Ya wallahi yawrum sizin şafakların azaldığını gördükçe umutlanıyorum
Darısı benimde başıma inşallah
Belki şu askerlikte kısalırr
kızzzlaaaaaaaaaarrrrr günaydınnnn nasılsınızzz?
Günaydin canlarim giremedim kac gündür biraz rahatsizlandim ama simdi cok sükür iyiyim..gecmiside hic okuyamadim insaallah sizde iyisinizdir.dünde doktorda kontrolüm vardi bebegimi gördüm teyzelerimasaallah cok tatliydi..veee sonrada kocacim sürpriz yapmis carsiya cikmis onu gördüm yani dün harikaydi iki erkegimide gördüm nasil iyi olmayayim.ama kocami okadar özlemisimki görünce cok duygusallastim akti gözümden yaslar üzdüm biraz ama cok duygusal oldum nasil gececek bilmiyorum..
Buaradaaaaa
Bebegime son 79 gün(insaallah)
Kocacima son 343 gün(insaallah)
Cnmm hiç umutlanma bence..biliomsn bilmiyorum mayısta yine öne sürmüşlerdi gerçekten kısalıo gibi haberler falan biz ne umtlanmştk askerlerimiz falan ama sonra hoopp umutlar suya..yine öyle olucak umutlanmayalam askerinide umutlandırma bence sonra çok kötü oluyor..
kızzzlaaaaaaaaaarrrrr günaydınnnn nasılsınızzz? :d:d
günaydin canlarim giremedim kac gündür biraz rahatsizlandim ama simdi cok sükür iyiyim..gecmiside hic okuyamadim insaallah sizde iyisinizdir.dünde doktorda kontrolüm vardi bebegimi gördüm teyzeleriMasaallah cok tatliydi..veee sonrada kocacim sürpriz yapmis carsiya cikmis onu gördüm yani dün harikaydi iki erkegimide gördüm nasil iyi olmayayim.ama kocami okadar özlemisimki görünce cok duygusallastim akti gözümden yaslar üzdüm biraz ama cok duygusal oldum nasil gececek bilmiyorum..
Buaradaaaaa
bebegime son 79 gün(insaallah)
kocacima son 343 gün(insaallah)
cnmm hiç umutlanma bence..biliomsn bilmiyorum mayısta yine öne sürmüşlerdi gerçekten kısalıo gibi haberler falan biz ne umtlanmştk askerlerimiz falan ama sonra hoopp umutlar suya..yine öyle olucak umutlanmayalam askerinide umutlandırma bence sonra çok kötü oluyor..
Haklısın yawrum zaten askerime bahsetmedim bile, ama bi yandanda seneye martta seçimler olucak ya ona oynamak için kısaltabilirler diyede düşünüyorum hayırlısı artık sonuçta 15 ayı göze alıp gitti, düşersede şansımıza düşmezsede yapacak bişey yok
günaydııınnn
ahhhh canım maşallah allah yer ve yardımcın olsun anım cok sevındım
aynen yaaa ben artık düştuğu emın olmadan ınanmam kı artık kabullendım düşmez bu askerlik
oyyy kıyamam yawrum sanaçok sevindim senin ve bebişinin iyi olmasına, allah biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...
günaydııınnn
ahhhh canım maşallah allah yer ve yardımcın olsun anım cok sevındım
aynen yaaa ben artık düştuğu emın olmadan ınanmam kı artık kabullendım düşmez bu askerlik
Evet cnm seçimler için yaparlar oda bize vurmaz size vurur olsunn vursun bîrikeri yararlansın şu kısa dönmlerle aramzdaki o uçurum azalsın her şey eşit olsunda... Mehtapa son 3 demek vayy cnm güzel geçirin 7 günü hemen geçecek çnk
düşsede bize vurmayacağı kesinn
Cok sagol kuzuummmiyiyiz cok sükür teyzesi amiin amiin o nasil güzel bir dua rabbim seni ve bizleride askerlerimize kavustursun ve hiiiic bidaha ayirmasin
Amin tatlim cok sagol
cok sagol kuzuummmIyiyiz cok sükür teyzesi amiin amiin o nasil güzel bir dua rabbim seni ve bizleride askerlerimize kavustursun ve hiiiic bidaha ayirmasin
amin tatlim cok sagol
Günaydin canlarim giremedim kac gündür biraz rahatsizlandim ama simdi cok sükür iyiyim..gecmiside hic okuyamadim insaallah sizde iyisinizdir.dünde doktorda kontrolüm vardi bebegimi gördüm teyzelerimasaallah cok tatliydi..veee sonrada kocacim sürpriz yapmis carsiya cikmis onu gördüm yani dün harikaydi iki erkegimide gördüm nasil iyi olmayayim.ama kocami okadar özlemisimki görünce cok duygusallastim akti gözümden yaslar üzdüm biraz ama cok duygusal oldum nasil gececek bilmiyorum..
Buaradaaaaa
Bebegime son 79 gün(insaallah)
Kocacima son 343 gün(insaallah)
hadi sen bebegini al kucagına sağlıklı bır şekılde inşallah kasım sonuda ben alım koca bebegımı kucagımaYada ben mi atlım kocacımın kucagına deseydim kızz
seni kocacığının kucağına depüklicez
Oluyy oluyy Hiloşş bana fark attı zaten yıne gıttı zaferının yanına şimdiden mı depuklesenız acabaa ne kaldı maşallah şurada depukleyın bır an once kız Beklıyorum depuklerınızı
öyle heycanı kalmazz olmazzBeklee az kalmış zaten o gün gelsin depükler gelcek sabret bakalım
Oluyy oluyy Hiloşş bana fark attı zaten yıne gıttı zaferının yanına şimdiden mı depuklesenız acabaa ne kaldı maşallah şurada depukleyın bır an once kız Beklıyorum depuklerınızı
kalmazmı kız ne güzel olurr :-d hadı bakalım beklıyoum sabır sabır içmiz dışımız sabır oldu zaten tum askerlerımız asker yarenlerı sabrı felaket ogrenıyoruz :-d olsun gelsınlerde allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın gerısı yalan ömür gecıyor buda bıter hamd olsun
all bakalımm alıştırma olsun banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?