Bitecek inş ablacınmm.ve kararlarınızı hemen uygularsnz inşşş.ağva nasıldı ben gitmiştim ama senelerr önce bizde bu izinde günübirlik gitmek istiyorz ama hep unuttum oralarıohh rota güzelllmişşş
Tünaydın Tezkerenin Güzel Kadınları
Doğru ablacım sizin ani olduğu için öyle olmuştu çok şükür bitti bee ablamm bittii sonundaa Alalhım bir daha ayırmasınn ve inşallah tez vakitte hayırlısıylaa çocuğunuzaa kavuşturur Allahım
Tamam ablacım tamam biliyorum valla insan öyle oluyor bende eve gittiğimde pc yi bile açmaya halim kalmıyor ya kitap okuyorum yada tv izliyorum işte öyle geçyorr günler
Bu aradaa yeni bir kitap okuyorum ablacım okudunmu bilmem ama ayşu kulinin gizli anların yolcusu çok değişik ve güzel bir kitapp
Ben de sana onu dicektim ablacım hemencik fark ettim bendee uyumun herzamanki gibi süperrEccük kaldı duygucum öpüşcekler onlar
O değil de bugün tickerlarım arasındaki uyuma bittim, 11 gün, 5 yıl 11 gün
Tünaydın Tezkerenin Güzel Kadınları
Tünaydınn begümcüm bugün nasılsınn??
Eccük kaldı duygucum öpüşcekler onlar
O değil de bugün tickerlarım arasındaki uyuma bittim, 11 gün, 5 yıl 11 gün
İyiyim canım sen nasılsın ? nöbetiniz nasıl geçti ?
Güzeldi canım 3 gün kalabildik biz, yapılacak etkinlikler biraz kısıtlı ama zaten biz öyle olsun istedik, birbirimize zaman ayırmak istedik, nehir kenarında zaman geçirmek çok güzeldi
Tünaydın Begümcüm, nasılsın? Ne yaptınız bu bayramdaki izin işini canım?:44:
Amin canım ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz için Allahım güzel yazılar yazmıştır
Ama ekleyince sana mesaj atacağım hemen bakarsın oldu mu kuzum
Ben de puzzle yapıyorum canım eşimle konuşurken elim boş durmasın diye, bu ara kitap okuyamıyorum ama yakında Zülfü Livaneli' nin Kardeşimin Hikayesi kitabına başlayacağım... Ayşe Kulin in çok kitabını okudum ama bu dediğini duymadım sanırım yeni bir kitap :44:
Güzeldi canım 3 gün kalabildik biz, yapılacak etkinlikler biraz kısıtlı ama zaten biz öyle olsun istedik, birbirimize zaman ayırmak istedik, nehir kenarında zaman geçirmek çok güzeldi
Tünaydın Begümcüm, nasılsın? Ne yaptınız bu bayramdaki izin işini canım?:44:
Amin canım ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz için Allahım güzel yazılar yazmıştır
Ben de puzzle yapıyorum canım eşimle konuşurken elim boş durmasın diye, bu ara kitap okuyamıyorum ama yakında Zülfü Livaneli' nin Kardeşimin Hikayesi kitabına başlayacağım... Ayşe Kulin in çok kitabını okudum ama bu dediğini duymadım sanırım yeni bir kitap :44:
Ben de sana onu dicektim ablacım hemencik fark ettim bendee uyumun herzamanki gibi süperr
Evet evet benımde gozumden kacmadı
Hiloşşşşşşşşşşş kulakların çınlasınz şimdi aşkitonla denizlerde balık kız gibi yüzüyosundur
Beni delirtti Hesna abla böyle yapınca her şey fazla geliyo bana resmen...bana göre çok gereksiz bi izin 5 gün izin 2 gün de yol izni oluyomş dedesini falan görcekmş memlekette cmt yada pzar döncek 2 gün yada 3 gün de istanbulda biz görüşmüş olcaz...komutanla konşcaktı çokta kesin değil onay çıkarsa olcak dedm hani böyle bişi düşünmüodn nerden çktı falan dedesi çok yaşlı 100 e yakın yaşı varr bi göriyim dedi bende bişi demedm bişi olur falan gidemedm diye beni yer bitirir ne olcaksa kendinden olsun ...hatta dün işte bi ara kızdm madem öyle gelme istnbula özledmde deme falan...bana kalsa çok yorulck ama kendi bilceği iş ya ne diyim ki bu seferde büyütüyorum kendime olan oluyo ..
begüşş tünaydın yawrumm
biz anca balayında yüzeriz bu gidişle zaten tatil yüzü falan göremeyiz
Tatlım konu hala izin olayı heralde. Yani haklı askerin o yorulmicakki daha mutlu olucak. hem dedesini görmek istiyorsa oda farklı bir durum yani sen kendini sinir etme boşver zaten 7 günmüş 2 3 günde gelicekmiş istanbula sende görüceksin hiç değilse ordan direk dönmicek. Sevin bence görüceğine bu kadar sinir olmana gerek yok tatlım
Yapılck şeyler kısıtlı doğru ama böyle o nehirde bisiklet turu yapabiliosn fln belkide spancaya gideriz bakıcazz.bol bol romantizim yaptnz desene
Beni delirtti Hesna abla böyle yapınca her şey fazla geliyo bana resmen...bana göre çok gereksiz bi izin 5 gün izin 2 gün de yol izni oluyomş dedesini falan görcekmş memlekette cmt yada pzar döncek 2 gün yada 3 gün de istanbulda biz görüşmüş olcaz...komutanla konşcaktı çokta kesin değil onay çıkarsa olcak dedm hani böyle bişi düşünmüodn nerden çktı falan dedesi çok yaşlı 100 e yakın yaşı varr bi göriyim dedi bende bişi demedm bişi olur falan gidemedm diye beni yer bitirir ne olcaksa kendinden olsun ...hatta dün işte bi ara kızdm madem öyle gelme istnbula özledmde deme falan...bana kalsa çok yorulck ama kendi bilceği iş ya ne diyim ki bu seferde büyütüyorum kendime olan oluyo ..
Amin ablacım aminnn
Tamam büyük bir sabırsızlıkla bekliyorrreee
Ne güzel yapıyorsun abla bende çok yapmak istiyorum ama zamanım yok ben başlarsam takılır kalırım başındaa öylede günn bitiyorr yane böyle elim bir gidiyor bir gitmiyor bende kitap okuyorumm
O kitabı duymuştum ablacım met ediliyorduu bir araştırayım bende
Yok abla yeni değil 2 sene önce çıkmış değişik bir konusu var tavsiye ederim
Bizim ama görüşüp görüşemiceğimz bile kesin değil bende burda olmayabilirm,,bide kalkıp bana ordan emirvaki yapması canmı sıkıyo alt tarafı 2 gün yada 3 gün nasılsa bizde geçicek diyo ,,bize gelirsn el öpmeye yok bimlemle ...ben başbaşa olmak istiyorum o gene böyle planlar yapıyo bende saydırdım işte...aman boşver ya ...
Evet bisiklet turu, sandal turu, hamak keyfi, armut keyfi ve bilumum keyifler itinayla yapışmıştır, romantik şekilde
Sapancaya gitmedim ama methediliyor
Evet bir şey diyemezsin sonuçta kendi tercihi ailesini görmek onun da hakkı, bir de yaşlı dedesi varmış ne olur ne olmaz, ama tüm bu gerekleri bilmek seni üzmekten alıkoyamıyor işte burası da madalyonun diğer yüzü... Sen yine bir şey deme tabii ama canım o da üzüldüğünü anlamıştır zaten 3 gün de olsa görüşürsünüz işte canım
Tamam söz kız ayarlıcam tabiisine foto olayını
Vallahi benim hobim puzzle konusu stoğum bilem varEpey insanı işten alıkoyuyor ama seviyorum özellikle gece yapması keyifli oluyor açıyorum müziği de
Zülfü nün tek okumadığım kitabı canım son kitabı zaten Serenad dan daha iyi diyorlar bakalım
Tamam aklımda olsun dediğin kitap seviyorum Ayşe Kulin kitaplarını ama bir çırpıda okumam lazım uzayınca sıkıyor
Vallahi benim hobim puzzle konusu stoğum bilem varEpey insanı işten alıkoyuyor ama seviyorum özellikle gece yapması keyifli oluyor açıyorum müziği de
Zülfü nün tek okumadığım kitabı canım son kitabı zaten Serenad dan daha iyi diyorlar bakalım
Tamam aklımda olsun dediğin kitap seviyorum Ayşe Kulin kitaplarını ama bir çırpıda okumam lazım uzayınca sıkıyor
Evet bisiklet turu, sandal turu, hamak keyfi, armut keyfi ve bilumum keyifler itinayla yapışmıştır, romantik şekilde
Sapancaya gitmedim ama methediliyor
Evet bir şey diyemezsin sonuçta kendi tercihi ailesini görmek onun da hakkı, bir de yaşlı dedesi varmış ne olur ne olmaz, ama tüm bu gerekleri bilmek seni üzmekten alıkoyamıyor işte burası da madalyonun diğer yüzü... Sen yine bir şey deme tabii ama canım o da üzüldüğünü anlamıştır zaten 3 gün de olsa görüşürsünüz işte canım
Bak o yanlış iştee hergün evde diplerindemi oturcaksınız canım nie öyle bişey diyip duruyorki.
Gidip ellerini öpersin bayramlaşırsın sonra çıkarsınız gezersinizz o ne öyle 2 3gün evdemi oturulur.
Ben zaten bu erkeklerin ailelerinide anlamıyorum. Ya kızların zaten vakitleri kısıtlı öğlen çıkıyorlar akşam eve gidiyorlar.
Oğlun sabah seninle ee akşamdan sonrada seninle şu gündüzz bırak he bide sanki biz hayatlarında olmasak oğulları dizlerinin dibinde oturur öğlen çıkarlar geceye kadar gelmezlerr.. Bence bizlere şükretmeleri bile gerekiyor evde tutuğumuz için ama nerdee..
Nese yavruşum sinirini bozma geldiğinde güzel bir dille anlatırsın ben seninle yanlız kalmak istiyorum 1 2 saatliğine gidip çıkalım dışarı falan diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?