Cnm dilini tutamdn diil ence yerinde konuşmuşsun üzülme eğer görmek istiorm diosa gelir ztn cnm merak etme o
Sen gel diyo sana keşke öylr olsada ama bide bayram gidemezsn tabii.. ama nblm ya tuhaf gelio bana sürekli diplerinde mi olmalı yani ailesinin sanki.. İnşş çözülür cnm ama bnce bayramda geliceğine 2 ay sonra nrmal gelsn hem görüşn güzelce hemde biraz sabretmş olrsnz hem boş olmazki herkes izin alamaz ölr askersiz mi kalck orası saçma yani..zaten bayram 3 gün yani boşuna 10 günü heba etmyn ama hayırlısıolsun begümcüm . İnş senin gönlünden geçen olurr
Evet evet en kötüsünü sayıcam onun inatlığından oldu yok gelmicem gelmicem al işte...ben zaten ailesiyle aynı ortamda görüşmekte istemiyorum ha görmüşün ha görmemişin bi farkı yok benm için camerayla aynı...
Biz gitsek bile bayram dönüşü burdayız ama onun nasıl olcak onu bilmiyorum işte orda kalırmı tamamını yoksa hakikaten istanbula gelir mi görüşürmüyüz yani bana soruo napim diye kullanma desem sonra bişi olur begüm dedi olur bunu da istemiyorum o yüzden kendin bilirsin dedim...ama ben onun yerinde olsaydm bayram sonra izne çıkardm madem memlekete gitmezdm de istanbula gelrdm...hoş o izinlerdende ben bişi anlayamıyorum ama işte ayy neyse ya sizinde kafanızı ütüledim ...dağıtımda biz başbaşa kalamadk tamam mı geçmşte çok yazıoda taa nisanda ...ben o yüzdennn izin falan istemiyorum aslnda ama işte benm istemememle değil bakalım hayrlısı artık nasipte görmek varsa görcez yoksa göremicez bn biraz üzülücem o kadar...
Selamlar olsun yarenlerim..
Yaklaşık 6 günden beri askerimle birlikte tatildeyim.. Bu yüzden pek uğrayamadım buraya..
Onu çok özlemişim
Allah'ım sizleri de kavuştursun sevdiklerinize..
aynen yawrum sen hiç karışma ne istiyorsa onu yapsın, seni gerçekten anlıyorum insan başbaşa kalamadığında hiçbirşey anlamıyorki,aile arkadaşlar falan derken zaman geçiyor. aslında en güzeli dediğin gibi bayramdan sonra alsa ama ne diceksin işte .... hayırlısı yawrum hayırlısı
Aslında ailesiyle dipdipe olmakta istemiyo öle olsa her koşulda çıkar gider ya da buraya gel demez bana da...onun derdi dedesi çok yaşlı 100 e yakın yaşı var gidip görmek istiyo ordan da dönüp benle vakit geçrmek istyo ama tüm bunları isterkende bi yanı istemiyo izne çıkmak kafası karşmş valla daha yorum ypmıcam çıkarsa da çıkmazsa da hayrlısı olsun
çarşı ve izin mevzuları olmasa hayatımız güllük gülistanlık
Bende aslında uykudan uyanmştm bi an ''izin'' duyunca kafamdan aşağı bi su döküldü zaten...Kullansın bebeğim ailesiyle olsun olmakta hakkı ama işte üff valla annesine kıskanç derken ben mi kıskanıyorum şu an
Canım gelmek isterse gelir heralde ne diyebilirimki koca adam senide göremicem diosa gelip görmeyide akıl etmesi lazım ,,,sen gelmezsin ben gelirim dedi ben bayram sonra düşünüodum işte ...bakalım öğlen arıcam nolcak saatte geçmez şimdi...ailesi elbette gel der onlarda özlediler ne olcak merak ediyorum
Şimdi konuştuk Edacım,,,
O da kararsız ... Ama bizi düşünüyo görüşelim diye hatta ben bir ara Hiloş gibi dilimi tutamadm istanbula mı gelmek istemiosun görmek istemiosan söyle bi daha özledim de deme dedim ama pişman oldm kapa şu telefonu canımı sıkıosun ben bizi düşünüyorum dedi,,anneme bile gelmicem dedim şimdi dedi ...Eğer 10 gün olursa mesela 4-5gün orda olcak diğerlerinde istanbulda 7 gün verirlerse 4 orda 3 gün burda her koşulda ben seni görmek istiyorum sen ne diosn dedi bana haklı ama tutamadm işte ...
Bakalım daha adını da yazmamş nolcağını bilmiyorm htta kapatırken bayramda sen buraya gelsene birlikte olalım dedi ama o imkansız ötesi bir şey ...
Canım elbette sende görüceksin bu günleri askerliğin bı kac yıl ıcınde kısalıcağı kesın bence bize vurmadı ama umarım sız faydalanırsınız
kıskanıyo ister istemez insan ya ama çok sevdiğimizden işte napalım
Dilini tutaydın iyiydi begüşşneyse bak belki çok güzel olur sizin için yawrum ya üzülme,askerinide üzme sakın... o mutlaka bir yolunu bulur senin yanında olmak için
Yani cnm haklısınkeendi bilir işte hayırlısı cnm çok sıkma canını
aynen canım hayrlsı az yukarda yazdm az önce konuştkta ben bi patladm ist gelmek mi istemiosun beni özlemedn mi diye bi da özledm deme dedm saydırş operasyonu yaptım canımı sıkıosun dedi
Hayırlısı aynen ya gelirse istanbulada gelcekmiş o yüzden takmıyorum şu anda kendisi bilir =)
Biz her şeye sabredios ya burda 15 ay sonra biz patlamazsak iyi olcak
Aynen kızlar hayırlısıı artık
hiç özlemez olurlarmı begüşüm yaaa, eminim ailesinden çok arıyordur seni o yüzden öyle şeyler söleme çocuğa oda elinden geleni yapıcaktır mutlaka senin yanına gelmek için
bazen tutamıyorum kendimi kızınca ya ama öyle bi anlatıoki istanbula gelmek çok zor gelcek gibi inan ben izne çıkmasını dahi istemiyorum bu kadar özlerken ...bak şimdi görceksin dağıtım izni daha da koyuyo insana tekrar göndermek ...bu da öyle görcen tekrar gitcek tam alışırken böyle ...
evet begüşüm ya onu düşünüyorum bende havaalanından tekrar onu uğurlamaya nasıl dayanıcam...
gerçekten çok zor, bizde istemiyoruz dağıtımdan sonra izin kullanmam falan diyor ama ben her ihtimale karşı izinleri kullancak gibi sayıcam şafağı ne olur ne olmaz... offf yaa yarama tuz bastın şimcikdönüşünü aklıma getirmemeye çalışıyom bir hafta süper geçmelii
Ya izmir güzel ama sizinde çarşınız olur ilk 1 ay olmayabilir ama sonra nette görüşürsünüz bide ablası dedin ya valla evci falan çıkarsa sizin için ganimet ...
düşünme ama hiç gitmicek gibi de düşünme cnmm dolu dolu geçirin kavgasız gürültüsüz ...bencede öyle yap ben hesna ablanın listesinden düzelttirmedm zaten ordan eski şafağa devam
ya begüşümm ben çok istiyorum mesela gidip onu görmeyi izmirdeyken, nerde kalıcaksın falan diyo. günü birlik gidip gelmekte çok uzun geliyor yol. ablasının kızı var aynı yaşlarda sayılırız bizde kalırsın diyor ama annemler kesinlikle izin vermezler, ya verseler bile ben rahat edemem söz nişan bişey yok ortada. bakallım artık hayırlısıyla gidip bir yerleşsinde günü birlikte olsa arada kaçarım
bu arada istanbulun neresinde oturuyosun yawru. çocukken begün die bir arkadaşım vardı mahalleden, taşındıklarında çok ağlamıştım yaşimdi nerdeler bilmiyorm malesef
Niloş sana özel msj atcaktm ama sen benm listemde varsn arkadaşlarımda ben senin yokum heralde beni eklsene ...
[video=youtube;0wQ9K1PssF8]http://www.youtube.com/watch?v=0wQ9K1PssF8[/video]
Benim hasretim doldu doldu taşacak. Sesini duyduğumda ağlamamak için ellerimi sıkışlarım, tavana bakışlarım, derin derin nefes alışlarım başladı evet çok özledim.Şafak atıyor atmasına da, hasret çok ağır geliyor. Bazen 1 saat, 1 ay gibi geçiyor, onsuz 1 gün 1 hafta gibi geliyor, evet çok özledim.
Rabbim sabır versin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?