Cnm bnm bana sorarsan erken kullanıosunuz o sna güvenio begüm ankaraya gelr die nblm sıkma canını yinede sen
zaten bayram için kullanıyo öyle erken geç diye bakmıyo hiç sormama kararı aldm ..geldiğinde de uygun yerlerde görüşürüz eve gittikten sonra ailesi falan camera açalım konuşalım eş değer yani rahat rahat konuşamıosun bile ...
kızlarrr...selam..
begüm ben fransız kaldım ya izin mi kullancaksınız tatlım
Bariz kırılmışsn cnm ya..neyse artk
Gizemcim hoşgeldinnn nasılsın mehtap nasıl gidiyo ?
Ya aslında çok önemli değil de benim canım sıkıldı ...bugün aradıda bayramda herkes izne çıkıyomş kararsız kalmş ailesi memlekete gidicek büyükleri görmeye ...bende sen bilrsn dedm 10 gün oluomş izinde ...neyse bende biz görüşemicez heralde dedim yok ist gelcem dedi...7sinde izne çkcak memlekete gitcek 3-4 gün durcak ailesiyle ist gelcek 3 gün falan da biz görüşmüş olcaz...bende hani çok bunaldıysan bayram sonrasında 10 gün al dedm o da dedelerini görmek istemş onada sözüm yok iyi dedim...kalkıp bana dio 1. gün bize gelirsn el öpmeye 2.gün gene bişi 3.gün şöyle...kendi kendine plan yapmş 500 kere dedm ki ben ailenin olduğu ortamda rahat edemiyorm gene aynı şeyi dedi bnmde sigortalar attı yani ...madem sen böylesn evlenme otur evinde falan da dedim öylece kapadk ...
İyiyimm cnm. mehtapta çok güzeldi ama bitti bile yarın gece gidiyo
Hımm anladım kuzum 10 artı 2 gün de yol izniniz olur hatta bak her sene veriliyo o yol izini 2014 te de olucak sizin :)
Sen haklısın bence çnkü tamam büyüklerini görmesk isteyebilir ama şu sayılı günde hele ki bz boyle onları görmek için çok sabırsızken saatleri sayıyoken izinde görüşmediiğin 1 saat bile üzüyo insanı .. ve dediğin gibi ailenin yanında da beraber olmak ne kadar yetebilir insana :26: ama bu şeklde olursa eminim oda pişman olucak izini iyi değerlendiremedim diye
2 gün yıol izni varmış zaten cnm ama ben nasıl oluyo bilmiyorum...
Hep aynısı oluo az çok gördüysen dağtımda artık son gün hüngür hüngür ağlayarak geldm eve hem ayrılık hem aile içinde çok iyiler ama bazı şeyler canımı acıttı o zaman ki hataydı bu sefer ama izin vermicem buna...ya telefonda da senin bu aile içine sokma çaban ne desem olmıcak işte bazen artık bende tutamıyorum...cnm olmuo ki ya sonuçta ailesi yani arkamdan laf ettirmem ...tamam güzel birlikte belki bi yemek yemek ama ilerde bunlar zaten istemesem de olcak şimdiden gerek yok ama o da farklı düşünüyo ne bilim işte ama o dedi diye hemen gitcek halim yok epi topu 3 gün zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçicek...
Canım üzülürsn sende gitcek alıştın ama çoğu gitti sizinde azı kaldı döndüğünde inşallah her şey daha güzel olur ...
Canım şuan arada bi söz nişan da olmadığı için çok fazla aile içine girmekten çekiniyosun biliyorum . bnde senle aynı durumdayım ama sıksık gidiyorm ben rahatsız da olmuyorum açıkcası.. ama denmez tabi ne bu aile içine sokma çabası desen senle ciddi düşünüyorum yine de yaranamıyorum vs deyip alınır zaten .. cnm şu izin sürecinde bi şeklde orta yolu bulmak lazım. bak ben mesela diyelm gndüz kendmz görüştük akşam o eve ben eve gideceğime 3 saat fazla göreyim diye aileyle de olsa diye iftara gttik onlara..
İNş sende yine çok kırlımadan atlartsınız bu izini de
ister istemez üzülüyorum cnm ama gitsiin ve bitsin mantığıda ağır basıyo , askerlik cidden sıktı .. 330 günlük mü ne askeriz
Kırıldım canım şöyle telefonda bi görsen kimseyi gözü görmüyo hep hayaller şimdi gelcek ya hemen beni oraya götürme çabası ne yani biz daha sözlenmedk bile benm yaptığım fedakarlık yeter fazla bile hiç bnm açımdan düşünmüo evliymşiz gibi davranıo ...
Cok haklsn. Cnm ya netleşsn de bi öle üz kendini
Aynen cnm ya amann napim hep kendimizi yıpratıyoruz bak bende tek değilmişm Gizemde gitmş erkek arkadaşnın ailesine ama isteyerek diyo ben çekinmkle beraber dağıtım geliyo aklıma hep ...Diceksin gittinde gırtlağına mı yapışıyolar yok çokta iyi davranıyolar ama çekiniyorum utanıyorum dağıtımda olanlar o zamanda kaldı dicem ama içime işlemiş ya ..hoş gidince de sabhtan akşama kadar kalmıyoruz ama bakalım ya bi gelsinde olmadı ben böyle bi kahvaltı organizasyonu falan yaparım işte daha da kesin değil
Ya cnm bnde gidiorm ama tüm izin diil 1-2 kere normal gitmen fakt hep olmaz gizemde hep gitmio full birlikte takılıolar gündüz zamnları çoktu onların siz 3 gün ne alaka olck hem aîlesiyle zten görşmş olck memlekette
Aynen cnm taa oralarda neler düşünüyo gülermsn ağlarmsnaman boşver...
Sen napıosun canım nöbetiniz var mı
Sabır cmm ne diim.. Sorma ya regl oldm uyucam aslında ama 3-6 nöbetmzvar uyumasam mı diorm zten alştm uyumamaya
AyY bilmem mi cnm kötü oluo ama oluncada karnın şiş farketmioben olamadm ya bide karnım şişti ki sorma gecikince ödem yapıo hemen ...aynen ya bende alıştım demin yatsam mı oldm sonra nasılsa kalkcam yatmiyim dedm
AyY bilmem mi cnm kötü oluo ama oluncada karnın şiş farketmiobencede uyuma uyuduğuna değmioki
yok uyumuyorum ama sen uyuyabilrsn daha var
bu akşam kimse yok burda biz senle demirbaş
Selam kızlarnasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?