Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet cnm 5.5 aydır bekliyoruz kısa dönem kadar işte..birde yakınıyorlar töbe.. Yine aklma geldi bak.. Olsncnm umudunu kaybetme hayırlısı olsn sizin içinde mehtappp
Tamam cnm bnm afiyet olsnnn öpuyrm thank you

Begüm ankaraya çok güzel yamur yağıyormuş suan askerim nöbette konuştuk yamur sesi geliyordu buz gibi esiyor hayatım dedi o valla

Evet canım Ankara iki gündür çok serin akşamları yağmur yağıyor, mis gibi toprak kokuyor valla

​OOOOOOO HOŞGELDİN hesna abla iyiym ben yediklerimi hazmetmeye çalışıyorum sen nasılsın

İftar geç saatte olunca sahurda bir şey yiyemiyorum ben, iki gündür meyveyle sahur yapıyorum sadece o derece yani, canım yemek istemiyor bir şey çünkü

Şafak azalıyor iyice heyecanla bekliyorum bir yandan hazırlık yapıyorum işte, temizlik filan, eşimin kıyafetlerini ve dolabını çekmecelerini düzenleyeceğim ütü filan da var, bir de genel temizlik işte Bugün biraz yoruldum, o kadar yemeğin üstüne de uyumuşum televizyon izlerken

Edacım kaç gün kaldı mehtaba bakalım, heyecanlı bekleyiş

begüşüm haklısın ortada nekadar söz nişanda olmasa sonuçta evleniceği insan olarak seni ailesinin ortamına sokmaya çalışıyor, kesinlikle sorma neden bukadar isteklisin falan diye yanlış anlayabilir çünkü, yawrum erkekler çok fazla detaycı düşünmüyorlar biliyorsun , sen başbaşa kalmayı düşünürken o ailemi ve begümü kırmamak için orta yolu bulmalıyım diye düşünüyor.
kırıldığın anlıyorum ama biraz sabret yawrum, izne gelince umarım herşey çok güzel olur....

günaydın kızlarrr

ya iftardan sonra siz nerden buluyorsunuz bu enerjiyi benim pestilim çıkıyor yine gelemedim kaçırmışım muhabbetlerii

Şafak İmşallah 50 Nevşehir..

Hay Allahım nişanlım yüzünden iki ayrı şafak sayıyorum neymiş geliceği gün sayılmazmış onun gonlu olsun dıye fb de 49 kk da şafak 50 Nedit doğrusu bi bilen el atarsa sevınıcem

Şafak karanlık olsada mehtapla idare ediyorum bende napayım

seninde az kalmış ya yaz bitmeden yanında olucak nişanlın hayırlısıyla
darısı bizim başımıza

Amin canım benım tum kalbımle.. Geliceğine inanmak cok zor bu son gunlerde öyle bı hıssedıyo kı nısanlım sankı o orada doğdu ve hayatının kalanı artık orada gececek gıbı gelıyo ona halıyle degısık bı psıkolojıdeyız gelmeden ınanmıyıcaz sanırım

Tatlım bizde de aynısı olmuştu geldiğim gün sayılmıyor dedi 1 ay önce falan bende yok dedim sayılıyor oda iyi tama öyle sayıyım dedi sonra bir öğrendimki sayılmıyormuş 1'aydan düşünce dedimki sayılmıyormuş öğrendim dedim oda bende bu sefer böyle sayıyorum dedi bende iyi tamam dedim agresifleştide biraz zar zor ikna etmiştim tersi çıkıncada bişey de diyemedim
Ama doğrusu askerinin saydığı gibi tatlım

Hım o zaman duzelteyım bende canım o zaman Hesnaaaaaa duy sesimi şafağı 1 gün düşürdümmmmm

Yeni şafağım 49 MUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :)))

haydi hayırlı olsun yeni şafağın ozaman

Hesna yaa inanmıyorum ya 11 gün

Ben de inanamıyoruuuummmmm Teşekkür ederim canım seninki de azalıyor

hesna ablayla seni depüklicez azcık kaldı

Evet yaa depükleyin bizi çok kaldık dile kolay 14 ayı geçti

günaydın kızlarrr

ya iftardan sonra siz nerden buluyorsunuz bu enerjiyi benim pestilim çıkıyor yine gelemedim kaçırmışım muhabbetlerii

Vallahi ben de enerji bulamıyorum canım yaaa nalları dikiyorum havaya Gelemiyorum muhabbete

Canım bu konuda plakalara geçerken aynı sorunu yaşadık biz de eşimle Ben geldiği günü doğan güneş diyordum ama öyle değilmiş tabii ki askerde o işler öyle gelişmiyor

Şöyle anlatayım eşim pazartesi gelecek ya o günü saymıyorum, pazar günü de doğan güneş oluyor, son sayılan 1 gün de cumartesi olmuş oluyor, siz de şafaklarınızı böylece hesaplayın oldu mu

Mehtap için son 2gün

Cuma akşamı hayırlısıyla görüşücezz bu hafta bitmedi gitti sinir oldum

Ohhh mehtaba da ne kadar az kalmış canım yaa ne kadar görüşebileceksiniz bakalım

Hım o zaman duzelteyım bende canım o zaman Hesnaaaaaa duy sesimi şafağı 1 gün düşürdümmmmm

Tamam canım mesaj alınmıştır

Herkeste aynı şey olmuş hesnaa ablacım ben benimkini inandırmıştım ama tamam öyle sayalım dediii ama yanlışmış deyincede sinir oldu banane ben böyle sayıcam dedi
Aslında benimkide 22 bugünn dur ben öyle sayıyım o vakitt ablacık benimkinide 22 olark düzeltirmisinnnn

Ama ama bişey dicem yaa bizim çıkış günümüz 9 ağutos teskereye onu yazınca 23 oluyorr ama öylede doğan güneş diyemiyorum 8 ağustos yazmam gerekiyor. Şimdi öyle yaptım ama bu askerdekiler yanlışmı sayıyor acaba yaa ooff benim yine kafam karıştı :44:

Evet canım yaa askerde değişiyor onlar çıkmadan bir gün önceyi doğan güneş deyip ortalıkta nispet yaparak dolaşıyorlar da ondan eşim ben doğan güneş deyip askeriyede elimi kolumu sallayıp gezemeyecek miyim demişti bana

Tamam bugün zaten düzeltmeleri oynuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…