16/07/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...H_İ_S = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
anammmm 12 kalmışşşHergün girip görmeyince daha çabuk geçiyo sizin şafaklar
Kızlar ben huzursuz olmıcam mutlu olcam ailesinin yanında olcak bayramda diye çünkü genelde bayramlarda bende burda olamıyorum belki bu bayram olabilirm o da kesin değil bende şehirdışında oluyorum ama 10 gün çok uzun geldi bana ya bayram için alıp dön olmuyomş 10 gün veriolarmş bencillikte yapamıyorum aman alma ya diye şu an gene evli olmayı çok istedğim bi an oldu yani,,herkes görücek ben göremicem belki istanbula gelirse son 3-4 gün o zaman o da ne kadar olcak kesinliğini bilemiyorum bakalım o da listeye yazdırnca izin çıkcak mı çünkü herkes yazdrmş bizimki kararsız olduğundan yeni düşünmüş öğleni bekliyorum konuşcaz gene...
Ben izne gelmesini istemiyorum istanbulada gelse bi halt anlamıyoruz biz herkes özlediği için herkes bir arada olmak istiyo ... onda da ben bişi anlamıyorum zaten gelmicem izne diye konştk şimdi herkes gidince kendini buruk hissetti heralde kıyamıyorum ki şafağı bile ben izinsiz sayıodm
Evet çok beğeniyorumm senii tatlımmmHahaha senin sesin cırtlak olabilerr ama benimkii değill herkese söylüyorum benn Ayy evett ya tencere nie çiçekli olsun hacı ablam renkli istiyordu aslında elma şeklinde vardı emsan yedek olarak ama almadık ben ablamın çeyizini düzüyorumm kendiminkinii değilllll
Ne güzel süpriz yapmışlarr yaa inşallah hepiciğini zamanla bitirirsin tatlım
Ahh zati o babalar yokmu babalar bu günlerde daha bir durgun üzgün sinirli oluyorlarr kolayy değill
Senn istanbulun neresindensinn kıızzz
Hahahaha asıl sen benim paylaştıklarımı nie seviyorsunn
ŞAka bir yana iboyla ikimizde çok seviyoruz bu şarkıyı yarında başka bir şarkı paylaşıcamm sizee
Günaydin canlarim giremedim kac gündür biraz rahatsizlandim ama simdi cok sükür iyiyim..gecmiside hic okuyamadim insaallah sizde iyisinizdir.dünde doktorda kontrolüm vardi bebegimi gördüm teyzelerimasaallah cok tatliydi..veee sonrada kocacim sürpriz yapmis carsiya cikmis onu gördüm yani dün harikaydi iki erkegimide gördüm nasil iyi olmayayim.ama kocami okadar özlemisimki görünce cok duygusallastim akti gözümden yaslar üzdüm biraz ama cok duygusal oldum nasil gececek bilmiyorum..
Buaradaaaaa
Bebegime son 79 gün(insaallah)
Kocacima son 343 gün(insaallah)
begüşümmm üzülmeee nolurrr...
şuan tahmin edebiliyorum seni onun ailesinin yerinde olabilmek için herşeyi verirsin .... ama yapacak hiç birşey yok yawrum o gitsin biraz kafası dağılsın sonra görüşemezseniz bile belki ayarlayıp sen gidersin yanına. anlıyorum seni okadar izin kullanmayıp erken gelicek derken izin olayı çıkınca insan ister istemez bozulur ama gerçekten üzme kendini yawrum belki görüşürsünüz kısmet oda erken döner belki memleketinden...
Kızlar ben huzursuz olmıcam mutlu olcam ailesinin yanında olcak bayramda diye çünkü genelde bayramlarda bende burda olamıyorum belki bu bayram olabilirm o da kesin değil bende şehirdışında oluyorum ama 10 gün çok uzun geldi bana ya bayram için alıp dön olmuyomş 10 gün veriolarmş bencillikte yapamıyorum aman alma ya diye şu an gene evli olmayı çok istedğim bi an oldu yani,,herkes görücek ben göremicem belki istanbula gelirse son 3-4 gün o zaman o da ne kadar olcak kesinliğini bilemiyorum bakalım o da listeye yazdırnca izin çıkcak mı çünkü herkes yazdrmş bizimki kararsız olduğundan yeni düşünmüş öğleni bekliyorum konuşcaz gene...
Ben izne gelmesini istemiyorum istanbulada gelse bi halt anlamıyoruz biz herkes özlediği için herkes bir arada olmak istiyo ... onda da ben bişi anlamıyorum zaten gelmicem izne diye konştk şimdi herkes gidince kendini buruk hissetti heralde kıyamıyorum ki şafağı bile ben izinsiz sayıodm
Ben aslında ne hissettiğimide bilmiyorum ben de bayramlarda çoğu zaman burda olamıyorum ailem nerdeyse ben de orda oluyorum onu sıkıntı yapmıyorum hani bayramda zaten biz görüşemezdk ama 10 gün olması çok kötü hani bayramı geçirip direkt askeriyeye gidemicek 10 günüde bitiricek ve bizim görüşme ihtimalimiz olcak mı olmıcak mı kesin değil bu beni üzen aslında...kimse kalmıyomş askeriyede ailesiyle olması daha güzel ama onlarıda tatlı bi kıskandm şu anda ...bakalım kısmet öğlen konşcaz bakalm ailesi ne dedi ...
Aminnnnn yawrumm aminnn
Ramazan ayındayız oruçlu halimizle Allahım dualarımızı duysun kabul eylesin inşallah...
hadi sen bebegini al kucagına sağlıklı bır şekılde inşallah kasım sonuda ben alım koca bebegımı kucagımaYada ben mi atlım kocacımın kucagına deseydim kızz
Kıyamam kız sana hamileyken eşinden uzak olmaz çok zordurr yaa Allahım yardıcın olsun. Bir de son ayların daha da duygusallaşmışındır şimdi.Ama güçlü olman lazım hem bebişin hem eşinin hemde kendin için. Geçicek bu günler ve mutlu bir aile olucaksınız Allahın iziniylee
Erkek annesi olmak çok güzeldir eminim çünkü erkekler anneye düşkün olurlar inşallah ikinci bebişinde kız olurr tatlımm
yawrum benimm kıyamazsın tabiki... ya sen onu birliğinde ve bütün izinlerini kullanmış gibi hesapla en kötüsüne alıştır kendini, bak sonuçta görüşemezseniz bile belki sen gidersin yanına ozaman çok güzel olur yawrum üzülme ya
hayırlısı olsun yawrum ya... evli olmayı geçtim sözlü yada nişanlı falan bile olsaydın en azından görüşmen kesin olurdu. yawrum belki ailende gelir şehir dışından son bir kaç gün olsa bile görüşürsünüz ya. hele bi belli olsun bakalım hemencik üzülmee
Canım şöyle de bişi var bayramlarda bende burda olmuyorum çoğu bu sene nolcak bilmiyorum da,,ailesi zaten gidiyo o da onların yanına gitcek artık kaç gün kalırlarsa sonra dönerim diyo ...Ailesini kıskandm şöyle yanlarında olcak ben olamıcam görüp görmiceğimde meçhul herkes hasret gidercek yüzler gülcek benm canım sıkkın olcak ...Büyükleri görürüm ailemi görürü
Valla bilmiyorum herkes önceden yazdrmş zaten bu şimdi yazdırcakmş bakalm da kabul edilcek mi ama edilir bence ...gelirse istanbulada diyo işte senin gelmenede gerek kalmaz falan ...
Ben de diyo 10 gün bunu kullanırım kalan 10 günüde kullanmam diyo 10-10 veriolarmış kalan 3 günü vermiolarmş...
Valla dedim istiosan hepsini kullan ama ben uzun şafağı saycam dedm...
Şu an hiç bişi düşünemiyorum zaten benlik bi durumda yok zaten izin dedi zaten içimde bi sevinç belirtisi bile olmadı özlememe rağmen ...
Anladm begümüm haklısın tabii herkea görücek sen göremcksn kıskanman doğal..ama yazdırmasaymş inş olmaz bence yani sn istemiyorsn snçta .. O zmn o 10 günüde kullansn senin için ailesi için kullanıo madem..bence tavrını koysaydn cnm evet son 3 gün mazeret izni işte. Sende gitmezdn cnm oda buraya gelirdi bir yol bulunurdu yani görmek istiyosn özlediysen geliceksn derdm ben olsam..
Selamlar olsun yarenlerim..
Yaklaşık 6 günden beri askerimle birlikte tatildeyim.. Bu yüzden pek uğrayamadım buraya..
Onu çok özlemişim
Allah'ım sizleri de kavuştursun sevdiklerinize..
Ay cnm akıl etsin ani sen sakin ol yibe de tavrınıda koy bence yada koyma ya isteyen Adam gelir Zaten yavrm o kadar özledim dio madem bıraksn ailesini gelsin amannnn yani onlara 3-5 gün yeter yaniii ben öyle düşünüyormBende aslında uykudan uyanmştm bi an ''izin'' duyunca kafamdan aşağı bi su döküldü zaten...Kullansın bebeğim ailesiyle olsun olmakta hakkı ama işte üff valla annesine kıskanç derken ben mi kıskanıyorum şu an
Canım gelmek isterse gelir heralde ne diyebilirimki koca adam senide göremicem diosa gelip görmeyide akıl etmesi lazım ,,,sen gelmezsin ben gelirim dedi ben bayram sonra düşünüodum işte ...bakalım öğlen arıcam nolcak saatte geçmez şimdi...ailesi elbette gel der onlarda özlediler ne olcak merak ediyorum
Ay cnm akıl etsin ani sen sakin ol yibe de tavrınıda koy bence yada koyma ya isteyen Adam gelir Zaten yavrm o kadar özledim dio madem bıraksn ailesini gelsin amannnn yani onlara 3-5 gün yeter yaniii ben öyle düşünüyormve bence bunu yapablmeli bir erkek yani
ara bakalm cnm inş senin istediğin gbi olur her şeyy.Şimdi arıyorum bakalım nolcak ,,bende böyle düşünüyorum da çok net şeylerde bilmediğim için belki bayramı geçirip dönerler hemen o zaman zaten 5-6 gün kalır güzel olur ...
Ya wallahi yawrum sizin şafakların azaldığını gördükçe umutlanıyorum
Darısı benimde başıma inşallah
Belki şu askerlikte kısalırr
ara bakalm cnm inş senin istediğin gbi olur her şeyy.
Şimdi konuştuk Edacım,,,
O da kararsız ... Ama bizi düşünüyo görüşelim diye hatta ben bir ara Hiloş gibi dilimi tutamadm istanbula mı gelmek istemiosun görmek istemiosan söyle bi daha özledim de deme dedim ama pişman oldm kapa şu telefonu canımı sıkıosun ben bizi düşünüyorum dedi,,anneme bile gelmicem dedim şimdi dedi ...Eğer 10 gün olursa mesela 4-5gün orda olcak diğerlerinde istanbulda 7 gün verirlerse 4 orda 3 gün burda her koşulda ben seni görmek istiyorum sen ne diosn dedi bana haklı ama tutamadm işte ...
Bakalım daha adını da yazmamş nolcağını bilmiyorm htta kapatırken bayramda sen buraya gelsene birlikte olalım dedi ama o imkansız ötesi bir şey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?