Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aslında ailesiyle dipdipe olmakta istemiyo öle olsa her koşulda çıkar gider ya da buraya gel demez bana da...onun derdi dedesi çok yaşlı 100 e yakın yaşı var gidip görmek istiyo ordan da dönüp benle vakit geçrmek istyo ama tüm bunları isterkende bi yanı istemiyo izne çıkmak kafası karşmş valla daha yorum ypmıcam çıkarsa da çıkmazsa da hayrlısı olsun

çarşı ve izin mevzuları olmasa hayatımız güllük gülistanlık

Son düzenleme:

aynen yawrum sen hiç karışma ne istiyorsa onu yapsın, seni gerçekten anlıyorum insan başbaşa kalamadığında hiçbirşey anlamıyorki,aile arkadaşlar falan derken zaman geçiyor. aslında en güzeli dediğin gibi bayramdan sonra alsa ama ne diceksin işte .... hayırlısı yawrum hayırlısı

Selamlar olsun yarenlerim..

Yaklaşık 6 günden beri askerimle birlikte tatildeyim.. Bu yüzden pek uğrayamadım buraya..

Onu çok özlemişim

Allah'ım sizleri de kavuştursun sevdiklerinize..

ayy negüzelll
aminn canım aminnn, benimde ilk mehtabıma 3 günüm kaldı bende kavuşucam inşallah

aynen canım hayrlsı az yukarda yazdm az önce konuştkta ben bi patladm ist gelmek mi istemiosun beni özlemedn mi diye bi da özledm deme dedm saydırş operasyonu yaptım canımı sıkıosun dedi

Hayırlısı aynen ya gelirse istanbulada gelcekmiş o yüzden takmıyorum şu anda kendisi bilir =)

Yani cnm haklısınkeendi bilir işte hayırlısı cnm çok sıkma canını

kıskanıyo ister istemez insan ya ama çok sevdiğimizden işte napalım

Dilini tutaydın iyiydi begüşş neyse bak belki çok güzel olur sizin için yawrum ya üzülme,askerinide üzme sakın... o mutlaka bir yolunu bulur senin yanında olmak için

Canım elbette sende görüceksin bu günleri askerliğin bı kac yıl ıcınde kısalıcağı kesın bence bize vurmadı ama umarım sız faydalanırsınız

ayyyy inşallahh yaa, umutlanmak istemiyorum ama bizim devletin sağı solu belli olmaz yıl sonuna kadar birşeyler olabilir seçim muhabbetine bakalım artık hayırlısı, olursa bizim söz nişan falan daha erken olur oleyyy

Yani cnm haklısınkeendi bilir işte hayırlısı cnm çok sıkma canını

Biz her şeye sabredios ya burda 15 ay sonra biz patlamazsak iyi olcak

Aynen kızlar hayırlısıı artık

hiç özlemez olurlarmı begüşüm yaaa, eminim ailesinden çok arıyordur seni o yüzden öyle şeyler söleme çocuğa oda elinden geleni yapıcaktır mutlaka senin yanına gelmek için

hiç özlemez olurlarmı begüşüm yaaa, eminim ailesinden çok arıyordur seni o yüzden öyle şeyler söleme çocuğa oda elinden geleni yapıcaktır mutlaka senin yanına gelmek için

bazen tutamıyorum kendimi kızınca ya ama öyle bi anlatıoki istanbula gelmek çok zor gelcek gibi inan ben izne çıkmasını dahi istemiyorum bu kadar özlerken ...bak şimdi görceksin dağıtım izni daha da koyuyo insana tekrar göndermek ...bu da öyle görcen tekrar gitcek tam alışırken böyle ...

evet begüşüm ya onu düşünüyorum bende havaalanından tekrar onu uğurlamaya nasıl dayanıcam...
gerçekten çok zor, bizde istemiyoruz dağıtımdan sonra izin kullanmam falan diyor ama ben her ihtimale karşı izinleri kullancak gibi sayıcam şafağı ne olur ne olmaz... offf yaa yarama tuz bastın şimcik dönüşünü aklıma getirmemeye çalışıyom bir hafta süper geçmelii

Ya izmir güzel ama sizinde çarşınız olur ilk 1 ay olmayabilir ama sonra nette görüşürsünüz bide ablası dedin ya valla evci falan çıkarsa sizin için ganimet ...

düşünme ama hiç gitmicek gibi de düşünme cnmm dolu dolu geçirin kavgasız gürültüsüz ...bencede öyle yap ben hesna ablanın listesinden düzelttirmedm zaten ordan eski şafağa devam

ya begüşümm ben çok istiyorum mesela gidip onu görmeyi izmirdeyken, nerde kalıcaksın falan diyo. günü birlik gidip gelmekte çok uzun geliyor yol. ablasının kızı var aynı yaşlarda sayılırız bizde kalırsın diyor ama annemler kesinlikle izin vermezler, ya verseler bile ben rahat edemem söz nişan bişey yok ortada. bakallım artık hayırlısıyla gidip bir yerleşsinde günü birlikte olsa arada kaçarım

bu arada istanbulun neresinde oturuyosun yawru. çocukken begün die bir arkadaşım vardı mahalleden, taşındıklarında çok ağlamıştım ya şimdi nerdeler bilmiyorm malesef

Niloş sana özel msj atcaktm ama sen benm listemde varsn arkadaşlarımda ben senin yokum heralde beni eklsene ...

hiloşş zaferiyle tatilin keyfini çıkartıyordur şimdi aklıma geldi...
onların yerinde olmayı isterdim kıskanmak falan değil,imrendim sadece

[video=youtube;0wQ9K1PssF8]http://www.youtube.com/watch?v=0wQ9K1PssF8[/video]

Benim hasretim doldu doldu taşacak. Sesini duyduğumda ağlamamak için ellerimi sıkışlarım, tavana bakışlarım, derin derin nefes alışlarım başladı evet çok özledim. Şafak atıyor atmasına da, hasret çok ağır geliyor. Bazen 1 saat, 1 ay gibi geçiyor, onsuz 1 gün 1 hafta gibi geliyor, evet çok özledim.

Rabbim sabır versin bizlere

Son düzenleme:

Aminn Esinimm aminnn....

ya işyerinde yükleyemiyorummm, biri benim için yatçazz kalkçazz yatçazz kalkçazz hopp ordayımm bunu yüklermisinizzz son 3 günnn oleyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…