Niloş mehtap kaç
İyi gelmez mi ya, yeniden doğmuş gibiyim..
Askerimin gitmesine daha 6 gün var , hala yan yanayız..
Askerimin evindeyim , geziyoruz tozuyoruz ..
Gitme vakti yaklaştıkça , geriliyorum..
Ama şu günlerin tadını çıkartıyım dimi ama.. ?
Sizler nasılsınız bakayım ?
[video=youtube;yy7tvJp6Jl4]http://www.youtube.com/watch?v=yy7tvJp6Jl4&hd=1[/video]
Bayadır dinlemiyorum bu şarkıyı.. Hiç unutmuyorum ki o günü. Acemi birliğinin yerini öğrenmeye gitmişti, geri dönüşte yanıma gelecekti onu bekliyorken zaman geçti diye temizlik yapmaya başladım. Karadeniz kanalını da açtım, bu çalmaya başladı oturdum yere başladım ağlamaya gözlerim şişmişti. Ah ahh çok özledim
Eeee siz nasılsınız bayanlar?
Ay süper 2 gün sonra sevdiceğin kollarındason 2
napıyon selenim iyimisinn.akşam iftarda çok yemişsin öyle duydummm
Esintoşummm ağlamakk yokkkkkkkk bebişimm yaa kavuşucazzz az kaldıı
Ay süper 2 gün sonra sevdiceğin kollarındabir plan yaptınızmı yoksa akışınamı bırakacaksınız.Ay hiç sorma niloş valla patlayacaktım iftardan sonra hep öyle oluyor genelde ama bu çok farklıydı
Esinim bazen banada oluyor canım gittiği günü hatırlayınca gerçekten çok acı veriyor[video=youtube;yy7tvJp6Jl4]http://www.youtube.com/watch?v=yy7tvJp6Jl4&hd=1[/video]
Bayadır dinlemiyorum bu şarkıyı.. Hiç unutmuyorum ki o günü. Acemi birliğinin yerini öğrenmeye gitmişti, geri dönüşte yanıma gelecekti onu bekliyorken zaman geçti diye temizlik yapmaya başladım. Karadeniz kanalını da açtım, bu çalmaya başladı oturdum yere başladım ağlamaya gözlerim şişmişti. Ah ahh çok özledim
Eeee siz nasılsınız bayanlar?
kız duyanda az kaldı derken son 10 falan sancak bildiğin bi 8 ay falan var
karıştırmaa okadarını üçün beşin hesabınımı yapçaz begüş yaamoral veriyoz şurda kıza
Esintoşummm ağlamakk yokkkkkkkk bebişimm yaa kavuşucazzz az kaldıı
kız duyanda az kaldı derken son 10 falan sancak bildiğin bi 8 ay falan var
Esinim bazen banada oluyor canım gittiği günü hatırlayınca gerçekten çok acı veriyorkuzum yaa erken yaptıız mehtabı sen gidersin artık esincim
Niloşum biz işin ciddi boyutlarıyla ilgileniyoruz öyle az kaldı falan yemeyiz yani bil dedim devrecilik yapıyorum şu an üst devren olarak
Haklısın yavrum çalışınca öyle oluyor 7 sonra 1 saat görüşseniz ona bile şükür canım ben her gün yanına gittim sabahtan akşama kadar bereberdik yinede yetmedi giderken ağladım arkasından çok zor ama sen sonunu düşünme asla o anı yaşamaya bak niloşum.Aslında plan yapmadık yawrum ailesiyle falanda vakit geçirecek sonuçta, sadece dedim haftasonu benimlesin anlamam bahane falanyawrum zaten haftaiçi çalışıyorum anca 7den sonra görüşçez, birtek haftasonum var ondada dolu dolu geçirmemiz gerekiyor. bakalım artık
inan yemek bile yiyemiyorum ya su içince bütün açlığım gidiyor, hele sahurda 2gündür sadece meyve yiyiroum
peki Ablaa
bananee beee az kalmışş işteee benim şafağa bakınca sizinkiler bitmiş geliyo bana napayımm
Hayırlısı olsun kuzum bellide olmaz özlem bu ne yaptıracağı belli olmuyorDevreme katılıyorum kuzumSenin moral verişini yesinler allahım
Yaa daha çok var arkadaşşşş
Mehtabı yaptık bile denilmez ona, 12 günlük izinde hepi topu 2-3 kez gördüm normal mi bu kuzum? Bu mehtap mı sayılıyor :26:
Ben gitmeyeceğim yavrum, gitmeyi düşünmüyorum
Haklısın yavrum çalışınca öyle oluyor 7 sonra 1 saat görüşseniz ona bile şükür canım ben her gün yanına gittim sabahtan akşama kadar bereberdik yinede yetmedi giderken ağladım arkasından çok zor ama sen sonunu düşünme asla o anı yaşamaya bak niloşum.
İftardan sonra ağzımız hiç boş durmuyor zaten canım savurda hafif geçirmek en sağlıklısı
Ya kızlar cepten giriyorm göremiyorum bnm tickerda kaç ay yazıo?? Kaö ay kaç gün
Bizlerde öldürmüştük o adamı zamanında beğüş şaka maka geçti valla o günler şu 200leride bir atlatsakBnm şafağa aldanma üstüne eklencek
Kız siz adam mı öldürdünüz ne o şafak( sakın alınma dalga geçiyorum çünkü bizlede geçtiler )
6 ay 28 güncük yazıyo canım
Bnm şafağa aldanma üstüne eklencek
Kız siz adam mı öldürdünüz ne o şafak( sakın alınma dalga geçiyorum çünkü bizlede geçtiler )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?