Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oh iyi iyi ...bizde iyiyizz bildiğin gibi...

Esintoşummm ağlamakk yokkkkkkkk bebişimm yaa kavuşucazzz az kaldıı

son 2

napıyon selenim iyimisinn.akşam iftarda çok yemişsin öyle duydummm
Ay süper 2 gün sonra sevdiceğin kollarında bir plan yaptınızmı yoksa akışınamı bırakacaksınız.Ay hiç sorma niloş valla patlayacaktım iftardan sonra hep öyle oluyor genelde ama bu çok farklıydı

Aslında plan yapmadık yawrum ailesiyle falanda vakit geçirecek sonuçta, sadece dedim haftasonu benimlesin anlamam bahane falan yawrum zaten haftaiçi çalışıyorum anca 7den sonra görüşçez, birtek haftasonum var ondada dolu dolu geçirmemiz gerekiyor. bakalım artık

inan yemek bile yiyemiyorum ya su içince bütün açlığım gidiyor, hele sahurda 2gündür sadece meyve yiyiroum

Esinim bazen banada oluyor canım gittiği günü hatırlayınca gerçekten çok acı veriyor kuzum yaa erken yaptıız mehtabı sen gidersin artık esincim

karıştırmaa okadarını üçün beşin hesabınımı yapçaz begüş yaa moral veriyoz şurda kıza

Niloşum biz işin ciddi boyutlarıyla ilgileniyoruz öyle az kaldı falan yemeyiz yani bil dedim devrecilik yapıyorum şu an üst devren olarak

Esintoşummm ağlamakk yokkkkkkkk bebişimm yaa kavuşucazzz az kaldıı

kız duyanda az kaldı derken son 10 falan sancak bildiğin bi 8 ay falan var

Devreme katılıyorum kuzum Senin moral verişini yesinler allahım
Yaa daha çok var arkadaşşşş

Esinim bazen banada oluyor canım gittiği günü hatırlayınca gerçekten çok acı veriyor kuzum yaa erken yaptıız mehtabı sen gidersin artık esincim

Mehtabı yaptık bile denilmez ona, 12 günlük izinde hepi topu 2-3 kez gördüm normal mi bu kuzum? Bu mehtap mı sayılıyor :26:
Ben gitmeyeceğim yavrum, gitmeyi düşünmüyorum

Haklısın yavrum çalışınca öyle oluyor 7 sonra 1 saat görüşseniz ona bile şükür canım ben her gün yanına gittim sabahtan akşama kadar bereberdik yinede yetmedi giderken ağladım arkasından çok zor ama sen sonunu düşünme asla o anı yaşamaya bak niloşum.

İftardan sonra ağzımız hiç boş durmuyor zaten canım savurda hafif geçirmek en sağlıklısı

peki Ablaa

bananee beee az kalmışş işteee benim şafağa bakınca sizinkiler bitmiş geliyo bana napayımm

Bnm şafağa aldanma üstüne eklencek

Kız siz adam mı öldürdünüz ne o şafak ( sakın alınma dalga geçiyorum çünkü bizlede geçtiler )

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun kuzum bellide olmaz özlem bu ne yaptıracağı belli olmuyor

haftaya cuma gidicek yawrum, perşembe cuma için izin alıcam işten. perşembede dolu dolu görüşürüz ama cuma zaten öğlen 1de gidiyor düşünmek istemiyorum ama havaalanından uğurlicam yine nasıl dayanıcam bilmiyorum, tam böyle alışmaya çalışırken gelicek 1 hafta sonra yine ayrılık ve nezaman görüşüceğimiz belli olmicak belki aylarca göremicem ama napalım bunada şükür bu son ayrılığımız olucak ondan sonra kısmet olursa evimde dizimin dibinde olucak

Bnm şafağa aldanma üstüne eklencek

Kız siz adam mı öldürdünüz ne o şafak ( sakın alınma dalga geçiyorum çünkü bizlede geçtiler )
Bizlerde öldürmüştük o adamı zamanında beğüş şaka maka geçti valla o günler şu 200leride bir atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…