Tünaydın Niloşcumm,,
bakalım balayına da gidebilirmiyiz hemen
Okadarda değil yaa gideriz heraldeee
Oyyy supermiş ablacm ya.evet sapancada cok güzelmiş özellikle sonbahar ve kış ta
Serenad dan hiç bir kitap güzel olamazzz hayatımın kitabıı
Tamamdırrrr
Biliyorum ablaa hobin olduğunu ne güzell yaa işte bide geceleri oturup yapman ohh gel keyfim gell
Oooo serenaddan daha iyi diyorlarsa güzeldir o zaman abllaaa benimde aklımda bulunsunn
Doğrudur abla zaten kitabı hemen okuyunca zevki çıkıyor öyle bırak oku bırak oku olmuyorr
Ne bilim Hesna abla ya bende özlediğim için bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo ama bana kalkıp orda bize gelirsn diyo ben yeterince görevimi yaptım 5 sene içinde bi kere tanşmaya gitmştm ,,askerlik dolayısıyla çok bi arada kalmak zorunda kaldm çok iyiler falan ama ben geriliyorum rahat hareket edemiyorum konşmaları üstüme alınıyorum annesinin kıskanç tavırları var bunları görmezden gelemiyorum dağıtımda çok üzüldüğümde oldu yani ama bizmki beni içlerine sokmak için çaba veriyo belki dün şaka yaptı bize gelirsn diyerek ama ben otomatik ciddiye aldm işte kafamda büyüdü de büyüdü...biz evliymşz gibi davranıyo ...bende az görüceğim için belkide göremicem bilemiyorum üzüldm yani ...
İnşallahşöyle haziranda falan evlenip direkt tatil mode ohhhh
Evet kışın da bir kere muhakkak Ağva 'ya gidilmeli, Sapanca da güzeldir büyük ihtimalİstanbul'un merkezine uzak sakin yerlerin hepsi güzel
Serenad çok güzeldi ama benim favorim Son Ada
Ben bi okuyayım da size sonucu bildiririmGece keyfi işte ne yaparsın, telefonda eşim, önümde puzzleım, yanımda çayım, kulağımda müziğim başka ne isterim yahu
Haklısın üzülmekte tabii ki kim üzülmez, keşke bir çözümü olsa da şöyle yap böyle yap diyebilsem ama emin ol erkekler bir şeyler olduktan sonra pişman oluyorlar o da olacaktır ama zaman da geçmiş oluyor işte, inşallah kalan sürede birbirinize iyice zaman ayırabilirsiniz kuzum
Evet kışın da bir kere muhakkak Ağva 'ya gidilmeli, Sapanca da güzeldir büyük ihtimalİstanbul'un merkezine uzak sakin yerlerin hepsi güzel
Serenad çok güzeldi ama benim favorim Son Ada
Ben bi okuyayım da size sonucu bildiririmGece keyfi işte ne yaparsın, telefonda eşim, önümde puzzleım, yanımda çayım, kulağımda müziğim başka ne isterim yahu
Haklısın üzülmekte tabii ki kim üzülmez, keşke bir çözümü olsa da şöyle yap böyle yap diyebilsem ama emin ol erkekler bir şeyler olduktan sonra pişman oluyorlar o da olacaktır ama zaman da geçmiş oluyor işte, inşallah kalan sürede birbirinize iyice zaman ayırabilirsiniz kuzum
Kızçelerim ben acil çıkayım muhabbet koyu olunca ayrılamadım yahu
Ev beni bekler, dün halıların üzerini çekmiştim süpürgeyle bugün fırçalayıp rulo yapıp kaldıracağım sonra da yerler yine süpürülecek silinecek hee bir de lavabolar temizlenecek saat 7' e kadar bu işleri bitireyim ben
Görüşürüz yine akşam rehavet çökmezse gelirim
Hele bi gelsinler tanışma söz falan olsunda düğünü ben düşünmüyorum bile en son aşama
Şu an çok zor geliyo ya çok kolay şeyler gibi dursada inşallah her şey uyum içinde olur sorunsuz ...
Ne güzel iyi gelmiştir bizde bir gün yüzlerini görcez diye yırtınıyoruz
Nereye gittiniz askerin nasıldı
ayy negüzelll
aminn canım aminnn, benimde ilk mehtabıma 3 günüm kaldı bende kavuşucam inşallah
İyi gelmez mi ya, yeniden doğmuş gibiyim..
Askerimin gitmesine daha 6 gün var , hala yan yanayız..
Askerimin evindeyim , geziyoruz tozuyoruz ..
Gitme vakti yaklaştıkça , geriliyorum..
Ama şu günlerin tadını çıkartıyım dimi ama.. ?
Sizler nasılsınız bakayım ?
Yamur iyidir yağsın hesne abla.Kolay gelsin bu arada tatlı bir telaş var evde sanırım Allah sağ salim kavuştursun sizi canım.Evet canım Ankara iki gündür çok serin akşamları yağmur yağıyor, mis gibi toprak kokuyor valla
İftar geç saatte olunca sahurda bir şey yiyemiyorum ben, iki gündür meyveyle sahur yapıyorum sadece o derece yani, canım yemek istemiyor bir şey çünkü
Şafak azalıyor iyice heyecanla bekliyorum bir yandan hazırlık yapıyorum işte, temizlik filan, eşimin kıyafetlerini ve dolabını çekmecelerini düzenleyeceğim ütü filan da var, bir de genel temizlik işteBugün biraz yoruldum, o kadar yemeğin üstüne de uyumuşum televizyon izlerken
Tabiki margacımm ya gezin tozun kıymetini bilin sonra yine özlem başlicak(
ben süperimm 2 gün sonra ilk mehtapzaman geçmiyo sanki yaa
Hadi gözün aydın kuzu..
Ben hakikaten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..
Daha dün gibi gidişi..
Aman geçsin geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?