Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anammmm 12 kalmışşş hergün girip görmeyince daha çabuk geçiyo sizin şafaklar

anladım canımmm.. bakalım nolcak bi konuşunda siizz ama üzmeyin hiç kendinizi...

Günaydın kızlaaaar. Nabersiniz ?

Hahhayt Çiçekli böcekli hiiçç sevmemm hiiiççç! Yavrum ablayı yolla önü aç, ben abiyi everdim önümü açtım Bi gün bize de nasip olur heralde oo güzelcağıız sesinii dinlemek cancağızıım 9: Bağcılardayıım kuzum Ya seeeeeeen ?
Acele etmiyoruz kuzum hepsi birden alınıp çok masraf olmasındansa yavaş yavşş dizelim dedik, ayy babalar çookta şiirin oluyor ama bu zamanlarda babama ne istersem alıyo çok hoşuma gitti bu durum her yıl tekrarlasam mıı kii

Severiim güzel şeyler paylaşıyoon Allah Allaaaaaah
Zevkler aynı desene yavrum
Yeni şarkıyıı bekliyoreeeee

Topiciğin annesii neyin vardı, ne oldu çabuk anlat. Ben açık olmazsam girdiğin de mesaj at yavrum
Ayyy yeriim yeğentoşu ben yaaa Rabbim o iki erkeği de birini yanından, diğerinin kucağından ayırmasın kuzucum
Geçecek ! Ne demiştik üzülmek yok, sen iki kişisin kuzucum. Karnındakini de üzüyorsun ama.. Güçlü ol, yeğenimin annesi çok güçlü! Öptüüüm seniiiiii kuzucum

Ben aslında ne hissettiğimide bilmiyorum ben de bayramlarda çoğu zaman burda olamıyorum ailem nerdeyse ben de orda oluyorum onu sıkıntı yapmıyorum hani bayramda zaten biz görüşemezdk ama 10 gün olması çok kötü hani bayramı geçirip direkt askeriyeye gidemicek 10 günüde bitiricek ve bizim görüşme ihtimalimiz olcak mı olmıcak mı kesin değil bu beni üzen aslında...kimse kalmıyomş askeriyede ailesiyle olması daha güzel ama onlarıda tatlı bi kıskandm şu anda ...bakalım kısmet öğlen konşcaz bakalm ailesi ne dedi ...

yawrum benimm kıyamazsın tabiki... ya sen onu birliğinde ve bütün izinlerini kullanmış gibi hesapla en kötüsüne alıştır kendini, bak sonuçta görüşemezseniz bile belki sen gidersin yanına ozaman çok güzel olur yawrum üzülme ya

hayırlısı olsun yawrum ya... evli olmayı geçtim sözlü yada nişanlı falan bile olsaydın en azından görüşmen kesin olurdu. yawrum belki ailende gelir şehir dışından son bir kaç gün olsa bile görüşürsünüz ya. hele bi belli olsun bakalım hemencik üzülmee

Aminnnnn yawrumm aminnn
Ramazan ayındayız oruçlu halimizle Allahım dualarımızı duysun kabul eylesin inşallah...

insallah kuzum amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn su askerlik bi kisalsada bi yüzlerimiz gülseee
hadi sen bebegini al kucagına sağlıklı bır şekılde inşallah kasım sonuda ben alım koca bebegımı kucagıma Yada ben mi atlım kocacımın kucagına deseydim kızz

oyyy oyyy insallah tatlimm... vallahi gelsinde ister o senin kucagina ister sen onun kucaginaa hiiiiiiiicc farketmez yeterki kavusun ohh sonra ne istersinki daha

sagollll canimcimmm amin amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun ama gercekten hamileyken hele de bu haftalarda daha yogun bir duygusallik basladi ne yapacagimi bilmiyorum insallah önce bi bebegime kavussaydim sonrada kocacima dünyanin en mutlu insani olacaktim.evet erkekler anneye düskün olur diyolar insaallah da öyle olur ayyyy kiiiizz o nasil güzel bir duaa amiiiinnn insaallah kizimda olur..ve tabiii insaallah sizde hayirlica anne olursunuz emin ol cok tuhaf ve anlatilmicak kadar güzel bir duygu daha olmadim tam olarak ama simdi bile hep onu düsünüyor insan rabbim isteyen herkeze nasip etsin insaalllahh

hepinizi öptüm canlarim iyi dilekleriniz icin ve yanimda oldugunuz icin cok cok tesekkür ederim sizleri seviyorum

Evet evet en kötüsünü sayıcam onun inatlığından oldu yok gelmicem gelmicem al işte...ben zaten ailesiyle aynı ortamda görüşmekte istemiyorum ha görmüşün ha görmemişin bi farkı yok benm için camerayla aynı...

Biz gitsek bile bayram dönüşü burdayız ama onun nasıl olcak onu bilmiyorum işte orda kalırmı tamamını yoksa hakikaten istanbula gelir mi görüşürmüyüz yani bana soruo napim diye kullanma desem sonra bişi olur begüm dedi olur bunu da istemiyorum o yüzden kendin bilirsin dedim...ama ben onun yerinde olsaydm bayram sonra izne çıkardm madem memlekete gitmezdm de istanbula gelrdm...hoş o izinlerdende ben bişi anlayamıyorum ama işte ayy neyse ya sizinde kafanızı ütüledim ...dağıtımda biz başbaşa kalamadk tamam mı geçmşte çok yazıoda taa nisanda ...ben o yüzdennn izin falan istemiyorum aslnda ama işte benm istemememle değil bakalım hayrlısı artık nasipte görmek varsa görcez yoksa göremicez bn biraz üzülücem o kadar...

Anladm begümüm haklısın tabii herkea görücek sen göremcksn kıskanman doğal..ama yazdırmasaymş inş olmaz bence yani sn istemiyorsn snçta .. O zmn o 10 günüde kullansn senin için ailesi için kullanıo madem..bence tavrını koysaydn cnm evet son 3 gün mazeret izni işte. Sende gitmezdn cnm oda buraya gelirdi bir yol bulunurdu yani görmek istiyosn özlediysen geliceksn derdm ben olsam..

Bende aslında uykudan uyanmştm bi an ''izin'' duyunca kafamdan aşağı bi su döküldü zaten...Kullansın bebeğim ailesiyle olsun olmakta hakkı ama işte üff valla annesine kıskanç derken ben mi kıskanıyorum şu an

Canım gelmek isterse gelir heralde ne diyebilirimki koca adam senide göremicem diosa gelip görmeyide akıl etmesi lazım ,,,sen gelmezsin ben gelirim dedi ben bayram sonra düşünüodum işte ...bakalım öğlen arıcam nolcak saatte geçmez şimdi...ailesi elbette gel der onlarda özlediler ne olcak merak ediyorum

Selamlar olsun yarenlerim..

Yaklaşık 6 günden beri askerimle birlikte tatildeyim.. Bu yüzden pek uğrayamadım buraya..

Onu çok özlemişim

Allah'ım sizleri de kavuştursun sevdiklerinize..

Selamlar olsun yarenlerim..

Yaklaşık 6 günden beri askerimle birlikte tatildeyim.. Bu yüzden pek uğrayamadım buraya..

Onu çok özlemişim

Allah'ım sizleri de kavuştursun sevdiklerinize..

Ne güzel iyi gelmiştir bizde bir gün yüzlerini görcez diye yırtınıyoruz

Nereye gittiniz askerin nasıldı

Ay cnm akıl etsin ani sen sakin ol yibe de tavrınıda koy bence yada koyma ya isteyen Adam gelir Zaten yavrm o kadar özledim dio madem bıraksn ailesini gelsin amannnn yani onlara 3-5 gün yeter yaniii ben öyle düşünüyorm ve bence bunu yapablmeli bir erkek yani

Şimdi arıyorum bakalım nolcak ,,bende böyle düşünüyorum da çok net şeylerde bilmediğim için belki bayramı geçirip dönerler hemen o zaman zaten 5-6 gün kalır güzel olur ...

Ya wallahi yawrum sizin şafakların azaldığını gördükçe umutlanıyorum
Darısı benimde başıma inşallah

Belki şu askerlikte kısalırr

Canım elbette sende görüceksin bu günleri askerliğin bı kac yıl ıcınde kısalıcağı kesın bence bize vurmadı ama umarım sız faydalanırsınız

ara bakalm cnm inş senin istediğin gbi olur her şeyy.

Şimdi konuştuk Edacım,,,

O da kararsız ... Ama bizi düşünüyo görüşelim diye hatta ben bir ara Hiloş gibi dilimi tutamadm istanbula mı gelmek istemiosun görmek istemiosan söyle bi daha özledim de deme dedim ama pişman oldm kapa şu telefonu canımı sıkıosun ben bizi düşünüyorum dedi,,anneme bile gelmicem dedim şimdi dedi ...Eğer 10 gün olursa mesela 4-5gün orda olcak diğerlerinde istanbulda 7 gün verirlerse 4 orda 3 gün burda her koşulda ben seni görmek istiyorum sen ne diosn dedi bana haklı ama tutamadm işte ...

Bakalım daha adını da yazmamş nolcağını bilmiyorm htta kapatırken bayramda sen buraya gelsene birlikte olalım dedi ama o imkansız ötesi bir şey ...

Cnm dilini tutamdn diil ence yerinde konuşmuşsun üzülme eğer görmek istiorm diosa gelir ztn cnm merak etme o
Sen gel diyo sana keşke öylr olsada ama bide bayram gidemezsn tabii.. ama nblm ya tuhaf gelio bana sürekli diplerinde mi olmalı yani ailesinin sanki.. İnşş çözülür cnm ama bnce bayramda geliceğine 2 ay sonra nrmal gelsn hem görüşn güzelce hemde biraz sabretmş olrsnz hem boş olmazki herkes izin alamaz ölr askersiz mi kalck orası saçma yani..zaten bayram 3 gün yani boşuna 10 günü heba etmyn ama hayırlısıolsun begümcüm . İnş senin gönlünden geçen olurr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…