Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya wallahi yawrum sizin şafakların azaldığını gördükçe umutlanıyorum
Darısı benimde başıma inşallah

Belki şu askerlikte kısalırr

Cnmm hiç umutlanma bence..biliomsn bilmiyorum mayısta yine öne sürmüşlerdi gerçekten kısalıo gibi haberler falan biz ne umtlanmştk askerlerimiz falan ama sonra hoopp umutlar suya..yine öyle olucak umutlanmayalam askerinide umutlandırma bence sonra çok kötü oluyor..

oyyy kıyamam yawrum sana çok sevindim senin ve bebişinin iyi olmasına, allah biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

Haklısın yawrum zaten askerime bahsetmedim bile, ama bi yandanda seneye martta seçimler olucak ya ona oynamak için kısaltabilirler diyede düşünüyorum hayırlısı artık sonuçta 15 ayı göze alıp gitti, düşersede şansımıza düşmezsede yapacak bişey yok

kızzzlaaaaaaaaaarrrrr günaydınnnn nasılsınızzz? :d:d

günaydııınnn

ahhhh canım maşallah allah yer ve yardımcın olsun anım cok sevındım

aynen yaaa ben artık düştuğu emın olmadan ınanmam kı artık kabullendım düşmez bu askerlik

Evet cnm seçimler için yaparlar oda bize vurmaz size vurur olsunn vursun bîrikeri yararlansın şu kısa dönmlerle aramzdaki o uçurum azalsın her şey eşit olsunda... Mehtapa son 3 demek vayy cnm güzel geçirin 7 günü hemen geçecek çnk

oyyy kıyamam yawrum sana çok sevindim senin ve bebişinin iyi olmasına, allah biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

Cok sagol kuzuummm iyiyiz cok sükür teyzesi amiin amiin o nasil güzel bir dua rabbim seni ve bizleride askerlerimize kavustursun ve hiiiic bidaha ayirmasin
günaydııınnn

ahhhh canım maşallah allah yer ve yardımcın olsun anım cok sevındım

aynen yaaa ben artık düştuğu emın olmadan ınanmam kı artık kabullendım düşmez bu askerlik

Amin tatlim cok sagol

Evet yawrum cuma günü iş çıkışı görücem inşallah
Aynen ya bir haftacık çabucak geçicek zaten çalışıyorum iş çıkışları ve haftasonu görüşücez sadece ama bunada şükür ya ayrı şehirlerde olup hiç göremeyebilirdimde... yine çok şükür

Cok sagol kuzuummm iyiyiz cok sükür teyzesi amiin amiin o nasil güzel bir dua rabbim seni ve bizleride askerlerimize kavustursun ve hiiiic bidaha ayirmasin

Amin tatlim cok sagol

Aminnnnn yawrumm aminnn
Ramazan ayındayız oruçlu halimizle Allahım dualarımızı duysun kabul eylesin inşallah...

cok sagol kuzuummm Iyiyiz cok sükür teyzesi amiin amiin o nasil güzel bir dua rabbim seni ve bizleride askerlerimize kavustursun ve hiiiic bidaha ayirmasin

amin tatlim cok sagol

hadi sen bebegini al kucagına sağlıklı bır şekılde inşallah kasım sonuda ben alım koca bebegımı kucagıma Yada ben mi atlım kocacımın kucagına deseydim kızz

Kıyamam kız sana hamileyken eşinden uzak olmaz çok zordurr yaa Allahım yardıcın olsun. Bir de son ayların daha da duygusallaşmışındır şimdi.Ama güçlü olman lazım hem bebişin hem eşinin hemde kendin için. Geçicek bu günler ve mutlu bir aile olucaksınız Allahın iziniylee
Erkek annesi olmak çok güzeldir eminim çünkü erkekler anneye düşkün olurlar inşallah ikinci bebişinde kız olurr tatlımm

öyle heycanı kalmazz olmazz beklee az kalmış zaten o gün gelsin depükler gelcek sabret bakalım

öyle heycanı kalmazz olmazz Beklee az kalmış zaten o gün gelsin depükler gelcek sabret bakalım

kalmazmı kız ne güzel olurr :-d hadı bakalım beklıyoum sabır sabır içmiz dışımız sabır oldu zaten tum askerlerımız asker yarenlerı sabrı felaket ogrenıyoruz :-d olsun gelsınlerde allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın gerısı yalan ömür gecıyor buda bıter hamd olsun

aynen yawrum ya ama Büşrayada dedim allah size binkat daha fazla sabır versin evli olarak beklemek daha zordur eminim, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…