aynen yawrum ya ama büşrayada dedim allah size binkat daha fazla sabır versin evli olarak beklemek daha zordur eminim, allah hepimizin yardımcısı olsun...
Haha ben onlardan değilim canım ben gıdıp gelıyorum evcıye falan cıkıyoruz o yuzden cok memnunum hamd olsun ıyıkı evlı gıtmış bekar olsak hayatta cekılmezdı dayanamazdık duramazdık ama amin canım allah razı olsun cümlemıze dayanma gucu versın rabbım su gıbı gecırsın inşallah
ne güzellllBen artık annemden babamdan izin alırsam ayda birkere oda bir ihtimal gidip gelirim izmire askerimi görmeye
işte canım benım o ıhtımalım yoktu izin vermezlerdı he arada bı ılla zor şer ıkna ederdım ama tek gunluk gıt gel telaş bole gıdıp 3 gun yanyanayız gıdıyorum dıyorum tek kımsye hesap verme dersın yok kaynanamlar desen laf arasında soyluyorum o yuzden rahatız elhamdulıllah cok zorlanırdık gecmezdı bıtmezdı canım allah bılıyor o yuzden bızede evlıyken gıtmesş nasıp oldu
Günaydın kızlar benim hem üzgünüm ve mutsuzum hem de mutluyum çok karışık bir haldeyim...
Sabah askerim aradı,,konuştuk falan sana bir şey dicem dedi neyse bayramda herkes izne çıkıyomuş ben napsam dedi aileside memlekete gidicekmiş onların yanına gidicek ve izinler 10 gün oluyomuş,,kimse kalmıyo bayram diye dedi bende gitmek istiyosan git dedim işte giderim büyükleri görürüm falan dinlenirim ederim dedi tamam dedim cidden de bozulmadım bayram sonuçta bende istanbulda olmayabilirim olsam bile görüşemeyiz çok sık heralde ...ama dedi seni göremicem falan yani yapcak bir şey yok dedim...ben sana uzun şafaktan sayim derken bunu kastetiodm dedim,,ben daha ismimi yazdırmadm bakalım kabul etceklermi dedi ...
Ailemle kalırımm onlarla istanbula dönerim 3-4 günde seni görürüm senin gelmenede gerek kalmaz sonra teslim olmaya giderim,sende özledim diyosun bende diyo ,,,evet ama benim özlemim hep var zaten dedim
Sonuç olarak,,gidicek sanırım öğlen tekrar konuşcaz şu an üzülüyorum 10 gün olcak ama görüp göremiceğim meçhul hani istanbula oldu ki gelemezse göremicem ve bi tek ben görememiş olcam herkes sarılcak öpcek hasret gidercek,,,seviniyorum şöyle ki bayramı ailesiyle geçircek diye ...ben uzun şafaktan sayiyim en iyisi çok koycak artması ama mecbur ... bakalım öğlen netleşcek her şey
ne güzellllben artık annemden babamdan izin alırsam ayda birkere oda bir ihtimal gidip gelirim izmire askerimi görmeye
Cnm ya kötü olmş hem erken bi izin olumş sizin için hemde gereksiz bnce madem 10 gün 1-2 gün ailesiyle olsn kalan günler ist gelsn yanına..ben olsam bozulurdm bak bnmki 3 hafta burda ailesi memlekete gidio bayrmda yurtdışındn dayıları gelio o gtmio bana gidim mi bile demedi gitmezde zatn sonçta bnm için gelio.annesine bile gidin siz bir ara görüşürz ya dediannesi gel demişsi ve bayramda izin kullanmazki hekes aynı anda herkesi çıkarmazlar askeriyeden cnm öle isteğe göre olmuo bnm bildiğim. Bnce boşuna gidio izniniz begmcm ya siz görüşsenz daha güzel olurdu üzüldm
iimm canm bnde azcık sıkıntılıyım gerçiii amaa geçer odaasüperrrrr
Sen nasılsın yeldacım
Guzel oldu Hesna ablacim gercektenn..bazen cok konusuyorum hatta bu kadar enerji nerden geliyo kadin diyo :)))
Kesinlikle bundan daha guzel bir sey yokk..
Sizler de hep iyisinizdir insallah kizlar nasilsiniz dicem ama cevaplari okuyamam diye düşünüyorum biraz daha sabredeyim sizle gevezelik icn..kendinize iyi bakinnn :***
sorma canım nerdeyim ne haldeyim inan ben de bilmiyorum... herkesten her şeyden bi haber yaşıyorum. foruma girdiğimde son sayfayı okuyup sadece ç.içi olanlara yazıp çıkıyorum. sen de benim yadımdasın ama karşılaşamıyoruz hiç :26: şafağına kurban yavrum
Günaydın kızlar benim hem üzgünüm ve mutsuzum hem de mutluyum çok karışık bir haldeyim...
Sabah askerim aradı,,konuştuk falan sana bir şey dicem dedi neyse bayramda herkes izne çıkıyomuş ben napsam dedi aileside memlekete gidicekmiş onların yanına gidicek ve izinler 10 gün oluyomuş,,kimse kalmıyo bayram diye dedi bende gitmek istiyosan git dedim işte giderim büyükleri görürüm falan dinlenirim ederim dedi tamam dedim cidden de bozulmadım bayram sonuçta bende istanbulda olmayabilirim olsam bile görüşemeyiz çok sık heralde ...ama dedi seni göremicem falan yani yapcak bir şey yok dedim...ben sana uzun şafaktan sayim derken bunu kastetiodm dedim,,ben daha ismimi yazdırmadm bakalım kabul etceklermi dedi ...
Ailemle kalırımm onlarla istanbula dönerim 3-4 günde seni görürüm senin gelmenede gerek kalmaz sonra teslim olmaya giderim,sende özledim diyosun bende diyo ,,,evet ama benim özlemim hep var zaten dedim
Sonuç olarak,,gidicek sanırım öğlen tekrar konuşcaz şu an üzülüyorum 10 gün olcak ama görüp göremiceğim meçhul hani istanbula oldu ki gelemezse göremicem ve bi tek ben görememiş olcam herkes sarılcak öpcek hasret gidercek,,,seviniyorum şöyle ki bayramı ailesiyle geçircek diye ...ben uzun şafaktan sayiyim en iyisi çok koycak artması ama mecbur ... bakalım öğlen netleşcek her şey
hepimizin hakkında hayırlısı canım, allah tez vakitte kavuştursun senide kocacığına
günaydın kızlar benim hem üzgünüm ve mutsuzum hem de mutluyum çok karışık bir haldeyim...
Sonuç olarak,,gidicek sanırım öğlen tekrar konuşcaz şu an üzülüyorum 10 gün olcak ama görüp göremiceğim meçhul hani istanbula oldu ki gelemezse göremicem ve bi tek ben görememiş olcam herkes sarılcak öpcek hasret gidercek,,,seviniyorum şöyle ki bayramı ailesiyle geçircek diye ...ben uzun şafaktan sayiyim en iyisi çok koycak artması ama mecbur ... Bakalım öğlen netleşcek her şey
gel gel ızmıreee :):) inş verirler bebeğimde gelirsin çarşıya çıktığı döneme denk getirirsiniz ohh gezersiniz görüşürsünüz çok güze olur :)
iimm canm bnde azcık sıkıntılıyım gerçiii amaa geçer odaa
ahh canım yaa üzüldüm valla hiç geçmez o burdayken günlerde ama olsun napcan yolunu bulsun gelsin bi şekilde gerçi bayramdada olmazzz benm askerimde bayramda gelicem dediii daha konusmadıkk bakalım napczzz bn dediim ona bayramda gelme sen ayrı yerde ben ayrı yerde ne anladım o izinden dedimm du bakalım bi gelsn o günde konusuruz dediii bndede var aynı dertt bayramda görüşemiyenlerden olabilrim üzüntüden başka bişi değil gelince öyle yapcz böyle yapcz deemesini biliolar bazenn kızıyorumda kendi bilir diorum ama olmuo işte bayrmdaa gelmesinlerrr yaaaaabayrmdan snra gelsnnlerrrrrrr
amin canım inşallahh cümlemizi rabbim
ahhh canım keşke gelmese yaaa huzursuz olacaksınız boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?