapmış bi mutlu oldum ki. Babam ben açıp bakarken ''asker şafağı azalttıkça, senin gidişinin şafağı da bitiyor'' dedi. Ay bi tuhaf oldum allahım
Bak gene aynı şekilde denk geldik, kızım sen biraz erken gel yaaaa
Nasılsa istanbuldanıız kuzucum begüşün deyimiyle size de yemek yaparıım gelirsiniz
Kızlar ben çıkıyorum. Akşam misafir var daa, anneme yardıma gidiyorum kadın iki saatti kalk kalk diyorda
Görüşmek üzeree, hayırlı iftarlar
Hahahaha asıl sen benim paylaştıklarımı nie seviyorsunn
Sen neden benim sevdiklerimi paylaşıyon heeep
Yakupla bu favorimiizDüğünde 2.dansımızı bunla etcezz inşallah
Buna da cevap verdim ben kaçarrrrr canımcıımm
Anamm annammm hatunumaaa bak senn helee kızz maşşallah sizee yaa inan çok mutlu oldum böyle yazınca sizi hayal ettim falan çok tatlısınız kızz MaşşallahhHuhuu kizlar Zaferimi uyuttum damladim burayaaa :)) Adrasandayizz agac evlerde kaliyoruz burdaa..sakin bir yer ve guzel bir denizzz..bol denize gidip kafa dinledik burdaa..odada tv de yok gece saatlerce birbirimizi dinledik yani :))) Herkes boyylleee sevdigiyle tatile gitsin en yakin zamanda insallahhhh...insana cok iyi geliyor kozlarr..
Beguu sadece son yazdigini okudum daa izin olayi falan..insallah sen gidersn ve dayanirsinz daa erkenden sozleriz kiz seniii :**
Huhuu kizlar Zaferimi uyuttum damladim burayaaa :)) Adrasandayizz agac evlerde kaliyoruz burdaa..sakin bir yer ve guzel bir denizzz..bol denize gidip kafa dinledik burdaa..odada tv de yok gece saatlerce birbirimizi dinledik yani :))) Herkes boyylleee sevdigiyle tatile gitsin en yakin zamanda insallahhhh...insana cok iyi geliyor kozlarr..
Beguu sadece son yazdigini okudum daa izin olayi falan..insallah sen gidersn ve dayanirsinz daa erkenden sozleriz kiz seniii :**
Ayy bnm çırağan olayına dönmüşş cnmgitcen mecbur
Atarsa 267
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Ay = ( 5 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Gün = ( 161 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saat = ( 3887 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Dakika = ( 233225 )
Şimdiye Kadar Toplam Yapılan Saniye = ( 13993512 )
Yemek nasl geçti tatlmm
yukarı yazmştm tekrar copy ettim
Edacım,gittim ama eğlendim ya güzel geçti ayı gibi de yedim şu an nefes alamıyorum benim huyum hep önyargılım bi yere giderken sonrada çok eğlenip geliyorum muhabbet falan güzeldi sıkılmadım mekanda güzeldi manzaralı falan esintili değişiklik oldu banada
hatta duygulandım da babam dedi yarın öbür gün kızlarda evlencek hep aklım onlarda olcak acaba rahatlarmı acaba damat görüştürck mi acaba torun olcak mı aklımız hep çocuklarımızda onlar için varız dedi ağlıcaktım zor tuttum kendimi gözüme bişi kaçtı yalanı yaptım
Cepten giriorm ya cnm görmedm ii geçmesine sevndmm ayy kııyamam ya haklı ama baban duygusal olmanda doğal
Oturyrum cnm napım sahuru bekliorm hasta olmm lazmdı olmadım . Askermde ii cnmanladım canım sen napıyosun askerin nasıl ?
Oturyrum cnm napım sahuru bekliorm hasta olmm lazmdı olmadım . Askermde ii cnm
benimde gecikti ya mevsimdenmidir nedir bilmiyorum ,,,sahuru bekliyorum bende ama valla uykumda var yatmaya da değmez diyorum öyle bekliyorum,,,bi asker bekliyoruz bi sahur bir iftar hep beklemedeyiz ya
Aynen öyle cnm bekle Allah bekle başka bişiy yok... Allah sabır versn ne diim bizlere..
Allah sağlık sıhhat versinde bekleyelim canım,,sevdiceklerimize kavuşalımmm hatta sahuru iftarı onlarla bekleyelim Allah nasip ederse inşallah ...
benimde gecikti ya mevsimdenmidir nedir bilmiyorum ,,,sahuru bekliyorum bende ama valla uykumda var yatmaya da değmez diyorum öyle bekliyorum,,,bi asker bekliyoruz bi sahur bir iftar hep beklemedeyiz ya
Aynen öyle cnm bekle Allah bekle başka bişiy yok... Allah sabır versn ne diim bizlere..
Allah sağlık sıhhat versinde bekleyelim canım,,sevdiceklerimize kavuşalımmm hatta sahuru iftarı onlarla bekleyelim Allah nasip ederse inşallah ...
Şafak İnşallah 51 Niğde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?