Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen yawrum ya ama büşrayada dedim allah size binkat daha fazla sabır versin evli olarak beklemek daha zordur eminim, allah hepimizin yardımcısı olsun...

Haha ben onlardan değilim canım ben gıdıp gelıyorum evcıye falan cıkıyoruz o yuzden cok memnunum hamd olsun ıyıkı evlı gıtmış bekar olsak hayatta cekılmezdı dayanamazdık duramazdık ama amin canım allah razı olsun cümlemıze dayanma gucu versın rabbım su gıbı gecırsın inşallah

ne güzellll ben artık annemden babamdan izin alırsam ayda birkere oda bir ihtimal gidip gelirim izmire askerimi görmeye

ne güzellll Ben artık annemden babamdan izin alırsam ayda birkere oda bir ihtimal gidip gelirim izmire askerimi görmeye

işte canım benım o ıhtımalım yoktu izin vermezlerdı he arada bı ılla zor şer ıkna ederdım ama tek gunluk gıt gel telaş bole gıdıp 3 gun yanyanayız gıdıyorum dıyorum tek kımsye hesap verme dersın yok kaynanamlar desen laf arasında soyluyorum o yuzden rahatız elhamdulıllah cok zorlanırdık gecmezdı bıtmezdı canım allah bılıyor o yuzden bızede evlıyken gıtmesş nasıp oldu

hepimizin hakkında hayırlısı canım, Allah tez vakitte kavuştursun senide kocacığına

Son düzenleme:
Günaydın kızlar benim hem üzgünüm ve mutsuzum hem de mutluyum çok karışık bir haldeyim...

Sabah askerim aradı,,konuştuk falan sana bir şey dicem dedi neyse bayramda herkes izne çıkıyomuş ben napsam dedi aileside memlekete gidicekmiş onların yanına gidicek ve izinler 10 gün oluyomuş,,kimse kalmıyo bayram diye dedi bende gitmek istiyosan git dedim işte giderim büyükleri görürüm falan dinlenirim ederim dedi tamam dedim cidden de bozulmadım bayram sonuçta bende istanbulda olmayabilirim olsam bile görüşemeyiz çok sık heralde ...ama dedi seni göremicem falan yani yapcak bir şey yok dedim...ben sana uzun şafaktan sayim derken bunu kastetiodm dedim,,ben daha ismimi yazdırmadm bakalım kabul etceklermi dedi ...
Ailemle kalırımm onlarla istanbula dönerim 3-4 günde seni görürüm senin gelmenede gerek kalmaz sonra teslim olmaya giderim,sende özledim diyosun bende diyo ,,,evet ama benim özlemim hep var zaten dedim

Sonuç olarak,,gidicek sanırım öğlen tekrar konuşcaz şu an üzülüyorum 10 gün olcak ama görüp göremiceğim meçhul hani istanbula oldu ki gelemezse göremicem ve bi tek ben görememiş olcam herkes sarılcak öpcek hasret gidercek,,,seviniyorum şöyle ki bayramı ailesiyle geçircek diye ...ben uzun şafaktan sayiyim en iyisi çok koycak artması ama mecbur ... bakalım öğlen netleşcek her şey

Cnm ya kötü olmş hem erken bi izin olumş sizin için hemde gereksiz bnce madem 10 gün 1-2 gün ailesiyle olsn kalan günler ist gelsn yanına..ben olsam bozulurdm bak bnmki 3 hafta burda ailesi memlekete gidio bayrmda yurtdışındn dayıları gelio o gtmio bana gidim mi bile demedi gitmezde zatn sonçta bnm için gelio.annesine bile gidin siz bir ara görüşürz ya dedi annesi gel demişsi ve bayramda izin kullanmazki hekes aynı anda herkesi çıkarmazlar askeriyeden cnm öle isteğe göre olmuo bnm bildiğim. Bnce boşuna gidio izniniz begmcm ya siz görüşsenz daha güzel olurdu üzüldm

Son düzenleme:
ne güzellll ben artık annemden babamdan izin alırsam ayda birkere oda bir ihtimal gidip gelirim izmire askerimi görmeye

gel gel ızmıreee :):) inş verirler bebeğimde gelirsin çarşıya çıktığı döneme denk getirirsiniz ohh gezersiniz görüşürsünüz çok güze olur :)

Canım şöyle de bişi var bayramlarda bende burda olmuyorum çoğu bu sene nolcak bilmiyorum da,,ailesi zaten gidiyo o da onların yanına gitcek artık kaç gün kalırlarsa sonra dönerim diyo ...Ailesini kıskandm şöyle yanlarında olcak ben olamıcam görüp görmiceğimde meçhul herkes hasret gidercek yüzler gülcek benm canım sıkkın olcak ...Büyükleri görürüm ailemi görürü

Valla bilmiyorum herkes önceden yazdrmş zaten bu şimdi yazdırcakmş bakalm da kabul edilcek mi ama edilir bence ...gelirse istanbulada diyo işte senin gelmenede gerek kalmaz falan ...

Ben de diyo 10 gün bunu kullanırım kalan 10 günüde kullanmam diyo 10-10 veriolarmış kalan 3 günü vermiolarmş...
Valla dedim istiosan hepsini kullan ama ben uzun şafağı saycam dedm...

Şu an hiç bişi düşünemiyorum zaten benlik bi durumda yok zaten izin dedi zaten içimde bi sevinç belirtisi bile olmadı özlememe rağmen ...

Geveze seniiii Daha şimdiden dır dır etme bak, tam da evlilik teklifi arefesinde hihi

Ohhh musmutlu gel e mi

Anladım canım zaten duumları biliyorum ama merak ediyorum yani aklımdasın bil istedim Nasıl gidiyor mehmetle :26:

Şafak çoook azaldı kuzum evet yaa her gece bitsin artık bıktık muhabbeti yapıyoruz ama bitmiyor, daha da sıkıştırıyor sanki böyle oruçlu oruçlu evde yalnız başına hiç katlanamıyorum

ahh canım yaa üzüldüm valla hiç geçmez o burdayken günlerde ama olsun napcan yolunu bulsun gelsin bi şekilde gerçi bayramdada olmazzz benm askerimde bayramda gelicem dediii daha konusmadıkk bakalım napczzz bn dediim ona bayramda gelme sen ayrı yerde ben ayrı yerde ne anladım o izinden dedimm du bakalım bi gelsn o günde konusuruz dediii bndede var aynı dertt bayramda görüşemiyenlerden olabilrim üzüntüden başka bişi değil gelince öyle yapcz böyle yapcz deemesini biliolar bazenn kızıyorumda kendi bilir diorum ama olmuo işte bayrmdaa gelmesinlerrr yaaaaa bayrmdan snra gelsnnlerrrrrrr

hepimizin hakkında hayırlısı canım, allah tez vakitte kavuştursun senide kocacığına

amin canım inşallahh cümlemizi rabbim

ahhh canım keşke gelmese yaaa huzursuz olacaksınız boşuna

:92:16.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...107 tugbaoguzhan...

...123 GRGR...

...126 kskada...

....129 chidoshimedo....

...129 mayamaya11

...129 BerlD...

...129 kmleomer...

...129 nazarboncugu05...

... 137 ED2006...

...160 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...218 xxIpekxx...

... 218 destinyeda...

...219 depresiffpolyanna...

...220 nesilll...

...222 qizem7...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...288 zeynepesin...

...288 Margarikotin...

...292 pekmez_akilli...

...292 ilithya...

...292 SelenYusuf...

...292 begushh...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...343 busra00...

...383 ezgisaygin...

...387 seros08...

...387 mutluluk_06...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...429
elmaSekeri23 ...

...430 traublee...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

begüşümmm üzülmeee nolurrr...
şuan tahmin edebiliyorum seni onun ailesinin yerinde olabilmek için herşeyi verirsin .... ama yapacak hiç birşey yok yawrum o gitsin biraz kafası dağılsın sonra görüşemezseniz bile belki ayarlayıp sen gidersin yanına. anlıyorum seni okadar izin kullanmayıp erken gelicek derken izin olayı çıkınca insan ister istemez bozulur ama gerçekten üzme kendini yawrum belki görüşürsünüz kısmet oda erken döner belki memleketinden...

16/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

amin canım inşallahh cümlemizi rabbim

ahhh canım keşke gelmese yaaa huzursuz olacaksınız boşuna

Kızlar ben huzursuz olmıcam mutlu olcam ailesinin yanında olcak bayramda diye çünkü genelde bayramlarda bende burda olamıyorum belki bu bayram olabilirm o da kesin değil bende şehirdışında oluyorum ama 10 gün çok uzun geldi bana ya bayram için alıp dön olmuyomş 10 gün veriolarmş bencillikte yapamıyorum aman alma ya diye şu an gene evli olmayı çok istedğim bi an oldu yani,,herkes görücek ben göremicem belki istanbula gelirse son 3-4 gün o zaman o da ne kadar olcak kesinliğini bilemiyorum bakalım o da listeye yazdırnca izin çıkcak mı çünkü herkes yazdrmş bizimki kararsız olduğundan yeni düşünmüş öğleni bekliyorum konuşcaz gene...
Ben izne gelmesini istemiyorum istanbulada gelse bi halt anlamıyoruz biz herkes özlediği için herkes bir arada olmak istiyo ... onda da ben bişi anlamıyorum zaten gelmicem izne diye konştk şimdi herkes gidince kendini buruk hissetti heralde kıyamıyorum ki şafağı bile ben izinsiz sayıodm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…