Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hahah aynn cnm uykm gelrse uyucm hemşomu yanlz bırakmym .hilal yok topic sessiz farkkndmasn aynen ya demirbaş oldkk

aynen millet iftardan sonra pert oluo ya

Hİloşş sevdiceğiyledir şimdiii ohh kulakları çınlaın hiloşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Eda bizde mi tatile gitsek he kız mehtapta gidin sizde valla kaçamak yapın ağva falan denize herkes gitti

biz anca balayına gideriz tatile

İftar sonrası tabiii. Benmde pc tamirde ya haftasonu son çarşı var ama göremicem 1.5 aydır göremiyor. Geçen çarşıdada yazlktaydm pof artk canlı görcem (( 2 haftaya ..
Cnm bzde ağva veya sapanca istiyoduk 1 gecelk ama imkansz kaçamıcam sanrm anca nişanlannca kaçabilrm oda belki.. Günübirlik gidicez bzde inşş bu izinde

Son düzenleme:

olsun be hemşo günübirlik günübirliktir birlikte vakit geçirinde ,,valla bende çok isterm öyle kaçamak benmde imkansız ....

İyiyim canım bende iftara davetliydik çok yedim sanırım sığınamıyorum
Oyyy cnm ya soda iç soda
olsun be hemşo günübirlik günübirliktir birlikte vakit geçirinde ,,valla bende çok isterm öyle kaçamak benmde imkansız ....

Bakalm cnm olursa oda olmassa tabi hergüne planımız mevcut adalar akvaryum kızkulesi sahil iftar vsvs

selam canım naber ? dünde ben öyleydim ya patlıcaktım valla sahurda az yedm
İyiyim begüş sen nasılsın.Hiç sorma canım yaa yedikçe yedim arka arkaya getirdiler tabi ben hiç yemiyeceğim sanırım su içmekten çatlayacaktım zaten bugün çok susamıştım.

Oyyy cnm ya soda iç soda

Bakalm cnm olursa oda olmassa tabi hergüne planımız mevcut adalar akvaryum kızkulesi sahil iftar vsvs

iftara yetişio mu bayramdan önce gelcek o zaman...benmkide diyo du bigün iftara gelrsn bize senin dedim beynine oruç vurmuş bayramda ne iftarı

o değilde inşallah bayramın son günü falan ben burda olurum ya üff ...

Kızlaaaar iftardan sonra ağırlık çöküyor bugün yine uyuyup kalmışım uzandığım yerde yaa Eşim aradı da uyandım, gelemiyorum muhabbetlere :26: Napıyorsunuz nasıl geçiyor günler bakalım

Begüm ankaraya çok güzel yamur yağıyormuş suan askerim nöbette konuştuk yamur sesi geliyordu buz gibi esiyor hayatım dedi o valla

Kızlaaaar iftardan sonra ağırlık çöküyor bugün yine uyuyup kalmışım uzandığım yerde yaa Eşim aradı da uyandım, gelemiyorum muhabbetlere :26: Napıyorsunuz nasıl geçiyor günler bakalım
​OOOOOOO HOŞGELDİN hesna abla iyiym ben yediklerimi hazmetmeye çalışıyorum sen nasılsın

Son düzenleme:
31 temmuzda burada cnm son haftası ramazanın yaniii..hahha bayramda iftar iimiş sennki baya baya koymş kafaya gelmeyi.. İnş cnm da nerede oluysn ki hem gitmesen ??

H.g hesna abla allah eşinle muhabbetini arttırsın şafağına maş. iyi gidio beklemedyz mehtap için (

Son düzenleme:

işte komutanla konşmş 7 gün olarak bakalım oda olabilir demş bende ee 10 gün olsaydı o zaman dedm gelmşken akıl sır erdiremedm mantığına ...biz de şehir dışına gidiyoruz ananeme giderdk ama şimdi rahmetli oldu ya annemlerde gideriz kabir ziyareti ilk bayram dio valla bilmiyorum hayrlsıyla netleşmedi ...bnmkide 7 sinde çıkıp direkt memlekete giderse 2 gün yada artık 3 gün orda kalırlar heralde cmt yada pazar dönerlerse ben gidersem pazar kesin dönerizde cumartesiyi bilmiyrm ciddiyim beynim allak bullak...annem de bni hayatta bırakmaz evde öyle bişi olursa bakalım nolcak bu bayram çok merak ediyorum çok action dolu yani sağolsun

Atv de anneyle ilgili bi ilahi gibi bişi söylüyolar çok fena oldum ya

Son düzenleme:

TSK da akıl sır yok cnm 7-10 onların bi bildiği var işte ya da kafalarına göre..anladm cnm mekanı cennet olsun ananenin .bnm içinde action dolu olck bzmkilerde yazlığa gitck ama ben gitmicem götüremezler yani :))) inş her şey istediğin gbi olur begümcüm
Cnm ya kıyamam Allah nur içinde yatırsın anneaneni

Son düzenleme:

Amin cnmmm...
İnşallah Edacımmm hepimizin istediği gibi geçsinnn ya ama siz güzel geçirin taa ne zamandır bugünleri bekliyosunuz ...bizimkine mehtap bile diyemicem ben yani her ihtimal var içinde

Canım ben bişiler hazırlıcam sana da askerinle aşk dolu sohbet olsunnn görüşürüz Hemşocummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…