Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[video=youtube;hIcOam85MNw]http://www.youtube.com/watch?v=hIcOam85MNw[/video]

Bu şarkıyı çok seviyorum ...

Oyyy supermiş ablacm ya.evet sapancada cok güzelmiş özellikle sonbahar ve kış ta
Serenad dan hiç bir kitap güzel olamazzz hayatımın kitabıı

Evet kışın da bir kere muhakkak Ağva 'ya gidilmeli, Sapanca da güzeldir büyük ihtimal İstanbul'un merkezine uzak sakin yerlerin hepsi güzel

Serenad çok güzeldi ama benim favorim Son Ada

Ben bi okuyayım da size sonucu bildiririm Gece keyfi işte ne yaparsın, telefonda eşim, önümde puzzleım, yanımda çayım, kulağımda müziğim başka ne isterim yahu

Haklısın üzülmekte tabii ki kim üzülmez, keşke bir çözümü olsa da şöyle yap böyle yap diyebilsem ama emin ol erkekler bir şeyler olduktan sonra pişman oluyorlar o da olacaktır ama zaman da geçmiş oluyor işte, inşallah kalan sürede birbirinize iyice zaman ayırabilirsiniz kuzum

İnşallah ya ben bencillik yapmak istemiyorum zaten sonuçta evli değiliz ki yanyana olalım onunda ailesi var ben evlenince sorcam bunun hesaplarını kendisi yalnız kalmak istediğinde annemleri çağrıyım bakalım nasıl olcak

Şu askerlik bitsin başka bişi istemiyorum ya bide kendime iş istiyorum

Kızçelerim ben acil çıkayım muhabbet koyu olunca ayrılamadım yahu

Ev beni bekler, dün halıların üzerini çekmiştim süpürgeyle bugün fırçalayıp rulo yapıp kaldıracağım sonra da yerler yine süpürülecek silinecek hee bir de lavabolar temizlenecek saat 7' e kadar bu işleri bitireyim ben

Görüşürüz yine akşam rehavet çökmezse gelirim

İnş gidebiliriz anlcm konaklayınca ayrı olur tabi..evet son ada da güzeldi leylanın evide öyle

görüşürüz ablacım kolay gelsin çokta yorma kendini oruçlu oruçlu zor oluyor...

Ne güzel iyi gelmiştir bizde bir gün yüzlerini görcez diye yırtınıyoruz

Nereye gittiniz askerin nasıldı

ayy negüzelll
aminn canım aminnn, benimde ilk mehtabıma 3 günüm kaldı bende kavuşucam inşallah

İyi gelmez mi ya, yeniden doğmuş gibiyim..

Askerimin gitmesine daha 6 gün var , hala yan yanayız..

Askerimin evindeyim , geziyoruz tozuyoruz ..

Gitme vakti yaklaştıkça , geriliyorum..

Ama şu günlerin tadını çıkartıyım dimi ama.. ?

Sizler nasılsınız bakayım ?

Tabiki margacımm ya gezin tozun kıymetini bilin sonra yine özlem başlicak (

ben süperimm 2 gün sonra ilk mehtap zaman geçmiyo sanki yaa

Yamur iyidir yağsın hesne abla.Kolay gelsin bu arada tatlı bir telaş var evde sanırım Allah sağ salim kavuştursun sizi canım.

Tabiki margacımm ya gezin tozun kıymetini bilin sonra yine özlem başlicak (

ben süperimm 2 gün sonra ilk mehtap zaman geçmiyo sanki yaa

Hadi gözün aydın kuzu..

Ben hakikaten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..

Daha dün gibi gidişi..

Aman geçsin geçsin

bu hafta hepimiz için bu minik kediler kadar güzel,masum, tatlı geçsin, hepimizin askerleriyle arası şeker gibi olsun allah muhabbetimizi bozmasın inşallahh

Eklentiler

• $cat11uo0.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 53
[video=youtube;yy7tvJp6Jl4]http://www.youtube.com/watch?v=yy7tvJp6Jl4&hd=1[/video]

Bayadır dinlemiyorum bu şarkıyı.. Hiç unutmuyorum ki o günü. Acemi birliğinin yerini öğrenmeye gitmişti, geri dönüşte yanıma gelecekti onu bekliyorken zaman geçti diye temizlik yapmaya başladım. Karadeniz kanalını da açtım, bu çalmaya başladı oturdum yere başladım ağlamaya gözlerim şişmişti. Ah ahh çok özledim

Eeee siz nasılsınız bayanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…