Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya işyerinde yükleyemiyorummm, biri benim için yatçazz kalkçazz yatçazz kalkçazz hopp ordayımm bunu yüklermisinizzz son 3 günnn oleyyyyy

Buyur canım

Nilay'ın ; Mehtap 3!
Ne ayşe ne fatma sadece mehtap 3

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

Oyyy kuzum kiyamam sana bu hasretlik hic bitmicek gibi geliyor insana ama buda bitecek insaallah insaallah insaallah

Oyyy kuzum kiyamam sana bu hasretlik hic bitmicek gibi geliyor insana ama buda bitecek insaallah insaallah insaallah

Çok özlediim kuzum. :26: Bitecek ama bitecek. Hasret ne kadar çok olursa olsun, bi daha uzak kalmamak için çekiliyor bu dert. Onlar vatani görevini yapıyorlar, bizde aşkımızın görevini

Çok özlediim kuzum. :26: Bitecek ama bitecek. Hasret ne kadar çok olursa olsun, bi daha uzak kalmamak için çekiliyor bu dert. Onlar vatani görevini yapıyorlar, bizde aşkımızın görevini

Yerim seni kizz :) ask herseye deger bekledik,bekliyoruz ve beklicezz okadarr

Yerim seni kizz :) ask herseye deger bekledik,bekliyoruz ve beklicezz okadarr

Dur kıız, iftardan sonra gel Dün iftarımı açarken yakup mesaj attı aynen şöyle ''heeey bayan! yemeğimi yedim, göbeğim şişti. tatlı niyetini sizi yiyebilir miyim?'' diye bende öküzlük yaptım ''Duurrr be adam karnımı doyuruyorum'' diye

Allahım utandırmasın bizi, ömür boyu bir yuvayı nasip etsin hepimize inşallah

Amiin yavrum, Rabbim önce onları bize kavuştursun sonra aşk kokan bi yuva nasip etsin inşallaaahh

ne güldüm yaa çocuk iltifat etmiş bizim kızın dediğine bakk helee

Esinnn bu bnm şarkım hergün dinlerimm bende.bayılıyorum karadenz türkülerinee yarimde orada olumca :/ ve bu şarkı tam bizi anlatıyor tüm asker bekleynleri..çarşıda yollamştm onada aşırı etkilenmişti ben ağlamştm onunda göZndn yaşlar akmıştı

kızlarrr ben çıkıyorum mesai bitçek birazdan toparlanıyım öptüm sizi, akşama gelebilirim inşallah muhabbet ederiz
hayırlı iftarlar şimdiden hepinize...

ne güldüm yaa çocuk iltifat etmiş bizim kızın dediğine bakk helee

Ama ama hep o mu öküz olacak benim de hakkıımm
Alıntı yapmadan cevaplıyorum ; Hayyırlı iftarlar kuzum

Bende her gece dinliyorum kuzum hele ki yağmur yağdığında çok fena etkiliyor. :26: Bende karadenizli olarak çok seviyorum, ağlamasın onlar bizde ağlamayalım. Dün telefonda konuşurken bende tutamadım kendimi başladım ağlamaya, tabi o da. Direk şebeklik yapmaya başladım. Kapatınca da ağlamaya devam ettim. Bunu da çok seviyorum been

[video=youtube;V7pCWM11vTw]http://www.youtube.com/watch?v=V7pCWM11vTw[/video]

Son düzenleme:
Ben kötyken dinlemiorm daha kötü oluyorum bide karmatenin şarkıları harika biliosndr zaten

[video=youtube;kdbsxZRBC3Y]http://www.youtube.com/watch?v=kdbsxZRBC3Y[/video]

Esintoş madem çok seviyosun bu şarkı bize gelsin benimde canım sıkkın birlikte ağlayalım...

Her şey ağır geliyo bana artık her şey ...

Son düzenleme:

begüşş noldu, nedir izinle ilgili son durum

Begüm noluo canım kesinleşti mi izin ??

Canım yarın komutanla konşcak 7 gün olarak 7 sinde çıkcak 3 gün orda 3 gün istanbulda olcak galiba...biraz canımı sıktı geldiğimde yok bi gün bize gelirsin falan dedi benmde canm sıkıldı hemen dedi diye gitcek halim yok ama yani ben başbaşa hayaller kuruyorum epi topu 3 gün zaten o gene böyle birlik beraberlik biraz söylendm bende telefonda ...canım sıkkın ya bilmiyorum sıkıldım belki bu evlilik falan lafta kolay da korkuyorum ben ...

Son düzenleme:

Cnm bnm bana sorarsan erken kullanıosunuz o sna güvenio begüm ankaraya gelr die nblm sıkma canını yinede sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…