Amin cnmmm...
İnşallah Edacımmm hepimizin istediği gibi geçsinnn ya ama siz güzel geçirin taa ne zamandır bugünleri bekliyosunuz ...bizimkine mehtap bile diyemicem ben yani her ihtimal var içinde
Canım ben bişiler hazırlıcam sana da askerinle aşk dolu sohbet olsunnn görüşürüz Hemşocummmm
Begüm ankaraya çok güzel yamur yağıyormuş suan askerim nöbette konuştuk yamur sesi geliyordu buz gibi esiyor hayatım dedi o valla
​OOOOOOO HOŞGELDİN hesna abla iyiym ben yediklerimi hazmetmeye çalışıyorum sen nasılsın
31 temmuzda burada cnm son haftası ramazanın yaniii..hahha bayramda iftar iimişsennki baya baya koymş kafaya gelmeyi.. İnş cnm da nerede oluysn ki hem gitmesen ??
H.g hesna abla allah eşinle muhabbetini arttırsınşafağına maş. iyi gidio beklemedyz mehtap için (
Kırıldım canım şöyle telefonda bi görsen kimseyi gözü görmüyo hep hayaller şimdi gelcek ya hemen beni oraya götürme çabası ne yani biz daha sözlenmedk bile benm yaptığım fedakarlık yeter fazla bile hiç bnm açımdan düşünmüo evliymşiz gibi davranıo ...
2 gün yıol izni varmış zaten cnm ama ben nasıl oluyo bilmiyorum...
Hep aynısı oluo az çok gördüysen dağtımda artık son gün hüngür hüngür ağlayarak geldm eve hem ayrılık hem aile içinde çok iyiler ama bazı şeyler canımı acıttı o zaman ki hataydı bu sefer ama izin vermicem buna...ya telefonda da senin bu aile içine sokma çaban ne desem olmıcak işte bazen artık bende tutamıyorum...cnm olmuo ki ya sonuçta ailesi yani arkamdan laf ettirmem ...tamam güzel birlikte belki bi yemek yemek ama ilerde bunlar zaten istemesem de olcak şimdiden gerek yok ama o da farklı düşünüyo ne bilim işte ama o dedi diye hemen gitcek halim yok epi topu 3 gün zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçicek...
Canım üzülürsn sende gitcek alıştın ama çoğu gitti sizinde azı kaldı döndüğünde inşallah her şey daha güzel olur ...
Canımcım işte bana daha gelmeden ordan emirvaki yapması canımı sıkıyo yaa bide gitmekten çekiniyorum bide dağıtımda kafamda takılı kalanlar ne bilim işte ...inşallah atlarız zaten izinler ve çarşılar dışında sorun olmuyo pek zatenhayırlısıyla biteydi iyiydi ...aynen aile ortamını çok seviyo böyle beni onların yanında görünce seviniomş falan anlatıyodu hep ama şu az sürede ne bilim belkide ben büyüttüm gelince görcez artık ben yalnız kalmak başbaşa sohbet etmek vakit geçirmek istiyorum...
Gizemcim senin artık kısa dönemler gibi az vaktin kaldı öyle değerlendir bitiyo elbet..
Edacım kaç gün kaldı mehtaba bakalım, heyecanlı bekleyiş
Hesna yaa inanmıyorum ya 11 gün
Mehtap için son 2gün
Cuma akşamı hayırlısıyla görüşücezz bu hafta bitmedi gitti sinir oldum
Ayy canım benım ne guzel hadi bakalım cok az kalmıs
Şafak karanlık olsada mehtapla idare ediyorum bende napayım
seninde az kalmış ya yaz bitmeden yanında olucak nişanlın hayırlısıyla
darısı bizim başımıza
Şafak İmşallah 50 Nevşehir..
Hay Allahım nişanlım yüzünden iki ayrı şafak sayıyorum neymiş geliceği gün sayılmazmış onun gonlu olsun dıye fb de 49 kk da şafak 50Nedit doğrusu bi bilen el atarsa sevınıcem
Tatlım bizde de aynısı olmuştu geldiğim gün sayılmıyor dedi 1 ay önce falan bende yok dedim sayılıyor oda iyi tama öyle sayıyım dedi sonra bir öğrendimki sayılmıyormuş 1'aydan düşünce dedimki sayılmıyormuş öğrendim dedim oda bende bu sefer böyle sayıyorum dedi bende iyi tamam dedim agresifleştide biraz zar zor ikna etmiştim tersi çıkıncada bişey de diyemedim
Ama doğrusu askerinin saydığı gibi tatlım
Amin canım benım tum kalbımle.. Geliceğine inanmak cok zor bu son gunlerde öyle bı hıssedıyo kı nısanlım sankı o orada doğdu ve hayatının kalanı artık orada gececek gıbı gelıyo ona halıyle degısık bı psıkolojıdeyız gelmeden ınanmıyıcaz sanırım
Yeni şafağım 49 MUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :)))
Hesna yaa inanmıyorum ya 11 gün
hesna ablayla seni depüklicez azcık kaldı
günaydın kızlarrr
ya iftardan sonra siz nerden buluyorsunuz bu enerjiyi benim pestilim çıkıyor yine gelemedim kaçırmışım muhabbetlerii
Şafak İmşallah 50 Nevşehir..
Hay Allahım nişanlım yüzünden iki ayrı şafak sayıyorum neymiş geliceği gün sayılmazmış onun gonlu olsun dıye fb de 49 kk da şafak 50Nedit doğrusu bi bilen el atarsa sevınıcem
Mehtap için son 2gün
Cuma akşamı hayırlısıyla görüşücezz bu hafta bitmedi gitti sinir oldum
Hım o zaman duzelteyım bende canım o zaman Hesnaaaaaa duy sesimi şafağı 1 gün düşürdümmmmm
Canım bu konuda plakalara geçerken aynı sorunu yaşadık biz de eşimleBen geldiği günü doğan güneş diyordum ama öyle değilmiş tabii ki askerde o işler öyle gelişmiyor
Şöyle anlatayım eşim pazartesi gelecek ya o günü saymıyorum, pazar günü de doğan güneş oluyor, son sayılan 1 gün de cumartesi olmuş oluyor, siz de şafaklarınızı böylece hesaplayın oldu mu
Herkeste aynı şey olmuş hesnaa ablacım ben benimkini inandırmıştım ama tamam öyle sayalım dediii ama yanlışmış deyincede sinir oldu banane ben böyle sayıcam dedi
Aslında benimkide 22 bugünn dur ben öyle sayıyım o vakitt ablacık benimkinide 22 olark düzeltirmisinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?