Ama ama bişey dicem yaa bizim çıkış günümüz 9 ağutos teskereye onu yazınca 23 oluyorr ama öylede doğan güneş diyemiyorum 8 ağustos yazmam gerekiyor. Şimdi öyle yaptım ama bu askerdekiler yanlışmı sayıyor acaba yaa ooff benim yine kafam karıştı :44:
Edacım kaç gün kaldı mehtaba bakalım, heyecanlı bekleyiş
Evet canım yaa askerde değişiyor onlar çıkmadan bir gün önceyi doğan güneş deyip ortalıkta nispet yaparak dolaşıyorlar da ondaneşim ben doğan güneş deyip askeriyede elimi kolumu sallayıp gezemeyecek miyim demişti bana
Tamam bugün zaten düzeltmeleri oynuyoruz
Şafak sayan internet sitelerinin bir kısmı senin dediğin gibi sayıyor ama askerlerin saydığı gibi sayanlarına da denk geldim ben
Az kaldı ablacm bugunu sayarsak 15 gün snra burada..onca aydansonra az geliyo 15 günsende iyi yapmşsn eşin gelince her yeri miss gibi görsün özlemiştirr
Aynen aynen iboda ben şafak doğan güneş diyemiyorumm ama demiştiii
Senn ne derrsen odurr ablacım sen bizim şafakcı başımızsınn sen bilmicende bizmi bilcezz
Hem düzeltmeleri oynuyoruz hemde uzatmaları abla çok az kaldııı yaa bizimkide izin kullanmayaydı şafak 12 diyordumm ama o zamanda 13.5 ay görememiş olucaktımmGerçi şimdide 8.5 ay göremedimdee neysee
Senin mehtap da az kalmış evet 15 güncük tez elden geçsin inşallah bol bol vakit ayırırsınız artık birbirinize
7 ay olacak evimize gelmeyeli, eşim çok özlemiş, evde geçirdiğimiz zamanları, evimizde yaptığımız her şeyi çok özlemiş, günlerdir onu sayıklıyor
Sizinde kalan şafaklrr geçsin tez vakit
Özlemez miii insan :/ orda tanımadığı etmediği insanlarla komutan diye başlarında bir sürü emir veren egoları boylarını aşmış insanlarlazoryani ablacm 1 hafta evden çıkmayn bolbol özlem giderin bencee 7 ay dile kolay
Geçsin tabi kuzum yaa bizimkiler geçince sizinkiler de geçmiş olacak az kalacak mehtaba
Evet ben eşime diyorum bak buraya gelince bir sürü sorumlulukların olacak, para kazanmaya çalışacaksın, belki de hayatımıza yeni şahıslar da katılacakDaha zor olacak diyorum, kurban olurum ben o sorumluluklara diyor, bıkmış emir altında bulunmaktan
Canım sağ salim dönsün de özlediğimiz her şeyi yapacağız inşallah, tatile de gidicez bir gelseydi yaa
Evet yazık onlara doğan güneş desinler havalarını atsınlar ama değil mi, hak ettiler, onca ay geçirdiler bir güncük de biz onlara verelim napacaaaaz mecbuuuur
Saksı değilim ben tabii ki beni dinleyeceksiniz, en çok bana soracaksınız, en çok bana
Dün de tam eşimle bu izin olayını konuşuyorduk ebrucum yaa, biz ilk askere gidince 28 gün sonra dağıtım izni kullandık ve iğrenç geçmişti, ailem filan da burdaydı hatta aradan bir ay geçti biz tatil için bir daha izin almıştık, o dağıtım iznini keşke kullanmasaydık diye pişman olduk, eğer kullanmasaydı şu an son 4 diyorduk
Evet mehtapa
az kalıcak daha şafak karanlıkk
Oy bebiş mi düşünüyosunuzzz şimdiden tebrklerdöner Döner inşşş ohh gidin tabi sizde hilaller gbi ağaç evlerde kalın ağvada görmüştüm öyle ağaç ev içinde şöminesi falan tek katlı böyle miss ama siz ege akdenz gbi yerlere gidin deniz kum güneş ohh e birde eşin tabii
Aynen aynen havalarını atsınlarr ablacııkk
HahahahahEstağfurullah ablacım ne saksııı aaaa ne kadannn ayıppp
Hep sana herşeyii sana soracağummm senn benimm biricikk bitanecikk öğretmenimsinnnnn
Keşkelerinin çaresi yok ablacım. sizin zaten ayrı bir zor ablacım ama izinleride biraz erken kullanmışınızz
Bizde pişman olmuştuk keşke gelmeseydi 10 gün izine demiştik çok kötü geçmişti hatta ayrılmıştık bile gideceği günde keşke hiç gelmeseydim dedi ama keşkelerinin hiç bir çaresi olmuoyrr kısmett böyleymiş geç olsunda güç olmasın ablacımmm
Bu arada hesnoşş ablamm bişey sorucağum sana hane sen albümünn yapacaktınn benii kandırdıınnnnn..
Şafak da azalacak ama hepsi bitmeye mahkum merak etme, biz bile bitirdiysek herkes bitirir
Düşünüyoruz bir şeyler, hayatımızla ilgili yeni kararlar var, inşallah Allahın izniyle hayatımızı düzene sokacağız...
6-7 Temmuzda Ağva' daydık canım evet orası da çok güzel ama tatilde Antalya' da olacağız, Kaş-Demre-Kekova-Alanya-Dimçayı artık nereler denk gelirse
Hesna tıckerdakı kuslar bırleşmıs hatta opusuyolarmı ne
Havalı asker onlarSor bana canım ben bilirim, ben bilirim
Canım biz askere gitmesinin şokunu atlatamamıştık ki, birden plansız gidince alışamadık 3 ay zorluk çektik, hazmedemedik, bir de ben çalışırken gelmesinin anlamı yoktu yaz tatili bir de kış tatili diye ayırmıştık ama işte o dağıtım izni kötü oldu, neye yapacak bir şey yok, önümüze bakacağız canım
Yok kuzum kandırır mıyım hiç, yapacağım ama bu aralar elim ermiyor canım yaa gündüz şafak attırıp temizlik yapıyorum akşamüstü iftar hazırlığı iftardan sonra nalları dikiyorum vallahi buraya bile gelip muhabbet edemiyorum, sonra eşim arıyor konuşuyoruz bir bakmışım hooop sahur gelmiş, zaman bir garip geçiyor anlamadım elim ermedi yani, şu foto küçültme işi olmasaydı o gün hemen halledecektim albümü
Tünaydın Tezkerenin Güzel Kadınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?