Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Güzeldi canım 3 gün kalabildik biz, yapılacak etkinlikler biraz kısıtlı ama zaten biz öyle olsun istedik, birbirimize zaman ayırmak istedik, nehir kenarında zaman geçirmek çok güzeldi

Tünaydın Tezkerenin Güzel Kadınları

Tünaydın Begümcüm, nasılsın? Ne yaptınız bu bayramdaki izin işini canım?:44:

Amin canım ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz için Allahım güzel yazılar yazmıştır

Ama ekleyince sana mesaj atacağım hemen bakarsın oldu mu kuzum

Ben de puzzle yapıyorum canım eşimle konuşurken elim boş durmasın diye, bu ara kitap okuyamıyorum ama yakında Zülfü Livaneli' nin Kardeşimin Hikayesi kitabına başlayacağım... Ayşe Kulin in çok kitabını okudum ama bu dediğini duymadım sanırım yeni bir kitap :44:

Eccük kaldı duygucum öpüşcekler onlar

O değil de bugün tickerlarım arasındaki uyuma bittim, 11 gün, 5 yıl 11 gün
Ben de sana onu dicektim ablacım hemencik fark ettim bendee uyumun herzamanki gibi süperr
Tünaydın Tezkerenin Güzel Kadınları

Günaydınnnnnn Begüşüşüşüşüşüşüşüşüşüşüüşüüşşüüşüşşşşşşşşşşşşşş

Yapılck şeyler kısıtlı doğru ama böyle o nehirde bisiklet turu yapabiliosn fln belkide spancaya gideriz bakıcazz.bol bol romantizim yaptnz desene

Beni delirtti Hesna abla böyle yapınca her şey fazla geliyo bana resmen...bana göre çok gereksiz bi izin 5 gün izin 2 gün de yol izni oluyomş dedesini falan görcekmş memlekette cmt yada pzar döncek 2 gün yada 3 gün de istanbulda biz görüşmüş olcaz...komutanla konşcaktı çokta kesin değil onay çıkarsa olcak dedm hani böyle bişi düşünmüodn nerden çktı falan dedesi çok yaşlı 100 e yakın yaşı varr bi göriyim dedi bende bişi demedm bişi olur falan gidemedm diye beni yer bitirir ne olcaksa kendinden olsun ...hatta dün işte bi ara kızdm madem öyle gelme istnbula özledmde deme falan...bana kalsa çok yorulck ama kendi bilceği iş ya ne diyim ki bu seferde büyütüyorum kendime olan oluyo ..

Amin ablacım aminnn
Tamam büyük bir sabırsızlıkla bekliyorrreee
Ne güzel yapıyorsun abla bende çok yapmak istiyorum ama zamanım yok ben başlarsam takılır kalırım başındaa öylede günn bitiyorr yane böyle elim bir gidiyor bir gitmiyor bende kitap okuyorumm
O kitabı duymuştum ablacım met ediliyorduu bir araştırayım bende
Yok abla yeni değil 2 sene önce çıkmış değişik bir konusu var tavsiye ederim

Hiloşşşşşşşşşşş kulakların çınlasınz şimdi aşkitonla denizlerde balık kız gibi yüzüyosundur

Tatlım konu hala izin olayı heralde. Yani haklı askerin o yorulmicakki daha mutlu olucak. hem dedesini görmek istiyorsa oda farklı bir durum yani sen kendini sinir etme boşver zaten 7 günmüş 2 3 günde gelicekmiş istanbula sende görüceksin hiç değilse ordan direk dönmicek. Sevin bence görüceğine bu kadar sinir olmana gerek yok tatlım

Bizim ama görüşüp görüşemiceğimz bile kesin değil bende burda olmayabilirm,,bide kalkıp bana ordan emirvaki yapması canmı sıkıyo alt tarafı 2 gün yada 3 gün nasılsa bizde geçicek diyo ,,bize gelirsn el öpmeye yok bimlemle ...ben başbaşa olmak istiyorum o gene böyle planlar yapıyo bende saydırdım işte...aman boşver ya ...

Yapılck şeyler kısıtlı doğru ama böyle o nehirde bisiklet turu yapabiliosn fln belkide spancaya gideriz bakıcazz.bol bol romantizim yaptnz desene

Evet bisiklet turu, sandal turu, hamak keyfi, armut keyfi ve bilumum keyifler itinayla yapılmıştır, romantik şekilde

Sapancaya gitmedim ama methediliyor

Evet bir şey diyemezsin sonuçta kendi tercihi ailesini görmek onun da hakkı, bir de yaşlı dedesi varmış ne olur ne olmaz, ama tüm bu gerekleri bilmek seni üzmekten alıkoyamıyor işte burası da madalyonun diğer yüzü... Sen yine bir şey deme tabii ama canım o da üzüldüğünü anlamıştır zaten 3 gün de olsa görüşürsünüz işte canım

Tamam söz kız ayarlıcam tabiisine foto olayını

Vallahi benim hobim puzzle konusu stoğum bilem var Epey insanı işten alıkoyuyor ama seviyorum özellikle gece yapması keyifli oluyor açıyorum müziği de

Zülfü nün tek okumadığım kitabı canım son kitabı zaten Serenad dan daha iyi diyorlar bakalım

Tamam aklımda olsun dediğin kitap seviyorum Ayşe Kulin kitaplarını ama bir çırpıda okumam lazım uzayınca sıkıyor

Son düzenleme:

Bak o yanlış iştee hergün evde diplerindemi oturcaksınız canım nie öyle bişey diyip duruyorki.
Gidip ellerini öpersin bayramlaşırsın sonra çıkarsınız gezersinizz o ne öyle 2 3gün evdemi oturulur.
Ben zaten bu erkeklerin ailelerinide anlamıyorum. Ya kızların zaten vakitleri kısıtlı öğlen çıkıyorlar akşam eve gidiyorlar.
Oğlun sabah seninle ee akşamdan sonrada seninle şu gündüzz bırak he bide sanki biz hayatlarında olmasak oğulları dizlerinin dibinde oturur öğlen çıkarlar geceye kadar gelmezlerr.. Bence bizlere şükretmeleri bile gerekiyor evde tutuğumuz için ama nerdee..
Nese yavruşum sinirini bozma geldiğinde güzel bir dille anlatırsın ben seninle yanlız kalmak istiyorum 1 2 saatliğine gidip çıkalım dışarı falan diyee

Oyyy supermiş ablacm ya.evet sapancada cok güzelmiş özellikle sonbahar ve kış ta
Serenad dan hiç bir kitap güzel olamazzz hayatımın kitabıı

Son düzenleme:

Tamamdırrrr
Biliyorum ablaa hobin olduğunu ne güzell yaa işte bide geceleri oturup yapman ohh gel keyfim gell
Oooo serenaddan daha iyi diyorlarsa güzeldir o zaman abllaaa benimde aklımda bulunsunn
Doğrudur abla zaten kitabı hemen okuyunca zevki çıkıyor öyle bırak oku bırak oku olmuyorr

Ne bilim Hesna abla ya bende özlediğim için bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo ama bana kalkıp orda bize gelirsn diyo ben yeterince görevimi yaptım 5 sene içinde bi kere tanşmaya gitmştm ,,askerlik dolayısıyla çok bi arada kalmak zorunda kaldm çok iyiler falan ama ben geriliyorum rahat hareket edemiyorum konşmaları üstüme alınıyorum annesinin kıskanç tavırları var bunları görmezden gelemiyorum dağıtımda çok üzüldüğümde oldu yani ama bizmki beni içlerine sokmak için çaba veriyo belki dün şaka yaptı bize gelirsn diyerek ama ben otomatik ciddiye aldm işte kafamda büyüdü de büyüdü...biz evliymşz gibi davranıyo ...bende az görüceğim için belkide göremicem bilemiyorum üzüldm yani ...

Şu durumdan ailesinin haberi bile yok ki daha gelmedi henüz kendisinin planları ...dağıtımda öyle gittik geldik ya işte ondan halbuki biliyo benm üzüldüğüm zamanlarıda...dağıtımda da annesi gelin evde oturun benim size zararım yok gelin şöyle böyle biz tüm gün olmasada bi bölümü hep birlkte geçti ...dün dedm sen hep ailenle olmak istiyosan hiç evlnme boşuna dedim...aslında annesi çok düşkün o da ailesine bağlı ama tek sevdiği şey beni böyle içlerinde aileden biri gibi olmamı çok seviyomşta biraz abartıyo yani gelsinde bakcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…